2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861247 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 04:09:17 kaan1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Kaleci Martin Campana boşa çıkmış çökmek lazım 
https://www.transfermarkt.com.tr/martin-campana/leistungsdaten/spieler/91755/plus/0?saison=2018

@Erman1903 nasıl bizde yeterli olur mu

Bu transfer sezonunda ilk tavsiye ettiğim kalecilerden biridir. Tarz adam, olur. Ersin'e de baya şey öğretir, lider karakterli bir oyuncu.

Çevrimdışı kaan1903

Bu transfer sezonunda ilk tavsiye ettiğim kalecilerden biridir. Tarz adam, olur. Ersin'e de baya şey öğretir, lider karakterli bir oyuncu.
Normalde sözleşmesi vardı diye biliyorum fesh etmişler heralde Avrupa’da oynamak istiyormuş mis gibi Güney Amerikalı kaleci hazır bonservisi de elinde yarın gelsin başlasın Ersin’e de katar birşeyler :) .

Çevrimdışı Erman1903

Normalde sözleşmesi vardı diye biliyorum fesh etmişler heralde Avrupa’da oynamak istiyormuş mis gibi Güney Amerikalı kaleci hazır bonservisi de elinde yarın gelsin başlasın Ersin’e de katar birşeyler :) .

Evet devam ediyordu baktığımda kontratı. Unsain bu yaşında onun kadar iyiydi, çok güzel para bırakırdı bizim ligde 2 sezon oynatsak geçerdi de Campana'yı bence. Kafada tecrübeli yabancı varsa üzmez bizi yok başka zaten kontratsız: Sehiç Konya,  Arlauskis'de Shabab'la imzaladı. Campana Güney Amerika'da stil olarak çok beğenilen, geçerliliği olan bir adam lakin pas sayısı biraz az, muhtemelen takımı dolayısıyladır çok garip bir futbol oynuyor İndepediente fazla atak yapamıyorlar.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 05:07:45 Erman1903 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Modeste burda tokat manyağı yapar milleti. Çinden sonra biraz sallansa da burası için çok uygun adam.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Modeste dizinden sakat, takımla antrenmanlara çıkamıyor. dahası Köln doktorları sakatlığının ne olduğunu tespit edemiyor.

Bişey olmaz eğer ekonomik şartlar uygunsa gelsin 3 yılda 60 gol atar.

Çevrimdışı worns

https://www.denizli24haber.com/haber/denizlispora-uruguayli-file-bekcisi-31408

bu transfer gerçekleşirse seneye belki alırız :)

Çevrimdışı worns

Evet devam ediyordu baktığımda kontratı. Unsain bu yaşında onun kadar iyiydi, çok güzel para bırakırdı bizim ligde 2 sezon oynatsak geçerdi de Campana'yı bence. Kafada tecrübeli yabancı varsa üzmez bizi yok başka zaten kontratsız: Sehiç Konya,  Arlauskis'de Shabab'la imzaladı. Campana Güney Amerika'da stil olarak çok beğenilen, geçerliliği olan bir adam lakin pas sayısı biraz az, muhtemelen takımı dolayısıyladır çok garip bir futbol oynuyor İndepediente fazla atak yapamıyorlar.

dikkate değer bir kaleci almayacak gibi görünüyoruz. bu yönde çalışmalarımız da yok anladığım kadarıyla. ersin'den bana kalırsa henüz vaat bile etmediği ciddi bir sıçrama umarak sezona başlayacağız. tek umudum oyuncuyu yakından takip eden sergen hoca ve ekip kendi kariyerleri açısından da çok önemli olan bu sezona böyle bir riskle giriyorlarsa bi bildikleri olabileceği. korkum ise bu hikaye şöyle de bitebiliyor: back up amaçlı vasat bi yerli alıp, sonra sezonun büyük kısmını onunla geçirmek zorunda kalıyoruz. hakan arıkanlarla filan debelendiğimiz geçmişte çok oldu. olumsuz senaryo gerçekleşirse ise atıyorum serkan kırıntılı'nın 33 maç oynayacağı bir sezona başlıyor olabiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

dikkate değer bir kaleci almayacak gibi görünüyoruz. bu yönde çalışmalarımız da yok anladığım kadarıyla. ersin'den bana kalırsa henüz vaat bile etmediği ciddi bir sıçrama umarak sezona başlayacağız. tek umudum oyuncuyu yakından takip eden sergen hoca ve ekip kendi kariyerleri açısından da çok önemli olan bu sezona böyle bir riskle giriyorlarsa bi bildikleri olabileceği. korkum ise bu hikaye şöyle de bitebiliyor: back up amaçlı vasat bi yerli alıp, sonra sezonun büyük kısmını onunla geçirmek zorunda kalıyoruz. hakan arıkanlarla filan debelendiğimiz geçmişte çok oldu. olumsuz senaryo gerçekleşirse ise atıyorum serkan kırıntılı'nın 33 maç oynayacağı bir sezona başlıyor olabiliriz.

2 Yıl Karius kovasını izlediysem ve 1 sezon Ersin e şansı veririm. Keşke  geçen sene  Ersin kaleyi korusaydı bence saçma bi madde vardı Karius ta yoksa o performans  ile oynaması imkansız.

Hem her fırsatta alt yapı alt yapı diyoruz ama  mevkiilere koymaya başlayınca kimse ne Ersin kabul ediyor ne Rıdvan ne kartal falan filan hep yerlerine daha iyisi olsun çocuklar oynayamasın kafası oluşuyor bizde. Bu adamlar oynamadan nasıl olacak denemeden nasıl karar vereceğiz.

17 yaşında  1 kişinin bile izlemediği Ahmet Gülay için ortalık ayağa kalktı Bjk den oynaması için illa daha tecrübeli bi adamm mı olması lazım önünde. 

Kendi evlatlarımıza hep yedek muamelesi yapıp polonya ve iskandinav ve balkanlardan genç topçu kovalıyoruz. olacak  iş değil.

Ligden adam alıyor diye Sergen e kızıyor herkes ama Herkesin kendi işyeri olsa, Farklı firmalarda çalıştığın çalışmasını beğendiğin adamlarımı alırsın, yoksa zar mı atarsın diyeceklerim bu kadar.  Bazen zar da atmak gerek ama komple zar atamazsın. Zaten diptesin heyecan ve risk alınacak durumda değiliz Ligin dinamiklerini bilen oyuncularla devam etmemiz gerekiyor. Zaten  ligde herkes aynısını yapıyor. Ts sağdan soldan topluyor onlarda ne olacağı belli değil..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/mikserin/status/1295849832305905664

Hayırlı oldu bence Dinamik adam lazım bize. N'sakala güçlü, dinamik, hızlı diğer kanada da hücum özellikleri biraz iyi olan birisini bulsak yeter senede  1,2 gol 4-5 asist yapan adam bulsak işimizi görür.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ze Luis bu kadar uğraşmaya değecek bir adam mı ya?

Bence iyi oyuncu, ama aradığımız net forvet değil. zaten adı geçen oyuncular içinde Cisse dışında son zamanlarda skorer olan bi adam yok.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2020, 09:13:59 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı tangaz

Bişey olmaz eğer ekonomik şartlar uygunsa gelsin 3 yılda 60 gol atar.

bana da diz konusu flu geldi adamın geçen sezon sakatlık nedeni ile kaçırdığı 1 maç var sadece onun dışında sakatlığı görünmüyor haa çok oynamamış hemen her maç yedekmiş maç kondüsyonu nedir bilmem ama diz sakatlığı görünmüyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bence iyi oyuncu, ama aradığımız net forvet değil. zaten adı geçen oyuncular içinde Cisse dışında son zamanlarda skorer olan bi adam yok.

ze luis belli klası olan zaman zaman da fantastik goller atacak eleman ama yeterince skorer değil dediğin gibi ismi geçenlerden bir tek cisse skorer ben kaliniçinde bizim ligde iyi skor yapacağını düşünüyorum ama maaşı düşük olmayacaktır maaş+bonus derken 2,5 dan aşağı gelmez ve biz o paralara çıkacaksak burakı neden gönderdik derler adama
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

illa ligden adam kovalayacaksak bırakın koita moitayı a.gücünde kiralık oynayan kievli huzursuz bir herif vardıya stoperi dövmüştü gidin bana onu getirin  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yine kimi aldık da hoca istemedi  :alala:

https://twitter.com/Hakan_gundogar/status/1295960180899840000

bence anlaşma filan değil de bu tip haberler kabak tadı verdi demek istemiş şair

bir de hocanın istemediği adamı almayacaksın sergen ligdeki en zeki futbolu en iyi bilen hoca bir kaç seneye daha da iyi olacaktır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

illa ligden adam kovalayacaksak bırakın koita moitayı a.gücünde kiralık oynayan kievli huzursuz bir herif vardıya stoperi dövmüştü gidin bana onu getirin  :bandit:

Abi takım çok koşan adamlardan kurulur o şekilde yaratıcı dar alan becerisi oyuncusu sayımızı artırmamız lazım. Elimizde Ljajic dısında yaratıcı adam yok.