Koita ve benzeri oyuncular için ligi biliyor bahanedir, x isim aldık, alıyoruz dendiğinde itiraz edenler şimdi Koita övüyor. eee mantık nerede ?
Geçmişte oynadığı takımlar tek başına değerlendirilemez, kaç maç yapmış ? istatistikleri neler bunlara bakmak lazım.
Douglas Barça gördü ama Adriano'nun çeyreği olamadığı gibi bizi zor duruma soktu 
Koita'yı alacaksın 2-3 yıllık sözleşmeyi sana çakacaklar 1, oyuncu 700.000 € oynarım haberi göndermiş daha gelmeden maaştan sokmaya çalışıyorlar 2, adamın ciddi sakatlıkları olmuş 3, 2 forvet için gelecek vaat eden birini almak varken 30'luk adamı koyup arkasında oynama ihtimali olanın önünü keseceksin 4.
Bizim gibi takımlar kadrosunda belirli sayıda Anadolu'dan çıkma oyuncu barındırabilir ama dengeyi tutturmak lazım. Koita gelip Güven'e ne öğretecek. Mario - Cenk / x - Koita nereden nereye..
Metin albayrak style scout yapıp, topçu alıyoruz
İsim üzerinden gitmedim anadolu takımından oyuncu alıyoruz diye kötüledin iyice anadolu takımı olacağız dedin oyuncular anadoluda yetişmedi avrupadan geldi

Koita'yı övdüğümü hatırlamıyorum kendi adıma.
Dostum oyuncu anadolu takımında oynuyor diye kötülüyorsun.Öyle bakma avrupada oynadı bu oyuncular diyorum bu sefer orda kaç maç yaptı istatistik diyorsun

İstersen doğumlarına kadar gidelim ?
Her transfer tutacak diye bir şey yok senin eziklik psikolojin var oyuncu anadoludan geliyor diye hayıflanıyorsun.Douglası direk adriano gibi barçadan almış olsaydık olmadı tutmadı derdin ama sivas üzerinden aktarmalı geldiği için gömüştürüyon.
Şimdi bir koita üzerinden tutturdun gidiyorsun.Bedava N'sakala aldık sol bek sorunu çözüldü 500 bin € oynayacak.Caner oynuyordu 2 milyon € alıyordu defansı evlere şenlikti.Dikine oynayabilen bir orta saha oyuncumuz yoktu sürekli sağa sol ver gül al gülüm mensahı aldık 1.2 milyon € maaş alacak.Sen bardağın sürekli boş tarafından bakmayı tercih ediyon.
Dediğim gibi oyuncu anadolu takımı üzerinden aktarmalı geldiği için böyle davranıyorsun ancak gerçeklerle yüzleşmek gerekiyor sadece biz değil diğer Takımlar da böyle yapıyor hem ülke ekonomisi hem klüpler batık durumda klübün bütçesi 30 milyon € maaş,bonservis,çalışanların ücretleri bile buna dahil herkes böyle yapıyor yapmaya mecburlar.Mario-Cenkler artık hayal alışsan iyi olur sadece biz değil dediğim gibi diğer takımlarda dahil.
Metin albayrak scout/transferler değil sergen hoca istiyor ligi bilen tanıyan ekonomiye uygun şampiyonluğa oynayacak bir kadro yönetim kuruyor hepsi bu.
Aldığımız veya alacağımız oyuncular ile şampiyonluğa çok rahat oynarız sen şampiyonlar ligi şampiyonluğu istiyorsan o tren kaçtı artık onlar rüyalarına bile giremez Türk takımlarının makas açılalı çok oldu.