2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851383 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı bjk4ever

aslında layiç roco daglıs mirin 4lüsü gidince gelecek bonservisle ben brezilyadan bi forvet arkası bir de kanat zarı atarım 18-19 yaşlarında

Ljajic gitsin, Roco'nun yedek stoper icin maasi cok yuksek, o da gitsin.
Ama Mirin ve Douglas'in maasi cok dusuk ve her turlu yedek stoper ve 2 sagbek lazim zaten. Bizde zaten tek sagbek varken elimizdeki dusuk sagbeki niye gondermeye calisiyoruz onu da anlamiyorum. Ben Douglas'in buyuk takima yakisacak tipte, gayet iyi bir oyuncu oldugunu dusunuyorum.
Sakatlik sorunu gercekten var mi, yoksa bu gonderme mevzusundan dolayi kasiklari mi agriyor bilmiyorum. Ama bence ciddi anlamda kafasi karisik.
Takimda gelecegi netlesse ve formayi versek gayet catir catir oynayacakmis gibi geliyor bana.

Çevrimdışı tangaz

Elinde bonservis için harcayacak 5-10 milyon euro paran olursa rahat rahat iş yapabilecek oyuncu bulursun. Hatta Brezilya'ya gidip macera aramaya da gerek yok. Hırvatistan, Polonya, İsveç gibi liglerin en gözde oyuncularını da alabilirsin.

5-10 milyon değil 4-6 milyon bonservisle 2 brezilyalı genç
ben 5-6 milyona öyle dediğin gibi gözde 2 genç alındığını gözlemleyemiyorum kimler mesela? örneğin gesenin ilgilendiği modermi ne 7-8den aşağı bırakmıyorlarmış.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Atılan zarlar hırvatistandan Mitroviç, güney amerikadan da pedro franco da çıkabiliyor

defans değil hücumcu zarlayacaksın mesela hep örnek veririm bizi elediklerinde bruggede gedoz die bi pırpır oyuna girmişti dağıtmıştı ortalıgı öyle profiller bulunabilir 2şer bonservisle
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kaan1903

Umut takasla falan giderse  3. forvet olarak Rapid Wiende oynayan Ercan Kara var değerlendirilebilir. Henüz 24 yaşında hatta yeterli görülürse 2. forvet bile olabilir bu sezonu 19 golle kapatmış

.https://www.transfermarkt.com.tr/ercan-kara/profil/spieler/320701

Çevrimdışı tangaz

Ama Mirin ve Douglas'in maasi cok dusuk ve her turlu yedek stoper ve 2 sagbek lazim zaten. Bizde zaten tek sagbek varken elimizdeki dusuk sagbeki niye gondermeye calisiyoruz onu da anlamiyorum. Ben Douglas'in buyuk takima yakisacak tipte, gayet iyi bir oyuncu oldugunu dusunuyorum.
Sakatlik sorunu gercekten var mi, yoksa bu gonderme mevzusundan dolayi kasiklari mi agriyor bilmiyorum. Ama bence ciddi anlamda kafasi karisik.
Takimda gelecegi netlesse ve formayi versek gayet catir catir oynayacakmis gibi geliyor bana.

rocoyla mirinin maaşları neredeyse aynı

daglıs bizim seviye asla değil hatta süperligde ben denizlinin malatyanın erzurumun hocası olsam sag bekime daglısı koymam kadromda ise en fazla sağ orta sağ ön denerim ama asla sağ beke koymam savunması bu kadar kötü bekimiz uzun zamandır olmamıştı serdar kurtuluşda bu değerlendirmeye dahil

Çevrimdışı tangaz

Umut takasla falan giderse  3. forvet olarak Rapid Wiende oynayan Ercan Kara var değerlendirilebilir. Henüz 24 yaşında hatta yeterli görülürse 2. forvet bile olabilir bu sezonu 19 golle kapatmış

.https://www.transfermarkt.com.tr/ercan-kara/profil/spieler/320701

gollerin çoğunu 2. ligde atmış bizim seviyeye çıkamaz sanki düzgün bi lig olsa fransa filan 2.ligi önemsemem ama avusturya 2.ligi be dostum

Çevrimdışı tangaz

mesela benfica taliscayı 20 yaşında 4,75 milyona almış eleman 19da 2,5du 18de ise 1di muhtemelen işte böle tipleri 19unda 2,5den al getir 2 tane maaşlarıda 300-450 arası gibi %50 tutsa yeter zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Mirin ve Douglasin maaslari cok mu düşük ? Hocam bir 0 az gördünüz herhalde  :D As takima düşündüğümüz trasnferlerde 500 bin euro ödüyoruz. Ayrica douglasin savunmasi canerden bile kötü  :tabe:

Çevrimdışı bjk4ever

rocoyla mirinin maaşları neredeyse aynı

daglıs bizim seviye asla değil hatta süperligde ben denizlinin malatyanın erzurumun hocası olsam sag bekime daglısı koymam kadromda ise en fazla sağ orta sağ ön denerim ama asla sağ beke koymam savunması bu kadar kötü bekimiz uzun zamandır olmamıştı serdar kurtuluşda bu değerlendirmeye dahil

Benim aklimda 600 bin euro olarak kalmis, ama o yarim senelikmis. Mirin 1.3, Roco 1.6. Bu sartlarda ikisi de gidebilir.
Yedek maaslarini olabildigince dusuk tutmaliyiz, hele ki ilk 11'deki oyuncu istikrarli ise (mesela Vida).
Yedek kaleci niye aliyoruz onu da anlamiyorum. Ya Ersin'e guven Utku'yu yedek tut; Ersin'e guvenmiyorsan da adam gibi 1. kaleci al.
Kalede rekabet olmaz, kalede 1. kaleci olur, 2. kaleci olur ve 3. kaleci olur.
Douglas konusunda katilmiyorum. Defansi zayif olabilir, ama zaten kac takima karsi defans yapiyoruz, kac sol acik bize karsi surekli topla oynayacak noktada oluyor ki?
Besiktas'in beklerinden en az 1'i ofansif olmali. Solda N'Sakala varsa sagda Douglas gayet olabilir. Bu soylediklerim mac kacirmasindan/istikrarindan bagimsiz.

Çevrimdışı mrred

Vallahi su Turk futboluna en buyuk zarar veren olaylardan biri de su 10 numara meraki. Modern futbolda asla yeri kalmamis bir mevkide hala israrla oyuncu oynatiliyor.
Butun dunya toplu savunma, toplu hucum, fiziksel guc ve pres futboluna gecmisken biz hala atayim topu 10 numaraya takimi kurtarsin kafasindayiz.
Aldigimiz 10 numaralarin cogu da oyun icerisinde kaybolan, ama skora da yeterince katki veremeyen, 5 macta 1 mac iyi oynayip 1-2 artistik hareketle goz boyayan oyuncular. Akliniza hemen 4-5 isim gelmistir zaten. Alex, Talisca gibilerini tabii tenzih ederim.
Sergen'le gectigimiz 4-1-4-1 sistemi bence gayet guzel.
Onun tercih ettigi sekilde deep lying playmaker 6'da ve on tarafta iki tane ileri geri kosan, ceza sahasina kosu atip hucuma destek veren 2 tane 8 numara.
Bu sistemin adami Ljajic degil maalesef, olamaz da. Ljajic degil, ama Giuliano hele hic degil.
Orta sahaya bakacak olursak Necip, Atiba, Kartal, Oguzhan, Mensah, Dorukhan, Ljajic var. Ljajic hem maas hem oyuncu tipi itibariyle fazlalik.
6'da Sergen gecen seneki tarzda bir oyuncu dusunuyorsa Oguzhan olur, 2. bir isim zor olur. Ama oraya gecen seneki gibi fiziksel guc yerine top cikartacak bir eleman degil de gercek bir 6 numara koyacaksa orasi bos gibi su anda. Maalesef Atiba artik ilk 11 oynamamali, kaldiramiyor. Dorukhan nasil sakatliktan donecek belli degil. Oraya onlardan birini koyarsak 8 Oguzhan ve Mensah oluyor.
Ama bence gecen seneye bakacak olursak savunmadan top cikaran oyun kurucu Oguzhan, onunde de gidip-gelen orta saha olarak Dorukhan ve Mensah cok guzel duruyor. Atiba her yeri yedekler. Bence gayet guzel.
Giuliano bence ligimiz icin fena oyuncu degil, en azindan artist 10 numara degil, hem gol hem asist olarak bir Talisca kadar olmasa da doyurur. Ama Sergen'in kafasindaki sistemde yeri var mi emin degilim, en azindan gecen seneki oyun duzenimizde net olarak yok.
Oğuzhanın 6 numarada iş yapabilmesi için ikili mücadelede ayakta kalmayı bilmesi lazım. Oyun bilgisi falan iyi falan güzel de rakip orada oğuzhanın oynadığını gördüğü an o bölgeye baskı yapar. Topu oyuna sokmasında problem olmaz da rakibi kesmekte baya problem yaşayabilir. Bir ara avcı denemek istedi ama hiçbir maçta yapmadı sadece antreman bazında kaldı. Ljajic Ozan takası olursa bence ozan 6 için uygun olabilir. Kesiciliği var topu oyuna sokması da var drippling falan da var ikili mücadele konusunda da iyi
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

mesela benfica taliscayı 20 yaşında 4,75 milyona almış eleman 19da 2,5du 18de ise 1di muhtemelen işte böle tipleri 19unda 2,5den al getir 2 tane maaşlarıda 300-450 arası gibi %50 tutsa yeter zaten

sen fm'e başlasana abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Benim aklimda 600 bin euro olarak kalmis, ama o yarim senelikmis. Mirin 1.3, Roco 1.6. Bu sartlarda ikisi de gidebilir.
Yedek maaslarini olabildigince dusuk tutmaliyiz, hele ki ilk 11'deki oyuncu istikrarli ise (mesela Vida).
Yedek kaleci niye aliyoruz onu da anlamiyorum. Ya Ersin'e guven Utku'yu yedek tut; Ersin'e guvenmiyorsan da adam gibi 1. kaleci al.
Kalede rekabet olmaz, kalede 1. kaleci olur, 2. kaleci olur ve 3. kaleci olur.
Douglas konusunda katilmiyorum. Defansi zayif olabilir, ama zaten kac takima karsi defans yapiyoruz, kac sol acik bize karsi surekli topla oynayacak noktada oluyor ki?
Besiktas'in beklerinden en az 1'i ofansif olmali. Solda N'Sakala varsa sagda Douglas gayet olabilir. Bu soylediklerim mac kacirmasindan/istikrarindan bagimsiz.

bu devir eskide kaldı artık anadolu takımlarında da hatırı sayılır topçular var yabancı serbestisi sonrası. geçen sene burada herkes her maçda canerin kanadı rakipler otobana çevirdi demiyormuydu aynısı hatta daha fazlası daglıs için geçerli.

Çevrimdışı tangaz

sen fm'e başlasana abi :D

başkalarına da şans vermek lazım herkesin ikincilik mücadelesi vereceği bir platform keyifli olmaz  :icool:

Çevrimdışı levitate

başkalarına da şans vermek lazım herkesin ikincilik mücadelesi vereceği bir platform keyifli olmaz  :icool:

offline oynanıyor abi düzgün oynarsan tek birinci sensin :D

şaka bir yana dene bence :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

offline oynanıyor abi düzgün oynarsan tek birinci sensin :D

şaka bir yana dene bence :D

eskiden çok eskiden internetimiz yokken sen yaşlarda filan şampiyon şip menecır oynardım çok iyiydim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı worns

benzerler eve ama bu daha sağlıklı sanki layiç çok çıt kırıldım ve daha kötüsü büyük maçlarda zor maçlarda da kayboluyor

bana hala ljajic'i bir türlü istikrarlı verim vereceği rolde oynatamadık gibi geliyor. oyuncunun da kafaca kaygılandırıcı problemleri var evet ama bir yandan da şöyle defansif görevlerden olabildiğince azade edilmiş, gezgin bir ikinci forvet olarak baya skor yapacak oyuncu. takım hücumunun uzak ara en yetenekli oyuncusu olması bi tarafa adı geçenler arasında da ona yaklaşan bir oyuncu olmuyor. ben olsam hazır elde varken bu oyuncudan zirve performans almaya çalışırdım. türkiye liginde böyle ekstra oyuncular dengede oyunlarda çok puan kazandırıyor. ljajic de giderse çok kısır ve düz bir takım olacağız diye endişeleniyorum.

ha oyuncu sorun filan çıkarıyordur, antreman performansı kötüdür, konsantre görünmüyordur vs. onları bilmiyorum. o zaman arkasından ağlamam. hocanın görüşüne göre hareket edilebilir.

Çevrimdışı worns

walla ben utkuya idman yeleği vermem

1.ligde oynayabileceği takım yok utku'nun. yedek olarak duruyor olması bile büyük tehlike bence de.

Çevrimdışı worns

5-10 milyon değil 4-6 milyon bonservisle 2 brezilyalı genç
ben 5-6 milyona öyle dediğin gibi gözde 2 genç alındığını gözlemleyemiyorum kimler mesela? örneğin gesenin ilgilendiği modermi ne 7-8den aşağı bırakmıyorlarmış.

lucescu sportif direktör olsaydı ona getirtirdik.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/demarkesports/status/1297980365152440321

fiyat uygun, denenmesinde sakınca yok ama pek ışık görmüyorum bu çocukta. umarım ummadığım bir sıçrama yapar.

Çevrimdışı worns

Oğuzhanın 6 numarada iş yapabilmesi için ikili mücadelede ayakta kalmayı bilmesi lazım. Oyun bilgisi falan iyi falan güzel de rakip orada oğuzhanın oynadığını gördüğü an o bölgeye baskı yapar. Topu oyuna sokmasında problem olmaz da rakibi kesmekte baya problem yaşayabilir. Bir ara avcı denemek istedi ama hiçbir maçta yapmadı sadece antreman bazında kaldı. Ljajic Ozan takası olursa bence ozan 6 için uygun olabilir. Kesiciliği var topu oyuna sokması da var drippling falan da var ikili mücadele konusunda da iyi

ozi'nin teknik olarak oyun kurucu 6 oynayacak özellikleri var. oyun yapısına göre fiziksel zaafları da telafi edilir ama o mental olgunluk düzeyine oluşamadı bir türlü. saha görüşü, vizyon gayet iyi. soğukkanlıklık, konsantrasyon gibi bir regista'da olmazsa olmaz özellikler ise çok zayıf. kırılgan oyuncudan teknik-taktik liderlik beklenecek bir rol çıkmıyor malesef. avcı'nın 6 projesi de aslında bir çok diğer rol tasarımı gibi kağıt üzerinde olası görünen ama gerçeklerin acı şekilde yüzümüze vurmasıyla sonuçlandı.

ha oyuncudan komple umudumu kesmedim. defansif anlamda güvenilir bir 6'yla 15-17 arası üstlendiği merkez 2'lisinden biri olma işini yapabilir. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★