2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2834541 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Defansif istatistikler yüksek ama böyle tehlikeli-kırmızı bölümleri var, iki ucu keskin kılıç. Vida var işte :kop:

Vida başlı başına bi el bombası.

Çevrimdışı Erman1903

Vida başlı başına bi el bombası.

Dünyanın parasını kazanıyor, pek bir yere gidecek gibi de değil bıraktım ben eleştirmeyi. En azından faullü oynamıyor 42 maçta 5 sarı görmüş, pas yüzdesi ilginç şekilde yüksek falan azıcık daha düşük maaşı olsa 2 civarı gibi alırdı orta sıra bir İtalyan takımı.

Çevrimdışı kaan1903

Welinton boyuna rağmen hava toplarında epey başarılı bir isim, bana göre sıkıntı olmaz fazla ama Eray'ın açılış fiyatı 4-5M Euro, alamayız.
Vida’dan bahsedilen 3,5 milyon bonservis elde edilirse belki alınabilir. Ama tamamen gelen gelirle tek adama yatırmazlar heralde

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dünyanın parasını kazanıyor, pek bir yere gidecek gibi de değil bıraktım ben eleştirmeyi. En azından faullü oynamıyor 42 maçta 5 sarı görmüş, pas yüzdesi ilginç şekilde yüksek falan azıcık daha düşük maaşı olsa 2 civarı gibi alırdı orta sıra bir İtalyan takımı.

Maaşı yüzünden zaten yaptığı hatalar batıyor bize yoksa vida normal şartlarda düzgün maaşa hertürlü oynar.

Çevrimdışı Erman1903

Vida’dan bahsedilen 3,5 milyon bonservis elde edilirse belki alınabilir. Ama tamamen gelen gelirle tek adama yatırmazlar heralde

Daha santrafor alamamışız zor işler. Şu ortamda stopere o paraları bağlamak bizim için yanlış olur bir sürü eksik var kadroda. Stopere her şey dahil 700-1,2 tutacak adamlara bakılması lazım gelirlerin 1/3ünü transfer bütçesine aktarabiliyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Maaşı yüzünden zaten yaptığı hatalar batıyor bize yoksa vida normal şartlarda düzgün maaşa hertürlü oynar.

vida ligdeki en iyi stoper
ekonomik nedenlerle gitsin diyoruz harcama limiti olmasa kalsın derdim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

bunları kimse paylaşmaz ormanın naneleri böyle böyle battık işte.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1297095061113626624

Çevrimdışı tuncaboylu

bunları kimse paylaşmaz ormanın naneleri böyle böyle battık işte.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1297095061113626624
Murat Özen bıraksın bu işleri. Pepe gelirken veriyordu coşkuyu, şimdi olur mu böyle şey diyor.

Menajerlik ücreti %10'dur. Pepe 2 senede 10 milyon Euro alırken, menajeri de 1 milyon Euro alacak elbette.

Çevrimdışı tuncaboylu

Koita

Gerçekten sinir hastası edecek bu transfer dönemi beni.

Şu herifin Güven'den ne fazlası var, gerçekten merak ediyorum.

Elindeki 21 yaşındaki adamın önüne koymayı düşündüğün adama bak.

Adam Kasımpaşa'dan önce hayatında 1. seviye ligde 44 kere forma giyebilmiş ve 30 yaşına gelmek üzere.

Çevrimdışı Erman1903

Murat Özen bıraksın bu işleri. Pepe gelirken veriyordu coşkuyu, şimdi olur mu böyle şey diyor.

Menajerlik ücreti %10'dur. Pepe 2 senede 10 milyon Euro alırken, menajeri de 1 milyon Euro alacak elbette.

Aynen Umut Güner aşağı Umut Güner yukarı, bu durumlara düşülmesinde bu arkadaşın da payı var. Oyuncular gelirken güzeldi, Ali Ece de benzer şekilde bizi uçuruma sürükleyen adamların başında geliyor. Bir ay önce hala daha Begovic diyordu. Allah'tan yok transfer dönemi piyasada. Fırat Günayer de benzer hikaye, taraftarı Balotelli diye kudurttu. Aralarında yine iyisi Sarıdağ, en azından usturuplu takılıyor zararlı adam değil.

Dördüncü transfermiz yerli atakan ünder oldu 21 yaşında sağ kanat  sol kanat ve orta saha oynuyabiliyor.

Çevrimdışı Erman1903

Takımlarının kiralık gönderme ihtimalinin yüksek olduğu iki sol oyuncuyu şöyle bırakalım. Sol tarafa bonservisli bakmamız zor ama belki öyle bir liste de paylaşırım ileride.

https://www.transfermarkt.com.tr/grady-diangana/profil/spieler/342048

https://www.transfermarkt.com.tr/noa-lang/profil/spieler/339332
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2020, 17:09:03 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı tuncaboylu

Vedat Muriç bizde olsaydı olacaklar:

Başkan haftada 2 kere "Muriç'in maaşı çok fazla, biz bunu ödeyemeyiz."

Taraftar her gün maaş Excel'ine bakıp, "şu adam gitse, kadro maliyeti epey azalır"

Medya 3 günde bir  "Muriç'in 3 sene daha 2.5 milyon Euro alacak olması, Beşiktaş'ın belini büküyor".

Sonuç: Alacaklarına karşı bonservisi verilip gönderildi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Vedat Muriç bizde olsaydı olacaklar:

Başkan haftada 2 kere "Muriç'in maaşı çok fazla, biz bunu ödeyemeyiz."

Taraftar her gün maaş Excel'ine bakıp, "şu adam gitse, kadro maliyeti epey azalır"

Medya 3 günde bir  "Muriç'in 3 sene daha 2.5 milyon Euro alacak olması, Beşiktaş'ın belini büküyor".

Sonuç: Alacaklarına karşı bonservisi verilip gönderildi.

Muriç 2,7M Euro alıyor, asla o parayı hak eden bir oyuncu değil. Michael Olunga ondan 2-3 gömlek iyi futbolcu, 300Bin Euroya mı ne oynuyor. Bence bu iyi santrafor iyi para alır düşüncesine çok takılmışsın. 1M altı maaşla oynayan şahane adamlar var piyasada. Muriç'e Gs, Fb hariç hiçbir takım o paraları vermezdi, Türkiye sınırları dışına çıksa göreceği maksimum para 1,5M'di o zaman, o da taş çatlasa. Şu anda da zorlanıyorlar satmakta zaten.

Divan toplantısının tamamı

Çevrimiçi levitate

Başkan'dan Koç'tan fazla bağışladılar sanırım, helal olsun çocuklara.
koç'tan fazla başkandan az

başkan 100 milyon atmış şu ana kadar
bipbipbupbup