2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2870695 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

orman esas ekonomiyi bitirdi kulübün tüm gelir kalemlerini yatırımlarını çöp etti üstüne bankalara bildiğin peşkeş çekti kulübü kendisi şimdi geceliği 5000 tl olan otelinde paraları sayıyor beşiktaşa başkan olmadan evvel düşük meblağ çeklerini bile güç bela ödeyebilen birinin başarı hikayesi muazzam

O kadar zenginleşti mi ya? Bari bi kısmını kulübe hibe etseydi. Benim bildiğim tek bağışı Kagawa'nın telefonla transferinde benden de 250 bin euro demesi. Belki giderken onu da geri almıştır, sonuçta tutmasak kendine maaş da bağlayacaktı adam.

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

ndiayenin tese performansı bence çöptü
ndiayenin en iyi performansı osmanlıdaydı.

Yahu Douglas'ı da göndersen, bir tane sağ bek kalmayacak takımda.

2 tane sağ bek alabilecek mi bunlar?

1 tane alsınlar, Douglas yedek olsun.

Douglas'ın yedekliği Fulya Acıbadem'de geçti geçen sene. Bi tane sağ bek alınır yedek sağ bek Dorukhan-Lens ikilisinden uydurulur. Douglas bence de gitmeli.

Çevrimdışı celiker1

Satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralık sözleşmesi ile aldığımız Mensah'ın sòzleşmesini umarım 1+3 yıllık yapıyoruzdur.Bu sene uçarsa seneye aynı ücret ile sözleşme yapamayız .Akıl etmiş olsalar bari :money:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

pek talibi yok gibi aslında. baya rahatlarız orta sahada olursa. lemina'yla arasında ciddi bir maliyet farkı yoktur. lemina'yla ilgilenebiliyorsak elneniyi bitirebiliyor olmamız lazım. oyuncu ödeme aksaklıklarından dolayı soğuk bakıyor değilse olur bu iş.

Abi lemina mı elneny mi sence ya? Ben hala kararsızım lemina daha iyi oyuncu bence ama elneny gibi sürekliliği olur mu ondan çok şüpheliyim yoksa futbolcu meziyeti olarak bence daha iyi adam bu lemina

Çevrimdışı worns

Abi lemina mı elneny mi sence ya? Ben hala kararsızım lemina daha iyi oyuncu bence ama elneny gibi sürekliliği olur mu ondan çok şüpheliyim yoksa futbolcu meziyeti olarak bence daha iyi adam bu lemina

hiç düşünmeden elneny. 6'nın güvenilirini severim. lemina'nın bence sezon içi fizik problemleri gibi oyun içi performansında da kopukluklar var. 1v1 maç yapsalar on kere lemina kazanır ama elneny çok daha değerli oyuncudur gözümde.

Çevrimdışı worns

Ben Beşiktaş'ta oturuyorum hiç Cisse sesi duymadım valla. Yalan haber  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

güzel espri  :D

Çevrimiçi levitate

geçende bir spor yazarı ben olsam bunu alırdım diye övüyordu seferoviç yerine.
biri kanat biri forvet

ne alaka denir adama

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/AsperMadida/status/1295122057194278912

zivkovic'i kiralasınlar, belki adam ederiz. cervi haberleri var ama kiralık gönderme ihtimalleri zayıf gibi.

Çevrimiçi levitate

zivkovic'i kiralasınlar, belki adam ederiz
azılı bir fm 16'cı olarak en büyük hayalim
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

biri kanat biri forvet

ne alaka denir adama

onu bende çözemedim.

Çevrimdışı mellfred

Douglas'ın yedekliği Fulya Acıbadem'de geçti geçen sene. Bi tane sağ bek alınır yedek sağ bek Dorukhan-Lens ikilisinden uydurulur. Douglas bence de gitmeli.
eleman taç çizgisinde belki de çıkmış topa röveşata yapacam derken ayağının üstüne göt üstü  düştü ve 1 senedir sakat şaka gibi

Çevrimdışı Erman1903

ben old school santrafor seviyorum bize uyuyorlar gibi geliyor. gytkajer vardı daha ideali onu da kaybettik monza'ya gitti.

ekstraklasa'da yeni lewa'yı ararken böyle bi genç buldum. :) gerçi çok genç olduğundan muhtemelen çoktan tepesine üşüşmüştür bir sürü takım. kariyerine çok iddialı girmiş. senin listte var mıydı?

https://www.transfermarkt.com.tr/bartosz-bialek/profil/spieler/535551

Gytkjaer birkaç ay önce paylaştığım 9-10 kişilik kontratı biten oyuncular listesinde vardı. Zaten başka da santrafor bulunmuyordu bana göre makul fiyatlarda. Bu tarzın bitiriciliği yüksek olanlarındandır ama dediğim gibi o bile peşinden koşturacağım bir oyuncu değil normalde. Golcü ve orta saha konusunda çok katıyımdır, bu tip bir santrafor benim matematiğime uymaz. O zamanlar sadece kontratı bitenlere bakılacak diye bir düşünce vardı tarzının iyilerinden olduğu için koymamak olmazdı.

Yaptığım santrafor listesinde bir tane bile bu tip oyuncu yok. Bialek çok genç ve yaşına göre iyi performans vermiş ama daha kendisini geliştirmesi gerekiyor. Henüz Gytkjaer'in yarısı kadar bir finishing rating'i var. Filtrelerimden geçmesi mümkün olmazdı. Beğendiğim tarz olmasına rağmen geçebilen en genç oyuncu 21 yaşında. İlya Shkurin.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2020, 05:11:55 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

senin anderlechte giden sol bek mihailişenko güzel gol atmış bugün @Erman1903

Mykhaylichenko, göremedim golünü. Başına iş gelmezse kısa süre içinde A sınıfı liglere pazarlanıp, çok yüksek gelir elde edilebilecek bir futbolcu. Bir Anadolu klübünde planlama ve scouting şefi olsam birkaç sezona ortamı paraya boğarım, şaşıyorum başkanlarına valla hala uyanamadılar :evillol:

Çevrimdışı Erman1903

geçende bir spor yazarı ben olsam bunu alırdım diye övüyordu seferoviç yerine.

İki sezondur son derece düşük bir performansı var, bence hiç iyi değil.

Çevrimdışı Erman1903

azılı bir fm 16'cı olarak en büyük hayalim

Zivkovic takılıp kalmış bir futbolcu 39 maç 0 gol. Eski bir Fm'ci olarak hiç güvenmeyin derim.

Çevrimdışı Erman1903

Dario Vizinger epey kumaşlı, seri gollere başlamış bu sezon artık @BJKTÜRK23   :claps:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

belki de çok geniş oyuncu yelpazesi var kimsenin bilmediği 10larca oyuncu biliyordur kendisi ve scout biladeri

böle bir algı oluştu geniş yelpazesi yok sadece ligden oyuncu kovalıyor başka kimseyi bilmiyor vbvb die bir algı  ben buna katılmıyorum adam şampiyon olmak istiyor büyük bütçesi yok küçük bütçe ile dışardan gelecek eleman ya tutmazsa ne vereceği belli olmaz ben garanti ata oynayım diyor ve mantıksız da değil risk almıyor. zekice ve kendine güvenen yönetici hamlesidirbu.

zeki demişken, adam cidden zeki akıllı ve pratik çözümler üretme üstadı gereksiz fantazi kovalamıyor bunu konuşmalarından bakışlarından bile yakalıyorsunuz bi kere gidip beyaz ayakkabı üstüne ergenler gibi bileği açık kısa pantolon giymemesi bile adamı ortaya koymaya yetiyor  :D

Abi kenarda Sergen Hocayı görünce suratımda tebessüm oluyor. O deFacto ve LCw markalrından alınmış gibi tişört ve kazaklarla aşırı klas duruyor hocam :) 0 artislik :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Mensah KAP'ı bekliyorum gözlerim kapalı.

Çevrimiçi murat

Kafası gidip gelmez inşallah.