2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2849673 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lyon'dan Marcelo'yu alırsak kafa kafaya takasla iyidir. Kenny Tete'yi defansta joker gibi kullanmışlar. Kolay bırakacaklarını düşünmüyorum  :tabe:

Bende  Kafa kafaya fitim.

Q7 o sene  gitmediği için Marceloyu satmak durumunda kaldıydık. Marcelo o kadar iyiydiki Tosiç bile Top oynuyordu ( Gerçi şuan elimizdeki adamların hepsinden iyiydi tosiç:)

Çevrimdışı MUSTAFA_

kafa kafaya olmaz tete vermeyeceklerse 3 miyo sıkıştırsınlar yanına vidanın eski alacaklarınıda onlar ödesin  :money:
Biz Vida için bonservis alırsak hepsini Vida'ya ödeyebiliriz ama aldığımız paranın üçte biri kadar limit açılır. Ben bu açıdan bakınca sadece bonservis de bana mantıklı geliyor. Tabi Marcelo ve/veya Tete de iyi olur. Vida'nın alacaklarının bir kısmını her türlü ödeyeceğiz ya da alacaklarına karşı göndereceğiz. Söylenen bu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Marcelo ya ağır falan birsürü laf söylendi burada  izledin mi abi geçen maç hala çakı gibi Ben çıplak gözle  Marcelodan daha iyi stoper izlemedim BJK de zagolara falan yetişemedim zaten  stada.

evet izledim bildiğin duwardı marcelonun gidişi çok stratejik hata idi marcelo pepe muazzam olacaktı hiç vida medel macerasına girmeyecektik.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Evet fabri uzun yıllar oynayabilirdi kendi eğer gitmek istemediyse gönderilmesi hemde 3 milyona komikti.

kendi gitmek istedi kariyer kastı ama maaşını 2ye çıkarsaydık gitmezdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

Ya fatih'i vermek mesele değil neden 31 yaşındaki alanya'nın yedek stoperi karşılığında veriyorsun? Ben başından beri bu ''hoca istiyor bildiği oyuncu kes sesini sana laf düşmez'' mantığından nefret ediyorum böyle köhne aptalca mantık olamaz daha taa şenol güneş volkan şen olayından beri bir grup, sürekli gereksiz ve saçma oyuncuları hocayı bahane ederek takıma aldırma derdinde. Bırakmam seni kampanyası yapıyorsun kulübe artık karşılıksız para da vermeye başladı bu taraftar forma alıyorsun kombine alıyorsun neyse ne işte karşılığında alanya'nın vasat oğlu vasat oyuncularına evet tabirin çok haklı açlar gibi saldırıyorsun. Üzerine yardımcı hocanı kaptırıyorsun üzerine daha iyi oyuncuyla takasta kullanabileceğin 22 yaşında altyapı oyuncunu veriyorsun üzerine 3 tane de genç belki ileride değerlenebilecek oyuncunu veriyorsun. Açık soruyorum bunların derdi kulübü alanyalılara peşkeş çekmek mi? Yani bir transfer döneminde bir anadolu takımına bu kadar fazla tebelleş olan büyük takım ben bugüne kadar hiç görmedim bunu normal karşılayan birine diyecek hiçbir şey yok.

Valla kardeşim tek tek eleştirilecek şeyler var ama ben artık takmıyorum o kadar, futbolcular falan da gelir geçer... Tek canımı sıkan bazı Anadolu kulüplerinin bizden daha zeki olması ve adamlara mahkum gibi hareket etmemiz. Bir şekilde aklı koyan, oyun kuran değil milletin oyununda kendine yer bulmaya çabalayan bir kulüp gibi gözüküyoruz. Fazla söylenecek bir şey yok...

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/KursadCelikbas/status/1294397389781053442
Şimdi kafalarda tek soru var. Her sözleşmeyi taraftar mı inceleyip doğru mu yanlış mı olduğuna karar verecek? Bu konu öyle küçümsenecek bir konu değil artık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şimdi kafalarda tek soru var. Her sözleşmeyi taraftar mı inceleyip doğru mu yanlış mı olduğuna karar verecek? Bu konu öyle küçümsenecek bir konu değil artık  :tabe:

Altypıdan  müthiş bi çocuk var Arnavut Naajep Ujsal   onu verelim bence alanya ya :)

Çevrimdışı tangaz

yönetimi eleştirecek o kadar çok konu var ki misal atiba kontratı sonra ali naibi konusu cenk sümer görevlendirilmesi ama yetki kısıtı nedeni ile işlerin uzaması görev dağılımları ve net tanımların yapılmayışı vbvb acaip zaafiyet ve sıkıntı var içeride  şu pandemi döneminde esas eleştirmemiz gerekenler bunlar yok ruize neden ödeme yapılmadı neden kaçtıya gelene dek o boş günlerde yapılabilecek o kadar çok şey yapılmamış ki tam fecaat.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu arada PAOK maçında atibasiz olmanin zararlarini çekeceğiz gibi duruyor. Sadece PAOK maci değil sezonu da etkileyecek bu durum. Her sene sezon bası kampını kaçırıyor sacma pazarliklar yüzünden.

Çevrimdışı Erman1903

soruma neden yanıt vermiyorsunuz? ruize ödeme yapsaydık ertesi gün tüm takım hadi yerlileri geçtim tüm yabancılar bende isterim bende gidiyorum dese ne yapacaktık?

Ödeme yapmayacağız yerine ileride herkes hakkını alacaktır desen bile oyuncuyu belki tutabilirdin, ödeyeceksin o paraları zaten neye güvenip yapmayacağız diyorsun gavur bırakır mı parasını sana nerede yazıyor kulüplerin ödeme yapmayacağı?

Çevrimdışı tangaz

bari alanya'ya değil yurt dışına pazarlasa

pazarlaması için çocukların oynaması lazım tıpkı merih gibi çocukların oynayabileceği yerde burası değil alanya

Çevrimdışı ONUR KOLCU

pazarlaması için çocukların oynaması lazım tıpkı merih gibi çocukların oynayabileceği yerde burası değil alanya

Bu altyapıdaki oyuncuları fırsat bulması için satsak bile alma önceliği bizde olması lazım mesela 500 bin euro veya 1 milyon euro gibi rakama geri alma maddesi koydurmak çok mantıklı bence eğer çok yetenekli altyapı varsa hepsinin aynı ada imkan bulma şansı olmayacak.

Önceki yönetimin yapamadığı proje vardı bi takımla anlaşacaktı oyuncuları oraya gönderip oynatacaktı.

Çevrimdışı tangaz

Ödeme yapmayacağız yerine ileride herkes hakkını alacaktır desen bile oyuncuyu belki tutabilirdin, ödeyeceksin o paraları zaten neye güvenip yapmayacağız diyorsun gavur bırakır mı parasını sana nerede yazıyor kulüplerin ödeme yapmayacağı?

tutamazdın ruiz özelinde öyle bir seçenek yok adam sene başı bidaha oynamam noktasına daha ilk gecikmede gelmişti. adamların kontratında yıllık bir bedel yazmıyor mu sonuçta o parayı almayacak mı oynanmayan dönemi istemesi hiç ahlaki değil adama oynadığın maçların parası ödenmesin demiyor kimse pandemi dönemi ödeme yapamam sonrası içinde indirim yap gelirler düştü deniyor adam olanın kabul edeceği makul bir durum bu.

Çevrimdışı tangaz

Bu altyapıdaki oyuncuları fırsat bulması için satsak bile alma önceliği bizde olması lazım mesela 500 bin euro veya 1 milyon euro gibi rakama geri alma maddesi koydurmak çok mantıklı bence eğer çok yetenekli altyapı varsa hepsinin aynı ada imkan bulma şansı olmayacak.

Önceki yönetimin yapamadığı proje vardı bi takımla anlaşacaktı oyuncuları oraya gönderip oynatacaktı.

doğrusu bu zaten real filanda bunu yapıyor ben yetiştirecek kulübe 2 milyona kadar ödemeye fitim kiralık gidenler oynamıyor oynatılmıyor işte ısrara gerek yok bilabedel satıp geri alma bedeli koy adamda yetiştiriciliğinin karşılığını alsın winwin olsun kiralık gidecekler içinde adamı en az
 %70 maçta zorunlu oynat sonraki satışından sana %10-20 bedel ödeyim maddesi koy ki adamlar oynatsın yoksa oynatmıyorlar kolay kolay

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roco ve Mirin'in gitme olasılığı ortaya çıkınca başka isimler de gündeme gelmeye başladı  :tabe:

https://twitter.com/AsperMadida/status/1294549841415110656

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Roco ve Mirin'in gitme olasılığı ortaya çıkınca başka isimler de gündeme gelmeye başladı  :tabe:

https://twitter.com/AsperMadida/status/1294549841415110656
gayet iyi oyuncu ama neyle almayı düşünüyoruz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

gayet iyi oyuncu ama neyle almayı düşünüyoruz :D
Bence imkansız bu oyuncu. Nasıl istediğimizi de çözemedim. Kiralık olarak bile çok zor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

doğrusu bu zaten real filanda bunu yapıyor ben yetiştirecek kulübe 2 milyona kadar ödemeye fitim kiralık gidenler oynamıyor oynatılmıyor işte ısrara gerek yok bilabedel satıp geri alma bedeli koy adamda yetiştiriciliğinin karşılığını alsın winwin olsun kiralık gidecekler içinde adamı en az
 %70 maçta zorunlu oynat sonraki satışından sana %10-20 bedel ödeyim maddesi koy ki adamlar oynatsın yoksa oynatmıyorlar kolay kolay

Dediğin gibi abi winwin olayı olması lazım 2 tarafta kazanacak şekilde ama  bu yöneticiler akşama kadar napıyor acaba merak ediyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence imkansız bu oyuncu. Nasıl istediğimizi de çözemedim. Kiralık olarak bile çok zor.

Sadece sormuşuz Lüks bi mağazaya girip fiyat sormak gibi bence :)

Çevrimdışı Erman1903

tutamazdın ruiz özelinde öyle bir seçenek yok adam sene başı bidaha oynamam noktasına daha ilk gecikmede gelmişti. adamların kontratında yıllık bir bedel yazmıyor mu sonuçta o parayı almayacak mı oynanmayan dönemi istemesi hiç ahlaki değil adama oynadığın maçların parası ödenmesin demiyor kimse pandemi dönemi ödeme yapamam sonrası içinde indirim yap gelirler düştü deniyor adam olanın kabul edeceği makul bir durum bu.

Para ödemem diye bir şey demek seçenek bile değil, kulüpler kafasına göre kural uyduramaz. Ne alakası var bunun adamlıkla yıllık anlaştığın bir ücret var hepsini ödemekle yükümlüsün, sanki daha az maç mı yapacak. Hatta tatilini bile geç açacak-az yapacak. Yaptıysan sözleşmeyi Fifa'nın da aksi kararı yoksa o iş bitmiştir: adam olan sözünü yerine getirir. Öyle bir de tutardın ki güzel bir faks çeksen hiçbir yere kıpırdayamazdı, Pandemi bitene kadar da verilen o aradaki maaşın bir kuruşunu bile ödemezdin. Sen uzlaşmacı tavrı sergiledikten sonra yiyorsa gitsin bakalım, o faksı kanıt olarak sunardın yerdi cezayı mahkemeden bir de üstüne tazminat öderdi.

Çevrimiçi yaço58