2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861894 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

Kaleci adaylarımız da Serkan Kırıntılı Sinan bolat falandı yani hiçmi yok ersinle rekabete sokacağımız isim burda Bi sürü paylaşıldı mesela burada herkes kendi çapında bulabiliyor da profesyonel insanlar nasıl hala bu vasat isimlere bakıyorlar Serkan gelse ne katacak ersine mesela bilen varsa söylesin tek hatırladığım oyuncu ile ilgili fb maçları öncesi ceza sahası dışında top tutup cezalı duruma düşmesi bu adamlsr mı Beşiktaşa layık görülen para yok diyoruz genede saçma sapan harcıyoruz wellinton acil değildi ama sağ bek acildi biz wellinton uğraştık 2 hafta falan belki daha fazla yönetim kendine gelsin başkanın iyi niyetinden şüphem yok ama yanında çok boş adam var ilki de Adnan bey şimdi ye kadar taraftara laf çakması dışında icraatini göremedik

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaleci adaylarımız da Serkan Kırıntılı Sinan bolat falandı yani hiçmi yok ersinle rekabete sokacağımız isim burda Bi sürü paylaşıldı mesela burada herkes kendi çapında bulabiliyor da profesyonel insanlar nasıl hala bu vasat isimlere bakıyorlar Serkan gelse ne katacak ersine mesela bilen varsa söylesin tek hatırladığım oyuncu ile ilgili fb maçları öncesi ceza sahası dışında top tutup cezalı duruma düşmesi bu adamlsr mı Beşiktaşa layık görülen para yok diyoruz genede saçma sapan harcıyoruz wellinton acil değildi ama sağ bek acildi biz wellinton uğraştık 2 hafta falan belki daha fazla yönetim kendine gelsin başkanın iyi niyetinden şüphem yok ama yanında çok boş adam var ilki de Adnan bey şimdi ye kadar taraftara laf çakması dışında icraatini göremedik
Adnan Bey kendi halinde takılıyor, taraftara sataşıyor, eski yönetime sallıyor, sponsorluk falan ayarlıyor yine. Benim ilk adayım transfer sihirbazımız Erdal Torunoğluları. Menajerlere yetki veriyor sadece  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bahanede hazır, ucuzlar ve ligi biliyorlar.  Buradaki arkadaşların listesi Norveç, İsveç, Avusturya, Hırvatistan'dan başlıyor Japon 2'inci ligine uzanıyor, takımın listesi kasımpaşa'dan Alanya'ya  :D
Anlat anlat bir şey değişmiyor, biz sesimizi çıkardığımız için bozguncu olduğumuzla kalıyoruz.  Şimdi bahanede hazırlık maçı yapmadık, taraftar mı yaptırmadı ?  İstanbul'da alt ligden 20 tane takım var çağır birini yap.

Ya da planlamanı düzgün yap en baştan 4'üncülük için oyna bugün maç yapmak zorunda olmazdın, kimsede cl elemesi diye kızmazdı.  Sivas belki bilerek 4'üncü oldu ki onlar için mantıklı bir hamle.
Burda forvet için mesela olunga ismi atıldı ilk burada duydum oyuncuyu sonra Bi ara gazetelere falan haber oldu git getir işte Larin olunga bu maça çıkardın Larini gönderincede kalinic tarzı forvet alıfdın zaten lig başlayana kadar zor alacağız kalinic profili ismi en azından 1 forvetin hazır olurdu bunlar hep planlama diye bişeyin olmadığını gösteriyor Sercan dikme tivit atıyor yönetim acele etmek istemiyor paok maçı için Burak gideli 1 ay oluyor neredeyse dün gitmedi ki bu adam senin planlaman gidilecek görüşülecrk adamların belli olması lazım Bi ara Balotelli diye oyaladılar hoca onay vermeden Bi isime neden enerji harcanırki görüşülür yada önce danuşırsun hocaya benim bildiğim konu birde forvetse çünkü zaman kaybetme lüksümüz yoktu sonra Cisse ismi çıktı vasatkık ve profil tezatlıklarına bakın zaten kalinic ile seferovic aynı menajerlik şirketi ze luisi de hoca beğeniyor onu. Da o söyledi herhalde karman çorman bir durum var ortada ne plan ne program var Adnan Dalga kıran Dı heralde siz bizi asıl diğer transfer dönemi görün diye devre arası demişti yanlış hatırlamıyorsam şuan görüyoruz plan programlarını mesela kaleci çoktan bitmeliydi sağ bek bitmeliydi sol bek bitmeliydi bunları bonservissiz isimlerden kurabilirdşk daha kaliteli olarak yok nsakala yok wellinton falan uğraşılacapına wellinton ayakta duramadı Alanya takımının sıradan stoperi  o kadar en son ankaragücü maçında izlemiştim orda da penaltı yaptırmıştu ve berbattı zaten ligde en çok penaltı yaptıran isimlerden biriymiş bakalım ligde ne olacak

Çevrimiçi yaço58

Orta saha rotasyonumuz belki en iyi yerimiz Bi sağlam 6 lazım çıkan isimler kronik sakat Lemina tsde kötü performans vermiş N'diaye ve bize net 6 lazımken ne yapıyoruz nereye gidiyoruz bu gidişat bu plansızlık hiç hayra alamet değil

Çevrimdışı haluk.m

Burda forvet için mesela olunga ismi atıldı ilk burada duydum oyuncuyu sonra Bi ara gazetelere falan haber oldu git getir işte Larin olunga bu maça çıkardın Larini gönderincede kalinic tarzı forvet alıfdın zaten lig başlayana kadar zor alacağız kalinic profili ismi en azından 1 forvetin hazır olurdu bunlar hep planlama diye bişeyin olmadığını gösteriyor Sercan dikme tivit atıyor yönetim acele etmek istemiyor paok maçı için Burak gideli 1 ay oluyor neredeyse dün gitmedi ki bu adam senin planlaman gidilecek görüşülecrk adamların belli olması lazım Bi ara Balotelli diye oyaladılar hoca onay vermeden Bi isime neden enerji harcanırki görüşülür yada önce danuşırsun hocaya benim bildiğim konu birde forvetse çünkü zaman kaybetme lüksümüz yoktu sonra Cisse ismi çıktı vasatkık ve profil tezatlıklarına bakın zaten kalinic ile seferovic aynı menajerlik şirketi ze luisi de hoca beğeniyor onu. Da o söyledi herhalde karman çorman bir durum var ortada ne plan ne program var Adnan Dalga kıran Dı heralde siz bizi asıl diğer transfer dönemi görün diye devre arası demişti yanlış hatırlamıyorsam şuan görüyoruz plan programlarını mesela kaleci çoktan bitmeliydi sağ bek bitmeliydi sol bek bitmeliydi bunları bonservissiz isimlerden kurabilirdşk daha kaliteli olarak yok nsakala yok wellinton falan uğraşılacapına wellinton ayakta duramadı Alanya takımının sıradan stoperi  o kadar en son ankaragücü maçında izlemiştim orda da penaltı yaptırmıştu ve berbattı zaten ligde en çok penaltı yaptıran isimlerden biriymiş bakalım ligde ne olacak

Transfer imkanları o kadar kısıtlı ki hala Ali Naibi'yi kovamadılar, oyuncu bulup konuşacak kimse yok.  2-3 Tane menajere yetki vereceksin de artık o sana ne çakarsa. 

Çevrimiçi yaço58

Transfer imkanları o kadar kısıtlı ki hala Ali Naibi'yi kovamadılar, oyuncu bulup konuşacak kimse yok.  2-3 Tane menajere yetki vereceksin de artık o sana ne çakarsa.
Keşke Burak kalsaydı dedirttiler valla menajerlerde nerde çürük çarık var öneriyor

Çevrimdışı mrred

Bu Ali Ece bir ara lensin en iyi oynayacagi yer sag bek goygoyu yapti gorduk ne hale geldigimizi. Yahu 3 5 2 nin sag kanadi ile 442 nin sag beki ayni degil ikisinin cok ama cok farkli ozellikleri var. Biz zaten yillarca devsirme sol bekle oynadik bir bakima 352 nin sol kanadini sol bek yaptik (caner) o zaman bile savunma zaafiyetimiz var diyorduk simdi bide lens cikti basimiza elimizde orjinal mevkiisi sag bek olan kerem kalafat vardi onu kiraladik umarim seneye gelisir gelir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Şu erdogan veya alpayin welingtondan ne eksigi var onu da merak ediyorum. Hoca inatlasip devamli welingtonu oynatmaz umarim. En azindan kendi ozkaynagimizdan oyuncu oynar ersinde gosterdigi kararliligi diger turk oyuncularinda da gostermesi gerek. Dunku nsakala neydi oyle ridvanin savunmasi nsakaladan iyi
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Hasic hakkında spekulasyonlar var. Malatyaya kiralik verilmiş diyorlar töre karşılığında umut ile birlikte.

iyi olmuş oynasın işte çocuk ha bu arada ben oynama zorunluluğunu da gereksiz buluyoum iyiyse zaten formayı söker alır haa malatyada da formayı alamıyorsa demek ki daha bizlik değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu federasyon işlerinde özellikle hiç yokuz. Sonra canımız yanınca istediğini söyle dinlemiyorlar. Yönetim bu konuda da sınıfta kaldı. Maalesef taraftar bu konuları yönetimden fazla düşünüyor. Yarın iyi çocuklar diye bahsederler bir de şimdi.

https://twitter.com/CemGnc2/status/1298201671357607938

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayabilmek için ciddi çaba göstermişsin, ön eleme maçında yarım saatte üçlük oluyorsun, hakem falan anlatıyorsun Sergen Yalçın.

Basit goller yedik, hakem tacımızı vermedi hikayeleri dinleyeceksek Rıza'da daha iyi kimse yok bunları ağzından düşürmeyen, gelsin o anlatsın bu hikayeleri.

Oynatmaya çalıştığın defansı önde kuran, topa hakim olan, dönen topları toplayacak takım için orta sahanda Necip'le oynayamazsın, oraya topun kıymetini bilecek, dönenleri alıp tekrar oyun kuracak adam lazım, Elneny lazım.

Welinton için, N'Skala için harcadığınız zaman ve parayı Elneny için harcasaydınız keşke.

İki senedir gelen hocaların oynatmaya çalıştığı topla transferde tercih ettikleri adamlar gece ile gündüz gibi. Biri pas oyunu oynayayım derken, N'Koudou, Diaby, Boyd doldurdu takıma, diğeri oynatmaya çalıştığı oyunda arkadaki ve ortadaki dörtlünün ortasında oynayacak kaliteli bir adam lazım. Kanatlara topla arası iyi adam lazım, iki metre önündeki rakibe çarptıran, topun kıymetini bilmeyen adamlar ile yolları ayırman lazım.

Bizim için değişen bir şey yok, bu turu geçseydik, bir daha ki turda eve gönderirlerdi, can sıkıcı olan PAOK kadar vasat bir takımla baş edememek.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 09:20:49 Nartallo ]

Çevrimdışı tangaz

bunu sezon sonu başlığına yazdım sergen 10 topçu alacağız dedi. benim kanaatim sergen’den bir yol olmayacağı ve maalesef 10 vasat topçu önünüzdeki sezonun yeni sorunu olacak

8-10 oyuncuya ihtiyacımız var dedi ki doğruydu takımda ayrılanlar  ve ayrılacaklar belliydi (kaleci sağ sol bek stoper ön libero santrafor) sırf bu mevkiler 6 kişi zaten geçen seneki sayısal durumu tutturmak için 6 adam gerekiyordu üstüne de gerek yetersizleri değiştirmek gerekse de derinlik için 2-4 adam daha eklesen zaten 10 rakamı karşımıza çıkıyor rakamda bir sorun yoktu ki. buradan sergenden bir yol olmayacağı kanaatine nasıl vardın?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Bu resmen yönetimi taraftar önüne atmak. Bunun sonu hiç iyi olmaz kaos olur. Bir futbol takımının sahadaki oyunundan birinci derece sorumluluk teknik heyete aittir.

ama yönetimde taraftarın önüne atılmayı hak ediyor pandemi arasında haftalarca boşluk vardı hiç mi plan yapılmaz 4-5 tane scouting transferi kovalanmaz eldeki miss gibi santraforu gönder sağ sol beki gönder yerlerine transfer bile yapama vbvb yönetim anca ağlasın dursun 

Çevrimdışı tangaz

Belki de istemedi bu isimleri? Yönetim bütçemiz bu kadar deyip tercih et dedi? Yönetimin planları vardı Ocak ayında. Ben sadece Sergen Yalçın üzerinden okumam ortadaki yanlışı. Bir yanlış varsa herkes sorumludur. Verilen sözler tutulmamış. Sergen de bunu söylüyor. Ayrıca Sergen bile istemiş olsa bu isimleri yine yönetim suçlu. Futbol aklı olarak tek kişi Sergen Yalçın olmamalı zaten  :tabe:

+1903 sergen son maç dedi zaten keşke benimde elimde 80-90 milyon bütçe olsa ama bütçemiz 30 milyonlarda olacak eldeki pahalı oyuncular zaten bütçeyi neredeyse dolduruyor vbvb die hal böyle iken hocayı suçlamak doğru değil yönetimi de ekonomi nedeni ile çok suçlayamıyorum suçladığım nokta aylardır scouting transferi kovalanmayışı haa esas suçlu kim dersek fikret orman.

Çevrimdışı tangaz

Futbolcudan anlamıyor çünkü.Bir hoca hangi mantıkla wellington ve nsakala'yı beğenir anlamak güç.Paran yoksa ucuza bunlardan iyi tonla adam var,ama bir hocanın vizyonu anadoludan öteye geçemiyorsa yapacak bir şey yok.

eldeki kuş daldaki kuştan iyidir mantığı güdüyor dışarıdan gelecek uyum sorunu vb olmasın mantığı güdüyor. ben welintonu almazdım zaten o fizik ve profil stoperlere oldum olası karşı olduğum biliniyor ama ucuza bunlardan iyi tonla adam yok bu konuda herkesin yanıldığı bir detay var ucuza dediğiniz adamlar gavur ellerde ucuza oynuyor tr.ye gelirken bir ücret skalası var örnek mi istiyorsunuz 2si bünyemizde biri mirin biri rocu ve bu arkadaşar weintonun 1,5-2 katına yakın maaş alıyor

Çevrimdışı tangaz

Hocayı destekleyenleri bi nebze anlarım da kimler yönetimi bu tabloda destekler çözemedim, resmen orta sıra anadolu takımından halliceyiz, Beşiktaşın büyükşüğünü anlayamayanlar takım yönetmeye gelmesin, silah zorylamı geliyorlar anlamadım.

bunun sorumlusu kongre üyeleridir dışarıdan gelen baskılarla şimdi aday olmazsan bir daha aday olamazsın gazı ile başkanlığa aday olan birini SEÇMEYECEKSİN.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Konuşulan isimlerin de net defoları var. Bu sene içimize sinecek bir transfer göremeyeceğiz anlaşılan. Limitin de bahane olmadığını FB bir güzel gösteriyor. Demek iş yönetimde bitiyormuş. Maharetlerini göstersinler artık.

ali koçla kıyaslayıp iş yönetimde bitiyor demek adil değil adam 101 milyon yuro koymuş şimdiye değin öyle bir para koyacak beşiktaşlı yok ama iş elbette yönetimde bitiyor adalı gelseydi bunlar başımıza gelmeyecekti bundan çok eminim

Çevrimdışı tangaz

koç aile servetini batırıyor. bu sene de şampiyon olmazsa babası çeker kulağından alır kenera
bu arada tabii fenerin geleceği de söz konusu

hiç bişey yapamaz babası yapsa çoluk çocuğu şoföre uşağa emanet etmezdi  :D

bu arada 50 milyon yuro kişisel parası alinin üstü rakamlar ise şirketlerin sponsorluk ödemeleri bu arada bu sponsorluk işinin ne kadarı vergiden düşülüyor ya da düşülüyor mu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

ali koçla kıyaslayıp iş yönetimde bitiyor demek adil değil adam 101 milyon yuro koymuş şimdiye değin öyle bir para koyacak beşiktaşlı yok ama iş elbette yönetimde bitiyor adalı gelseydi bunlar başımıza gelmeyecekti bundan çok eminim
Ben koyduğu parada değilim. Limitleri bahane edip iş de yapmayabilirdi. Limitin bahane olmadığını, limiti sorununu çözmesi gerekenin yönetim olduğunu söylüyorum. 100-200 bin euro tasarruf edeceğiz diye 22 milyon eurodan olduk.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Necip ile sözleşme uzatılması için sözleşmesinde %80 indirim yapmış olması lazım.  :s20:

sanırım %65 filan yaptı gel %15 için kırma şu necibimi :lol:

Çevrimdışı tangaz

Simdi bizimkiler panik transferi yaparmi? Yok yok onu bile beceremezler bence

hayır yapamazlar kontenjan da dolu göndermeden adam alacaklarını sanmıyorum ki işin aslı doğrusu da bu

Çevrimdışı tangaz

Bu arada yine testi kırılmadan söyleyeyim, Sergen'den çok umutlu değilim ben de.

Zor şartlarda çalışacak kadar sabırlı ve dirayetli olduğunu sanmıyorum, keyfine düşkün adam Sergen.

şu ana kadar ki çizgisi pek öle görünmüyor

Çevrimdışı tangaz