2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844150 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1296767944979030016
Transfermarkt'ta öyle bir oyuncu bulamadım.

Söylenen takıma baktım, kadrolarında da yok böyle bir oyuncu.

Troll'leme olabilir mi acaba?

Çevrimdışı Erman1903

geçen fransa 2.ligden golcü bakıyordum tino kadavere die bir gol kralı olmuş yürünebilir derken baktım eleman lyonun malıymış kiralıkmış die elemiştim bugün bize yazmışlar

Tinotenda'yı inceledim daha önce, çok güzel istatistik yaptı 2.ligde. Bu sezon kullanacaklarını düşünüyorum, bence bırakmaları zor ama bir kiralık atışı yapsak hiç fena olmaz.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/mikserin/status/1296769776342257667
Buymuş topçu

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/mikserin/status/1296769776342257667
Buymuş topçu
Burada gördüğüm tek şey, Beşiktaş forması giymiş bir genç.

Adamın dediği takım burada, öyle bir oyuncu yok:

https://www.transfermarkt.com.tr/us-concarneau/startseite/verein/21688#subnavi

Takımın tüm transferleri burada, ismi geçmiyor:
https://www.transfermarkt.com.tr/us-concarneau/alletransfers/verein/21688

Kulübün geçmiş maçlarından bazılarına baktım, bu isimle oynayan biri yok.

Oyuncunun transfermarkt kaydı da yok ki, 20 yaşındaki bir oyuncu için normal değil.

Bekleyelim bakalım, bir hinlik çıkabilir.

Çevrimdışı sozkul

Burada gördüğüm tek şey, Beşiktaş forması giymiş bir genç.

Adamın dediği takım burada, öyle bir oyuncu yok:

https://www.transfermarkt.com.tr/us-concarneau/startseite/verein/21688#subnavi

Takımın tüm transferleri burada, ismi geçmiyor:
https://www.transfermarkt.com.tr/us-concarneau/alletransfers/verein/21688

Kulübün geçmiş maçlarından bazılarına baktım, bu isimle oynayan biri yok.

Oyuncunun transfermarkt kaydı da yok ki, 20 yaşındaki bir oyuncu için normal değil.

Bekleyelim bakalım, bir hinlik çıkabilir.

Duruşu faul, dik duramıyor.   :D

Çevrimdışı Erman1903

Bana göre kovalanması gereken 1 numaralı yerli ofansif oyuncu Rezan Çorlu, sakatlığı olmasa Varol Taşar'ı da 2 numaraya yazarım. Atakan Altınordu'nun beklediğini bulamadığı bir oyuncu, bana göre transfer yapmak için transfer yapmaya gerek yok, çok rahat adam koyarlar yerine 2. 3. ligden.

Hadi 3 numara da Okan Aydın olsun :)
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2020, 14:51:23 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

bende o dönem her icraatini alkışlayıp şimdi hiç birşeye destek vermemiş gibi pepe vida vs transferlerinde uçan  lens quaresma babelli kadroları öve öve bitiremeyenlerin şimdi kulübün batmasında tek suçlu olarak fikret orman olarak görmesini anlamıyorum. Yanlışları zamanında söylemek lazım.testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur.

:) Eline sağlık abi çok guzel yazı. Bu forumda neden marcelo'nun gönderilip pepe'ye 5 milyon euro gibi bir rakam verildiğini 5 milyon euro'nun bizim neyimize olduğunu sorguladığımızda şimdi millete sen fikret orman savundun diye hesap soran arkadaşlar "e daha iyisini aldık bir şeyi de beğenin yaa" falan diyorlardı. Fikret orman dönemi yapılan bir tane transfere tek kelime etmeyip eleştirenlere "beyler transfer gelsin istemiyorsunuz heralde?!?!" diye saldırıp gittikten sonra ona buna laf söylemenin kelime karşılığını kullanmak istemiyorum.

Çevrimiçi tolga1903

Yok troll değil sadece verilen bilgi eksik. Adam asıl takımda değil u23 takımında oynuyormuş.

https://www.usc-concarneau.com/equipes-2/u23/

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok troll değil sadece verilen bilgi eksik. Adam asıl takımda değil u23 takımında oynuyormuş.

https://www.usc-concarneau.com/equipes-2/u23/
Nerelerden bulup getirmişler.

Valla iyi çıkarsa, transfer edene madalya takmak lazım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nerde izleyip beğenmişler acaba çok merak ettim.

Çevrimdışı 38life

Altınordu'ya büyük alkış. Atakan Üner'i Bırakmam Seni kampanyasına destek kapsamında verdikleri söyleniyor, ki bahsedilen rakam bu iddiayı destekler nitelikte.

Serdar Saatçinin de sözleşmesi uzatılmış. Aklımızda soru işareti kalmıştı, rahatladık.  :ok:

Fransa 3. liginden alınan futbolcu da umarım "dur 3. ligden topçu alalım da 'scout ekibi çalışıyor' desinler." minvalinde bir transfer değildir.

Çevrimiçi tolga1903

Valla abi yarım saattir bakıyorum önce sen gibi düşündüm öyle futbolcu yok çünkü adamların kadrosunda:) sonradan aşağılarda çıktı kim buldu izledi getirdi merak konusu dediğin gibi umarım iyi çıkar yeni oğuzhan aydoğan olmasın da tek isteğim o.

Çevrimdışı tuncaboylu

Altınordu'ya büyük alkış. Atakan Üner'i Bırakmam Seni kampanyasına destek kapsamında verdikleri söyleniyor, ki bahsedilen rakam bu iddiayı destekler nitelikte.

Serdar Saatçinin de sözleşmesi uzatılmış. Aklımızda soru işareti kalmıştı, rahatladık.  :ok:

Fransa 3. liginden alınan futbolcu da umarım "dur 3. ligden topçu alalım da 'scout ekibi çalışıyor' desinler." minvalinde bir transfer değildir.
Altınordu başkanı karşılıksız selam bile vermez.

Bonservisi düşürdüyse, sonraki satıştan alacağı payı arttırmıştır.

Altınordu'nun standart prosedürü, sattığı oyuncunun sonraki satışından %25 almaktır. Fenerbahçe'ye satarken %20 yapmışlardı, çünkü bonservisten sağlam geçirdiler.

Bize de %30 yapmış olabilirler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Altınordu başkanı karşılıksız selam bile vermez.

Bonservisi düşürdüyse, sonraki satıştan alacağı payı arttırmıştır.

Altınordu'nun standart prosedürü, sattığı oyuncunun sonraki satışından %25 almaktır. Fenerbahçe'ye satarken %20 yapmışlardı, çünkü bonservisten sağlam geçirdiler.

Bize de %30 yapmış olabilirler.

%15 olduğu söyleniyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

%15 olduğu söyleniyor.
O zaman çok iyi anlaşma yapmışız.

Ya da altyapıdaki gençlerden bir ya da bir kaçını Altınordu'ya gönderiyor olabilirler, tepki göstermek için takipte kalmakta fayda var.

Çevrimdışı cursedofdragon

bende o dönem her icraatini alkışlayıp şimdi hiç birşeye destek vermemiş gibi pepe vida vs transferlerinde uçan  lens quaresma babelli kadroları öve öve bitiremeyenlerin şimdi kulübün batmasında tek suçlu olarak fikret orman olarak görmesini anlamıyorum. Yanlışları zamanında söylemek lazım.testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur.

bunu bana söylemişsin ama ben üstüme alınamıyorum.

2-3 sene başarılı olduğunun ormanın şampiyonluk geldikten sonra yola çıktıkları ile yolda bulduklarını değiştiklerini zamanında söyledim eski mesajlar mevcut. @mylife1903 abi söylüyordu başta bende ona karşı iken daha sonra gözüm açıldı hak vermeye başladım baktıkça haklı olduğunu gördüm biz tepki gösterirken siz ölümüne savunuyordunuz yanlışlarını bile bile.Hadi o zamanı geçtik halen daha savunmaya devam ediyorsunuz işin garibi o :) Yönetimi aklamak için suçu hocaya atmalarınıza girmiyorum bile yok negredoyu oynatamıyor yok lens varken quaresmayı oynatıyor hele senin bir mesajın var ki tolgay ile ilgili evlere şenlik :) Halen daha suçlu fikret orman görmesini anlamıyorum diyorsun ya abi pes yok yok suçlu biziz 150 milyon € parayı ben kötü idare ettim başka türlü dicem de belgen  olsun diyorsunuz kötü idare ettim diyorum!

Çevrimdışı tangaz

O zaman çok iyi anlaşma yapmışız.

Ya da altyapıdaki gençlerden bir ya da bir kaçını Altınordu'ya gönderiyor olabilirler, tepki göstermek için takipte kalmakta fayda var.

adamlar orada oynayıp gelişip parlayacaksa ve satıştan pay alacaklarsa tepkiye gerek yok yahu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ALDENYX

Lyonlular ne diyordur acaba altay dan aldiklari oyuncu icin  ... ilginc bir transfer millet bizim alt ligden bulunca vayyyy biz onlarin alt liginden bulduk titrettttiiii..

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Lyonlular ne diyordur acaba altay dan aldiklari oyuncu icin  ... ilginc bir transfer millet bizim alt ligden bulunca vayyyy biz onlarin alt liginden bulduk titrettttiiii..

aynı şeyi ben dün söyledim kompleks oluşmuş insanlarda anadoludan alıyoruz anadoludan aldık fransa 3.cü ligden oyuncu alınca bir kulp değişik.

30 yaşında alırsın yaşlı genç oyuncu alırsın nerden bulmuşlar.

nerden düştük şu orta doğu bataklığına...