2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2833711 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

koç'tan fazla başkandan az

başkan 100 milyon atmış şu ana kadar

Öyle bir söylenti var ama belgeli mi, geri almasız mı bilmiyorum. Eğer öyleyse ona da helal olsun.

Çevrimdışı tangaz

Vedat Muriç bizde olsaydı olacaklar:

Başkan haftada 2 kere "Muriç'in maaşı çok fazla, biz bunu ödeyemeyiz."

Taraftar her gün maaş Excel'ine bakıp, "şu adam gitse, kadro maliyeti epey azalır"

Medya 3 günde bir  "Muriç'in 3 sene daha 2.5 milyon Euro alacak olması, Beşiktaş'ın belini büküyor".

Sonuç: Alacaklarına karşı bonservisi verilip gönderildi.

muriç bizde olsaydı o önde burak solda olacaktı biz şampiyon olacaktık ve bu dediklerinin hiç biri olmayacaktı.

bunlar işin fantazi tarafı gelelim reele

muriçin vidanın maaşı bizim ekonomik durum harcama limiti ali koçun gücü falan filan bir biz mi biliyoruz yoksa futbol dünyasındaki herkes mi? dünya küçük futbol camiası daha da küçük sen istediğin kadar bişeyleri dillendirme paraları ödeyemeyince oyuncular fifaya filan gidince bu duyulmayacak acz içinde olduğun ortaya çıkmayacak mı sanıyorsun cidden?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Öyle bir söylenti var ama belgeli mi, geri almasız mı bilmiyorum. Eğer öyleyse ona da helal olsun.

geri almalıdır ama kasa kolaylığı sağlaması da çok kıymetli aksi halde şuan uefaya filan gidemiyorduk hatta göreve gelir gelmez 100 milyon bastı o olmasa çoktan ceza yemiştik. şuana dek yaptığı kasa kolaylığı 200milyona dayanmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

geri almalıdır ama kasa kolaylığı sağlaması da çok kıymetli aksi halde şuan uefaya filan gidemiyorduk hatta göreve gelir gelmez 100 milyon bastı o olmasa çoktan ceza yemiştik. şuana dek yaptığı kasa kolaylığı 200milyona dayanmış

hayır abi başkan oyunculardan daha az yardım gerçekleştirmiş sen bilmiyorsun. :)

Çevrimiçi levitate

kağıt üstünde geri almalı ama kulüp hiçbir şeyi geri ödeyemiyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Limit sıkıntımız var madem biz neden küme düşme olmaması için destek verdik ön ayak olduk bunu hala çözemedim zaten kadro sıkıntılıykrn şu dar fikstürü istemek akıl tutulması herkes karşılığında limitler açılacak falan dendi oda yok anlayan varsa anlatsın bize hatta töre bedelsiz gelecekti Malatya hainlik yapıp bonservis istiyor

Çevrimdışı tangaz

hayır abi başkan oyunculardan daha az yardım gerçekleştirmiş sen bilmiyorsun. :)

ben zaten mümkünse bilmeyen tarafta kalmaya dewam edeyim baksana herkes fazlası ile biliyor birazda bilmeyen lazım :)

Çevrimdışı tangaz

Limit sıkıntımız var madem biz neden küme düşme olmaması için destek verdik ön ayak olduk bunu hala çözemedim zaten kadro sıkıntılıykrn şu dar fikstürü istemek akıl tutulması herkes karşılığında limitler açılacak falan dendi oda yok anlayan varsa anlatsın bize hatta töre bedelsiz gelecekti Malatya hainlik yapıp bonservis istiyor

o konu biz istedik yada onay verdik konusu değil konu siyasi vekiller falan filan kayseride malatyada bilboardlarda kale surlarında afişleri görmediniz mi reis çok yaşa spor bakanı çokyaşa sayenizde kümede kaldık vikvik diye yazıyordu. kimseye bişey vaad edilmedi ulu bilge ol dedi ve  oldu milletinki bilinçsiz beklentiydi sadece

Çevrimdışı tuncaboylu

Muriç 2,7M Euro alıyor, asla o parayı hak eden bir oyuncu değil. Michael Olunga ondan 2-3 gömlek iyi futbolcu, 300Bin Euroya mı ne oynuyor. Bence bu iyi santrafor iyi para alır düşüncesine çok takılmışsın. 1M altı maaşla oynayan şahane adamlar var piyasada. Muriç'e Gs, Fb hariç hiçbir takım o paraları vermezdi, Türkiye sınırları dışına çıksa göreceği maksimum para 1,5M'di o zaman, o da taş çatlasa. Şu anda da zorlanıyorlar satmakta zaten.

Kim var mesela şahane ve 1 M altına oynayan santrafor?

Çevrimdışı tuncaboylu

muriç bizde olsaydı o önde burak solda olacaktı biz şampiyon olacaktık ve bu dediklerinin hiç biri olmayacaktı.

bunlar işin fantazi tarafı gelelim reele

muriçin vidanın maaşı bizim ekonomik durum harcama limiti ali koçun gücü falan filan bir biz mi biliyoruz yoksa futbol dünyasındaki herkes mi? dünya küçük futbol camiası daha da küçük sen istediğin kadar bişeyleri dillendirme paraları ödeyemeyince oyuncular fifaya filan gidince bu duyulmayacak acz içinde olduğun ortaya çıkmayacak mı sanıyorsun cidden?

Ali Koç'un ödeme gücü Max Kruse'nin parasını ödemeye yetmedi mi de, adam sözleşmesini feshedip gitti?

Tüm dünyada ticaret sektörü itibarla idare eder, sen devamlı yandık bittik muhabbeti yaptıkça itibarın düşer.

Sen hiç zor durumdayız diyen inşaat firması gördün mü mesela? Müteahhitlerin milyarlarca lira borcu varken, Porsche ile geziyorlae

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/mikserin/status/1297185825244041216

az gaza gelelim
Son 2 senede oynadığı bütün maçlardan kolaj çalışması yapmış, emeğe rep.

Şaka bir yana, 2 kere çapraz bağını yırttı bu çocuk. Kendisine güvenerek yola çıkmak büyük risk olur.

Çevrimdışı Erman1903

Kim var mesela şahane ve 1 M altına oynayan santrafor?

Şu aşağıdakilerden Moffi dışında hepsi ulaşılabilir oyuncular.

Terem Moffi - Michael Olunga - Lawrance Shankland - Leke James - İlya Shkurin - Ferdy Druijf - Dario Vizinger - Aldin Türkeş

Ermedin Demirovic De 300Bin Euroya oynuyordu, onu da ekleyebilirsin listeye.

Bunlar da maaşı düşük olup bonservisi uçuşa geçenler.
Cyriel Dessers - Mirko Mariç - Cedric Itten - Darwin Nunez - Umar Sadiq

Nunez'i paylaştığımda değeri 1,8Milyondu, 530Bin Euroya oynuyor.

Bu isimlere 2-3 sene sonra bir bak, ama dikkat et Mykhaylichenko'daki gibi olmasın sonra.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İlk transfer bugün benden.

Yavru kartalım dünyaya geldi çok şükür.

Vatana millete hayırlı bir evlat olsun. Allah analı babalı büyütsün.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

Ali Koç'un ödeme gücü Max Kruse'nin parasını ödemeye yetmedi mi de, adam sözleşmesini feshedip gitti?

Tüm dünyada ticaret sektörü itibarla idare eder, sen devamlı yandık bittik muhabbeti yaptıkça itibarın düşer.

Sen hiç zor durumdayız diyen inşaat firması gördün mü mesela? Müteahhitlerin milyarlarca lira borcu varken, Porsche ile geziyorlae

max krue konusu para filan değil onu çıkış yolu gördü eleman yoksa organizasyondan kaçtığı hemen herşeyden şikayet ettiği bilinen bir  gerçek adam almanya gibi bir ülkeden gelince sudan çıkmış balığa döndü.  adam gitmeye karar verdi ve gitti yoksa kapı gibi sözleşmesi vardı kalırdı burada maaş ödenmeyince verirdi  fifaya alırdı parası garanti ötesiydi. kayseriden aldıkları stoperin parası kalmadı kruseninkimi kalacaktı.

ticaret itibarla devri eskide kaldı sözüm senet faln filan bitti o günler para konuşuyor onur güç konuşuyor sen istediğin kadar var gibi yap olmayanı herkes biliyor tıpkı olanı bildiği gibi

zor durumdayız diyen inşaat firması çok gördüm esas sen nasıl görmedin devlet pandemi kreisi uydurduda bi taraflarını kurtardılar adamlar bankaların önünde yatıyor ipotek verip para alabilmek için alamayınca da bir sürü inşaatçı akaryakıt işine girdi evleri o zaman ipotek verip motorin alıp onu paraya çevirdiler attıkları taklaları ben biliyorum direkt içindeyim kaç tane müteaahhitle akaryakıtçı ile temasın varda böyle yazabiliyorsun sen yazılımcı değilmiydin? adamlar mlyonlarca dolarlık proje yapıyor kalkıp 250bin dolarlık arabaya binmeyi büyük bir etiketmiş gibi görmek garip ona bakarsan asgari ücretli millette de 5-10binlik telefon var gel burada ostimde bile bir sürü esnaf kobinin küçüğünün sahibi filan porsche panameraya filan biniyor benim alt komşu boya satıyor onda da var.

Çevrimdışı Erman1903

Cedric Itten 3M'e Glaskow yapmış, pehhh komedi fiyat 6-7 bekliyordum. 120Bin Euroya oynuyordu. Vida'nın senelik maaşına alınabilen topçulara bak...

ben zaten mümkünse bilmeyen tarafta kalmaya dewam edeyim baksana herkes fazlası ile biliyor birazda bilmeyen lazım :)

biz cahiliz :)

Çevrimdışı tuncaboylu

max krue konusu para filan değil onu çıkış yolu gördü eleman yoksa organizasyondan kaçtığı hemen herşeyden şikayet ettiği bilinen bir  gerçek adam almanya gibi bir ülkeden gelince sudan çıkmış balığa döndü.  adam gitmeye karar verdi ve gitti yoksa kapı gibi sözleşmesi vardı kalırdı burada maaş ödenmeyince verirdi  fifaya alırdı parası garanti ötesiydi. kayseriden aldıkları stoperin parası kalmadı kruseninkimi kalacaktı.

ticaret itibarla devri eskide kaldı sözüm senet faln filan bitti o günler para konuşuyor onur güç konuşuyor sen istediğin kadar var gibi yap olmayanı herkes biliyor tıpkı olanı bildiği gibi

zor durumdayız diyen inşaat firması çok gördüm esas sen nasıl görmedin devlet pandemi kreisi uydurduda bi taraflarını kurtardılar adamlar bankaların önünde yatıyor ipotek verip para alabilmek için alamayınca da bir sürü inşaatçı akaryakıt işine girdi evleri o zaman ipotek verip motorin alıp onu paraya çevirdiler attıkları taklaları ben biliyorum direkt içindeyim kaç tane müteaahhitle akaryakıtçı ile temasın varda böyle yazabiliyorsun sen yazılımcı değilmiydin? adamlar mlyonlarca dolarlık proje yapıyor kalkıp 250bin dolarlık arabaya binmeyi büyük bir etiketmiş gibi görmek garip ona bakarsan asgari ücretli millette de 5-10binlik telefon var gel burada ostimde bile bir sürü esnaf kobinin küçüğünün sahibi filan porsche panameraya filan biniyor benim alt komşu boya satıyor onda da var.

Kruse de Ruiz gibi gitti, ileriki yılların parasının önemli bir kısmını da alacak FIFA vasıtasıyla.

Ayrıca parası düzenli yatmıyormuş ki, kaçış yolunu bulabilmiş. 3.5 milyon Euro imza parası verdikleri adamı bedava kaçırdılar.

Ben bir inşaat firmasının televizyonlara çıkıp kamuya zor durumda olduğunu defalarca söylediğini hiç görmedim. İflas etmek üzere olan bile, bunu belli etmiyor. Hatta televizyonlara ve gazetelere reklam vermeye devam ediyor

[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2020, 19:12:02 tuncaboylu ]

larinin ikiz bebekleri olmuş.  :upto:

Çevrimdışı tangaz

Kruse de Ruiz gibi gitti, ileriki yılların parasının önemli bir kısmını da alacak FIFA vasıtasıyla.

Ayrıca parası düzenli yatmıyormuş ki, kaçış yolunu bulabilmiş. 3.5 milyon Euro imza parası verdikleri adamı bedava kaçırdılar.

Ben bir inşaat firmasının televizyonlara çıkıp kamuya zor durumda olduğunu defalarca söylediğini hiç görmedim. İflas etmek üzere olan bile, bunu belli etmiyor.

onur medyanın tamamı yandaş olmuş müteaahhit desen ona keza hangisi çıkıp öldüm bittim diye ekrana gazeteye çıkacak iflas etmek üzere olana zaten kayyum atanıyor merak etme kimsenin bişey belli etmesine etmemesinegerek yok az evveldediğim gibi itibar filan hepsi boşa çıkmış durumda artık günümüz ticaretinde 2 türlü alışveriş yaparsın birincisi parayı masaya koyarsın alırsın ikincisi ise vadeli alıyorsan teminat verirsin aksi halde kimse kimseye mal vermez.

kruse ruiz belli yaşda hayatı boyunca sistem düzen içerisinde yaşamış tipler buradaki organizasyon bozukluğundan gittiler

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ben matbaacıyım her sektörden müşterim var. Boyacı sıfır almadıysa ki bu yıldan itibaren 150 bin tl ye kadar kısmını düşüyorsun lüks araba alıp vergiden düşme işi çok karlı olmuyor artık %99 inşaatçıdan alacağı karşılığında almıştır panamera yı. :evillol: En az 5 inşaat malzemesi ya da boya satan müşterimde panamera var hepsi de o şeklilde almış 1 tanesi farklı inşaatçılardan rr sport ve mercedes e almıştı ilaveten en son en kötü galeri açarım diyordu.:D Bir zamanlar koyu yeşil ve siyah ağırlıkta satan müteahhit kasa lakablı mercedes modeli vardı şimdide bu panamera o ünvanı alacak. Tespitlerine %100 katılmakla birlikte tasarruf yapmayanın sonu borç sarmalı ve iflastır diye de belirteyim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı kaan1903

Cedric Itten 3M'e Glaskow yapmış, pehhh komedi fiyat 6-7 bekliyordum. 120Bin Euroya oynuyordu. Vida'nın senelik maaşına alınabilen topçulara bak...
Seneye 15-20 milyon Demirovic de 3.7 milyona gitti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu aşağıdakilerden Moffi dışında hepsi ulaşılabilir oyuncular.

Terem Moffi - Michael Olunga - Lawrance Shankland - Leke James - İlya Shkurin - Ferdy Druijf - Dario Vizinger - Aldin Türkeş

Ermedin Demirovic De 300Bin Euroya oynuyordu, onu da ekleyebilirsin listeye.

Bunlar da maaşı düşük olup bonservisi uçuşa geçenler.
Cyriel Dessers - Mirko Mariç - Cedric Itten - Darwin Nunez - Umar Sadiq

Nunez'i paylaştığımda değeri 1,8Milyondu, 530Bin Euroya oynuyor.

Bu isimlere 2-3 sene sonra bir bak, ama dikkat et Mykhaylichenko'daki gibi olmasın sonra.
Tamam da, bunların hiç biri daha önce Türkiye'de oynamadı ki.

Bizim transfer edebilmemiz için bu şart.

Çevrimdışı Erman1903

Tamam da, bunların hiç biri daha önce Türkiye'de oynamadı ki.

Bizim transfer edebilmemiz için bu şart.

Sen de haklısın, ona diyecek sözüm yok.