2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854071 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı saricasi

Atakanın ismi Mensah olsaydı bugün uçak filan takip edilirdi sayfa ilerlerdi  :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Necmi

gol yediğimiz de başlarlar diye düşünüyorum :)

Dediğin gibi ama kaybedersek burası yangın yerine döner kazanırsak 2-3 sayfa ilerler anca işte. :)
neden gol yiyecekmişiz :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

sosyal mesafe ilk golü atana kadar olur :D
Artık Covid-19 olmak daha kolay  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Herkes maçı bekliyor siz, maçtan sonra olacak curcunayı .   :ebebe:

Anlamadım ki ne istiyorsunuz, 1-2 çifte şans gibi yorum yazmışsınız. 

(Kaybedersek eleştirirler oradan vururuz, kazanırsak biz haklıydık ne ala)

Oysa şu foruma yazan 100 kişiden 99'u maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyordur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu maç bizde rahat olun. Patlamış mısır ve ev yapımı bira eşliğinde kaykılarak keyifle izlicem tavsiye ederim  :ok: Attığımız her gole bi bira açıyorum sanırım 3 bira içerim  :biggrinking:

Bize bu kadar taraftar da yeter  :bandit:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1298268417443561481

Bağıran 1000 kişi stadı inletir. Zatenson maçlarda tribün yarı yarıya falan doluydu iyi olmuş  :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu maç bizde rahat olun. Patlamış mısır ve ev yapımı bira eşliğinde kaykılarak keyifle izlicem tavsiye ederim  :ok: Attığımız her gole bi bira açıyorum sanırım 3 bira içerim  :biggrinking:

39 tl iyi para :D

Geçen ben 2 tane aldım 13 tl den 26 tl verdim dişimin kovuğuna gitmedi :D

39 tl iyi para :D

Geçen ben 2 tane aldım 13 tl den 26 tl verdim dişimin kovuğuna gitmedi :D

Bu ev yapımı bira kendim yapmıştım tam corona başladığı dönemler. Tanesi 3 TL ye falan geliyo ya tam hesaplamadım ama o civardadır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu ev yapımı bira kendim yapmıştım tam corona başladığı dönemler. Tanesi 3 TL ye falan geliyo ya tam hesaplamadım ama o civardadır.

iyiymiş o ben beceremem zehirlenirim muhtemelen o yüzden girişmiyorum o işlere :D

Çevrimdışı celiker1

Geçen sene kaç kombine satılmıştı bilgisi olan var mı?Kombine mi satılır,kombinesi olanlara bilet önceliği mi olur?Yoksa rastgele passodan satış mı olur?Özledim vallahi ya :money:
Hayatta Beşiktaş

https://www.socratesdergi.com/dinleme-zamani/

Güzel bi Beşiktaş analizi okumak isteyenler kaçırmasın şunu. 10 dakika falan okuması.

Çevrimdışı Alper1903

https://twitter.com/demarkesports/status/1298266908353953793

https://twitter.com/demarkesports/status/1298267547402264579
stadlar acilsin macsiz olmaz, tatiller yapilsin butun sene sıkıldık, dugunler nonstop devam bir kere yapiyoruz sonucta, okullar eski duzen devam biraz da okuldakiler ugrassin corona’ya da takdir-i ilahi der geceriz nedir yani

Çevrimdışı tangaz

Artık Covid-19 olmak daha kolay  :D

halkın %30u gözden çıkarılmış diye de okunabilir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Herkes maçı bekliyor siz, maçtan sonra olacak curcunayı .   :ebebe:

Anlamadım ki ne istiyorsunuz, 1-2 çifte şans gibi yorum yazmışsınız. 

(Kaybedersek eleştirirler oradan vururuz, kazanırsak biz haklıydık ne ala)

Oysa şu foruma yazan 100 kişiden 99'u maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyordur.

o 1 kişi kim acaba  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

MAF dönemi bu uygulamayı yapsaydın sağlam bira göbeği yapardın :D

Çevrimdışı tangaz

https://www.socratesdergi.com/dinleme-zamani/

Güzel bi Beşiktaş analizi okumak isteyenler kaçırmasın şunu. 10 dakika falan okuması.

koita bildğin elit/komple forvetmiş walla fakir firminosu

Çevrimdışı haluk.m

MAF dönemi bu uygulamayı yapsaydın sağlam bira göbeği yapardın :D
Atalım da göbeğe razıyım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya akşama kadar milletle ağız ağıza otobüsle işe gidip geliyoruz. Maçada gidilir sonuçta.