2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869024 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Gelecek sene adidas ile sözleşmemiz bitiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Düz kırmızıdan iyidir :) Ben detaylı, çarpıcı işleri seviyorum ve bunun pazarlamada çok önemli olduğuna inanıyorum.
Ben de sadeliğin güzelliğine inanırım. Aşırı tasarımlı Güney Amerika takımlarının formalarını sevemiyorum. Sonra bu seneki GS'nin alevli şort gibi formaları ortaya çıkıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adidasla hemen bugün yollar ayrılmalı , böyle REZALET olamaz :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Büyük ihtimalle ayrılır. Ancak sen sevmeyebilirsin ama çubuklu çok beğenildi çoğu kişi tarafından. Bence sende beğenebilirsin. Bence çok kötü değiller ama çok iyi de değiller. Rakiplerimizin formalarına göre vasatımız bile iyi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

son kararımı verdim beyaz olmamış düz beyaz kollarda 3 siyah çizgi kafi diyecem ama bu sefer millet beyaz forma almayacak nasılsa aynı diye o nedenle geçen senekine benzer detaylarla şaapmak ideal
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Tepkiler cığ gibi büyüyor, bu saaten sonra degişen birsey olmaz, ama taraftarin buna artik  bu sekilde tepki vermesi hosuma gitti, yoksa kimse el atmayacak bu işe. 3 senedir ayni terane, heleki rakiplerimiz bu sezon gayet basarili formalar cikartmasi sonrasi bizimkilerin bj kadar kötü olmasi dahada can sıkıcı oldu. Adidas zaten fb icin calişmiş bu sene.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Büyük ihtimalle ayrılır. Ancak sen sevmeyebilirsin ama çubuklu çok beğenildi çoğu kişi tarafından. Bence sende beğenebilirsin. Bence çok kötü değiller ama çok iyi de değiller. Rakiplerimizin formalarına göre vasatımız bile iyi  :tabe:
Acilen Macron ile anlaşmamız lazım

Ts nin formaları muhteşem
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

son kararımı verdim beyaz olmamış düz beyaz kollarda 3 siyah çizgi kafi diyecem ama bu sefer millet beyaz forma almayacak nasılsa aynı diye o nedenle geçen senekine benzer detaylarla şaapmak ideal
Gri fomanın formanın arkası ile birleştiği noktayı beğenmedim sadece. Gerisi fena değil  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gelecek sene adidas ile sözleşmemiz bitiyor.
Marka olarak bana göre formalara en güzel yakişan marka, ama son 3 senedir sanki bizden intikam aliyormuş gibi formalar tasarliyorlar. O yüzden sükürler olsun, macronla anlasilir insAllah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Acilen Macron ile anlaşmamız lazım

Ts nin formaları muhteşem
Öyle bir firmaya odaklanmak iyi değil. Kim bize daha çok para veriyorsa ona gideriz gibi görünüyor. Ben formadan çok gelire bakacağımızı düşünüyorum. Her türlü en az vasat bir forma çıkıyor ortaya. Gelir daha önemli  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Öyle bir firmaya odaklanmak iyi değil. Kim bize daha çok para veriyorsa ona gideriz gibi görünüyor. Ben formadan çok gelire bakacağımızı düşünüyorum. Her türlü en az vasat bir forma çıkıyor ortaya. Gelir daha önemli  :tabe:
Kardesim bugun taraftarin yüzde 70 belkide daha fazla formalari begenmiyorsa, para verse ne yazar, bu seferde forma satişindan kaybediyorsun. Hep begenen ve begenmeyen olacakdir, ama cogunluk önemli bu konularda. Ben beyaz ve cubuklu formalarin yok satildigini dönemleri biliyorum. Bu formalarda böyle birsey mümkün degil, tam aksine formada bu sene cok az gelir elde edilir.

Çevrimdışı kaan1903

Şöyle formalar çıkarmak çok mu zor Allah aşkına, nedir bunlar 3 forma da vasat hiç biri hoşuma gitmedi bu sene gri antrenman forması alacağız öyle gözüktü.

Çevrimdışı Erman1903

Ben de sadeliğin güzelliğine inanırım. Aşırı tasarımlı Güney Amerika takımlarının formalarını sevemiyorum. Sonra bu seneki GS'nin alevli şort gibi formaları ortaya çıkıyor  :tabe:

Bence bu tip çarpıcı şeyler etkiliyor toplulukları. Dünya böyle bir yer, insanlar havalı şeyleri seviyor. Hem daha çok forma satılır hem kulube, futbolcularına ilgi artar. Her şeyin ortasını bulmak lazım, Klasik iç saha çubuklusuyla zaten ortada olacaksın, beyaz ister istemez biraz sade olacak, deplasmana da bu tip bir şeyler yaparsan yine dengede kalmış olursun. Ama tüm formalarında ufak tefek detaylar olacak, çalışılmış olacak ki ortaya bir irade koyduğun belli olsun. Çok düz forma yaparsan bu herkese sirayet eder, sana da rakip takım oyuncularına-taraftarlarına da. Renklerin kullanımı bir nevi büyücülük sanatıdır, etkilerinin farkında olmak lazım. (Alevli Gs forması tam bir facia bu arada bence de :))
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 12:49:58 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kardesim bugun taraftarin yüzde 70 belkide daha fazla formalari begenmiyorsa, para verse ne yazar, bu seferde forma satişindan kaybediyorsun. Hep begenen ve begenmeyen olacakdir, ama cogunluk önemli bu konularda. Ben beyaz ve cubuklu formalarin yok satildigini dönemleri biliyorum. Bu formalarda böyle birsey mümkün degil, tam aksine formada bu sene cok az gelir elde edilir.
Böyle çok az gelir elde eder demek için çok fazla nedenimiz yok bence. Bana dersen ki pandemi var, ekonomi kötü, stada gidilemediği için satışlar düşecek buna okeyim. Ancak hiç kimse beğenmedi, kimse almayacak dersen yanılırsın. Çünkü kişisel tercihlere giriyorsun. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bugün beğenmeyen biri yarın formayı görünce beğenmeyeceğini bilemeyiz. Onun için tezin havada kalıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Şöyle formalar çıkarmak çok mu zor Allah aşkına, nedir bunlar 3 forma da vasat hiç biri hoşuma gitmedi bu sene gri antrenman forması alacağız öyle gözüktü.

bunlar da misal bana güzel gözükme di görsellik göreceli bir kavram herkese beğendiremezsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Alacağı ne kadar acaba? belki o yöntem daha karlıdır ?
O kadar alacağı yoktur herhalde diye umuyorum:)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/Besiktas/status/1295400161846403083

hocamın yüzü gülüyor  :halay:
Hocaya sonuna kadar güveniyorum

O istiyorsa vardır bir bildiği bem de Wellitondan çok haz etmiyorum ama hoca ısrarla istiyor

Sergen Hoca Topçudan da stoperde de anlar , 100.cu yıl da bir maça çıkarken orta sahada yanina Ahmet dursun ve tumeri alıp ; Rakibin stoperleri kazma birbirimize yakın oynayalım , paslaşalım Gol atarız demisligi var :D :D

Böyle bir adam ısrarla WELLITON diyorsa gelsin başlasın hemen
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

gözünüz alışıncaya kadar bir şeylerin kötü gelmesi kadar doğal bir şey yok 2 ay sonra formalar efsaneymiş denir geçen sene de ilk çıktığın formalar beğenilmemişti ondan önce ki senede her sene aynı terane.

önce beğenilmemişdi sonra beğenildimi kaç tane forma sattık geçen sene
şimdi bu formadan kaç tane satılacak 500 bin satıştan 100 binin altına düşüyorsan bir sorun var demektir
juve çakması çıkaracağına normal çubuklunu çıkar. daha fazla satarsın şimdi dünyada şu formayı
gören herkes juve çakması diyecek.

Çevrimiçi Necmi

antrenman kazağı almak lazım en iyisi onlar gibi duruyor

Çevrimdışı Erman1903

antrenman kazağı almak lazım en iyisi onlar gibi duruyor

İçimden geçeni söylemişsin abi...

Çevrimdışı tangaz

Hocaya sonuna kadar güveniyorum

O istiyorsa vardır bir bildiği bem de Wellitondan çok haz etmiyorum ama hoca ısrarla istiyor

Sergen Hoca Topçudan da stoperde de anlar , 100.cu yıl da bir maça çıkarken orta sahada yanina Ahmet dursun ve tumeri alıp ; Rakibin stoperleri kazma birbirimize yakın oynayalım , paslaşalım Gol atarız demisligi var :D :D

Böyle bir adam ısrarla WELLITON diyorsa gelsin başlasın hemen

hoca teknik top ayağına yakışan eleman seviyordur kazmadan kastı da odur. welintonunda ayağı düzgünmüş kazma olmadığı için de ısrarla istemiştir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi tolga1903

Dışardan gözle bakınca fener'in formalarını gayet başarılı yapmış bu adidas denen oluşum. Bir forma 280 lira muazzam formalar çıkarsan atıyorum 200 bin satacakken 300 350bin satsan zaten bu adidas denen kepaze firma sana diğer firmalardan senelik daha fazla ücret ödese bile o parayı bir şekilde çıkarırsın. Şu puma ile bir anlamaşamadık gitti onların formaları gibisi gelmedi arkadaş ya.

Çevrimdışı tangaz

önce beğenilmemişdi sonra beğenildimi kaç tane forma sattık geçen sene
şimdi bu formadan kaç tane satılacak 500 bin satıştan 100 binin altına düşüyorsan bir sorun var demektir
juve çakması çıkaracağına normal çubuklunu çıkar. daha fazla satarsın şimdi dünyada şu formayı
gören herkes juve çakması diyecek.

forma satışnda görsel kadar başarıda önemli etken şampiyon olup şlde gruptan çıkınca perşembe pazarı ürünü koy iyi kötü satılır  :money:

Çevrimiçi Necmi

şu çapraz olan formaları oldum olası beğenmedim ya düz beyaz yap yada düz gri
çubuklu zaten juve çakması böyle belirgin kimlikteki formaların benzeri taklit gibi oluyor
kırmızı renk çok baskın olmuş pek erkeklere göre değil.
şu formada artık kendi kimliğimiz olmalı bunu yapabilmek gerekiyor.

Çevrimdışı kaan1903

Karagümrük’e bak sen Joe Hart ile anlaşmış

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2020, 13:21:42 kaan1903 ]

Çevrimiçi Necmi

forma satışnda görsel kadar başarıda önemli etken şampiyon olup şlde gruptan çıkınca perşembe pazarı ürünü koy iyi kötü satılır  :money:
forma satışında en az etki eden şey görseldir zaten
başarıda değil tamamen inanmakla alakalı inanırsa taraftar fanile satsan yok satarsın