2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2846995 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi yaço58

İşte şimdi kartlar yeniden dağıtılıyor. Tepki ağır geldi yönetime  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1294376286111125513

Fatih gitti o iş nasıl olacak

Çevrimdışı mrred

taraftarda gereksiz bir sergen fetişizmi var. sergen herbikolog değil
bu işlerin tek adama verilmemesi gerektiğinin en güzel örneğini az önce bayern verdi
Zamanla onu da anlar taraftarımız. Zamanla...
The great gig in the sky

Çevrimdışı ankarakartal06

taraftarda gereksiz bir sergen fetişizmi var. sergen herbikolog değil
bu işlerin tek adama verilmemesi gerektiğinin en güzel örneğini az önce bayern verdi
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

yemin ediyorum bu forumdan soğudum arkadaş adam alanyanın 2 oyuncumuzuda almasına seviniyor. Yav bu nasıl bir savunmadır.

beni mi kast ediyorsun ? şayet öyle ise yanılıyorsun böyle bir şeye sevinmiyorum da sawunmuyorum da ama durumu büyütmüyorum da.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

burda alanyanın scout ekibi başarısı filan yok direkt çağdaş atanın icraatı bu
U-15 ve U-16'de toplam 30 kere milli olmuş 17 yaşındaki çocuğu bulmak için Çağdaş'a ihtiyaçları yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

yönetimin eli kolu korkunç bağlı harcayacak para da yok mecburbişeylerdentavizverecekler altyapı genç menç büyütmeyin o kadar

sergen gibi winner bir karakter bir efsane getirince konu kapanmıştır pepdullah gibi ezik beleşci yattıgı yerden kazanmayı sewen bir luzır yok karşılarında sergen ne altyapısı ne genci ben şampiyonluğa oynayacak kadro kurucam dediği anda mevzu kapanmıştır. afferim koçum sergene...
Peki şampiyon yapamazsa ne olacak ki hadi şampiyon olduk diyelim,bu plansızlıkla hocam en iyisini bilir mantığıyla uzun vadede ne kazanabiliriz?Umarım haklı çıkarsınız ne diyeyim...

Çevrimdışı tuncaboylu

görüşmelerde yoktum onur ama olmaması için bir neden yok herifler milyon milyon bayılıyordu geçen gün bu adamlarda mal değil hayvan gibi iş adamı bu adamları hiç bir iş bilmez filan mı sanıyorsunuz şayet öyleyse nasıl dolar milyoneri oluyorlar ?
Valla Demirören ve Ali Koç'un yaptığı salakça transferleri görünce, futbolda milyonerleri daha iyi kazıkladıklarını düşünüyorum.

Başkan medyaya çıkıp "Hoca Balotelli'yi istemiyor" dedikten sonra, Balotelli'yi getiremez. Fiyat düşürme taktiği falan değil yani.

Çevrimdışı mrred

Sonunda! aklı selim birileri el koymuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer yatsa bile arada Fatih Aksoy bedava gitmiş oldu.

Gerçekten bu kadarı artık rezaleti de aştı.

Çevrimdışı tangaz

U-15 ve U-16'de toplam 30 kere milli olmuş 17 yaşındaki çocuğu bulmak için Çağdaş'a ihtiyaçları yok.

elbette yok ama o da bir faktördür belki hiç akıllarında yoktu ama çağdaş gidip şöyle 2 eleman var onlara çökelim demişte olabilir bilemeyiz ve bu bir seçenek.  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı celiker1

Fatih Aksoy bizim takım seviyesine gelebilecek meziyetleri olan bir oyuncu değil ve gitmesine sevindimde ama potansiyeli olan 20 yaş altı oyuncuların gonderilmesini doğru bulmuyorum.Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama yonetimin gençleri kalbur üstü takımlara %50 bonservisle vererek parlatma düsuncesi var galiba.Sedat Şahintürk'ü de Adanademirspor'a %50 bonservisi ile vermişiz.Kendilerine göre bir plan dahilinde veriyorlar.Bir an önce açıklama yapsalarda bizde öğrensek ne hesapladıklarını
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Biz de böyle bir taraftar profili olduğu sürece bu camia hiçbir zaman iflah olmaz...

Çevrimdışı tuncaboylu

Fatih Aksoy bizim takım seviyesine gelebilecek meziyetleri olan bir oyuncu değil ve gitmesine sevindimde ama potansiyeli olan 20 yaş altı oyuncuların gonderilmesini doğru bulmuyorum.Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama yonetimin gençleri kalbur üstü takımlara %50 bonservisle vererek parlatma düsuncesi var galiba.Sedat Şahintürk'ü de Adanademirspor'a %50 bonservisi ile vermişiz.Kendilerine göre bir plan dahilinde veriyorlar.Bir an önce açıklama yapsalarda bizde öğrensek ne hesapladıklarını
Oradan da kazık yerler.

Mensah'ın da %40'ı Atletico Madrid'de, çevresinden dolanmak için yollar aranıyor.

Aynısı ileride bunlarda da olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Anadolu'nun çöplerini toplama sevdasından hem hoca hem yönetim vazgeçse çok iyi olacak yoksa fena patlayacağız önümüzdeki sene. Erol Bulut geçen sene o takımın hocasıydı o oyuncularla çalışan da oydu kaçını fenere aldı veya aldırmak istiyor.

Çevrimdışı mrred

Burada olay "mentalite" senin özkaynağına daha önce bu işleri becermiş ve iyi oyuncuları scout etme konusunda uzman bir takım "dadanıyor" bu bir "referanstır." Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Adamlar bu çocuklarda bir şey görmüş ki dadanıyorlar. Fatih hadi neyse ben de çok tutmuyorum ama bu çoçuk verilmemeli . Biz bu alanyanın başkanını ve scout ekibini toplu transfer edelim ciddiyim
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 00:07:48 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu Anadolu'nun çöplerini toplama sevdasından hem hoca hem yönetim vazgeçse çok iyi olacak yoksa fena patlayacağız seneye. Erol Bulut geçen sene o takımın hocasıydı o oyuncularla çalışan da oydu kaçını fenere aldı veya aldırmak istiyor.
Hayır bir de sanki Sergen bu adamlarla şampiyonluk yarışı verdi Alanya'da. Sergen ayrılırken, Alanya sıra takımıydı.

Çevrimdışı levitate

fatih o kadar insanları sinirlendirmez (ki çoğunu sinirlendirmedi)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Valla Demirören ve Ali Koç'un yaptığı salakça transferleri görünce, futbolda milyonerleri daha iyi kazıkladıklarını düşünüyorum.

Başkan medyaya çıkıp "Hoca Balotelli'yi istemiyor" dedikten sonra, Balotelli'yi getiremez. Fiyat düşürme taktiği falan değil yani.

Bu gözler Demba kronik sakat deyip 6 milyon euro verip transfer eden başkan gördü Türkiye'de heran herşey olabilir.

Çevrimdışı mrred

Hayır bir de sanki Sergen bu adamlarla şampiyonluk yarışı verdi Alanya'da. Sergen ayrılırken, Alanya sıra takımıydı.

Hazır kurulu düzen var hem alanyada hem başakta. Alanya başkanı Cavcav 2
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Madem bu genç adamlardan çok umudunuz yok. %50sini veriyorsunuz. 500bin e geri alma maddesi koy. Ne bileyim bir sürü seçenek var.

Yönetime olan umudumu kaybettim an itibari ile.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Peki şampiyon yapamazsa ne olacak ki hadi şampiyon olduk diyelim,bu plansızlıkla hocam en iyisini bilir mantığıyla uzun vadede ne kazanabiliriz?Umarım haklı çıkarsınız ne diyeyim...

benim mantalitem planım hep aynı 5 sene önce de aynını söylüyordum şampiyonluk daha doğrusu ilk şampiyonluk birincil adım o ilk adımı atmak çok önemli sonra ikinci şampiyonluk görece daha kolay 2. şampiyonluk sonrası her sene kadroya 2 genç ekleyip revizyon takip eden sene 2 kişi daha diye ilerleyen zincirleme bir reaksiyon benim aklıma yatan plan bu. uzun vade de aklıma yatan yol haritası benim için budur.

bu arada hocam en iyisini bilir cümlesini şenol için söylerim ama sergen için şu aşamada söylemem sadece ilk sınavı iyiye yakın verdi ama daha bişeyi ispat etmiş değil gözümde. haa şunu rahat söylerim sergen pepdullahdan iyi hoca.

Çevrimdışı 38life

O kadar garip bir durum ki özkaynaktan çıkan adamların başarısız olmasını özkaynaktan çıkan hocamız transferlerde haklı çıksın diye istiyorsunuz. Bu çok trajik bir durum... Yahu Bu alanya cin cin bu adamlar bilmediğimiz bir sürü adam getiriyorlar merih bakesatas emre akbaba ilk aklıma gelenler. Bu adamların scoutları bizim özkaynak düzenimizden iki oyuncuya göz dikiyorlarsa o durum "özkaynak güzellemesi" falan değildir. Baya bildiğin ciddi oyunculardır ki alanya talip olmuştur.

Süper ligdeki tüm kulüpler Ahmet Gülay ve Serdar Saatçi'nin farkındalardır emin olabilirsiniz. Çağdaş Atan da Alanyada, Malatyadayken farkındaydı, Beşiktaşa gelirken de farkındaydı. Geldi, aldı, götürdü.

Çevrimdışı tangaz

yıldırım da ali de baba parası yiyen şımarık çocuklar :D

Çevrimdışı 38life

yemin ediyorum bu forumdan soğudum arkadaş adam alanyanın 2 oyuncumuzuda almasına seviniyor. Yav bu nasıl bir savunmadır.

Sen daha yeni mi soğuyorsun?    :evillol: