2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2854176 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

açıklanan mhk sonrası hiç şampiyonluk kovalayacak kadro filan kovalamaya gerek yok çok istenen gençleştirme altyapıdan çıkanları oynatma operasyonunu yapabiliriz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

metin tokat+erol ersoy = rüya forvet walla hiç cavani filan kovalamaya gerek yok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

renk kardeşimiz paok güzel jest yapmış, kartallar her yerde asil  :claps:

Çevrimdışı tangaz

akşam maç penaltılara kalır ersin turu getirir at fava bekle  :eyes

Çevrimdışı Bilal Bahadır

başta başkan, sonra yöneticiler kulübe bağış yapacaklarına roco daglıs iklisine el altından ceplerinden ödeme yapıp fesih edemiyorlarsa yöneticiyim die dolaşmasınlar.
Geçen bir benzeri aklıma geldi benimde. Victor Ruiz. Şu adamın maaşını yatırsaydı  zamanında bağış yapana kadar. Satışı da yapılabilecek bir oyuncuydu. Toplam da belki bağış kampanyası kadar kazanç sağlardı kulübe. Oynamadığı sürelerin de parasını alacak şimdi muhtemelen. İnşallah FİFA bir değişiklik yapıp bu sefer bizden taraf olur. Yoksa 2. Matteo Ferrari vakası.

Çevrimdışı worns

Metin tokatı bilmeyenler olabilir :D Bu maçtan sonra gs şampiyon oldu hakem görmedim dedi şu pozisyonu :D

Oğlumu yeğenimi ne serkan tokat faal hakem olarak şuanda görevini devam etmekte :D

Yavrum benim be aile şirketi gibi :D
8 yaşında travma yaşatmıştı bana.......... (buralara çeşitli yasak sözcükler gelecek) unutmak ne mümkün?

Çevrimdışı tangaz

Geçen bir benzeri aklıma geldi benimde. Victor Ruiz. Şu adamın maaşını yatırsaydı  zamanında bağış yapana kadar. Satışı da yapılabilecek bir oyuncuydu. Toplam da belki bağış kampanyası kadar kazanç sağlardı kulübe. Oynamadığı sürelerin de parasını alacak şimdi muhtemelen. İnşallah FİFA bir değişiklik yapıp bu sefer bizden taraf olur. Yoksa 2. Matteo Ferrari vakası.

ruiz ayrı bir vaka o herif gitmeyi daha sene başında kafasına koymuştu

Çevrimdışı tangaz

8 yaşında travma yaşatmıştı bana.......... (buralara çeşitli yasak sözcükler gelecek) unutmak ne mümkün?

hadi siz küçüktünüz arkadaşlarınız sokağa çağırıp iki top teptiniz mi unutuyordunuz  :D

ya biz naapalım :akuma:

o maçtan bir süre önce de Rasim hocamla muhteşem bir gün geçirmiştim hayatımda gördüğüm en beyefendi en sportmen adamların başında gelir muhteşem bir insan o maç bitimi beşiktaş düşmanı talat tokatın özenle yetiştirdiği çocuğu metine veryansın edişi sesindeki titreme hala kulaklarımda. allah o günahlarını evlatlarından çıkarsın inşallah, amin.

Çevrimdışı tangaz

futbolunun son dönemine giren ve bir daha böyle kontrat bulamam diyenlere o kontratı verenleri de hürmetle anıyorum

Çevrimiçi murat

c: kulübü batırması
benim görüşüm ise çalma çıprma yok yok oyuncu satışlarıyla bir müddet idare eti o da bitince borç sarmalında takıldı.faiz yükü çevirilemeyecek duruma geldi. Son kurşunla transfer yaptı oda tutmadı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

benim görüşüm ise çalma çıprma yok yok oyuncu satışlarıyla bir müddet idare eti o da bitince borç sarmalında takıldı.faiz yükü çevirilemeyecek duruma geldi. Spn kurşunla transfer ysptı oda tutmadı.

peki stad maliyeti?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1298184716437336064

bu çocuğa hiç sıcak bakmıyordum ama sıkı beşiktaşlıymış çocukluktan beri diyorlar. formalı küçüklük fotoğrafını filan paylaşmışlar. maliyeti düşük, belki asılır ve sıkı bi sıçrama kaydeder. daha pozitif bakıyorum artık. en azından ilgilendiğimiz 4.lig oyuncusundan iyidir.

hasic de kadroda olacak mı acaba? lens-hasic-atakan rotasyonuyla sağ kanadı oluşturuyor olabiliriz.

Çevrimdışı worns

hadi siz küçüktünüz arkadaşlarınız sokağa çağırıp iki top teptiniz mi unutuyordunuz  :D

ya biz naapalım :akuma:

o maçtan bir süre önce de Rasim hocamla muhteşem bir gün geçirmiştim hayatımda gördüğüm en beyefendi en sportmen adamların başında gelir muhteşem bir insan o maç bitimi beşiktaş düşmanı talat tokatın özenle yetiştirdiği çocuğu metine veryansın edişi sesindeki titreme hala kulaklarımda. allah o günahlarını evlatlarından çıkarsın inşallah, amin.

aklıma hep uzun pardesülü, karizmatik bir görüntüsü geliyor. kulübemize çok yakışan bir adamdı.

amin!

Çevrimdışı celiker1

bu çocuğa hiç sıcak bakmıyordum ama sıkı beşiktaşlıymış çocukluktan beri diyorlar. formalı küçüklük fotoğrafını filan paylaşmışlar. maliyeti düşük, belki asılır ve sıkı bi sıçrama kaydeder. daha pozitif bakıyorum artık. en azından ilgilendiğimiz 4.lig oyuncusundan iyidir.

hasic de kadroda olacak mı acaba? lens-hasic-atakan rotasyonuyla sağ kanadı oluşturuyor olabiliriz.
+Gökhan Töre olur
Sol kanada da 1 oyuncu alıp kanat rotasyonunu tamamlayacağız gözüküyor
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2020, 13:00:58 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi terapati

aklıma hep uzun pardesülü, karizmatik bir görüntüsü geliyor. kulübemize çok yakışan bir adamdı.

amin!
Kendisini yakından tanıdığım için söylüyorum; Rasim Hoca, kulüp düzeyinde yaşadığı sıkıntılardan (alacaklarının kalması, yönetim baskıları vs) bezmiş durumda ve hiç bir şekilde kulüp çalıştırma niyeti yok ne yazık ki. Şu an federasyonda teknik direktör eğitimlerinden sorumlu ve çok mutlu. Kendisi için seviniyorum ama Beşiktaş'ımız için ancak dolaylı yoldan faydalanabildiğimiz bir değer olduğu için de üzülüyorum.

En son Sergen Yalçın göreve geldiğinde konuşmuştuk. "Hocam nasıl olacak Sergen'le, çalışmayı sevmezdi futbolculuğunda, takımın başında başarılı olabilir mi?" diye sormuştum. Rasim Hoca da gülerek "benim zamanımda çalışıyordu valla" demişti  :lol: O dönemin takımı iyiydi gerçekten, bu Van maçında yaşanan katliam gerçekten yenilir yutulur değildi.

Çevrimiçi Sinan23

MHK da 96 ruhu geri dönmüş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

forum hiç ilerlemiş akşam maç var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün maç olduğu için maç dışında pek haber yok. Herkes maçı bekliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

akşam elenirsek kalabalıklaşır  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bıçaklar bilendi, kürekler hazırlandı   :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

gol yediğimiz de başlarlar diye düşünüyorum :)

Dediğin gibi ama kaybedersek burası yangın yerine döner kazanırsak 2-3 sayfa ilerler anca işte. :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bıçaklar bilendi, kürekler hazırlandı   :evillol:
aksam hareketli olur forum
:evillol: :boxin:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!