2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2870514 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı tangaz

oy oy oyyy  otoyol çocuklrına bilezik gibi geçirmişiz böle de olmaz ki yazık lannn vurmayın daha fazla  :halay:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi levitate

Soru işaretune gerek varmi. Gönderme olmuş işte  :icool:
heyecan yaptım :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı cursedofdragon

Adminler biraz mazur görsünler çok ayıp bir şey değil bence :D  :evillol:

https://twitter.com/sametbrook1903/status/1295391295851180033

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/adem-zorgane/profil/spieler/592403

şöyle bir isim yazılmış nedir yorumun @Erman1903

Baktım abi merkez 8 oyuncusu fena bir çocuk değil de o ligde bu paralara ulaşmak için ne yapmış onu çözemedim.

https://www.transfermarkt.com.tr/martin-tavara/profil/spieler/441718   

Aynı yaşta fiyat: 450K. Bence bu daha topçu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Dario Vizinger epey kumaşlı, seri gollere başlamış bu sezon artık @BJKTÜRK23   :claps:

Yazdığım kaleci de çok sağlam da bizimkiler babacan falan kovalıyor haberleri bile yoktur.  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erman1903

Yazdığım kaleci de çok sağlam da bizimkiler babacan falan kovalıyor haberleri bile yoktur.  :D

Montipo'yu çook önceden paylaşmıştım ama imkanı yok yerli biri gelecek. Onun kadar genç değil ama Aderbar Santos'da baya ucuza üst seviye kaleci, fizik olarak Rüştü'ye çok benziyor tabi Brezilyalı versiyonu.

Yabancı kalecide sıkıntı yok valla piyasada. Uyguna çok kaliteli adamlar bulunuyor en kötü orta sıra Italya takımlarında oynayacak adamı 2-3M'e rahat bulursun.

Vizinger'i seriye bağlamadan önce yazıyordun hatırlıyorum duymuş sesini bu sezon.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 19:36:16 Erman1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Baktım abi merkez 8 oyuncusu fena bir çocuk değil de o ligde bu paralara ulaşmak için ne yapmış onu çözemedim.

https://www.transfermarkt.com.tr/martin-tavara/profil/spieler/441718   

Aynı yaşta fiyat: 450K. Bence bu daha topçu.

benim de fiyatı nedeniyle dikkatimi çekti bi alametiferikası vardır die düşündüm

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

benim de fiyatı nedeniyle dikkatimi çekti bi alametiferikası vardır die düşündüm

Kötü bir çocuk değil kesinlikle abi dengeli 8 oyuncusu ama o paraların adamı değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bunu da tarihe not düşelim  :D

https://twitter.com/KolpaciPazari/status/1295397845152014338
Şu gereksizi twitterda bozguna cevirelim, tam bir BJK düsmanı, otoban cocugu
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Montipo'yu çook önceden paylaşmıştım ama imkanı yok yerli biri gelecek. Onun kadar genç değil ama Aderbar Santos'da baya ucuza üst seviye kaleci, fizik olarak Rüştü'ye çok benziyor tabi Brezilyalı versiyonu.

Yabancı kalecide sıkıntı yok valla piyasada. Uyguna çok kaliteli adamlar bulunuyor en kötü orta sıra Italya takımlarında oynayacak adamı 2-3M'e rahat bulursun.

Vizinger'i seriye bağlamadan önce yazıyordun hatırlıyorum duymuş sesini bu sezon.

Ararsan buluyorsun bende fm oyunu bile yok kendi imkanlarımla bakıyorum arada işte bize ne lazım diye ben bile bulabiliyorsam hayli hayli bulması lazım bu scout denen adamların da onlar menajerler ne getirirse içinden seçip bakıyorlar anca onda bile tutturamıyorlar. Diğer mevkilerle çok ilgilenmiyorum onlar senin işin bana atanla tutan olacak onlar sağlam oldu mu sonra omurgaya bakarım en son diğer mevkilere ama hala iddiamın arkasındayım 5 m u basacan Talisca ya her türlü yoksa gol çıkaramayız 40 gol atacak forvet 10 tane bile sayamız ki bir de bize getireceğiz... :D Aha bak muhtemel rakiplerimizden Benfica verthongen üstüne bastı parayı aldı cavani yi geçersek turları kesin bize çıkar cavani de atar golünü eder bizi cl den inşallah olmazda 36 yıllık Beşiktaşlı tecrübeme dayanarak kesin olur eminim  :bandit:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı kaan1903

Josip Posavec’e ne isterler 850k değeri var  Ersin’le yarışsınlar işte forma için. Çok yetenekli kaleci.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Josip Posavec’e ne isterler 850k değeri var  Ersin’le yarışsınlar işte forma için. Çok yetenekli kaleci.

max 2 milyona alınır

Çevrimdışı cursedofdragon