2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2842436 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

aynı şeyi ben dün söyledim kompleks oluşmuş insanlarda anadoludan alıyoruz anadoludan aldık fransa 3.cü ligden oyuncu alınca bir kulp değişik.

30 yaşında alırsın yaşlı genç oyuncu alırsın nerden bulmuşlar.

nerden düştük şu orta doğu bataklığına...

17 yaşında kimsenin varlığından haberi olmayan oyuncu alanyaya gidince vay kulübün geleceğini sattınız ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı haluk.m

aynı şeyi ben dün söyledim kompleks oluşmuş insanlarda anadoludan alıyoruz anadoludan aldık fransa 3.cü ligden oyuncu alınca bir kulp değişik.

Gambiya milli takımı gibi  takım kurup, Orta Doğuluktan dem vurmak..

Eleştirdik diye Orta Doğulu futbol cahili olduk. :ok:

Çevrimdışı tangaz

GG de midesizlikte çığır açmaya dewam ediyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Gambiya milli takımı gibi  takım kurup, Orta Doğuluktan dem vurmak..

Eleştirdik diye Orta Doğulu futbol cahili olduk. :ok:

Oyuncuları direk Avrupadan alınca avrupa takımımı oluyoruz.Anadoludan alınınca anadolu takımı oluyoruz.Zannedersin oyuncular anadolunun bağrından kopmuş  acılı isot yemişler avrupadan 1-2 sene önce ligimize gelmişler.EPL'de,Ligue1'de adamlar gidip afrikadan genç oyuncuları bulup alıyorlar onlarda afrika takımı oluyorlar demi.Düşünce yapısından dolayı orta doğu bataklığından vuruyorum.Elin avrupalısı gelip bizim ptt 1.ciliginde oyuncu alıp gidiyor onlarda hiç böyle söylemler oluyormudur ? Köyden gittik oyuncu aldık geldik vs. O ptt 1.ciligden oyuncu biz almış olsaydık ptt1.ciligden oyuncu topluyoruz dicektin anadoludan dolduruyoruz anadolu takımı olduk dediğin gibi.

Düşüncenden dolayı orta doğulu oluyorsun...İsteyen kabul etsin isteyen etmesin cahiliz daha da cahilleşiyoruz...Avrupaya çıkınca daha iyi kendi gözlerinizle görürsünüz arada ki farkı...
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2020, 16:39:47 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Necmi

Burada gördüğüm tek şey, Beşiktaş forması giymiş bir genç.

Adamın dediği takım burada, öyle bir oyuncu yok:

https://www.transfermarkt.com.tr/us-concarneau/startseite/verein/21688#subnavi

Takımın tüm transferleri burada, ismi geçmiyor:
https://www.transfermarkt.com.tr/us-concarneau/alletransfers/verein/21688

Kulübün geçmiş maçlarından bazılarına baktım, bu isimle oynayan biri yok.

Oyuncunun transfermarkt kaydı da yok ki, 20 yaşındaki bir oyuncu için normal değil.

Bekleyelim bakalım, bir hinlik çıkabilir.

Gizli forvettir belki :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Lyonlular ne diyordur acaba altay dan aldiklari oyuncu icin  ... ilginc bir transfer millet bizim alt ligden bulunca vayyyy biz onlarin alt liginden bulduk titrettttiiii..
Fransa 3. ligi takımının U23'ünden adam bulmuşlar ve takdir ediyorum dikkat ettiyseniz.

Adamın 20 yaşında transfermarkt kaydı bile yok. Burada bir cevher varsa ve bunu yakaladılarsa bu büyük bir iş.

[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2020, 16:51:24 tuncaboylu ]

17 yaşında kimsenin varlığından haberi olmayan oyuncu alanyaya gidince vay kulübün geleceğini sattınız ...

Diyecek bir şey bulamıyor abi insan. :)

Çevrimdışı Arthur Dayne

Oyuncuları direk Avrupadan alınca avrupa takımımı oluyoruz.Anadoludan alınınca anadolu takımı oluyoruz.Zannedersin oyuncular anadolunun bağrından kopmuş  acılı isot yemişler avrupadan 1-2 sene önce ligimize gelmişler.EPL'de,Ligue1'de adamlar gidip afrikadan genç oyuncuları bulup alıyorlar onlarda afrika takımı oluyorlar demi.Düşünce yapısından dolayı orta doğu bataklığından vuruyorum.Elin avrupalısı gelip bizim ptt 1.ciliginde oyuncu alıp gidiyor onlarda hiç böyle söylemler oluyormudur ? Köyden gittik oyuncu aldık geldik vs. O ptt 1.ciligden oyuncu biz almış olsaydık ptt1.ciligden oyuncu topluyoruz dicektin anadoludan dolduruyoruz anadolu takımı olduk dediğin gibi.

Düşüncenden dolayı orta doğulu oluyorsun...İsteyen kabul etsin isteyen etmesin cahiliz daha da cahilleşiyoruz...Avrupaya çıkınca daha iyi kendi gözlerinizle görürsünüz arada ki farkı...
Aldığımız oyuncuların çoğunda iş olsa,anadoludan oyuncu almak sorun değil ki.Şimdiye kadar anadolu takımlarından yaptığımız transferlerin kaçından hayır gördük?Taraftar da görüyor demek ki bu durumu ve bu tarz transferlere önyargılı yaklaşıyor.Keşke aldığımız oyuncularda iş olsa da biz haksız çıksak ama görünen köy kılavuz istemiyor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

GG de midesizlikte çığır açmaya dewam ediyor.

Ne b*k yerse yesin.
İnsan bari "Konuşmak istemiyorum geçmiş hakkında" felan der.
Laik oldugu yerde.  Bu sene şampiyon olursak ikisinide mezara koyuyoruz.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2020, 16:54:23 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi Necmi

neden sidik yarışı yapıyorsunuz herkesin kendi görüşü
katılmazsan katılma kimse senin gibi düşünmek zorunda değilki
mesela bende aynı düşünüyorum şu ana kadar kimden randıman aldıkki geçmiş tecrübeler
olumsuz olma ihtimalini daha yakın kılıyor böyle düşünenler inşallah yanılır
burda kim haklı bunu tartışmak gereksiz iyi olursa herkes mutlu olur
kötü olursa herkes üzülür olmaz diyenler kötü çıkınca sevinecek değil.
sonuçta herkes Beşiktaşın menfaatini düşünüp konuşuyor senin haklı olduğunu düşündüren ne
herkes fikrini söyler kimse söylediğinden dolayı başkası tarafından mahalle baskısına uğrayamaz
sanki sen iyi dediğinde bilerek söylüyorsun. sonuçta sende kendi fikrini söylüyorsun.
sadece biz değil bütün istanbul takımları anadoludan aldıkları oyunculardan düşük randıman alıyor
yerliler için geçerli değil onları anadoludan almayıp fizandan alacak değiliz.
anadoludan gelen yüzlerce oyuncu var ama başarılı olan bir elin parmaklarını geçermi ona bakmak lazım
ama geçmişde başarısız olmaları bunlarında başarısız olacağı anlamınıda çıkarmaz.
sadece insanlar görüşlerini söylerler.

Çevrimiçi Necmi

kulübün geleceği bunlarsa zaten yanmışız. :bandit:

neden sidik yarışı yapıyorsunuz herkesin kendi görüşü
katılmazsan katılma kimse senin gibi düşünmek zorunda değilki
mesela bende aynı düşünüyorum şu ana kadar kimden randıman aldıkki geçmiş tecrübeler
olumsuz olma ihtimalini daha yakın kılıyor böyle düşünenler inşallah yanılır
burda kim haklı bunu tartışmak gereksiz iyi olursa herkes mutlu olur
kötü olursa herkes üzülür olmaz diyenler kötü çıkınca sevinecek değil.
sonuçta herkes Beşiktaşın menfaatini düşünüp konuşuyor senin haklı olduğunu düşündüren ne
herkes fikrini söyler kimse söylediğinden dolayı başkası tarafından mahalle baskısına uğrayamaz
sanki sen iyi dediğinde bilerek söylüyorsun. sonuçta sende kendi fikrini söylüyorsun.
sadece biz değil bütün istanbul takımları anadoludan aldıkları oyunculardan düşük randıman alıyor
yerliler için geçerli değil onları anadoludan almayıp fizandan alacak değiliz.
anadoludan gelen yüzlerce oyuncu var ama başarılı olan bir elin parmaklarını geçermi ona bakmak lazım
ama geçmişde başarısız olmaları bunlarında başarısız olacağı anlamınıda çıkarmaz.
sadece insanlar görüşlerini söylerler.

Bende kendi fikrimi söylüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Anadolu takımlarından gelen yabancılardan verim alamadık kolay kolay. En bariz örnekleri de Vagner Love, Boyd, Holosko, Eneramo ve Tabata.

Bu bilinen bir gerçek.

Fransa 3. Ligi takımının U-23'ünden oyuncu bulabilen bir scouting ekibimiz varsa, aynı şeyi yabancı oyuncu transferinde beklemek hakkımız değil mi?

Çevrimiçi Necmi

Bende kendi fikrimi söylüyorum.
sen fikrini söylemiyorsun fikir beyan edenlere saldırıyorsun.

Aldığımız oyuncuların çoğunda iş olsa,anadoludan oyuncu almak sorun değil ki.Şimdiye kadar anadolu takımlarından yaptığımız transferlerin kaçından hayır gördük?Taraftar da görüyor demek ki bu durumu ve bu tarz transferlere önyargılı yaklaşıyor.Keşke aldığımız oyuncularda iş olsa da biz haksız çıksak ama görünen köy kılavuz istemiyor.

Oyuncular anadoludan geliyor diye anadolu takımı olduk denmesinin  yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum.İyi oyuncu kötü oyuncu ayrı mevzu.Anadoludan gelen her oyuncu tutmayacak diye bir kaide yok avrupadan aldığımız her oyuncu kesin tutuyor mu ? Çoğu daha ligi anlamayadan ne olduğunun farkına varamadan gidip varıyor.Bu sene aldığımız transferlerin kaçı tuttu ? Karius,Diaby,N'koudou.Elneny hariç kaçından içimiz sindi ? Oyuncu anadoludan geliyor diye anadolu takımı olduk kısmı can sıkıcı kısmı yoksa iyi oyuncu kötü oyuncu olayı ayrı bir olay.

sen fikrini söylemiyorsun fikir beyan edenlere saldırıyorsun.

İyi oku.

Anadolu takımlarından gelen yabancılardan verim alamadık kolay kolay. En bariz örnekleri de Vagner Love, Boyd, Holosko, Eneramo ve Tabata.

Bu bilinen bir gerçek.

Fransa 3. Ligi takımının U-23'ünden oyuncu bulabilen bir scouting ekibimiz varsa, aynı şeyi yabancı oyuncu transferinde beklemek hakkımız değil mi?

Bende aldıklarımızı sayarım ahmed hassan,cenk tosun.

Avrupadan gelenlerin hepsinden verim alıyormuyuz ?

Bu sene avrupadan gelen oyuncuların kaçından verim aldık ? Karius,Diaby ? Kaç transfer yaptık kaçı verimli oldu ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bende aldıklarımızı sayarım ahmed hassan,cenk tosun.

Avrupadan gelenlerin hepsinden verim alıyormuyuz ?

Bu sene avrupadan gelen oyuncuların kaçından verim aldık ? Karius,Diaby ? Kaç transfer yaptık kaçı verimli oldu ?
Cenk yabancı mı Gülhan, okuduğunu anlamıyor musun dünden beri?

Ahmed Hassan'dan da çok bir fayda görmedik, zaten 18 sene oldu geleli.

Bir Tosic çıktı son 15 senede.

Çevrimiçi Necmi

Cenk yabancı mı Gülhan, okuduğunu anlamıyor musun dünden beri?

Ahmed Hassan'dan da çok bir fayda görmedik, zaten 18 sene oldu geleli.

Bir Tosic çıktı son 15 senede.

Yav anla işte genel olarak söylüyorum yerli & yabancı karışık.

Anadoludan gelen oyunculardan verim alamıyoruz diyoruz ?

Avrupadan gelenlerin hepsinden verim alabiliyormuyuz ?

Kaç transfer yaptık bu  sezon avrupadan kaçı tuttu bunun cevabını vermemişsin ?

Karius,Diaby,N'Koudou,Boateng ? Kaçı tuttu ?Bunları liverpool'dan aldın bak,sportingden aldın anadolu takımlarından da değil ?

Benim bahsettiğim olay ise tamamen farklı oyuncu iyi kötü olayı değil oyuncu anadoludan alınıyorsa "kötü ve anadaolu takımı" olmamız.

Çevrimdışı tangaz

Diyecek bir şey bulamıyor abi insan. :)

ölçü yok kaç tane böle oyuncu yazılır çizilir kaybolur gider son 10 yılda da ne solbekler vardı alt yapıda roberto carlos geliyor manşetleri atılan biliç zamanı altyapıda bir kaleci vardı öve öve bitiremiyolardı hani nerede adını bile bilen yok. biz alt yapıdan oyuncu moyuncu çıkaramayız ben anadoluya geri alma opsiyonlu bedelsiz satışlarını çok doğru buluyorum. alan takımda şevke gelir oynatır belki işte aksi halde kiralıkları oynatmıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Ne b*k yerse yesin.
İnsan bari "Konuşmak istemiyorum geçmiş hakkında" felan der.
Laik oldugu yerde.  Bu sene şampiyon olursak ikisinide mezara koyuyoruz.

karakteri çok düşükmüş iyi oldu kurtulduk gemiyi önce fareler terk edermiş

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ben yönetimden de yaptığı transferlerden de memnun değilim.Sürekli ağlayıp sızlanmaktan başka bir iş yapmayan bir yönetim görüyorum.Belki sergen yalçın faktörüyle şampiyon olabiliriz ama orta ve uzun vadede yine kötü günler bekliyor bizi.

Çevrimiçi Necmi

Oyuncular anadoludan geliyor diye anadolu takımı olduk denmesinin  yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum.İyi oyuncu kötü oyuncu ayrı mevzu.Anadoludan gelen her oyuncu tutmayacak diye bir kaide yok avrupadan aldığımız her oyuncu kesin tutuyor mu ? Çoğu daha ligi anlamayadan ne olduğunun farkına varamadan gidip varıyor.Bu sene aldığımız transferlerin kaçı tuttu ? Karius,Diaby,N'koudou.Elneny hariç kaçından içimiz sindi ? Oyuncu anadoludan geliyor diye anadolu takımı olduk kısmı can sıkıcı kısmı yoksa iyi oyuncu kötü oyuncu olayı ayrı bir olay.
sorun gelen oyuncu değil esas sorun bu zihniyet.
gelen başarılı olmuş olamamış bir kenara bir yıldır yapabildikleri süperligdeki oyuncularımı
ortaya çıkartmak burda bağıra bağıra işin kolayına kaçıyorlar bize lazım olan isimler olduğu için değil alması kolay oyuncular olduğu için alınıyor
sonuçta bu isimler daha uygun fiyatlara anadolu takımları tarafından getirildi yani yurt dışındada bulabilirler uygun isim
ama dönüp bakmadılar bile hem pandemi zorlaştırdı işleri hemde transfer yapacak adam yok kim bakacak
hiç düşünüyormusun kaleci forvet yok çünkü ülkede uygun isim yok dışardan bakmak sanırım akıllarına gelmemiş
şurda alanyanın kasımpaşanın forvetini konuşuyor taraftar artık demekki herkes ümidi kesmiş dışardan oyuncu bakılacağına
işde kötü olan zihniyet bu. takım ekonomik nedenlerle küçülebilir ama esas sorun kafaların küçülmesi tehlike orda