dikkate değer bir kaleci almayacak gibi görünüyoruz. bu yönde çalışmalarımız da yok anladığım kadarıyla. ersin'den bana kalırsa henüz vaat bile etmediği ciddi bir sıçrama umarak sezona başlayacağız. tek umudum oyuncuyu yakından takip eden sergen hoca ve ekip kendi kariyerleri açısından da çok önemli olan bu sezona böyle bir riskle giriyorlarsa bi bildikleri olabileceği. korkum ise bu hikaye şöyle de bitebiliyor: back up amaçlı vasat bi yerli alıp, sonra sezonun büyük kısmını onunla geçirmek zorunda kalıyoruz. hakan arıkanlarla filan debelendiğimiz geçmişte çok oldu. olumsuz senaryo gerçekleşirse ise atıyorum serkan kırıntılı'nın 33 maç oynayacağı bir sezona başlıyor olabiliriz.
Ersin stil, fizik olarak çok potansiyelli duran bir kaleci değil ama şu seyircisiz ortamın çok da kolay olmayan maçlarında baya güzel istatistiği var. Yüksek ihtimal önümüzdeki sezonun büyük bir kısmının, belki de tümünün seyircisiz oynanacağını düşünüyorum bu yüzden içim rahat biraz. %72 kurtarış, 0,12 hatalı gol, %100 hava topu mücadelesiyle oynuyor, temiz kaleci istatistiği yapıyor. Elbette maç sayısı az, seyirci yok falan ama bunlar umut verici rakamlar. Henüz oyuna katkı verecek tecrübe kendisinde yok, takıma alışık da değil ama güven kırıcı durumlar yaşamazsa zamanla zihinsel olarak kuvvetlendiğinde daha da iyi işler yapabilir.
Akkan'ın bu seneki performansı çok kötü, Kırıntılı - Sinan falan da sevimsiz isimler az da değil maliyetleri. Ben ikinci kaleci olacak diye bakıyorsam Akın Alkan'ı tercih ederdim yüksek ihtimalle, düşük profil olsa da motivasyonlu, kaleci tribi olan bir adam. Az hatalı gol yeme anlamında dünya çapında rating'i var, benim gözümde yedek bıraksak da kendini hazır tutar, garanti %70 kurtarış istatistiği yapar. 1. Kaleci olarak da kullanabilmeliyiz biraz havalı olsun diyorsak Campana uygun maliyetiyle güzel iş görecektir.