2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2834549 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/TransferWeb1/status/1297291069118439424
Ndiaye atiba veya oguzhan önlerinde mensah ile oynayacağız gibi gözüküyor. Ljaiç yerine 2. Forvet skorer  ve 10 numara oynayabilen biri bulunursa iyi olur düşüncesindeyim.

Çevrimdışı tangaz

Ljajic de taktırmasın kendine adama ilk geldiği sezonun 2.devresi oynadığı oyunla laf eden tek Beşiktaşlı varmıydı en sevdiğim oyuncuydu avcı geldi yok sistem falan dedik ama adam resmen küstüm oynamıyorum moduna geçti sonra kendine iyi bakmadı sakatlıklar falan aha sezon açıldı adam yine sakat maçta oynayacakmı oynamayacak mı belli değil iyi bir ljajice kimse takmaz lafda söylemez ama kendine gelecek topçuda Sergen hoca onu kesip diaby falan oynattı yada 45 de çıkardı yani önce herkes çuvaldızı kendine batıracak

+1903 aslında üzerine söylenecek söz bırakmamışsın ama ben bişiler ekleyeyim 2,25 mio kazanacaksın sonra formanın hakkını vermeyeceksin üzerine de formayı diabi gibi düşük profil birine kaptıracaksın NOKTA
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1297221515801501697

Vay be :s20:
150 bin euro bonservis ve 4 sene için yıllık 300 bin euro vermişiz. Böyle ufak görünen paralar birleşip büyük paralara rahmet okutuyor işte  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Totomaç'ın haberi olmasa Carlos Bacca iyi oyuncu aslında  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Totomaç'ın haberi olmasa Carlos Bacca iyi oyuncu aslında  :tabe:

yaşıyor mu o yahu bence çöp  :tabe:

baktım zaten sakatmış duble çöp  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

https://twitter.com/AsperMadida/status/1297314543656415232
Bu çocuk benim listede vardı haziranda burda paylaşmıştım gelsin katkı sağlar. Ama daha iyi tercihler de var tabi Mesela Jesper Karlsson baya çıkış yaptı alınabilirse iyi olur ileri de para kazandırabilecek potansiyele sahip.

Çevrimdışı Erman1903

Bu çocuk benim listede vardı haziranda burda paylaşmıştım gelsin katkı sağlar. Ama daha iyi tercihler de var tabi Mesela Jesper Karlsson baya çıkış yaptı alınabilirse iyi olur ileri de para kazandırabilecek potansiyele sahip.

Şu anda uygun fiyatlılar arasında en değerli sol ön oyuncu Petter Hauge.

Çevrimdışı kaan1903

Şu anda uygun fiyatlılar arasında en değerli sol ön oyuncu Petter Hauge.
Oda iyi yeter ki böyle biri gelsin.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/AsperMadida/status/1297314543656415232
26 yasina gelmis ani şahi duyulmamis ve slovak liginde oynayan topcu...
Bugün gelsin iki gün sonra göndermek isterim, slovak ligi bizim ptt 1. Lig seviyesinde bile degil. Videolarina bakdim, bizim ligde yem olur yem, hemde böyle güzel meze şeklinde, bunun gibi 6353748272 tane bulurum sana ptt ve amatörde, para yok diye bazen Besiktas oldugumuzu unutuyoruz, yedek bile olamaz bu adam.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Oda iyi yeter ki böyle biri gelsin.

Çok talibi var Hauge mümkün değil. 300-1M arasında çok güzel yetenekler var ama bu tip oyuncular kiralık olmaz, senin Karlsson da bunlardan biri, parasını verip alacaksın. N'Koudou-Lens-Boyd gibi oyuncular satılmadığı sürece oraya bonservisli adam gelmesi mümkün değil bizim için, kiralık adamlara bakıyorlar. 3-4M'e kadar takımlarının kiralık yollayabileceği en güzel oyuncular Noa Lang - Grady Diangana. Bunları kulüplerinin bırakması yüksek ihtimal.

Çevrimdışı Erman1903

Bugün gelsin iki gün sonra göndermek isterim, slovak ligi bizim ptt 1. Lig seviyesinde bile degil. Videolarina bakdim, bizim ligde yem olur yem, hemde böyle güzel meze şeklinde, bunun gibi 6353748272 tane bulurum sana ptt ve amatörde, para yok diye bazen Besiktas oldugumuzu unutuyoruz, yedek bile olamaz bu adam.

Öyle ahım şahım değil ama yok sayılacak bir adam da değil. Bizi 4-2 meze ettikleri maçta sahadaydı bu adam bir de gol attı, ondan ne haber peki?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2020, 14:54:05 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Öyle ahım şahım değil ama yok sayılacak bir adam da değil. Bizi 4-2 meze ettikleri maçta sahadaydı bu adam bir de gol attı, ondan ne haber peki?
Ya şakami bu, yani böyle örnek vermekde ciddigimisin sen simdi? iyi ozaman fener vardara yenildi gs'de östersundsa yenildi, bu amatörlere yenildiler diye ordan topcumu almaya gerekiyor. Sivas biz 3 atti onlardanda topcu alalim, malatya biz 2-0 yendi ordanda 2-3 topcu alalim sonucda vodafonda yendiler, erzurum bize 3 atti vodafonda ne büyük takimmiş, hemen futbolcularina talip olalim.

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/mahir-emreli/profil/spieler/255957

Buda iyi topçu

İnceledim o çocuğu daha önce, kabiliyetli lakin kenarlarda oynadığında santrafordaki kadar etkili oynayamıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı autopsy

41 yaşındayım, kalf sakatlığından dolayı 2 aydır spor yapamıyorum ve Douglas'dan daha fitim. Rezillik şu görüntü başka bir şey değil.

Çevrimdışı Erman1903

Ya şakami bu, yani böyle örnek vermekde ciddigimisin sen simdi? iyi ozaman fener vardara yenildi gs'de östersundsa yenildi, bu amatörlere yenildiler diye ordan topcumu almaya gerekiyor. Sivas biz 3 atti onlardanda topcu alalim, malatya biz 2-0 yendi ordanda 2-3 topcu alalim sonucda vodafonda yendiler, erzurum bize 3 atti vodafonda ne büyük takimmiş, hemen futbolcularina talip olalim.

Sen bizim ligde meze olur derken ne kadar ciddiysen ben de o kadar ciddiyim. Seni 4-2 yenmiş sahasında, sen onları 2-1 yenebilmişsin. Wolves sana bir maçta 4 fark atmış onlar anca 1 farklı mağlubiyetler almış. Kimin meze olduğu gözüküyor, böyle oldu diye oyuncuyu transfer edeceğiz diye bir şey yok ama gözünde kendini bu kadar büyütme, başkalarını da küçültme. 23423123 tane oyuncu paylaşırım demişsin de ben senin daha akılda kalır 1 paylaşımını hatırlamıyorum. Önce ortaya koyduğun elle tutulur bir şey olsun, ondan sonra başkalarının önerilerini eziklersin. Bilmeden ortaya dava atarsan ortamın mezesi olursun, bence sen bilmiyorsun kusura bakma.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2020, 15:33:08 Erman1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sen bizim ligde meze olur derken ne kadar ciddiysen ben de o kadar ciddiyim. Seni 4-2 yenmiş sahasında, sen onları 2-1 yenebilmişsin. Wolves sana bir maçta 4 fark atmış onlar anca 1 farklı mağlubiyetler almış. Kimin meze olduğu gözüküyor, böyle oldu diye oyuncuyu transfer edeceğiz diye bir şey yok ama gözünde kendini bu kadar büyütme, başkalarını da küçültme. 23423123 tane oyuncu paylaşırım demişsin de ben senin daha akılda kalır 1 paylaşımını hatırlamıyorum. Önce ortaya koyduğun elle tutulur bir şey olsun, ondan sonra başkalarının önerilerini eziklersin. Bilmeden ortaya dava atarsan ortamın mezesi olursun, bence sen bilmiyorsun kusura bakma.
He he tamam, bratislava bizden cok daha iyi takim, ben bizi fazla büyütmüsüm. Tutturmusun bizi meze etmisler, iyi topculari var. O günkü Besiktasi yenemyeni dövüyorlardi a.a. sagolsun, o dönem karşilarinda ts yada basak olsaydi birak 4-2 maci almayi, şamar oglanina dönerlerdi. Haklisin bizi yenen her takimdan topcu alinir. Sanki bu adami paylasmakla cok büyük is yapmis gibi bide ben yapmamişim diye elestiriyorsun :lol:. futbolcu paylasmaksa bende cikar polonya, cek, macar liginin tüm kanat oyuncularini paylasayim, hepsi ucuz en az bunun kadar top oynar, woooaaaw, simdi scoutmu oldum ne :halay:
Not. Avusturyada yasiyorum, bizim ligdeki takimlar her sene bu komsu ülke takimlariyla fazlasiyal dostluk maci yaparlar, avusturya liginin düsük seviyesi hekerz biliyor, ona rağmen burdaki takimlar bile bu tip topculari transfer etmiyor. Tipik iş bilmemezlik bu, zamaninda tayfur havutcu yapmisti, rapid wien macindan sonra, oooooo veli ve tanju diye türk asilli tooculari varmiiiiiiiş, hicde fena oynamiyorlar, fazlada para etmiyorlar hemen alalim, hele velinin bi videosu vardi sanki xabi alonso, ama kimse demiyorki tr liginde böyle bos alan bulamaz, tanju, demiyorlarki tr liginde öyle kolunu sallaya sallaya her mac 3-4 adam calimlayip orta yapdirmazlar. Peki ne olduuuuu...?? Bu liglerden gelibde kac topcu is yapmiş büyük takimlarda? Ben bizi büyütmüyorum, Ben bizi Besiktas olarak görüyorum, sen ise bratislavaya meze olmus takim olarak.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2020, 16:53:37 AvrupaKartalı ]

Çevrimdışı tangaz

41 yaşındayım, kalf sakatlığından dolayı 2 aydır spor yapamıyorum ve Douglas'dan daha fitim. Rezillik şu görüntü başka bir şey değil.

sen yazınca farkettim harbi o ne  yaa

Çevrimdışı annoca

abi bu nasıl bir bakış açısı. bu zihinyet yüzünden gelişemiyoruz. vardy 3. ligde oynuyordu ribery 3. ligde oynuyordu, kante 3. ligde oynuyordu. güncel istiyorsan https://www.transfermarkt.com.tr/alfredo-morelos/profil/spieler/338962 bu eleman 2 sene önce finlandiya da oynuyordu yakında sağlam bir takıma gider daha çok çıkar örnek. bakış açımızı değiştirmezsek bu borç daha da büyüyecek

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bu mantıkla bakılmaz be abi

kante mahrez falan alt lig topçusuydu şimdi hepimiz ağzımız açık izliyoruz

fb ve gs'yi birbirine düşüren mert hakan 2-3 sene önce 3. ligde oynuyordu

bunlar sloven liginden daha kötü ama çıkan topçulara bak, böyle önyargılı olmamak lazım
bipbipbupbup