2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2834640 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı AvrupaKartalı

abi bu nasıl bir bakış açısı. bu zihinyet yüzünden gelişemiyoruz. vardy 3. ligde oynuyordu ribery 3. ligde oynuyordu, kante 3. ligde oynuyordu. güncel istiyorsan https://www.transfermarkt.com.tr/alfredo-morelos/profil/spieler/338962 bu eleman 2 sene önce finlandiya da oynuyordu yakında sağlam bir takıma gider daha çok çıkar örnek. bakış açımızı değiştirmezsek bu borç daha da büyüyecek
Kardesim ona bakarsan Hulk'da japonya liginden gelib dünya yildizi oldu. Bu demek degildirki her aldigin böyle tutacak. Yetenek alirsin ayri konu, ama 26 yasina gelmis slovak liginde ve ahim şahim oynamayan adam bizde ne yapabilir. Ne gerek var böyle lüzumsuzlara, ben demiyorumki bu sekilde transfer yapilmasin, yapilsin ama bilincli, öyle her önüne geleni, yok asist yapmis yok bize gol atmis, alalim deneyelim olmaz. İyi ozaman, son maclarin yildizi diabi, oda kalsin, boyd'da biraz kimildamaya basladi, hemen kontrat uzatalim, ve bunu bratislavada degil Besiktasta yapmislar ve daha gencler. simdi bunlar cok iyi topcumu oldu ??
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kaan1903

Sporting Lisbon da ne enayi takımmış gitmiş bilmem kaçıncı sınıf ülke slovak liginde 26 yaşına gelmiş forvet sporar a 6 milyon euro para vermiş bu işten hiç anlamıyorlar ordan topçu mu alınır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Fransa'dan flaş transferimiz Abdullah Aydın idmana çıkıyor mu? Resimlerde göremedim de.
Onu altyapıya transfer ettik diye biliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Onu altyapıya transfer ettik diye biliyorum  :tabe:

20 yaşında adam ne altyapısı ya?  :alala: Bizim genç anlayışımız altyapı düşüncemiz çok farklı. 25-26 yaşındaki adama genç diyoruz. Altyapı futbolcusu dediğin 17-18 hadi 19 olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

20 yaşında adam ne altyapısı ya?  :alala: Bizim genç anlayışımız altyapı düşüncemiz çok farklı. 25-26 yaşındaki adama genç diyoruz. Altyapı futbolcusu dediğin 17-18 hadi 19 olsun.
Ben de şaşırıyorum. Yalnız önümüzde Oğuzhan Aydoğan örneği de var. Herkesin sözleşmesi bitene kadar unuttuğu pahalı bir altyapı oyuncumuzdu. Kaderleri benzemesin. Ben böyle transferlere pek sıcak bakamıyorum. Azıcık kendini ispat edip sivrilmiş oyuncularla ilgilenmemiz lazım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yillardir böyle zaten. 20den sonra artik a takima transfer yaparsin altyapiya degil. 26-27den sonrada artik genc menc hikaye. Gerci ben pek altyapiya transfer edildigine inanmiyorum, yani okadarda degildir artik :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yillardir böyle zaten. 20den sonra artik a takima transfer yaparsin altyapiya degil. 26-27den sonrada artik genc menc hikaye. Gerci ben pek altyapiya transfer edildigine inanmiyorum, yani okadarda degildir artik :D
Direkt koy oynasın demiyorum ama yedekten bile girebilecek bir oyuncu gibi görünmüyor. Acaba ne yetenek gördük de aldık. Atakan Üner için bile tereddütlerimiz varken scout ekibinin bu oyuncuda ne bulduğunu merak ediyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Direkt koy oynasın demiyorum ama yedekten bile girebilecek bir oyuncu gibi görünmüyor. Acaba ne yetenek gördük de aldık. Atakan Üner için bile tereddütlerimiz varken scout ekibinin bu oyuncuda ne bulduğunu merak ediyorum  :tabe:
Yurtdisinda yetismis oynayan yerli diye almişizdir kesin, ha gercekden genc oldugu icin birsey diyemem, izleyip görmek lazim, olmadi hertürlü kiraya verirsin, yada takazda kullanirsin. Pek birsey kaybetmeyiz.

Çevrimiçi yaço58

Başkanın konuşmalar hiç iç açıcı değil bakalım ne olacak önce oyuncu göndermemiz gerekiyor Larin mirin roco Douglas giderse yine de limit sıkıntımız olacak kale2fçci 2 forvet Bi knat sağ bek bide stoper gerekecek limit yoksa bunları nasıl çözeceğiz çok sıkıntılı günler bizi bekliyor işimiz çok zor

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de şaşırıyorum. Yalnız önümüzde Oğuzhan Aydoğan örneği de var. Herkesin sözleşmesi bitene kadar unuttuğu pahalı bir altyapı oyuncumuzdu. Kaderleri benzemesin. Ben böyle transferlere pek sıcak bakamıyorum. Azıcık kendini ispat edip sivrilmiş oyuncularla ilgilenmemiz lazım  :tabe:
Oğuzhan Aydoğan defalarca Almanya Alt yaş gruplarında milli formayı giydi.

Bu tarz 10 tane adam alsan, 3-4 tanesi 10 milyon Euro üstü futbolcu olur. Fikret Orman'ın en az eleştirilecek hatalarından biri. Adamın 4 senelik maliyeti, Pepe'nin 4 aylık maaşı.

Bu Abdullah Aydın ise değişik bir transfer, çözemedim.

Çevrimdışı kaan1903

Bartosz Bialek 5 milyon euro ya Wolsfburga transfer olmuş .bakalım nasıl performans verecek Almanya da

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Anlaşılan Oğuzhan Özyakup ta indirim yapmamış henüz.

Çevrimiçi yaço58

Şu şartlar altında wellinton transferide yanlış stoperi bir şekilde hallederdik gönderilen olunca alırdık wellintonu şuan Bi sürü eksik noktamız varken yanlış planlama gibi duruyor şuan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi her konuştuğunda ruhumu emiyor resmen. Zaten beklentim yok. Ama böyle de konuşma artık. Faydadan çok zarar veriyor bu açıklamalar.

https://twitter.com/cagriasarli/status/1297559807138947073

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Ahmet Nur Çebi her konuştuğunda ruhumu emiyor resmen. Zaten beklentim yok. Ama böyle de konuşma artık. Faydadan çok zarar veriyor bu açıklamalar.

https://twitter.com/cagriasarli/status/1297559807138947073
Önemli bir maç öncesi en son yapılacak açıklamalar bunlar maalesef başkan sanki Çemişgezekspor kulübünü yönetiyor gibi konuşuyor Bi tsrsftarı kenetle Bi birleştir ya

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Önemli bir maç öncesi en son yapılacak açıklamalar bunlar maalesef başkan sanki Çemişgezekspor kulübünü yönetiyor gibi konuşuyor Bi tsrsftarı kenetle Bi birleştir ya
Gecen sezonda 6 maclik seri yakaladigimizda, kasimpasa maci öncesi bayram degil seyran degil, avrupadan ceza yiyebiliriz, avrupaya gitmeyebiliriz, maaşlari ödeyemiyoruz aciklama yapip tamamen takimin  yakalamiş oldugu enerjiyi bozmuştu, sonrasi malum. Bu huyundan bi vaz gecemedi Baskan.

Çevrimiçi yaço58

Gecen sezonda 6 maclik seri yakaladigimizda, kasimpasa maci öncesi bayram degil seyran degil, avrupadan ceza yiyebiliriz, avrupaya gitmeyebiliriz, maaşlari ödeyemiyoruz aciklama yapip tamamen takimin  yakalamiş oldugu enerjiyi bozmuştu, sonrasi malum. Bu huyundan bi vaz gecemedi Baskan.
Tek olumlu bir mesajı yok camiaya, yani camiayı birleştirmek ne kadar zor olabilir

Çevrimdışı haluk.m

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan pazarlık konusunu da abartmış. Yabancıları böyle ikna edemezsin. İndirim kabul gördükçe indirim istemek de nedir  :money:

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1297562566550487040

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Başkan pazarlık konusunu da abartmış. Yabancıları böyle ikna edemezsin. İndirim kabul gördükçe indirim istemek de nedir  :money:

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1297562566550487040

Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.
Futbolcuyu eleştirirsin suçlu olursun, yönetimi eleştirirsin suçlu olursun. 
Böyle böyle el ele bitirecekler bizi.

Şimdi ne futbolcunun değeri kaldı, ne de yönetimin..   

Neyse 3 gün daha ısrar edersek Koita'nın bonservisi düşüyormuş, o kurtarır bizi.