2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851620 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi mayguntr

Yap soyle bir besiktas uygulamasi,

ozel antreman videolari, sergen hoca oyuncular vs mac sonrasi ciksin 5dk ozel roportaj versin, soru-cevap yapsın,
taraftar oyunculara puan versin, macin adamini secsin, fantazi ligi yap icinde, vs. vs. aylik 25 tl yap,
her ay duzenli forma vs dagit, fantazi ligini aylik kazanana futbolcularla tanışma imkani falan tani,
50-100bin uyen olsa yillik 1-2milyon euro para birakir sana.

su an ki uygulamanın yandex projesinden bir farki yok.

yapmis adamlar , https://eksisozluk.com/galatasaray-sk-resmi-mobil-uygulamasi--5140319

aylik 300bin tl civari gelir hesaplamislar su anda.

Çevrimdışı tangaz

giuliano layiç takasına yorumlar nedir?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

üste 3 milyon para vereceklerse ben kabulüm iyi bir forvet giuliano bence skor katkısı çok yüksek bize de ölesi lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

üste 3 milyon para vereceklerse ben kabulüm iyi bir forvet giuliano bence skor katkısı çok yüksek bize de ölesi lazım
Ben kabul değilim. Para her türlü daha çok işimize gelir. En azından biraz uzun vadeli yatırım şansı doğar belki  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ben kabul değilim. Para her türlü daha çok işimize gelir. En azından biraz uzun vadeli yatırım şansı doğar belki  :tabe:

o zaman başka müşteri getir please  :money:

Çevrimdışı MUSTAFA_

o zaman başka müşteri getir please  :money:
Elinde değerli bir oyuncun var. Değerini vermiyorlarsa satmazsın. Daha 2 yıl sözleşmesi var. Ayrıca Ljajic'e müşteri bulamayan yönetimde de suç ararım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Elinde değerli bir oyuncun var. Değerini vermiyorlarsa satmazsın. Daha 2 yıl sözleşmesi var. Ayrıca Ljajic'e müşteri bulamayan yönetimde de suç ararım  :tabe:

onlardan hayır görmediğim için senden bekliyorum zaten bu yönetimden bir yol olmayacağı o kadar belli ki...

Çevrimdışı ALDENYX

Bize gelen menejerler birtek satmaya geliyor zaten biride cikip oyuncunu satayim demiyor...oysaki ittiren ne guzel ittiriyor ozellikle araplara..

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tangaz

Bize gelen menejerler birtek satmaya geliyor zaten biride cikip oyuncunu satayim demiyor...oysaki ittiren ne guzel ittiriyor ozellikle araplara..

bizim yöneticilerin networku çok zayıf belli ki haa sorsan bunu beşiktaşlı duruşu die açıklarlar

Çevrimdışı tangaz

şu maçtan evvel santraforu da göndermişken santrafor transferini bitirememelerini tanımlayacak kelime bulamıyorum

Çevrimdışı tangaz

sonraa şu maçta kaleciye bişey olsa veya pozisyon icabı bir kırmızı görse yedeği yok ki aslında kendisi yedek kaleci

Çevrimdışı tangaz

başta başkan, sonra yöneticiler kulübe bağış yapacaklarına roco daglıs iklisine el altından ceplerinden ödeme yapıp fesih edemiyorlarsa yöneticiyim die dolaşmasınlar.

Çevrimdışı tangaz

şu maç elenirsek tek sorumlusu yönetimdir

Çevrimdışı worns

giuliano iyi, hoş ama bizim ljajic gibi pek orta saha özellikleri yok bunun da. ikinci forvet gibi kullanılmaya uygun daha çok. kiev-fenerbahçe döneminde önce de sıklıkla kenarlarda kullanılmış bir oyuncu. ljajic'in yerine orta saha özellikleri daha baskın ofansif oyun kurucu tarzı bir isim gelirse ljajic'in gönderilmesine razı olunur. ama aynı tür ve bence potansiyel zirvesi daha düşük bir oyuncuyla değiştirmek mantıklı değil. ha üzerine ciddi bir para alacaksak belki farklı oyuncuları gündeme alarak bir değerlendirme yapılır. ,

ljajic'i 10 civarı bir paraya elden çıkartmaya çalışalım. giuliano'ya verdikleri paraya bakınca ljajic en az onu hatta daha fazlasını eder diyesim geliyor. yerine de net orta saha kimliği olan, bonservis harcanacak bir oyuncu bakalım derim.

diğer taraftan eğer hoca ceza sahasında santrafor çevresinde gezinen, oyun kuruculuk özelliğine fazla bakmayacağı bir ikinci forvet üzerinden oynamak istiyorsa ljajic yetenekli adam. muadilini de almak zor olur.

Çevrimdışı tangaz

bu pato ismide düşününce hiç akla mantıga uygun değil tek forvet oynayacak eleman değil forvet arkası belki ama ona da kontenjan ayıracak durumda değiliz.

Çevrimiçi yaço58

sonraa şu maçta kaleciye bişey olsa veya pozisyon icabı bir kırmızı görse yedeği yok ki aslında kendisi yedek kaleci
Kedi gibi kalecimiz utku var abi yedek

Çevrimdışı tangaz

kontenjanımız öyle kötü harcanmış ki 2 stoper ve 2 kanat toplam 4 forma var ve bizim yabancı kontenjanının yarısı yani 7 kişi bu 4 formaya doluşmuş

Çevrimdışı tangaz

giuliano iyi, hoş ama bizim ljajic gibi pek orta saha özellikleri yok bunun da. ikinci forvet gibi kullanılmaya uygun daha çok. kiev-fenerbahçe döneminde önce de sıklıkla kenarlarda kullanılmış bir oyuncu. ljajic'in yerine orta saha özellikleri daha baskın ofansif oyun kurucu tarzı bir isim gelirse ljajic'in gönderilmesine razı olunur. ama aynı tür ve bence potansiyel zirvesi daha düşük bir oyuncuyla değiştirmek mantıklı değil. ha üzerine ciddi bir para alacaksak belki farklı oyuncuları gündeme alarak bir değerlendirme yapılır. ,

ljajic'i 10 civarı bir paraya elden çıkartmaya çalışalım. giuliano'ya verdikleri paraya bakınca ljajic en az onu hatta daha fazlasını eder diyesim geliyor. yerine de net orta saha kimliği olan, bonservis harcanacak bir oyuncu bakalım derim.

diğer taraftan eğer hoca ceza sahasında santrafor çevresinde gezinen, oyun kuruculuk özelliğine fazla bakmayacağı bir ikinci forvet üzerinden oynamak istiyorsa ljajic yetenekli adam. muadilini de almak zor olur.

benzerler eve ama bu daha sağlıklı sanki layiç çok çıt kırıldım ve daha kötüsü büyük maçlarda zor maçlarda da kayboluyor

Çevrimdışı tangaz

Kedi gibi kalecimiz utku var abi yedek

walla ben utkuya idman yeleği vermem

Çevrimdışı tangaz

aslında layiç roco daglıs mirin 4lüsü gidince gelecek bonservisle ben brezilyadan bi forvet arkası bir de kanat zarı atarım 18-19 yaşlarında

Çevrimdışı MUSTAFA_

aslında layiç roco daglıs mirin 4lüsü gidince gelecek bonservisle ben brezilyadan bi forvet arkası bir de kanat zarı atarım 18-19 yaşlarında
Elinde bonservis için harcayacak 5-10 milyon euro paran olursa rahat rahat iş yapabilecek oyuncu bulursun. Hatta Brezilya'ya gidip macera aramaya da gerek yok. Hırvatistan, Polonya, İsveç gibi liglerin en gözde oyuncularını da alabilirsin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Elinde bonservis için harcayacak 5-10 milyon euro paran olursa rahat rahat iş yapabilecek oyuncu bulursun. Hatta Brezilya'ya gidip macera aramaya da gerek yok. Hırvatistan, Polonya, İsveç gibi liglerin en gözde oyuncularını da alabilirsin.
Atılan zarlar hırvatistandan Mitroviç, güney amerikadan da pedro franco da çıkabiliyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atılan zarlar hırvatistandan Mitroviç, güney amerikadan da pedro franco da çıkabiliyor

Öyle zarlar atılmaz işte  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjk4ever

Vallahi su Turk futboluna en buyuk zarar veren olaylardan biri de su 10 numara meraki. Modern futbolda asla yeri kalmamis bir mevkide hala israrla oyuncu oynatiliyor.
Butun dunya toplu savunma, toplu hucum, fiziksel guc ve pres futboluna gecmisken biz hala atayim topu 10 numaraya takimi kurtarsin kafasindayiz.
Aldigimiz 10 numaralarin cogu da oyun icerisinde kaybolan, ama skora da yeterince katki veremeyen, 5 macta 1 mac iyi oynayip 1-2 artistik hareketle goz boyayan oyuncular. Akliniza hemen 4-5 isim gelmistir zaten. Alex, Talisca gibilerini tabii tenzih ederim.
Sergen'le gectigimiz 4-1-4-1 sistemi bence gayet guzel.
Onun tercih ettigi sekilde deep lying playmaker 6'da ve on tarafta iki tane ileri geri kosan, ceza sahasina kosu atip hucuma destek veren 2 tane 8 numara.
Bu sistemin adami Ljajic degil maalesef, olamaz da. Ljajic degil, ama Giuliano hele hic degil.
Orta sahaya bakacak olursak Necip, Atiba, Kartal, Oguzhan, Mensah, Dorukhan, Ljajic var. Ljajic hem maas hem oyuncu tipi itibariyle fazlalik.
6'da Sergen gecen seneki tarzda bir oyuncu dusunuyorsa Oguzhan olur, 2. bir isim zor olur. Ama oraya gecen seneki gibi fiziksel guc yerine top cikartacak bir eleman degil de gercek bir 6 numara koyacaksa orasi bos gibi su anda. Maalesef Atiba artik ilk 11 oynamamali, kaldiramiyor. Dorukhan nasil sakatliktan donecek belli degil. Oraya onlardan birini koyarsak 8 Oguzhan ve Mensah oluyor.
Ama bence gecen seneye bakacak olursak savunmadan top cikaran oyun kurucu Oguzhan, onunde de gidip-gelen orta saha olarak Dorukhan ve Mensah cok guzel duruyor. Atiba her yeri yedekler. Bence gayet guzel.
Giuliano bence ligimiz icin fena oyuncu degil, en azindan artist 10 numara degil, hem gol hem asist olarak bir Talisca kadar olmasa da doyurur. Ama Sergen'in kafasindaki sistemde yeri var mi emin degilim, en azindan gecen seneki oyun duzenimizde net olarak yok.