2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869772 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı AigleBordeaux

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1295638706246881280

Adidas bu sene hiç özenmemiş maalesef helede kırmızı formaya
beyaz forma en kotusu abi o gri detay o kadar koyumu olur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ilk basta hosuma gitti, detaylara fazla bakinca git gide daha az begeniyorum. Kirmizi nerdeyse turuncu. Renklilere göre en kötü formalar bizim bi sene.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Karabay

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1295638706246881280?s=19
Ya ööff bende bunları anlamıyorum. İki aynı renk kulübün tarihleri boyunca benzer forma yapamama ihtimali varmı acaba. Hemen şak benzer bi forma bulma huyumuz bitmedi gitti.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Seneye taraftara sorulacakmış formalar anket olarak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1295638706246881280

Ben insanları anlamıyorum. Juventus'un bu forması çıktığında ne güzel forma keşke biz de böyle forma tasarımımız olsa diyorlar. Şimdi de beğenmiyorlar. Cidden tezat bir konu oldu bu forma işi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Juventus'un bir ara kullandığı çubuklunun üstünde biraz oynama yapmışlar bize vermişler. Kırmızı forma fikrini oldum olası sevemedim bir türlü. Üçü arasından bana göre en iyisi beyaz ama o da muhteşem bir forma değil artık şu forma sponsorluğunu değiştirmek lazım.

Çevrimdışı Karabay

Ben insanları anlamıyorum. Juventus'un bu forması çıktığında ne güzel forma keşke biz de böyle forma tasarımımız olsa diyorlar. Şimdi de beğenmiyorlar. Cidden tezat bir konu oldu bu forma işi  :tabe:
Aynen aynen. Çok iyi hatırlıyorum juvenin bu forma buralarda bile paylaşıldı gene adidas bize özenmiyor dendi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Juventus'un bir ara kullandığı çubuklunun üstünde biraz oynama yapmışlar bize vermişler. Kırmızı forma fikrini oldum olası sevemedim bir türlü. Üçü arasından bana göre en iyisi beyaz ama o da muhteşem bir forma değil artık şu forma sponsorluğunu değiştirmek lazım.
Kırmızı forma işini ben de sevmiyorum ama kadınlar seviyor. Onun için destekliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Adidasla artik son verilmeli, formalara yakişan en güzel marka belkide, ama bize yapilan formalari son yillarda hic umursamiyorlar, tamamen iki üc yil önceki baska takimlarin tasarimini bize tasarliyorlar, yillardir böyle
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Ç

Ya ööff bende bunları anlamıyorum. İki aynı renk kulübün tarihleri boyunca benzer forma yapamama ihtimali varmı acaba. Hemen şak benzer bi forma bulma huyumuz bitmedi gitti.
Bir ara Milan'ın bir önceki sene kullandığı formayı bize yeni sezon forması diye tasarlayıp vermişti Adidas hep yapıyorlar bu özensizliği bakalım derbi için yapılacak forma hangi formanın çakması olacak.

Çevrimdışı Akil Emre

Aksanın renkleryle oynamaları lazım, çok sırıtmış. Ben çubuklu formayı beğendim gerisi sıradan.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben  çıkıpta beğenilen forma  görmedim. Devamke ..

Mesela geçen seneki siyah formaya çok basit şöyle böyle falan fişman denildi. Bende var gayette güzel forma mesela.

Çevrimdışı Alper1903

Cubukluda, forma yapisindan oturu sanirim amblem ve adidas logosu yatik duruyor o kismini hic begenmedim simetrik olsa guzel olurmus, beyaz formada gri kesimleri komple beyaz yapsalarmis baya kalite forma olurmus, kirmiziyi da besiktas’a hic yakistiramiyorum.

Çevrimdışı AigleBordeaux

kirmizi forma iki sene once giydigimiz kirmiziyla ayni ton insan bari onu degistirir ilgi cekmek icin
beyaz forma beyaz degil
bu sette en iyi forma cubukludur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hadi tasarımı geçtim sosyal medayada renk tonunu beğenmeyenler var. Maçlara beyaz atlet, siyah şortla çıkalım. Başka türlü kimseye forma beğendiremiyoruz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Çubukluyu çok beğendim. Ateş ediyor bence.
Beyaz dümdüz beyaz olsaydı keşke.
Hayırlısı olsun

Çevrimiçi yaço58

beyaz forma en kotusu abi o gri detay o kadar koyumu olur
Sanki forma kirlenmiş gibi duruyor bu sene hiç özenmemişler formaların 289tl olacağını varsayarsak maalesef satış miktarı düşük olur

Çevrimdışı AigleBordeaux

Mesela geçen seneki siyah formaya çok basit şöyle böyle falan fişman denildi. Bende var gayette güzel forma mesela.
gecen seneki beyaz ve siyah forma bu formalara on basar

Çevrimiçi yaço58

Resmi hesaptan hala forma ile ilgili bir paylaşım yok bu işlerde niye bu kadar amatörüz lansmanı bile izleyemedik kesik kesik verdi spor kanalları

Çevrimdışı cursedofdragon

gözünüz alışıncaya kadar bir şeylerin kötü gelmesi kadar doğal bir şey yok 2 ay sonra formalar efsaneymiş denir geçen sene de ilk çıktığın formalar beğenilmemişti ondan önce ki senede her sene aynı terane.

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen seneki siyah ve beyaz gayet iyiydi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben çubukluyu beğendim sadece. Kırmızı forma da bence çok turuncumsu. Kadınlar beğeniyor ama onun için şu şekil bi forma yapsak daha iyi olurdu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Resmi hesaptan hala forma ile ilgili bir paylaşım yok bu işlerde niye bu kadar amatörüz lansmanı bile izleyemedik kesik kesik verdi spor kanalları
Hala forma hakkında net bir görüşüm yok. Çünkü ne renkler tam net ne de ayrıntılara hakimim. Ama herkes çamur gibi görüntüden her şeye hakim olmuş. Sosyal medaya konusunda 1 ileri 2 geri şeklinde ilerliyoruz. Bir gün överken bir gün yerin dibine sokuyoruz. Hak ediyorlar mı ediyorlar maalesef  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Yalnız bu sene adidasların hepsinde yakalar berbat. Neden böyle bir yaka tasarlamışlar her takıma anlamadım.