Sen bizim ligde meze olur derken ne kadar ciddiysen ben de o kadar ciddiyim. Seni 4-2 yenmiş sahasında, sen onları 2-1 yenebilmişsin. Wolves sana bir maçta 4 fark atmış onlar anca 1 farklı mağlubiyetler almış. Kimin meze olduğu gözüküyor, böyle oldu diye oyuncuyu transfer edeceğiz diye bir şey yok ama gözünde kendini bu kadar büyütme, başkalarını da küçültme. 23423123 tane oyuncu paylaşırım demişsin de ben senin daha akılda kalır 1 paylaşımını hatırlamıyorum. Önce ortaya koyduğun elle tutulur bir şey olsun, ondan sonra başkalarının önerilerini eziklersin. Bilmeden ortaya dava atarsan ortamın mezesi olursun, bence sen bilmiyorsun kusura bakma.
He he tamam, bratislava bizden cok daha iyi takim, ben bizi fazla büyütmüsüm. Tutturmusun bizi meze etmisler, iyi topculari var. O günkü Besiktasi yenemyeni dövüyorlardi a.a. sagolsun, o dönem karşilarinda ts yada basak olsaydi birak 4-2 maci almayi, şamar oglanina dönerlerdi. Haklisin bizi yenen her takimdan topcu alinir. Sanki bu adami paylasmakla cok büyük is yapmis gibi bide ben yapmamişim diye elestiriyorsun

. futbolcu paylasmaksa bende cikar polonya, cek, macar liginin tüm kanat oyuncularini paylasayim, hepsi ucuz en az bunun kadar top oynar, woooaaaw, simdi scoutmu oldum ne

Not. Avusturyada yasiyorum, bizim ligdeki takimlar her sene bu komsu ülke takimlariyla fazlasiyal dostluk maci yaparlar, avusturya liginin düsük seviyesi hekerz biliyor, ona rağmen burdaki takimlar bile bu tip topculari transfer etmiyor. Tipik iş bilmemezlik bu, zamaninda tayfur havutcu yapmisti, rapid wien macindan sonra, oooooo veli ve tanju diye türk asilli tooculari varmiiiiiiiş, hicde fena oynamiyorlar, fazlada para etmiyorlar hemen alalim, hele velinin bi videosu vardi sanki xabi alonso, ama kimse demiyorki tr liginde böyle bos alan bulamaz, tanju, demiyorlarki tr liginde öyle kolunu sallaya sallaya her mac 3-4 adam calimlayip orta yapdirmazlar. Peki ne olduuuuu...?? Bu liglerden gelibde kac topcu is yapmiş büyük takimlarda? Ben bizi büyütmüyorum, Ben bizi Besiktas olarak görüyorum, sen ise bratislavaya meze olmus takim olarak.