dikkate değer bir kaleci almayacak gibi görünüyoruz. bu yönde çalışmalarımız da yok anladığım kadarıyla. ersin'den bana kalırsa henüz vaat bile etmediği ciddi bir sıçrama umarak sezona başlayacağız. tek umudum oyuncuyu yakından takip eden sergen hoca ve ekip kendi kariyerleri açısından da çok önemli olan bu sezona böyle bir riskle giriyorlarsa bi bildikleri olabileceği. korkum ise bu hikaye şöyle de bitebiliyor: back up amaçlı vasat bi yerli alıp, sonra sezonun büyük kısmını onunla geçirmek zorunda kalıyoruz. hakan arıkanlarla filan debelendiğimiz geçmişte çok oldu. olumsuz senaryo gerçekleşirse ise atıyorum serkan kırıntılı'nın 33 maç oynayacağı bir sezona başlıyor olabiliriz.
2 Yıl Karius kovasını izlediysem ve 1 sezon Ersin e şansı veririm. Keşke geçen sene Ersin kaleyi korusaydı bence saçma bi madde vardı Karius ta yoksa o performans ile oynaması imkansız.
Hem her fırsatta alt yapı alt yapı diyoruz ama mevkiilere koymaya başlayınca kimse ne Ersin kabul ediyor ne Rıdvan ne kartal falan filan hep yerlerine daha iyisi olsun çocuklar oynayamasın kafası oluşuyor bizde. Bu adamlar oynamadan nasıl olacak denemeden nasıl karar vereceğiz.
17 yaşında 1 kişinin bile izlemediği Ahmet Gülay için ortalık ayağa kalktı Bjk den oynaması için illa daha tecrübeli bi adamm mı olması lazım önünde.
Kendi evlatlarımıza hep yedek muamelesi yapıp polonya ve iskandinav ve balkanlardan genç topçu kovalıyoruz. olacak iş değil.
Ligden adam alıyor diye Sergen e kızıyor herkes ama Herkesin kendi işyeri olsa, Farklı firmalarda çalıştığın çalışmasını beğendiğin adamlarımı alırsın, yoksa zar mı atarsın diyeceklerim bu kadar. Bazen zar da atmak gerek ama komple zar atamazsın. Zaten diptesin heyecan ve risk alınacak durumda değiliz Ligin dinamiklerini bilen oyuncularla devam etmemiz gerekiyor. Zaten ligde herkes aynısını yapıyor. Ts sağdan soldan topluyor onlarda ne olacağı belli değil..