2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2848515 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Sergen Yalçın yetenek avcısıymış da haberimiz yokmuş. Herhalde senelerdir altyapıdaki çocukları izliyor. Ya da Ozan Köprülü bu çocukların geleceğini parlak görmüyor.

yıllardır altyapı güzellemesi okuruz sonuç sıfıra sıfır elde war sıfır belki bunlarda öyledir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

hiçç bonus monus demediler bu yamyamları mı aklıyosun şimdi de :alala:
Vardır bonus.

Aklayacak bir şey yok, Şampiyonlar Ligi'ne kalamayınca frene basmaları normal. Biz de Necip'le 1.2 alırken 400'e anlaştık.

Çevrimdışı tangaz

Vardır bonus.

Aklayacak bir şey yok, Şampiyonlar Ligi'ne kalamayınca frene basmaları normal. Biz de Necip'le 1.2 alırken 400'e anlaştık.

vardır mı? resmi açıklamada yok onur neyin inadını yapıyosun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

çünkü srgen görev yaptıgı kısa sürede bu övgüleri fazlası ile haketti.
Katılıyorum.

Sergen'i bu kadar dikkate alıyorlarsa, istemediği halde neden Balotelli ile temasa geçtiler.

Yönetim inanılmaz acemilikler yapıyor. Sonra beğenmiyoruz diye biz suçlu oluyoruz, değil mi @Onur Kolcu dostum?

Çevrimdışı ankarakartal06

yemin ediyorum şuraya üyeyim ama çok fazla yazmıyorum hep uzaktan bakıyorum ama gerçekten bu nedir arkadaşlar ?

altyapıdan 2 tane oyuncuyu vermek.

Hayır yöneticilerden biride demiyor mu yav ne wellingthon muş diye ?

Hani öz kaynak ajax vs di. Demekki plan vs hiçbir şey yok .

Çevrimdışı tuncaboylu

vardır mı? resmi açıklamada yok onur neyin inadını yapıyosun.
Bonusları açıktan veriyorlardır işte, sen de bunu söylemiyor musun zaten?

Çevrimdışı tangaz

Bonusları açıktan veriyorlardır işte, sen de bunu söylemiyor musun zaten?

onu diyorum işte yamyamlar ffp.nin arkasından dolanıyor işte (...)

Çevrimdışı tangaz

Katılıyorum.

Sergen'i bu kadar dikkate alıyorlarsa, istemediği halde neden Balotelli ile temasa geçtiler.

Yönetim inanılmaz acemilikler yapıyor. Sonra beğenmiyoruz diye biz suçlu oluyoruz, değil mi @ONUR KOLCU dostum?

ben balotelli konusunda transfer stratejisi döndüğüne inanıyorum olur olmaz olursa da istediğimiz şartlarda olur tiyatrosu oynanıyor onur hoca istemiyor deyip kenara çekildik baloyu isteyen çıkmayacaktır kolay kolay fiyat düşürme politikası bunlar

Çevrimdışı mrred

O kadar garip bir durum ki özkaynaktan çıkan adamların başarısız olmasını özkaynaktan çıkan hocamız transferlerde haklı çıksın diye istiyorsunuz. Bu çok trajik bir durum... Yahu Bu alanya cin cin bu adamlar bilmediğimiz bir sürü adam getiriyorlar merih bakesatas emre akbaba ilk aklıma gelenler. Bu adamların scoutları bizim özkaynak düzenimizden iki oyuncuya göz dikiyorlarsa o durum "özkaynak güzellemesi" falan değildir. Baya bildiğin ciddi oyunculardır ki alanya talip olmuştur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

yönetimin eli kolu korkunç bağlı harcayacak para da yok mecburbişeylerdentavizverecekler altyapı genç menç büyütmeyin o kadar

sergen gibi winner bir karakter bir efsane getirince konu kapanmıştır pepdullah gibi ezik beleşci yattıgı yerden kazanmayı sewen bir luzır yok karşılarında sergen ne altyapısı ne genci ben şampiyonluğa oynayacak kadro kurucam dediği anda mevzu kapanmıştır. afferim koçum sergene...

Çevrimdışı tuncaboylu

ben balotelli konusunda transfer stratejisi döndüğüne inanıyorum olur olmaz olursa da istediğimiz şartlarda olur tiyatrosu oynanıyor onur hoca istemiyor deyip kenara çekildik baloyu isteyen çıkmayacaktır kolay kolay fiyat düşürme politikası bunlar
Bu yönetimin stratejisi (hele senin dediğin gibi karmaşık) olduğunu düşünüyor musun gerçekten?

Çevrimdışı tangaz

O kadar garip bir durum ki özkaynaktan çıkan adamların başarısız olmasını özkaynaktan çıkan hocamız transferlerde haklı çıksın diye istiyorsunuz. Bu çok trajik bir durum... Yahu Bu alanya cin cin bu adamlar bilmediğimiz bir sürü adam getiriyorlar merih bakesatas emre akbaba ilk aklıma gelenler. Bu adamların scoutları bizim özkaynak düzenimizden iki oyuncuya göz dikiyorlarsa o durum "özkaynak güzellemesi" falan değildir. Baya bildiğin ciddi oyunculardır ki alanya talip olmuştur.

burda alanyanın scout ekibi başarısı filan yok direkt çağdaş atanın icraatı bu

Çevrimdışı mrred

Bu arada sorun şampiyon olmak da değil. Bu sene şampiyon da olsak yine fikrim değişmeyecek çünkü özkaynağından gelen oyuncuyla devamlı şampiyonluğa oynarsın kötü günlerinde aidiyeti yüksek oyuncu grubuyla girersin. Bu gerekçeler arttırılabilir...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

burda alanyanın scout ekibi başarısı filan yok direkt çağdaş atanın icraatı bu
Kanıt ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Bu yönetimin stratejisi (hele senin dediğin gibi karmaşık) olduğunu düşünüyor musun gerçekten?

görüşmelerde yoktum onur ama olmaması için bir neden yok herifler milyon milyon bayılıyordu geçen gün bu adamlarda mal değil hayvan gibi iş adamı bu adamları hiç bir iş bilmez filan mı sanıyorsunuz şayet öyleyse nasıl dolar milyoneri oluyorlar ?

Çevrimdışı tangaz

Kanıt ?

kanıt derken? adam 3 gün öncesine kadar bizim yardımcı hoca değilmiydi bunu görmek anlamak için aynştayn olmaya gerek mi var  :alala:

Çevrimdışı ankarakartal06

yemin ediyorum bu forumdan soğudum arkadaş adam alanyanın 2 oyuncumuzuda almasına seviniyor. Yav bu nasıl bir savunmadır.

Çevrimdışı mrred

Bakesatas cisse love emre akbaba merihi de mi çağdaş bulmuş ? E o zaman biz niye çağdaşı gönderdik en iyi transferimiz oymuş haberimiz yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

kanıt derken? adam 3 gün öncesine kadar bizim yardımcı hoca değilmiydi bunu görmek anlamak için aynştayn olmaya gerek mi var  :alala:
Bakesatas cisse love emre akbaba merihi de mi çağdaş bulmuş ? E o zaman biz niye çağdaşı gönderdik en iyi transferimiz oymuş haberimiz yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

yemin ediyorum bu forumdan soğudum arkadaş adam alanyanın 2 oyuncumuzuda almasına seviniyor. Yav bu nasıl bir savunmadır.
Bir kişinin yorumu üzerinden tüm forumu suçlu görüyorsun. Herkesin fikri farklı olabilir. Burası fikirlerin tartışılması için var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Şeyh uçmaz muritleri uçurur. Sergen sevgisi beşiktaştan fazla olursa öyle oluyor işte. Normal herkesin bir fikri var işte...
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

bundan nasıl böle bi çıkarım yaptın ki? sonuçta bu işler bir ekip işi adamların  yunanistanve portekiz bağlantısı sağlam bunu başkanlarıda açıkladı ama bizim altyapıdaki elemanları çağdaş atanın önermesi kadar doğal bir çıkarım yok.

Çevrimdışı mellfred

Goy goylara gel Ozan Köprülü altyapıdan çıkan oyuncuları tanıyormuş da Sergene raporluyormuş da
bilmem ne... Şu welington transferi tam bir rezillik.
taraftarda gereksiz bir sergen fetişizmi var. sergen herbikolog değil
bu işlerin tek adama verilmemesi gerektiğinin en güzel örneğini az önce bayern verdi

Çevrimdışı tangaz

Şeyh uçmaz muritleri uçurur. Sergen sevgisi beşiktaştan fazla olursa öyle oluyor işte. Normal herkesin bir fikri var işte...

avcı müritleri gibi mi? hani şu yattığı yerden paraları cukkalayan pepdullah avcı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İşte şimdi kartlar yeniden dağıtılıyor. Tepki ağır geldi yönetime  :tabe:

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1294376286111125513

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★