2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853503 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Para ödemem diye bir şey demek seçenek bile değil, kulüpler kafasına göre kural uyduramaz. Ne alakası var bunun adamlıkla yıllık anlaştığın bir ücret var hepsini ödemekle yükümlüsün, sanki daha az maç mı yapacak. Hatta tatilini bile geç açacak-az yapacak. Yaptıysan sözleşmeyi Fifa'nın da aksi kararı yoksa o iş bitmiştir: adam olan sözünü yerine getirir. Öyle bir de tutardın ki güzel bir faks çeksen hiçbir yere kıpırdayamazdı, Pandemi bitene kadar da verilen o aradaki maaşın bir kuruşunu bile ödemezdin. Sen uzlaşmacı tavrı sergiledikten sonra yiyorsa gitsin bakalım, o faksı kanıt olarak sunardın yerdi cezayı mahkemeden bir de üstüne tazminat öderdi.

niye diğer takımlar istemedi mi indirin gese açıkladı %15 indirimi ilk donk kabul etti imzaladı die hadi ülkeyi geçelim dışa bakalım barca a.madrid bile oyunculardan indirim istemedi mi barca %60 indirim istedi haberlerini tüm dünya gördü a.madrid ona keza hatta madridli oyuncular staff maaşlarını kesmeyin bizden kesin demedi mi? kimin adam olduğu ortada işte. nedved reisinde dediği gibi
 oyuncular gider adamlar kalır!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

en iyisi oyuncuların hepsine zam yapalım beyler sizler 18 takımlı lige geldiniz 34 maç oynayacaktınız ama lig 40 maça çıktı hepinize %17,65 zam güle güle harcayın diyelim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi yaço58

Welinton için 2 milyon euro mu istenmiş  :alala:

https://twitter.com/alperbah/status/1294551384684204032
Dünyada stoper kalmamış gibi ısrarcı olursak 2de ister 5de sanki stoper kalmadı hoca istiyorsa gidersin fatihi 2 yıl kiralık olarak verelim dersin yoksa da kalkarsın masadan bu kadar ısrar iyi değil

Çevrimdışı tuncaboylu

Asıl sorması gereken soru buyken, Fatih ve Ahmet gönderilmesini rasyonelize etmeye çalışıyor.

Ayrıca bir genç oyuncuda potansiyel varsa ve oynamasını istiyorsan, gider Belçika'da ya da Hollanda'da bir takıma kiralarsın. Erdal Torunoğulları bunu becerebilir en azından.

Hem böylece sana karşı oynarken onu yaptı bunu yaptı diye kelle de almazsın.

Çevrimdışı Erman1903

Beşiktaşlıları anan anlar falan yazmış birine, vay be taraftarımıza bak böyle iğrenç tiplere bile prim verebiliyor. Hani böyle solcu görünümlü bazı parazitler vardır ya, tam onun taraftar versiyonuna benzettim.

Adeta isyan edip dağa çıkmış bir 'özgürlük savaşçısı'.

Çevrimdışı tangaz

dün fırat günayer sergen hoca fatih konusunda burda oynayamayacak oyuncular gitsin yetişsin görüşünde konuya ve oyuncu takaslarına şuan bu şekil bir bakış hakim şeklinde bir iki cümle kurdu. belki izleyenler fark etmiştir. geri almada öncelik maddesi konursa doğru mantık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaşlıları anan anlar falan yazmış birine, vay be taraftarımıza bak böyle iğrenç tiplere bile prim verebiliyor. Hani böyle solcu görünümlü bazı parazitler vardır ya, tam onun taraftar versiyonuna benzettim.

Onun nedeni bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

çok boş bir tip

kulübe üye diye kendini kanaat önderi falan sanıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Onun nedeni bu  :tabe:

Bilmem, yine de iğrenç buldum. Haber sitesinin 3 gömlek altı bir seviye.

Çevrimdışı tangaz

enson haber mi ne diye bir müptezele yazdı o analı kızlı sözleri dün sosyal medyada adamlara tüm kartallar yüklendi önce twiti sonra haberi silmek zorunda kaldılar. az bile demiş ayrıca  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilmem, yine de iğrenç buldum. Haber sitesinin 3 gömlek altı bir seviye.
Sosyal medyada bu tiplerden çok var. Ben de doğru bulmuyorum bu jargonu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

enson haber mi ne diye bir müptezele yazdı o analı kızlı sözleri dün sosyal medyada adamlara tüm kartallar yüklendi önce twiti sonra haberi silmek zorunda kaldılar. az bile demiş ayrıca  :D

İt ile it olunmaz abi ama neyse bir şey demeyeyim daha fazla.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaşa  küfür eden birisine yazdı diye okdudum ben  onu. Anormal bi durum yok ortada bence twitterda takip ediyorum Alper bahadırı.

Çevrimdışı tangaz

İt ile it olunmaz abi ama neyse bir şey demeyeyim daha fazla.

hepimiz burda aleyhte haber yapanı tesislere bile almayacan asacan kesecen haddini bildirecen sessiz kalırsak arkası gelir daha çok tepemize çıkar diye hayıflanmıyormuyuz yıllardır taraftar gereğini yapmış gece işte "Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir"

Çevrimdışı Erman1903

Beşiktaşa  küfür eden birisine yazdı diye okdudum ben  onu. Anormal bi durum yok ortada bence twitterda takip ediyorum Alper bahadırı.

Herkesin kendi tercihidir saygı duymak lazım. Süleyman Seba fotoğrafları paylaşıp ayılık yapmak ne bileyim... Ara sıra olaylara farklı açılardan bakmak için faydalı olabilir.

Çevrimdışı Erman1903

hepimiz burda aleyhte haber yapanı tesislere bile almayacan asacan kesecen haddini bildirecen sessiz kalırsak arkası gelir daha çok tepemize çıkar diye hayıflanmıyormuyuz yıllardır taraftar gereğini yapmış gece işte "Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir"

Ana avrat işlerini hiç sevmem abi, kimseye de tavsiye etmem. Bana göre o haberi yapandan hiçbir farkı yok, isteyen okur beğenir ben beğenmiyorum.

Çevrimdışı tangaz

Ana avrat işlerini hiç sevmem abi, kimseye de tavsiye etmem. Bana göre o haberi yapandan hiçbir farkı yok, isteyen okur beğenir ben beğenmiyorum.

ben sosyal medyaya girmiyorum sırf bu jargon yüzünden sadece burada varım haa birde linkedin de ama bu 8-0 muhabbetinden sebep enson haber mi ne hak etmiş

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1294542276161605632
Yahu şu bülent uslu denen adamı dikkate almayın. Adamda mantık yok. Menajer niye oyunculari almaya calissin ? Mal mi bunlar eşya mı ? Şu laflara bak ya Hadi aldı diyelim bu çocukların oynamasi lazim. İki oyuncuya oynama garantisi veriyorlarsa ve geri alma maddesini kabul ediyorlarsa anlasma yapilir. Alanya acisindan da bakmak lazim oyuncuyu oynatarak gelisimine zemin hazirlicak. Bu menajerde bu anlasmaya vesile oluyorsa ne guzel iste. Menajeri suclamanin adam asmanin mantigi nedir ? Bu kafa seriat isteriz veya “istemezuk” kafasi ile ayni. Oyuncu oynamadan gelismez oynayabilecegi bir sozlesme yapilir ve tamamen oyuncuyu birakmazsin mis gibi de anlasma olur iste
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Herkesin kendi tercihidir saygı duymak lazım. Süleyman Seba fotoğrafları paylaşıp ayılık yapmak ne bileyim... Ara sıra olaylara farklı açılardan bakmak için faydalı olabilir.
Dikkat cekmeye calisan ve takipci sayisini arttirmak icin “asıp kesme” edebiyati yapan zavalli. Ayı demek ayıya hakaret yahu. Ayı çok faydalı bir canlıdır. Bu bildigin asalak
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Dikkat cekmeye calisan ve takipci sayisini arttirmak icin “asıp kesme” edebiyati yapan zavalli. Ayı demek ayıya hakaret yahu. Ayı çok faydalı bir canlıdır. Bu bildigin asalak

Çok üstüne gitmemek lazım her toplulukta olur böyle kişiler  Allah ıslah etsin belki ileride yaptığının yanlış olduğunu anlar. Ben gömücü olduğumdan söyle biraz toprak atayım dedim iyi gelir çiçeklenir belki biraz :D

Çevrimdışı mrred

Karşı çıkılan nokta ahmet neden veriliyor değil ahmet neden aleyhimize olacak şartlarla veriliyor? Referansı bu kadar kuvvetli bir oyuncuya veriyorsak oynama garantisi ve geri alma opsiyonu mutlaka konulmali. Koyulmuyorsa da %10 bonservisi verirsiniz olur biter kabul etmiyorlarsa da masadan kalkarsiniz
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bizim elestirdigimiz nokta, hadi fatihin butun haklarini verdik eyvallah bari ahmetin haklarinin yarisini veriyorsak karsiliginda bir sey alalim bu alacagimiz sey de oyuncunun alanya tarafindan gercekten oynatilmasi olsun . welington istedigi kadar iyi stoper olsun surda oynayacagi maksimum 3 sene
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Çok üstüne gitmemek lazım her toplulukta olur böyle kişiler  Allah ıslah etsin belki ileride yaptığının yanlış olduğunu anlar. Ben gömücü olduğumdan söyle biraz toprak atayım dedim iyi gelir çiçeklenir belki biraz :D
Bunları direkt engelliyorum twitterimdi beyni yok fikri var zaman kaybı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Vur deyince öldürdük yine ahmetin transferi tamamen iptal olmuş cocugun oynamasi lazim umarim 2 veya 1 lige kiralariz
The great gig in the sky