2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2849584 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1294358837684838406?s=19
Dünya üzerinde stoper. Kalmadı mı masaya oturup fatihi 2 senelik kiralık veriyoruz alırsanız tamam yoksa masadan kalkardın direk sanki wellintondan başka sto yok
ne welinton'muş ya

rest çekip bonservisini alamıyor mu
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Ya bırakın yönetimi aklamayı, bu yaptıkları rezalet.

Yahu murat özen 5 kez yazdı welingtonu sergen istiyor diye.
Alsa para yok bu şekilde alabiliyor. Almasa algı yapacaklar hoca istedi yönetim almadı diye.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Nartallo

Bir tane menajer girmiş bizim altyapıya emek verilen topçuları kafasına göre pazarlıyor.

Bu klüpte altyapıdan sorumlu yönetici var direktör var, yardımcısı var, hocası var, sen ne yapıyorsun diyen yok bu simsara.

Bir de Adnan Dalgakıran var, öze dönüyordu vatandaş. Önce altyapıya sahip çıkın, şov yapmayın.

Çevrimdışı levitate

alanya koca beşiktaş'ı sıradan bir stoper için oyuncak etti püüü
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olayı abartmaya başladı hem yönetim hem Sergen, bu Çağdaş işinin de stratejik kayıp olduğunu söyledim daha önce. Baktıkları oyuncular da hep garip garip her şeyde bir falso var. O Ze Luis denen gol fakirine de zorunlu satın alma falan istemiş Porto. Sen bu kadar çaresiz olursan ister tabi. Oyuncuya hiç guvenmiyorlar ki yapıyorlar hiç mi uyanamıyoruz? Planlama - Scouting 0.
Sen diyordun Rıza Çalımbay diye gerçekleşiyor yavaş yavaş. Ahmet Nur Çebi'yi de pazarlık biliyor diye övmeyeceğim daha. Böyle pazarlık mı olur? Alanyaspor başkanının pişmiş kelle gibi sırıtmasının sebebi de belli oldu  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Arthur Dayne

Ya bırakın yönetimi aklamayı, bu yaptıkları rezalet.

Valla sergen'in geçmişini düşünürsek,wellington'u o bu kadar istiyodur.Yönetim de iyi değil ama ısrarın sebebi hoca belli ki.Kim olursa olsun biatçılığa karşı olmamız gerekiyor.Yok sergen hocam en iyisini bilir,yok şenol hocamın bir bildiği vardır felan olmuyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu murat özen 5 kez yazdı welingtonu sergen istiyor diye.
Alsa para yok bu şekilde alabiliyor. Almasa algı yapacaklar hoca istedi yönetim almadı diye.

Şimdi herkes yönetime ateş püskürüyor, daha beter duruma düşürdüler kendilerini.

Welinton için 2 genç oyuncumuzu vermedik dese, kim kızacaktı yönetime?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yönetim iyice tüy dikmeye başladı.
Kiralık felan anlarız da tüm yetenekli adamları Alanya'ya peşkeş çekiyoruz resmen.

Çevrimdışı mrred

ne welinton'muş ya

rest çekip bonservisini alamıyor mu
Diyemez ki 21000 kişi karşılamış.
Şampiyonlar ligine katılma şansı yakalamış. Hoca ne isterse o modunda herkes.
Farketmiyor musun twitterda? Bütün muhabirler Sergen güzellemesi yapıyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Hoca Mensah'ı da istiyor, 7 milyon Euro verip alsınlar o zaman.

Çevrimdışı levitate

ben ondan bahsetmiyorum orası ayrı konu

yani bu eleman alacaklarını bırakıp gelemiyor mu farklı bir yolu yok mu?

minik bir ücret verip işi çözmek yok mu 3 oyuncu vermek nedir allah aşkına
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kiralık verseler yine eyvallah adamlar direk düşünmeden 3 oyuncu verdiler yuh
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Hoca Mensah'ı da istiyor, 7 milyon Euro verip alsınlar o zaman.

Diyecek bir şey yok şu an çok üzgünüm
30 kez milli olmuş 17 yaşındaki çocuğu verdiğimize inanamıyorum. Hoca buna nasıl dur demiyor? Ozan Köprülü nasıl demiyor ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1294367183649288192
Sergen Yalçın yetenek avcısıymış da haberimiz yokmuş. Herhalde senelerdir altyapıdaki çocukları izliyor. Ya da Ozan Köprülü bu çocukların geleceğini parlak görmüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulübü amatörler yönetiyor. Şu konuda açıklama yapsalar bu kadar büyümez olay. Ancak olay iyice büyüsün. Kimin umurumda iletişim falan  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

ben ondan bahsetmiyorum orası ayrı konu

yani bu eleman alacaklarını bırakıp gelemiyor mu farklı bir yolu yok mu?

minik bir ücret verip işi çözmek yok mu 3 oyuncu vermek nedir allah aşkına
Yahu hoca çok istiyor işte sorun burada. Adamın hazırlığı yok welingtondan başka uygun bir alternatif hazırlamamış. Kulüp scoutları hazırladılarsa bile hoca kabul etmemiş demekki. Yönetim ne yapsın ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

515 garanti para, bonuslar ile o da 800-900'ü bulacaktır

hiçç bonus monus demediler bu yamyamları mı aklıyosun şimdi de :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Diyecek bir şey yok şu an çok üzgünüm
30 kez milli olmuş 17 yaşındaki çocuğu verdiğimize inanamıyorum. Hoca buna nasıl dur demiyor? Ozan Köprülü nasıl demiyor ?
Alt yaş milli takımlarında Beşiktaş oyuncularına karşı uygulanan negatif ayrımcılığa rağmen, çocuk 30 kere milli olmuş.

Ve 17 yaşında.

Gerçekten inanamıyorum.

Çevrimdışı mrred

Fatih bence de yetersizdi o tercihi bir şekilde anlarım fakat bizle yapılan maçta bize terbiyesizlik yaptı goygoyunu bırakalım. Sergen bize küfür etti hareket çekti. Bunlar olur gençlikte ve herkes hata yapar.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 23:29:15 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Alt yaş milli takımlarında Beşiktaş oyuncularına karşı uygulanan negatif ayrımcılığa rağmen, çocuk 30 kere milli olmuş.

Ve 17 yaşında.

Gerçekten inanamıyorum.

İnşallah yanılıyoruz ama yanılmak ihtimali de moral bozucu çünkü beşiktaş özkaynak düzeninden çıkan oyuncunun başarısız olmasını istemek de ne biliyim...
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Yahu hoca çok istiyor işte sorun burada. Adamın hazırlığı yok welingtondan başka uygun bir alternatif hazırlamamış. Kulüp scoutları hazırladılarsa bile hoca kabul etmemiş demekki. Yönetim ne yapsın ?

ne diyeceğimi bilemiyorum çok yazık
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

çünkü srgen görev yaptıgı kısa sürede bu övgüleri fazlası ile haketti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat Özen de yönetimin borazanı.

Neymiş, Fatih ile Ahmet'in menajeri aynıymış. 18 yaşından küçük çocuğun nasıl menajeri oluyor, bir açıklasın bakalım.

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2020, 23:32:32 tuncaboylu ]