2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2860378 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ferdi1903

Simdi bizimkiler panik transferi yaparmi? Yok yok onu bile beceremezler bence

Çevrimdışı MUSTAFA_

Simdi bizimkiler panik transferi yaparmi? Yok yok onu bile beceremezler bence

Pompaladıkları haberler PAOK maçını bekledikleri ve eldeki oyuncuları gönderip beklettikleri oyuncularla imzalayacakları yönündeydi. Değişmediyse bu hafta hareketli geçecek demektir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

ligin başlamasına da iki hafta civarı bir şey kaldı. hala ciddi takviyeler yapılacağını öngörüyoruz. lige de pek uyumlu-formda başlayabilecek gibi görünmüyoruz. en azından kilit 4-5 transferin hemen bu hafta takıma katılması gerekiyor kağıt üzerinde. ne denli gerçekleşebilir, bilemiyorum.

Çevrimdışı levitate

Pompaladıkları haberler PAOK maçını bekledikleri ve eldeki oyuncuları gönderip beklettikleri oyuncularla imzalayacakları yönündeydi. Değişmediyse bu hafta hareketli geçecek demektir.
beklettikleri oyuncular koita falansa yandık
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Neyin ne olduğu belli de işte susalım. Kardeşle falan yürümez bu işler  :tabe:
burda sonra adimiz gomuceye cikiyor  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada yine testi kırılmadan söyleyeyim, Sergen'den çok umutlu değilim ben de.

Zor şartlarda çalışacak kadar sabırlı ve dirayetli olduğunu sanmıyorum, keyfine düşkün adam Sergen.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben açıkça yazdım maçtan önce. Bıçağı biledim, küreğimi hazırladım diye. Böyle olacağı belliydi. Resmen bile bile, elimizin tersiyle paraları ittik.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Sosyal medya yine ikiye bölünmüş hocayı destekleyenler ve yönetimi destekleyenler olarak iki tarafta birbirini boşa yoruyor bu yönetimden de hocadan da hiçbir şey olmaz.
:claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada yine testi kırılmadan söyleyeyim, Sergen'den çok umutlu değilim ben de.

Zor şartlarda çalışacak kadar sabırlı ve dirayetli olduğunu sanmıyorum, keyfine düşkün adam Sergen.

Onu da geçen sezon söylüyorduk. Bu sene tek umut olarak elimizde kaldı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Burada 3m € maaş verip topçu alalım, 5m € bonservis ödeyelim diyen 1 kişi yok ama şu an yönetimi destekleyenler öyle isteniyormuş gibi algı yapıyor.

Yazan hemen hemen herkes mantıklı transfer önerileriyle geliyor, iyi kötü bir fikir sunuyor ama sonunda dönüp dolaşıp maliyet üzerinden topçu övüyoruz.

Welinton, Nsakala'yı hoca istiyor destekleyelim yazmıştım, pişman oldum.    500.000 Maliyetle Oğuzhan bulmak varken, son kontratını yapan Anadolu topçularını takıma dolduruyoruz. 

Son olarak şunu eklemek istiyorum: Siyahi topçuları takıma doldurmaktan vazgeçsinler, adamların farklı ve garip bir kültürü var. Gamsızlar, umursamazlar, çoğu zaman ciddiyetsiz ve gırgır şamata peşindeler. İş arkadaşı olarak bunları istersin ama patron olarak bunların 10 tanesini aynı yerde çalıştıramazsın.     

Çevrimiçi mayguntr

Burada 3m € maaş verip topçu alalım, 5m € bonservis ödeyelim diyen 1 kişi yok ama şu an yönetimi destekleyenler öyle isteniyormuş gibi algı yapıyor.

Yazan hemen hemen herkes mantıklı transfer önerileriyle geliyor, iyi kötü bir fikir sunuyor ama sonunda dönüp dolaşıp maliyet üzerinden topçu övüyoruz.

Welinton, Nsakala'yı hoca istiyor destekleyelim yazmıştım, pişman oldum.    500.000 Maliyetle Oğuzhan bulmak varken, son kontratını yapan Anadolu topçularını takıma dolduruyoruz. 

Son olarak şunu eklemek istiyorum: Siyahi topçuları takıma doldurmaktan vazgeçsinler, adamların farklı ve garip bir kültürü var. Gamsızlar, umursamazlar, çoğu zaman ciddiyetsiz ve gırgır şamata peşindeler. İş arkadaşı olarak bunları istersin ama patron olarak bunların 10 tanesini aynı yerde çalıştıramazsın.   

Oneli olan guzel bir karisim yapmak. Unlu bir t.d'nin lafi vardi 3 brezilyali ayni takimda olmamali diye :D, 3 ten fazla siyahi topcu olmamali diyorum ben de.

Çevrimdışı tuncaboylu

olur mu hocam ya, wellington whoscored'a gore istatiskleri cok iyi,  tas gibi stoper (!).
Bu argümanların hepsi Douglas için de geçerli.

Douglas'ın bize geldiği seneki whoscored rating'leri N'sakala'dan daha iyi.

Üstelik Douglas bir şekilde Barcelona görmüşken, N'sakala Anderlecht'ten öte gidememiş.

Ama insanlarda elindekini yerip, yeniyi yüceltme huyu var.

Şu rakamlara bakıp, N'sakala'nın Douglas'tan daha faydalı olacağını nasıl söyleyebiliriz? (Oynadıkları pozisyon farklı, benim kastettiğim kulübe katkı)

https://tr.whoscored.com/Players/74533/History/Douglas

https://tr.whoscored.com/Players/44671/History/Fabrice-N-Sakala

Çevrimdışı haluk.m

Oneli olan guzel bir karisim yapmak. Unlu bir t.d'nin lafi vardi 3 brezilyali ayni takimda olmamali diye :D, 3 ten fazla siyahi topcu olmamali diyorum ben de.

Sadece 3 ile sınırlandırmak yeterli de değil, ne kadar profesyonel ve disiplinli olduğuna da bakacaksın.

3-1 Yeniliyoruz Nkoudou hala sahada sırıta sırıta geziyor, Nsakala ile gece online oyunda takılıp streste atarlar.  Gam yok keder yok, Lens zaten koşmuyor.  Özel olarak toplasan bu kadar olur.

Çevrimiçi mayguntr

Bu argümanların hepsi Douglas için de geçerli.

Douglas'ın bize geldiği seneki whoscored rating'leri N'sakala'dan daha iyi.

Üstelik Douglas bir şekilde Barcelona görmüşken, N'sakala Anderlecht'ten öte gidememiş.

Ama insanlarda elindekini yerip, yeniyi yüceltme huyu var.

Şu rakamlara bakıp, N'sakala'nın Douglas'tan daha faydalı olacağını nasıl söyleyebiliriz? (Oynadıkları pozisyon farklı, benim kastettiğim kulübe katkı)

https://tr.whoscored.com/Players/74533/History/Douglas

https://tr.whoscored.com/Players/44671/History/Fabrice-N-Sakala

Bu arada sondaki unlem ironi icindi, yanlis anlasilma olmasin :D Ligden alip faydalandigimiz bir yabanci hatirlamiyorum ben. Tosic belki, ama onun da ilk zamanlarda ne kadar hata yaptigini, gozu kapali stoper oynadigini hatirlamaz millet.

Çevrimdışı MUSTAFA_

dikkat et seni de bloklar abi  :D
Kendi söylediklerinden utanıyorsa sosyal medya kullanmasın. Her ağzına geleni yazmaması gerektiğini öğrenemedi bommerlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Yalnız fatih Aksoy şu wellintondan aşağı oynamazdı stoperede koysak maalesef fahiş bir hata fatihi takasa sokacaksak genç biri ile sokmak lazımdı benim anlamadığım kaç ay önce nsakala ile anlaşıldı dendi ve büyük ihtimalle başka sol bek kovslamadık burda liste paylaşılmıştı keşke baksalardı en kötü gidip hasan aliyi alsalardı hem yerli olurdu en azından wellintonda bizde ancak rotasyon oyuncusu olur bugun böyle kritik maçta durduk yere penaltı yapılmaz Bi kaç tane daha bombası vardı direk gollük hata ersin telafi etti Sergen hoca tanıyor ligi tanıyor diye baktık çünkü tek elle tutulur yanı oydu ancak gördük Kü kaliteli futbol kaliteli topçu ile oynanır nsakalanın bir çaresiz topuk pası denemesi var ne yapacağını şaşırdı en son mahalle maçı gibi yalandan topuk pası denedi gençler maçına çıkalı 25 günü geçti Burak ve gökhanın gideceği belliydi Bi sağ bek Bi forvet çözülmeliydi bu kadar sürede lig 11 inde başlıyor 2 hafta var 4 tane kaliteli adam lazım ilk 11e 6 numara sağ bek kanat ve forvet net isimler lazım becerirlermi sanmıyorum fenere eren zahavi önerilmiş forvete 2.4 yıllık 1 küsür imza parası iyi adama benziyor araya gir işte gerçi artık cl kozuda yok ne desem bilemiyorum heycanla maçı bekliyoruz hayaller kuruyoruz 30. Dakika 3 0 bizim şutumuz yok 1 0 dan sonra neden kabak gibi açıldık onuda anlamadım topu verip kontra kovalayıp 70 de falan risk alırdık adamlar her uzun top attığında biz 2 savunmacı ile kaldık birde fenerin Avrupa falann yok en 2 3 hazırlık maçı ayarladılar biz hiç maç yapmadan direk çıktık buda çok yanlış bir planlama keyifler bitik yarın cavaniyi getirdik deseler ne olacak şu maçın telafisi yoktu ve ersin olmasa farka gidecekleri burda gömücülük falanda yapmıyor kimse paoka 1 0 2 1 elenirsin futbol deriz mücadele ettik olmadı deriz ama şu oyun rezalet ersin yerine karius olsa 6 falan olurdu abartısız mirin rocoyı gönderip direk bir as stoper çözmemiz lazım wellinton anca yedek olur bizde şu yaptırdıpı penaltıyı amatörler yapmaz adamın arkası dönük tehditi yok ceza sahası dışına topu çıkaracak çat penaltı vasatlığa alışmayalım Koita falan uğeaşılıyor yav hiçmi genç kiralık forvet bulamıyoruz en kötü niye böyleyiz çözemiyorum sanki dünyada topçu kalmadı Cisse Koita falan

Çevrimdışı haluk.m

Yalnız fatih Aksoy şu wellintondan aşağı oynamazdı stoperede koysak maalesef fahiş bir hata fatihi takasa sokacaksak genç biri ile sokmak lazımdı benim anlamadığım kaç ay önce nsakala ile anlaşıldı dendi ve büyük ihtimalle başka sol bek kovslamadık burda liste paylaşılmıştı keşke baksalardı en kötü gidip hasan aliyi alsalardı hem yerli olurdu en azından wellintonda bizde ancak rotasyon oyuncusu olur bugun böyle kritik maçta durduk yere penaltı yapılmaz Bi kaç tane daha bombası vardı direk gollük hata ersin telafi etti Sergen hoca tanıyor ligi tanıyor diye baktık çünkü tek elle tutulur yanı oydu ancak gördük Kü kaliteli futbol kaliteli topçu ile oynanır nsakalanın bir çaresiz topuk pası denemesi var ne yapacağını şaşırdı en son mahalle maçı gibi yalandan topuk pası denedi gençler maçına çıkalı 25 günü geçti Burak ve gökhanın gideceği belliydi Bi sağ bek Bi forvet çözülmeliydi bu kadar sürede lig 11 inde başlıyor 2 hafta var 4 tane kaliteli adam lazım ilk 11e 6 numara sağ bek kanat ve forvet net isimler lazım becerirlermi sanmıyorum fenere eren zahavi önerilmiş forvete 2.4 yıllık 1 küsür imza parası iyi adama benziyor araya gir işte gerçi artık cl kozuda yok ne desem bilemiyorum heycanla maçı bekliyoruz hayaller kuruyoruz 30. Dakika 3 0 bizim şutumuz yok 1 0 dan sonra neden kabak gibi açıldık onuda anlamadım topu verip kontra kovalayıp 70 de falan risk alırdık adamlar her uzun top attığında biz 2 savunmacı ile kaldık birde fenerin Avrupa falann yok en 2 3 hazırlık maçı ayarladılar biz hiç maç yapmadan direk çıktık buda çok yanlış bir planlama keyifler bitik yarın cavaniyi getirdik deseler ne olacak şu maçın telafisi yoktu ve ersin olmasa farka gidecekleri burda gömücülük falanda yapmıyor kimse paoka 1 0 2 1 elenirsin futbol deriz mücadele ettik olmadı deriz ama şu oyun rezalet ersin yerine karius olsa 6 falan olurdu abartısız mirin rocoyı gönderip direk bir as stoper çözmemiz lazım wellinton anca yedek olur bizde şu yaptırdıpı penaltıyı amatörler yapmaz adamın arkası dönük tehditi yok ceza sahası dışına topu çıkaracak çat penaltı vasatlığa alışmayalım Koita falan uğeaşılıyor yav hiçmi genç kiralık forvet bulamıyoruz en kötü niye böyleyiz çözemiyorum sanki dünyada topçu kalmadı Cisse Koita falan

Bahanede hazır, ucuzlar ve ligi biliyorlar.  Buradaki arkadaşların listesi Norveç, İsveç, Avusturya, Hırvatistan'dan başlıyor Japon 2'inci ligine uzanıyor, takımın listesi kasımpaşa'dan Alanya'ya  :D
Anlat anlat bir şey değişmiyor, biz sesimizi çıkardığımız için bozguncu olduğumuzla kalıyoruz.  Şimdi bahanede hazırlık maçı yapmadık, taraftar mı yaptırmadı ?  İstanbul'da alt ligden 20 tane takım var çağır birini yap.

Ya da planlamanı düzgün yap en baştan 4'üncülük için oyna bugün maç yapmak zorunda olmazdın, kimsede cl elemesi diye kızmazdı.  Sivas belki bilerek 4'üncü oldu ki onlar için mantıklı bir hamle.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2020, 02:22:03 jokerhm ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★