2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2868837 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı almanci

Geçen Sezon gördük altını da üstüne de. Cagri kafasini fazla yormasin. Zaten Sergen hakkında yazdiklarinin önemli kisminin antipati'ye dayandigi gözden kacmiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

herkese selam... bu sene avrupa kupalarına katılma mücadelesi verecez anlaşılan... sergen in takımı şampiyonluğa oynatabileceğine pek ihtimal vermiyorum... hakkımızda hayırlısı...

Çevrimdışı Akil Emre

Hep söylüyorum yönetim öncelikle dorukhan işini çözsün. Dorukhan ozi atiba mensah ljaiç ortadaha için yeterli ama nsakala facia ben olsam şuan yollarım adam amatör topçudan farksız, alpay yada erdoğana vidanın yanında şans veririm, iyi bir sağ bek sağ açık ve net 2 forvet lazım. Kale için de rekabet edebilecek bir kaleci.
Son olarak yönetimden hiçbir beklentim kalmadı, bizi bu hale soktukları için teşekkürü borç bilirim.
Boyd utku lens mirin douglas roco nsakala umut necip gibi adamların klubede oturması bile israf ne yapıp edip yollasınlar.

Çevrimdışı ALDENYX

Şüphesi olan varmi rum takimi anartosis cikar deplasman !
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şüphesi olan varmi rum takimi anartosis cikar deplasman !
Zaten benim eleriz diye baktığım bir takım yok. Onun için kim gelirse gelsin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yoruk

( Sürekli ayn şeyleri yazıyoruz ama) Şimdi bizim para yok ya Töre gelir Hasic gider,Ljajic gider bilmem kim gelir.Vida gider daha vasatı gelir.Neden ? Çünkü para yok !
  Hayır arkadaş.Paran yoksa elde Roco Mirin Vida varken fark yaratacağı belli olmayan Welinton'u almazsın ! Welinton geldi para gitti para.Roco'yu göndermek için uğraşıyorsun 2 haftadır ona ayrı para.Vida elde para edecek 2 adamdan birisi ve sen onu bile neredeyse yok pahasına göndereceksin fırsat olsa !
Paran yoksa Roco-Mirin yedek bile olsa kalır ama sen gurbetçi altyapıdan adamı oynatırsın. 4 yıldır para yok para yok diye diye faydalıları gönderdik daha iyilerini ,eksik yerleri toplamak yerine daha vasatlarını daha pahalıya aldık ! Şu takım geçen senedir 3 bölgeye transfer istiyorken sen zaten iyi kötü sezon başını çıkartacak olan mevkilere adam aldın ve öyle çıktın Şampiyonlar Ligi maçına !

Çevrimdışı mrred

Valla Beşiktaş büyük kulüptür de bunun kibirle ne ilgisi var?
Yoneticinin kibrine takilmisiz. Butun sorunlar bitti bir o kaldi
The great gig in the sky

Çevrimdışı haluk.m

:kop: :kop: :kop:

https://twitter.com/Transferhaber6/status/1298599667077439488

Sudiler hayatta 1 ₺ verip Türkiye'den takım almaz, bu haberi yapan Brezilyalı bir hanım abla olsa gerek. Bu ülkede bunu uyduracak popo yok.  :D

Takım satılırsa alıcılar belli: 3-5'e Sancak ya da Aksu'lara verilir, onlarda taşınmazları satıp aldıkları parayı çıkartır   :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sudiler hayatta 1 ₺ verip Türkiye'den takım almaz, bu haberi yapan Brezilyalı bir hanım abla olsa gerek. Bu ülkede bunu uyduracak popo yok.  :D

Takım satılırsa alıcılar belli: 3-5'e Sancak ya da Aksu'lara verilir, onlarda taşınmazları satıp aldıkları parayı çıkartır   :evillol:
Takımın borcuna karşılık hisselerin büyük kısmını verelim. Gelsin ortak olsun  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Takımın borcuna karşılık hisselerin büyük kısmını verelim. Gelsin ortak olsun  :ebebe:

İkna edilirse Moza bint Nasır yapar bu işi  :lol:

Çevrimdışı Koa_lAA

işin ucunda para varsa babasını bile öldürür bunlar... din dil ırk ayıracaklarını sanmıyorum... yeterki para kazanacaklarını düşünsünler...

Çevrimdışı MUSTAFA_

haberi yapan uçuyor galiba
Birileri yine dalga geçiyor. Ama ne çok satılmasını isteyen varmış onu da gördük  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Birileri yine dalga geçiyor. Ama ne çok satılmasını isteyen varmış onu da gördük  :tabe:
satsalar kızmam valla :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/blstonejk/status/1298587716007993344

Şu penaltının izahı var mı arkadaşlar hani neyle izah edilir bilmiyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sergen hoca bu sene başarasız olabilir o ayrı bişey ama.

Geçen sene lig devam ederken aldığı teneke takımın  istatistiklerine bakın Alanya ve Malatyayı boşverin,

Pepdullah Tenekesinin bıraktığı enkaz o kadar toplanırdı.

Ya varya bu taraftar profili olduğu müddetçe bu takımdan vacık olmaz. 

Hazır olmayan hazırlık maç yapmamış takımı gömün bakalım herşeyinbilenler.

Çevrimdışı haluk.m

Bu arada 9-10-11 Numaralar rezillik.

9 ve 10'u Güven, Oğuzhan'a vererek oyunculara haksızlık yapılıyor, gereksiz yük.
11'i Boyd'a vererek de bizimle dalga geçiyorlar. Hani göndermeye çalışıyordunuz  :evillol:

O forma numaraları boş kalsa daha iyiydi..

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı 38life

Ersin de iyi kaleciymiş hani.

Slavia Prag kalecisi falan olsa Scout harikası olurmuş.

Çocuk baya baya 1. kaleci yanına ancak 2. kaleci alınır. 

2 hatada gömülmezse 15 sene oynar

2 hatada gömülecek buna emin olabilirsin. Çünkü düşük zekalar kolay yorumları seçerler. "Beşiktaş altyapısından ne zaman oyuncu çıkmış ki zaten aha yedirdiği gole bak!"  "19 yaşındaki çocuğa kale verilir mi?" vs. vs.

Çevrimiçi mayguntr

2 hatada gömülecek buna emin olabilirsin. Çünkü düşük zekalar kolay yorumları seçerler. "Beşiktaş altyapısından ne zaman oyuncu çıkmış ki zaten aha yedirdiği gole bak!"  "19 yaşındaki çocuğa kale verilir mi?" vs. vs.
Dun mac 3-0 ken elestirenler vardi :D, bos kaleye attilar hepsini gollerin nerde gorduyseler kaleci hatasini

Çevrimdışı bjk4ever

Sergen hoca bu sene başarasız olabilir o ayrı bişey ama.

Geçen sene lig devam ederken aldığı teneke takımın  istatistiklerine bakın Alanya ve Malatyayı boşverin,

Pepdullah Tenekesinin bıraktığı enkaz o kadar toplanırdı.

Ya varya bu taraftar profili olduğu müddetçe bu takımdan vacık olmaz. 

Hazır olmayan hazırlık maç yapmamış takımı gömün bakalım herşeyinbilenler.

FIFA Besiktas'a hazirlik maci yasagi mi koydu? 1 hafta evvel acsaydik sezonu, 2 hazirlik maci planlasaydi. PAOK nasil tam tamina hazirdi? Corona falan birtek bize mi isliyor?
Ki hazirlik sadece fiziksel hazirlik ve hazirlik maci demek de degil. Rakip seni taktiksel olarak yalamis yutmus, 20 dakikada ayni sekilde 2 gol atip 1 net gol kacirdilar, maci bitirdiler. Bizim teknik ekibin PAOK'un 1 macini bile izledigine dair hicbir emare yok macta. Takim mental olarak da hazir degildi, hirs ve motivasyon 0'di. Bunlar elestirilmesin mi?

Gecen seneki seri bence net goz boyuyor, nasil ki Senol Gunes doneminde 2. yaridaki cikisimiz goz boyadiysa (ligin sonunda nefes yetmedi, sans bitti, 4. bitirdik 2 defa) ve Avci donemindeki 7 maclik galibiyet serisi goz boyadiysa. Bir ara Riza Calimbay da devre arasi gelip baskisiz takimda bir seri yapmisti, ertesi sene devre arasini goremedi. Fikstur avantajiyla, rakiplerin 10 kisi kalmasiyla, sansla vs gelen galibiyetler serisi. Sergen doneminde biraz zorluk duzeyi yuksek maclarda GS'yle berabere kaldik, Trabzon'la berabere kaldik, Basaksehir'e yenildik, FB'ye karsi 11'e 11 sahadan silindik, 10 kisi kaldiktan sonra rakip cevirdik maci. Performans ortada.
Ilk zorlu macta patladi iste Sergen. Yaraticiligi 0, forveti topu daglara taslara vuran Genclerbirligi, Malatya, Denizli'ye vs karsi ite kaka kazanabilirsin, ama Avrupa'nin vasati bile seni 30 dakikada 3'luk yapip postalar evine. O yuzden o sozde galibiyet serisi ve 3.luk benim icin birsey ifade etmiyor.

[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 17:03:50 bjk4ever ]

Çevrimdışı 38life

Ahmet Gülay ile ilgili haberi okudum kan beynime sıçradı. (...) Taraftarı aptal yerine koyan, adeta dalga geçen bir yönetim var karşımızda.

Bu olay ilk çıktığında taraftar tepki gösterince ne haberleri yapıldı? Murat Özen'in ve diğer muhabirlerin söylediği aynen şuydu: "Beşiktaş transfer komitesi böyle bir anlaşma yapmış, en son sözleşme Çebi'nin önüne gelince "Ahmet Gülay'ı neden veriyoruz yahu?" diyip iptal ettirmiş. Bu yalanı nasıl söylettiniz bu muhabirlere? Utanmadınız mı hiç? Gerçekte olan şey bugün ortaya çıktı işte. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Wellinton adlı "ban yememek için istediğim sıfatları kullanamadığım stoperi" satın almak için Ahmet Gülayın %50'sini verdiniz. Gelen tepkiyi görünce yalvar yakar Alanyasporla bu sözleşmeyi hafifletmek için yollar aradınız. Ve hatta kimbilir el altından ne verdiniz Alanyaspor'u ikna etmek için... Sonuç olarak 4 yıllık kiralama(?????) ve %40 paya dönüştürdünüz anlaşmayı. Sonrada çıkıp taraftara yalan söylediniz. Yalan söylemekle kalmayıp bir de Çebiyi kahraman gibi göstermek için yalan senaryolar ürettiniz. Yalan söylemek konusunda bile beceriksizsiniz.

Çebi'nin aday olduğu günden beri Beşiktaş başkanı olabilecek beceri ve vasfın onda olmadığını söyleyip durdum fakat artık art niyetli olma ihtimalini de yavaş yavaş göz önünde bulundurmaya başlıyorum. Çünkü ne kadar beceriksiz olursan ol daha geldiğin ilk sezonda Beşiktaşın geleceğini bu kadar kolay şekilde satamazsın. Bu beceriksizlikten de öte bir şey. Wellinton gibi bir stoper için Beşiktaşın altyapısından çıkmış 2 oyuncuyu satamazsın. Beşiktaşın ekonomisini düzeltecek tek şey genç oyuncularıdır. 31 yaşındaki kendileri gibi vasıfsız bir stoper için nasıl 2 genç oyuncuyu verirsin? Bu trajikomik resmen. Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten. Vallahi köşedeki bakkal amcaya versen Beşiktaşı bu kadar kötü yönetmez. Vallahi yönetmez, billahi yönetmez.