2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843318 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkan pazarlık yapmayı seviyormuş, zaman geçtikçe pazarlık kalitesini hem welington olaylarından hem de atibanın daha imzalamamasından çok iyi anlıyorum. Bir işimiz düzgün olmayacak kesinlikle

Sanırım Malum birine benziyor pazarlık taktiği.

O da inşaatın temeli atılırken 48 ay çok, 40 ayda yapın der; millet alkışlar, iş 72 ayda biter ve geçiş garantileri ile bütçeyi deler.

Çevrimdışı celiker1

Bizim gençleri Alanyaspor'a almaya çalışan  menejer Cenk Melih Yazıcı ile ilgili bir yorum.......Alıntıdır

Merih demiral'dan sonra yıldırım mert çetin'i de italya seri a'ya götüren menajer. bir dönem ersun yanal'ın tercümanlığını yapmış, şimdilerde de ersun yanal'ın oğlu ve dışişleri bakanının yeğeni ile ortaklıkları varmış. merih demiral'dan yetiştirme bedeli alamayan fb suçlu olarak kendisini gösteriyor. melih bostan'ın da bu isimle çalışmasından rahatsızlar ve korkuyorlar. son olarak da ömer faruk beyaz ile anlaşmaya çalışan menajerin fenerbahçe'nin tüm tesislerine girişi comolli tarafından yasaklanmış.

[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 00:45:15 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

İğne atsan bir duyumcuya düşüyor  :ebebe:

https://twitter.com/burcuekentv/status/1294381707588784140
İstemiyorum normalde, ama karşılığında genç oyuncu vermesinler diye bonservisi elinde adamkar alsınlar bari.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı murat

İşte şimdi kartlar yeniden dağıtılıyor. Tepki ağır geldi yönetime  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1294376286111125513
Ahmet gülayı vermeyip Semih kılıçsoyu filan teklif etmesinler.

Çevrimdışı kaan1903

Manzdukic falan gerek yok 34 yaşına gelmiş adam

Çevrimdışı Arthur Dayne

İstemiyorum normalde, ama karşılığında genç oyuncu vermesinler diye bonservisi elinde adamkar alsınlar bari.

:lol:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ne mandzukici ya, güven yada umut bile ondan fazla gol atar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

Bizim gençleri Alanyaspor'a almaya çalışan  menejer Cenk Melih Yazıcı ile ilgili bir yorum.......Alıntıdır

Merih demiral'dan sonra yıldırım mert çetin'i de italya seri a'ya götüren menajer. bir dönem ersun yanal'ın tercümanlığını yapmış, şimdilerde de ersun yanal'ın oğlu ve dışişleri bakanının yeğeni ile ortaklıkları varmış. merih demiral'dan yetiştirme bedeli alamayan fb suçlu olarak kendisini gösteriyor. melih bostan'ın da bu isimle çalışmasından rahatsızlar ve korkuyorlar. son olarak da ömer faruk beyaz ile anlaşmaya çalışan menajerin fenerbahçe'nin tüm tesislerine girişi comolli tarafından yasaklanmış.

bu herifin babası ilhan cavcavın ekibindeydi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

mandzukiç net yanlış transfer olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

bu herifin babası ilhan cavcavın ekibindeydi
genlerde var demek
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

benim yıllardır kızdığım konu bu ligi nerede bitireceğine dair 2 ayrı plan yapıp (şl ya da uefa) ona göre olası bütçe olası transfer listesi ile süreci yürüt pazarlıklarını yap kamp  başlarken planı uygula şunu yapmak zor değil

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Kenny Tete ismi gündeme gelmiş iyidir gelsin  :)

[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 00:58:18 kaan1903 ]

Çevrimdışı tangaz

anladığım kadarı ile sergen defansdan hücum beklemeyecek geridekiler sağlam olsun ben nasılsa önde oynayacam bi şekil sokuştururum yeterki geride abuk sabuk gol yemeyeyim gibi bi planı var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

benim yıllardır kızdığım konu bu ligi nerede bitireceğine dair 2 ayrı plan yapıp (şl ya da uefa) ona göre olası bütçe olası transfer listesi ile süreci yürüt pazarlıklarını yap kamp  başlarken planı uygula şunu yapmak zor değil
Sen planlamadan bahsediyorsun da başkan ile transfer komitesi arasında iletişim bile yok. Oyuncularla 2-3 defa pazarlık ediyoruz. Sonra genç oyuncuların arada kaynadığını taraftar görüyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

İğne atsan bir duyumcuya düşüyor  :ebebe:

https://twitter.com/burcuekentv/status/1294381707588784140
buna 4 milyon vereceğine burakla devam etseydin.ben çebinin herhangi bir futbolcuya ismi Messi veya Ronaldo değilse 4 milyon vereceğini sanmam.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

buna 4 milyon vereceğine burakla devam etseydin.ben çebinin herhangi bir futbolcuya ismi Messi veya Ronaldo değilse 4 milyon vereceğini sanmam.

kesinlikle yalan haber haber yalan değilse de rakam kesin yalandır

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/cagriasarli/status/1294357529552662535
Bu ilk duyulduğunda olay çıkaran Mikail Serin altyapıdaki çoğu oyuncuyu izliyor ve bire bir tanıyor  :tabe: Daha önce yazdığı oyunculardan birisiydi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Ahmet'i tanımak gerekir tabikide fakat bir oyuncu 30 kez milli olduysa ve Alanya gibi scout ekibi iyi olan bir takım istiyorsa bu çocuk da bir şey vardır.
The great gig in the sky