2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2839054 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

İyiki başkan değilsin  :ebebe:

başkan olsaydım Allaha şükür iyi ki böyle bi başkanımız var derdin  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu transfer limiti muhabbeti tamamen yalan oldu galiba. Yakında telefonum çalacak beni bile transfer edecekler diye korkuyorum. Ali Koç bu sene topuyla tüfeğiyle geliyo galiba adam all-in dedi ya rezil olacak ya vezir. Geçen gün reisi de ziyaret ederek her cephede varım mesajını da verdi. Bu sene şampiyon olmamız şart fb'yi darmaduman ederiz 10 yıl daha kendine gelemez.  :ok:
Bu kadar alıyorlar da mevcut oyuncuları da gönderiyorlar. Gönderemeyeceklerini düşünseler almazlardı. Satışlarla limiti arttıracaklar demek bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Meşhur 7 numarayı öğrenmemize az kaldı  :D

https://twitter.com/mikserin/status/1296919067941535745
Knoplyanka vardı döner dolaşır ona yanaşırız
Ben törenin geleceğini düşünüyorum, yerli eksikliğimiz var, işallah Alpay ve Erdoğanda potansiyellidir. Roco Mirin oynayacağına bunları görürüz.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu kadar alıyorlar da mevcut oyuncuları da gönderiyorlar. Gönderemeyeceklerini düşünseler almazlardı. Satışlarla limiti arttıracaklar demek bu  :tabe:

kimi gönderdiler ki ben fesih gördüm bugün, fesih demek paralar çöp demek. muric de yalan çıktı. gelir melir yok valla. sosa zaten paraya tapan bi arkadaş. yıllık bonussuz 2,5 milyon euronun altına selam bile vermez.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Knoplyanka vardı döner dolaşır ona yanaşırız
Ben törenin geleceğini düşünüyorum, yerli eksikliğimiz var, işallah Alpay ve Erdoğanda potansiyellidir. Roco Mirin oynayacağına bunları görürüz.

Bu isim Töre değil. Töre bonservis işini çözerse her türlü gelecek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancı kanat (7 numara giyiyor) bir oyuncu ile kiralık anlaştı. Kiralık ücreti yok. Ufak pürüzler var. 7 numara vurgusu ona.

Mirin'i Fransız takımları istiyor. Ufak bir bonservis kazanarak gönderecek.

Roco ile fesih olacak büyük ihtimalle.

Gökhan Töre 5 gündür idmanlara çıkmıyor. Büyük ihtimalle Beşiktaş'a gelecek.

PAOK maçı sonrası transfer hareketlenebilir. (via. Ertan Süzgün)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Yabancı kanat (7 numara giyiyor) bir oyuncu ile kiralık anlaştı. Kiralık ücreti yok. Ufak pürüzler var. 7 numara vurgusu ona.

Mirin'i Fransız takımları istiyor. Ufak bir bonservis kazanarak gönderecek.

Roco ile fesih olacak büyük ihtimalle.

Gökhan Töre 5 gündür idmanlara çıkmıyor. Büyük ihtimalle Beşiktaş'a gelecek.

PAOK maçı sonrası transfer hareketlenebilir. (via. Ertan Süzgün)

kim ki ya bu  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

iş yapar mı
Geçmişine bakarsak sadece bir sezon iyi oynamış ve o sezon da Çin'e transfer olmuş. Bana ne haber ne de oyuncu pek inandırıcı gelmedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

kim ki ya bu  :alala:
nedense dandik anadolu topçusuymuş gibi hissediyorum
bipbipbupbup

#7 Viktor Fischer deniyor.

Çevrimdışı worns

fischer kiralık gelmez, dahası bedelsiz kiralık hiç olmaz. mantıklı değil. bonservisiyle satabilecekleri bir oyuncu.

bedelsiz kiralık deniliyorsa büyük liglerde tutunamamış oyunculara bakın. özellikle pl filan. ancak onların maaşından çıkmak için değerlendirebildikleri yöntemler bunlar. ya da portekiz triosundan olabilir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Buldum buldum.

Reiss Nelson.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

viktor fişer vidyosu beni tatmin etmedi desem