2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843621 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet'in içinde yer aldığı jenerasyon çok övülüyor. O jenerasyonun başında Ozan Köprülü vardı. Zaten bu jenerasyonu üst takıma taşıyabilsin diye A takıma çıkarıldı. Şimdi ne olduysa o jenerasyonun en yetenekli oyuncularından ikisi Alanyaspor'a peşkeş çekiliyor. Ben bunun altında başka şeyler ararım. Zaten bu durumu bilenler de direkt sosyal medyada ortalığı ayağa kaldırdılar. Şimdi yönetim de biz ne yaptık deyip geri adım attı. Bakalım buradan ne çıkacak? Merakla bekliyorum  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Süper ligdeki tüm kulüpler Ahmet Gülay ve Serdar Saatçi'nin farkındalardır emin olabilirsiniz. Çağdaş Atan da Alanyada, Malatyadayken farkındaydı, Beşiktaşa gelirken de farkındaydı. Geldi, aldı, götürdü.
Bu alanya bizi bizden iyi tanıyor inanılır gibi değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Burada olay "mentalite" senin özkaynağına daha önce bu işleri becermiş ve iyi oyuncuları scout etme konusunda uzman bir takım "dadanıyor" bu bir "referanstır." Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Adamlar bu çocuklarda bir şey görmüş ki dadanıyorlar. Fatih hadi neyse ben de çok tutmuyorum ama bu çoçuk verilmemeli . Biz bu alanyanın başkanını ve scout ekibini toplu transfer edelim ciddiyim

scout ekibi dediğin bir kişi sadece başkanları açıkladı o herifi aldık mı işlem tamam
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

İşte şimdi kartlar yeniden dağıtılıyor. Tepki ağır geldi yönetime  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1294376286111125513

E çekilsinler biz yönetelim o zaman.  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Taraftar zamanında bedava gelecek Yalçın Ayhan için yeri göğü inletmişti.

Millet de hissizlesti herhalde.

Çevrimdışı mrred

Ahmet'in içinde yer aldığı jenerasyon çok övülüyor. O jenerasyonun başında Ozan Köprülü vardı. Zaten bu jenerasyonu üst takıma taşıyabilsin diye A takıma çıkarıldı. Şimdi ne olduysa o jenerasyonun en yetenekli oyuncularından ikisi Alanyaspor'a peşkeş çekiliyor. Ben bunun altında başka şeyler ararım. Zaten bu durumu bilenler de direkt sosyal medyada ortalığı ayağa kaldırdılar. Şimdi yönetim de biz ne yaptık deyip geri adım attı. Bakalım buradan ne çıkacak? Merakla bekliyorum  :money:
Yahu bu çocuklar en kötü yedek olsunlar hadi bizde hiç oynamasınlar. Hiçbir riskin yok transfer ücreti yok menajer ücreti yok maaşları düşük en kötü olmadı der gönderirsin ama en azından dene! Ersin ve rıdvan oynadı ne oldu sırıttılar mı ? Gayet oynadılar işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Biz de böyle bir taraftar profili olduğu sürece bu camia hiçbir zaman iflah olmaz...

That's the point.  :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bak şimdi buradan bir çıkarım yapayım. Altyapıdaki oyuncuları sadece Alanya'ya değil diğer takımlara da peşkeş çekiyoruzdur kesin. Şimdi transferde işler daha da zora girebilir. Yönetim elindeki değerleri de göremiyorsa hiç altyapı falan demesin  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Madem bu genç adamlardan çok umudunuz yok. %50sini veriyorsunuz. 500bin e geri alma maddesi koy. Ne bileyim bir sürü seçenek var.

Yönetime olan umudumu kaybettim an itibari ile.

belki vardır ve olması gereken de bu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Demir

belki vardır ve olması gereken de bu.
İnşallah abi.

Ya şuan öyle bir algı oluştu ki bende çok kötü. Weliton için ne istiyorlarsa veriyoruz. Böyle birşey yok. Fatihin verilmesine bile kızan bir sürü insan vardı. Ama bu gençlerin yollanmak istenmesi apayri bir durum.

Böyle gençleşme olmaz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

sağ bek davide santon ismi geçiyor şimdi de

Çevrimdışı 38life

Bu alanya bizi bizden iyi tanıyor inanılır gibi değil.

Sen herhangi bir anadolu kulübünün scout ekibinde olsan, ve büyük kulüplerden birinde ileri derecede yönetim zaafiyeti olduğunu gözlemlesen, Geceni gündüzüne katıp o takımın tüm alt yaş gruplarını çalışmaz mısın?  :)

Çevrimdışı mellfred

elbette yok ama o da bir faktördür belki hiç akıllarında yoktu ama çağdaş gidip şöyle 2 eleman var onlara çökelim demişte olabilir bilemeyiz ve bu bir seçenek.  :tabe:
muhtemelen öyle olmuştur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen herhangi bir anadolu kulübünün scout ekibinde olsan, ve büyük kulüplerden birinde ileri derecede yönetim zaafiyeti olduğunu gözlemlesen, Geceni gündüzüne katıp o takımın tüm alt yaş gruplarını çalışmaz mısın?  :)
Yabancı sınırlamasının bu sene olmasa, seneye geleceği ortadayken hem de.

Bu çocukların değeri 2'ye katlanacak en az. Biz de 32 yaşında stoper aldık diye seviniriz.

Çevrimdışı tangaz

İnşallah abi.

Ya şuan öyle bir algı oluştu ki bende çok kötü. Weliton için ne istiyorlarsa veriyoruz. Böyle birşey yok. Fatihin verilmesine bile kızan bir sürü insan vardı. Ama bu gençlerin yollanmak istenmesi apayri bir durum.

Böyle gençleşme olmaz.

bence de inşallah  eğer öyle değilse saçma sapan işler noktasına gider

ben altyapıdaki oyuncuların bazı takımlara bedava gönderilmesi 2sene içinde beşiktaş isterse 1-2 milyona geri alabilir maddesi ile satılmasını doğru buluyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mrred

Şu dünyada welington muadeli bir stoper bulamıyor muyuz yoksa bulduklarımızı hocaya mı beğendiremiyoruz anlamadım
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan gençleşeceğiz dedikten sonra 30 yaşında N'Sakala alındı ve 32 yaşındaki Anadolu çöpü için günlerdir uğraşılıyor ve karşılığında 2 potansiyeli altyapı oyuncusu ve 22 yaşında en kötü ihtimal bizde rotasyon oyuncusu olabilecek oyuncu veriliyor güzel işler tam bir Ajax modeli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Altyapıdan 4 oyuncu vermişlerdir.

Karşılıklı kiralıksa sorun yok. Yada satış yüzdesi ve geri alma koşulunu eklediysek de kabulüm  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı mrred

Yabancı sınırlamasının bu sene olmasa, seneye geleceği ortadayken hem de.

Bu çocukların değeri 2'ye katlanacak en az. Biz de 32 yaşında stoper aldık diye seviniriz.

Şampiyon olsak bile pirus zaferi gibi olacaksa bir anlamı yok . Önümüzdeki 10 15 yılı şampiyonluk için feda etmek çok büyük saçmalık.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

sağ bek davide santon ismi geçiyor şimdi de
İmkansız sağ bek Roma'dan gelirse ancak Karsdrop gelir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu dünyada welington muadeli bir stoper bulamıyor muyuz yoksa bulduklarımızı hocaya mı beğendiremiyoruz anlamadım
Hoca ve yönetim pandemi döneminde aylarca çalışıp Welinton dışında stoper bulamamış herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky