2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851617 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı murat

Larini ben haricinde neden kimse pek beğenmiyor açıkcası anlamıyorum, gayet şu durumda Bjk ta 2.forvet hatta bu sene yeterli şans verilirse seneye 1.forvet olup cenk gibi satılabilir var o fizik ve yetenek.
ben beğeniyorum. Sadece doların düşük olduğu devirde biraz yksek bedelle alındı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Larini ben haricinde neden kimse pek beğenmiyor açıkcası anlamıyorum, gayet şu durumda Bjk ta 2.forvet hatta bu sene yeterli şans verilirse seneye 1.forvet olup cenk gibi satılabilir var o fizik ve yetenek.
Ben de beğeniyorum.

"Geçen sene Belçika'da 7 gol 10 asist yapan bonservisi elinde bir santrafor bulduk, ama 1.8 milyon Euro istiyor" deseler, buradaki hemen herkes "Biraz fazla, ama gelsin" der.

Çevrimdışı Erman1903

ben beğeniyorum. Sadece doların düşük olduğu devirde biraz yksek bedelle alındı.

Türkiye'deki kura değil piyasaya göre ederini vermiş olsaydık şimdi elimizi öpene 4M'e verirdik. Ne gördük de Atiba'dan fazlasını verdik bilmiyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Ben de beğeniyorum.

"Geçen sene Belçika'da 7 gol 10 asist yapan bonservisi elinde bir santrafor bulduk, ama 1.8 milyon Euro istiyor" deseler, buradaki hemen herkes "Biraz fazla, ama gelsin" der.

Aynen, Ze Luis' Portekizin en iyi takımında helva gibi rakiplere anca o kadar atmış işte. Ona bayılıyoruz, kulübü zorunlu satın alma diye diretmese gözümüz kapalı 2-2,5M veririz.

Çevrimiçi tolga1903

Hala anlamıyorsun.

Fabri gitmek istemedi, 6 milyon Euro teklif gelince ağlata ağlata gönderdiler.

Burak da gitmek istemedi, maaşı yüksek diye bedava gönderdiler. Lille'de alacağı para aynı bizle

2.5 milyon veremeyiz diyorsun, duyumlarda ismi geçenler Kalinic, Balotelli vs. Kaç Euro istiyor bunlar sence?

İyi bir santrafor alacaksan, Burak'a verdiğin kadar maaş vermek zorundasın. Piyasa bu. Yok veremem diyorsan Güven, Umut, Larin ile devam.

Ya abi demeyim demeyim diyorum da 13 gol atmış geçen sezon. Aleme madara oldukları günlerce dalga konusu olan müzmin sakat falcao 10 gol atmış. Tamam aldıkları yıllık ücretler arasında baya fark var ama burak hele ki şu yaşında o maaşla arkasından ah vah edilecek oyuncu değil bana göre. Burak gol atıyordu ama oyun içinde takıma yük olduğu saçma top kayıpları yaptığı durmadan ofsayta düştüğü anlar da çok fazla oldu. Bence tam gidecek zamanda gitti geçen sene burağın attığı gol sayısı kadar 15 18 bandında gol atacak bir santrafor bulursak arayacağımızı düşünmüyorum. Öte yandan zaten bence yönetimin planlaması bütçe içinde en çok payı santrafora vermek, 2 2.5 arasında ücret vermelerini bekliyorum yeni gelecek oyuncuya.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hala anlamıyorsun.

Burak da gitmek istemedi, maaşı yüksek diye bedava gönderdiler. Lille'de alacağı para aynı bizle

2.5 milyon veremeyiz diyorsun, duyumlarda ismi geçenler Kalinic, Balotelli vs. Kaç Euro istiyor bunlar sence?

İyi bir santrafor alacaksan, Burak'a verdiğin kadar maaş vermek zorundasın. Piyasa bu. Yok veremem diyorsan Güven, Umut, Larin ile devam.

hangi paralel evrende yaşıyorsun sen ? @tuncaboylu

Orman ;

Güneş ;

Fabri Epl hayali kuruyordum dedi bu fırsatı kaçıramam filan dedi bunları unuttun mu ?

Burak gitmek istedi çünkü indirip yap dedik bir önceki sözleşmeyi bu yönetim yapmadı maaşları geç ödendi oda 35 yaşında 2 yıllık kapı gibi avrupadan sözleşmeyi görünce gitti.

Balotelli yalanlandı,Her çıkan duyum gelecek olduktan sonra işimiz var.30 yaşında ki nsalakaya 500 bin € verebiliyoruz şimdiye kadar maksimin mensaha verdik oda 1.2 maks bunun üstü olmaz sen 2.5 tan bahsediyon.

Çevrimdışı murat

Ben leminayı da beğenmiyorum elneny gibi. 190 kulüp maçında 8 gol mü ne atmış? Neden hep kısır adamlar peşinde koşuyoruz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Her yerde Lemina bizde diyip gs alınca transfer çalımı mı attık diyecek şimdi bunlar.
Ya bunlar harbiden büyük ahlaksız

Yahu kaleciye 6 milyon verirlerse tabii satacaksın, alkışlanmaz mı?

Santraforunu yenisini almadan bedava gönderirsen de eleştiririm.

Çok fazla tutarsızlık var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

bende beğeniyorum ama maaşı sıkıntı

şenol hoca potansiyelli ama kiralanıp tecrübe kazanmalı derdi hep, kiralandı geldi bakalım paok maçında ne yapacak
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

hadi gözümüz aydın elneni veda mesajı yazmış  :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

alkışlanmaz neden alkışlansın ki kaleciyi küçümser bir ifade olmuş bu sahadaki en önemli 2 mevkiden biri  karyusun kaybettirdiği puanları paraları uel.de yediği golleri ne çabuk unuttun elalem kaleciyi buldu mu kaybetmemek için yırtınıyor ve doğrusunu yapıyor yerine aldığın adam mantar çıkınca kazandığın 6 milyonun kat kat fazlasını kaybediyorsun. 15 sene sonra doğru düzgün kaleci bulmuşsun pamuklara sarıp saklayacaksın üçotuz parayı görünce göndermeyeceksin adam gitmek mi istiyor maaşına zam yapacan ve bırakmayacaksın ancak tese  kalecisi gibi birini düşürürsün 20+ bir teklif gelir anca gönderilir kaleci.

kalecinin yenisini almadan gönderince alkışlıyosun forvete gelince eleştiriyorsun  :alala:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2020, 18:42:01 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Eski yazdıklarından hatırladığım kadarıyla yaşlı futbolcu sevmiyorsun. Yine para konusunda da hassas olduğunu hatırlıyorum. Geçen senelerde Orman yönetimi eleştirilirken siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ekonomi falan diyodun. E şimdi hem yaşlı hem 2,5 milyon alan Burak gidince niye eleştiriyosun ki? Adam tam senin takımda olmasını istemeyeceğin tip. Yerine yenisi alınsın diyosun ama kiralıktan dönen ve beğendiğini söylediğin hem genç daha az maaş alan Larin varken niye yenisi alınsın? Bence alınmalı da senin mantığına göre tutarsız.

Çevrimdışı Necmi

Hala anlamıyorsun.

ağlayarak gitmedi beni göndermezseniz fifaya giderim diyen kendisiydi verilen bonservis kadar bile kazanamazsınız demişdi
oyuncu transferleri birbiriyle mukayese edilmez hepsinin kendine göre nedeni oluyor burak bence çarşı tarafından istenmediği için
gözden çıkarıldı. ama görünen o ki gözden çıkarırken yerini doldurmayı hesaplamamışlar.
bizim en büyük sorunumuzda kalede şl elemesi oynayacağız kaleci ve forvetimiz yok. geçmişi bir kenara bırakalım
şu ana bakmak lazım. ne görüyorum ben anadolu çıkması takım kuruyoruz forvet ve kaleci olmaması nedeni demekki anadoluda
bedava alacakları kaleci ve forvet yok :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Aferim adidasa azda olsa gözüme girdi :D
bu hep böyleydi bizim forma kumaş kalitesi fenerinkinden hep iyi oluyor
hiç bakmadınmı şimdiye kadar :D

Çevrimdışı Necmi

onlarda arma plastik baskı olur naylonumsu birşey bizde sürekli işleme arma kullanılır her formada
onlarda sadece bir formada işleme oluyor