2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861447 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

dikkate değer bir kaleci almayacak gibi görünüyoruz. bu yönde çalışmalarımız da yok anladığım kadarıyla. ersin'den bana kalırsa henüz vaat bile etmediği ciddi bir sıçrama umarak sezona başlayacağız. tek umudum oyuncuyu yakından takip eden sergen hoca ve ekip kendi kariyerleri açısından da çok önemli olan bu sezona böyle bir riskle giriyorlarsa bi bildikleri olabileceği. korkum ise bu hikaye şöyle de bitebiliyor: back up amaçlı vasat bi yerli alıp, sonra sezonun büyük kısmını onunla geçirmek zorunda kalıyoruz. hakan arıkanlarla filan debelendiğimiz geçmişte çok oldu. olumsuz senaryo gerçekleşirse ise atıyorum serkan kırıntılı'nın 33 maç oynayacağı bir sezona başlıyor olabiliriz.

Ersin stil, fizik olarak çok potansiyelli duran bir kaleci değil ama şu seyircisiz ortamın çok da kolay olmayan maçlarında baya güzel istatistiği var. Yüksek ihtimal önümüzdeki sezonun büyük bir kısmının, belki de tümünün seyircisiz oynanacağını düşünüyorum bu yüzden içim rahat biraz. %72 kurtarış, 0,12 hatalı gol, %100 hava topu mücadelesiyle oynuyor, temiz kaleci istatistiği yapıyor. Elbette maç sayısı az, seyirci yok falan ama bunlar umut verici rakamlar. Henüz oyuna katkı verecek tecrübe kendisinde yok, takıma alışık da değil ama güven kırıcı durumlar yaşamazsa zamanla zihinsel olarak kuvvetlendiğinde daha da iyi işler yapabilir.

Akkan'ın bu seneki performansı çok kötü, Kırıntılı - Sinan falan da sevimsiz isimler az da değil maliyetleri. Ben ikinci kaleci olacak diye bakıyorsam Akın Alkan'ı tercih ederdim yüksek ihtimalle, düşük profil olsa da motivasyonlu, kaleci tribi olan bir adam. Az hatalı gol yeme anlamında dünya çapında rating'i var, benim gözümde yedek bıraksak da kendini hazır tutar, garanti %70 kurtarış istatistiği yapar. 1. Kaleci olarak da kullanabilmeliyiz biraz havalı olsun diyorsak Campana uygun maliyetiyle güzel iş görecektir.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 15:05:11 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1296011994634625025

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1296011998992510976

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1296012004054966272
Benim fikrim bu Lemina ya gs indirim yap seneye tekrar kiralayalım dedi. Lemina da indirim yaptı. Abdürrahim ilk indirim yapanlardan biri Lemina demişti ve teşekkür etmişti. Sezon bitince de Lemina' yı düşünmüyoruz açıklaması yaptılar. Adamın yalancılar vs diye sallaması bu yüzden. Bize gelirse de şaşırmam Lemina Mensah iyi orta saha olur.

Çevrimdışı tangaz

Bence onların hepsi sakatlık değildi. Bir kısmı duygusaldı  :eyes

hayır mustafa adam kıcını başını tuta tuta çıkıyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Mario Lemina an itibariyle İstanbul'da
Gece IG hesabından Galatasaray'a salladı, bugün de takipten çıktı.
Lemina bu gidişle gelecek bize ama orta saha çok kalabalık olmuyor mu hoca Lemina gelirse Lemina mensah ozi mi yapmayı düşünüyor acaba

bence kalabalık olmadı atiba var iken geçen sene elneny almıştık ki o zaman sadece 2 kulvardı.

Bu sene maç sayısı arttı lig de ki avrupa var kupa var atiba 1 yaş daha attı elneny kiralıktı geri döndü ön libero şart lemina olacak herhalde.

Lemina/Atiba       Mensah/Oğuzhan/Dorukhan

Ljajic/Mensah

gibi.

gayet iyi.

Benim fikrim bu Lemina ya gs indirim yap seneye tekrar kiralayalım dedi. Lemina da indirim yaptı. Abdürrahim ilk indirim yapanlardan biri Lemina demişti ve teşekkür etmişti. Sezon bitince de Lemina' yı düşünmüyoruz açıklaması yaptılar. Adamın yalancılar vs diye sallaması bu yüzden. Bize gelirse de şaşırmam Lemina Mensah iyi orta saha olur.
bence bizle ilgilenince lemina apo hemen vazgeçti mensahdan alıştılar tabi korktular hemen :D

Onuda elinden alıcaz filan :D

Çevrimdışı tangaz

lemina filan kovalayacağımıza BONAVENTURA kovalayalım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kaan1903

Kanat Forvet olarak Molde'den Ohi Omoijuanfo  düşünülebilir Piyasa değeri 800k , Yaşı henüz 26 ,hem forvet hem kanatta oynayabiliyor  .

https://www.transfermarkt.com.tr/ohi-omoijuanfo/profil/spieler/169368

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 12:47:59 kaan1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Kanat Forvet olarak Molde'den Ohi Omoijuanfo  düşünülebilir Piyasa değeri 800k , Yaşı henüz 26 ,hem forvet hem kanatta oynayabiliyor  .

güzel bulmuşsun zırt pırt sakatlanan koita moita kovalayacağımıza bin kere tercih ederim.

Çevrimdışı Erman1903

Güzel bir adam o ama daha çok forvet gibi bakman lazım. En öne yazıyorsun kadroda oyunun az bir kısmında da sol iç forvetin gittiği yerlere sekme yaparak en iyi performansını veriyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Keşke diyorum ama maaşı çok yüksek olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

mantıklı abi ama maaşı bizi aşar  :uyucam:
Hem bu 8 numara biz 8 numara aldık bize ön libero lazım.

Çevrimdışı kaan1903

Güzel bir adam o ama daha çok forvet gibi bakman lazım. En öne yazıyorsun kadroda oyunun az bir kısmında da sol iç forvetin gittiği yerlere sekme yaparak en iyi performansını veriyor.
Sol kanatta oynamaz mı  Babel gibi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Welligton vardı ona ne oldu

Ahmet Gülay'ın annesinden izin alacaklardı Trabzon'a gidip ama annesi yaylaya çıkmış, telefon çekmiyormuş ulaşamıyorlar. Yayladan inmesini bekliyolarmış. İnince imza atacak, sonra Wellinton transferi gerçekleşecek.  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Keşke diyorum ama maaşı çok yüksek olur  :tabe:

ucuz+sakat mal alacak kadar zengin değiliz  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ucuz+sakat mal alacak kadar zengin değiliz  :tabe:
Bunu demek için bütçemiz yok. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmaya çalışıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

mantıklı abi ama maaşı bizi aşar  :uyucam:
Hem bu 8 numara biz 8 numara aldık bize ön libero lazım.

seria A da kalırsa aynı kontratı alamaz.

lemina da aslında 8 ama skoru zayıf bona reis skorer geçen sene hep 10 oynamış ayrıca aslında layiçin yerine daha güvenilir eleman layiç hep soru işareti layiçi satsak layiç maaşına gelir.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Aboubakar napıyo ya? Bu sene hiç adı çıkmadı bizimle. Öldü mü kaldı mı bizim para sevdalısı karaboğa ?  :lol:

Çevrimdışı kaan1903

güzel bulmuşsun zırt pırt sakatlanan koita moita kovalayacağımıza bin kere tercih ederim.
Aynen bende sıcak bakmıyorum Koitaya Ligden aldığımız oyuncu yeter ,böyle adam alınabilir hem forveti de yedekler istatistikleri de fena durmuyor. Her sene belli bir seviye de skor katkısı vermiş. Aynı takımda oynayan Leke James var mesela daha önce yazmıştık burda oda 2. Forvet olarak düşünülebilir.

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 13:10:11 kaan1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Bunu demek için bütçemiz yok. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmaya çalışıyoruz.

iş bilenin kılıç kuşananın utkuyu 5 milyona boluspora verebiliriz yada kasımpaşaya onlara da kaleci lazım hem hazır hayır işlerine de el atmışlar  :eyes

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar napıyo ya? Bu sene hiç adı çıkmadı bizimle. Öldü mü kaldı mı bizim para sevdalısı karaboğa ?  :lol:

hatay 1 milyon önermiş kabul etmemiş haberleri vardı sonra renklilere yazdılar menajeri hataya çakmak için bu işleri kovalıyor sanırım aslında 50 milyona epl yapacaktı amaaa  :evillol:

Vida'nın menajeri Uğur Avadan: "Vida, Dünya Kupası'nda oynamış bir futbolcu, dolayısıyla sürekli teklif alıyor. Ama Vida'nın isteği net, Beşiktaş'ta olmak istiyor. Bu sezon ligde şampiyon olmak, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyor." (Radyospor)

Çevrimdışı tangaz

Aynen bende sıcak bakmıyorum Koitaya böyle adam alınabilir hem forveti de yedekler istatistikleri de fena durmuyor. Her sene belli bir seviye de skor katkısı vermiş.

solda oynayacak kadar dribblingi adam eksiltmesi birazda şutu varsa gelsin başlasın

Ahmet Gülay'ın annesinden izin alacaklardı Trabzon'a gidip ama annesi yaylaya çıkmış, telefon çekmiyormuş ulaşamıyorlar. Yayladan inmesini bekliyolarmış. İnince imza atacak, sonra Wellinton transferi gerçekleşecek.  :biggrinking:

Türk filmi gibi anasını satayım annesi komşuya filan gitmiş kısır yiyorlarmış ordan çağırıyorlar filan :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş'tan Polonya seferi:

Genç kanat oyuncusu almak için harekete geçen bjk kurmayları almanya ve polonya'dan gurbetçi ve yabancı oyuncu için bir liste hazırladılar.

Ayrıca Galatasaray'ın da ilgilendiği Kamil Jozwiak'ın menajeri ile irtibata geçildiği öğrenildi.Ancak temasın hangi oyuncu için yapıldığı henüz bilinmiyor.Galatasaray ve Beşiktaş daha önce Mensah transferinde de karşı karşıya gelmişti. (Fanatik)

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş'tan Polonya seferi:

Genç kanat oyuncusu almak için harekete geçen bjk kurmayları almanya ve polonya'dan gurbetçi ve yabancı oyuncu için bir liste hazırladılar.

Ayrıca Galatasaray'ın da ilgilendiği Kamil Jozwiak'ın menajeri ile irtibata geçildiği öğrenildi.Ancak temasın hangi oyuncu için yapıldığı henüz bilinmiyor.Galatasaray ve Beşiktaş daha önce Mensah transferinde de karşı karşıya gelmişti. (Fanatik)

gesenin yoluna taş koyma hamlesi gibi duruyor aferim bizimkilere