2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853705 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

söylenene göre michorl'u scoutlar 2 senedir öneriyormuş ama pek takmamışlar
Takılmaz mı ya bu adam 2 sene de 10 gol 40 asistle oynamış akıllarını seveyim

Çevrimiçi Sinan23

Videoda pek eksiklik göremedim ben baya dikine oynayan şutu ,  çalım yeteneği olan birine benziyor Josh tabi videodan pek anlaşılmaz Ama beğendim ben. Ejaria yı geçen sene opsiyonlu mu vermişler onu araştırmak lazım vermeyebilirler dediğin gibi

Doğrudur. Bende son bir kaç maç izledim. Sezon geneli nasıl bilmiyorum.

Çevrimdışı kaan1903

Doğrudur. Bende son bir kaç maç izledim. Sezon geneli nasıl bilmiyorum.
Ön libero da oynayıp 9 gol 4 asist yapması dikkatimi çekti bir de Championship te yani

Çevrimiçi levitate

böyle istatistiklere rağmen avusturya gibi düşük profil milli takıma alınmaması ciddi eksi puan belli ki eksik eleman
hmm

belki takımda yer yoktur :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Takılmaz mı ya bu adam 2 sene de 10 gol 40 asistle oynamış akıllarını seveyim

mensah terörü :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

@kaan1903 josh da silva çok iyi oyuncu bence. bize vermezler gerçi. brentford'un filan bizim iki katımız bütçesi var.

michorl benim de ilgimi çekiyor. avusturya diye küçümsemeyelim, lask bu sene dünya kadar ortalama üstü takımı yendi avrupa liginde. sürekli gelişen bir takım.

Çevrimdışı kaan1903

@kaan1903 josh da silva çok iyi oyuncu bence. bize vermezler gerçi. brentford'un filan bizim iki katımız bütçesi var.

michorl benim de ilgimi çekiyor. avusturya diye küçümsemeyelim, lask bu sene dünya kadar ortalama üstü takımı yendi avrupa liginde. sürekli gelişen bir takım.

Arkada Josh ,önde  Michorl -Ejaria zımba gibi orta saha olurdu. bizimkisi de hayal   :)

Çevrimiçi yaço58

Welinton ne oldu açıklanmadı daha

Çevrimdışı worns

bizim aslında orta saha-bek gibi mevkilerde hatta santraforda gidip almanya'da gezmemiz gerekiyordu. bundesliga orta hatta orta-alt takımlarından alıp da verim alamadığımız kaç oyuncu var? onu geçtim bundesliga 1'de tutunamayıp 2'de öne çıkan oyuncular bile bizde başarılı oluyor. uyum sorunları az, fizik-mental olarak hep belli bir seviyenin üstündeler. yeteneksizi bile ortalamayı tutturuyor bunu biliyoruz. az örnekten ciddi başarı yakalamamıza rağmen almanya'ya abone olmayışımız bana hep garip gelmiştir.

andreas beck- ortalama bundesliga sağ beki- gayet başarılıydı şampiyonluklar gördü, şl'de de hep güvenilir oynardı.
fabian ernst- yine şampiyonluk ve baya iz bıraktı. gerçi zaten bundesliga için bile iyi oyuncuydu.
gomez- hadi bu zaten stardı, bundesliga kontenjanından konuşmayalım
roberto hilbert- baya yeteneksizdi aslında ama darmadağın kadroların en çalışkan oyuncusuydu.
michael fink- gayet vasat bi adam olmasına karşın bu bile iyiydi bence. fb'ye ne gol atmıştı :)

olcay sahan- bundesliga'da hiç iş yapamayıp 2'de öne çıkan bi adam. kaç sene iş gördü. yükselişin parçalarındandı.
yine töre hatta cenk bundesliga menşeili.
tolgay için olumsuz konuşulabilir. o da maliyetine göre iyi katkılar verdi aslında ama kafaca dağıldı sonra. berbat son dönemine karşın para kazandırdı.

alman değil ama marcelo'da bundesliga sonuncusundan transfer.

eskilerden de markus münch ve stefan kuntz var. ilkinin canavar gibi sol kanat olduğunu gözümle gördüm. :) ikincisini hatırlamıyorum tabi ama pek olumsuz konuşanı duymadım.

başarı oranları aşırı yüksek.

Çevrimdışı cursedofdragon

Welinton ne oldu açıklanmadı daha

ilginç bir şekilde açıklanmıyor.

Çevrimdışı mellfred

bitti denilen atiba ve velintonda da biten bir şey yokmuş henüz
Ben bitinceye kadar bırakıyorum bu takibi
dert sahibi eder bu bekleyiş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün Murat Özen de patladı. Tum duyumcular birer birer patlıyor...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

bizim aslında orta saha-bek gibi mevkilerde hatta santraforda gidip almanya'da gezmemiz gerekiyordu. bundesliga orta hatta orta-alt takımlarından alıp da verim alamadığımız kaç oyuncu var? onu geçtim bundesliga 1'de tutunamayıp 2'de öne çıkan oyuncular bile bizde başarılı oluyor. uyum sorunları az, fizik-mental olarak hep belli bir seviyenin üstündeler. yeteneksizi bile ortalamayı tutturuyor bunu biliyoruz. az örnekten ciddi başarı yakalamamıza rağmen almanya'ya abone olmayışımız bana hep garip gelmiştir.

andreas beck- ortalama bundesliga sağ beki- gayet başarılıydı şampiyonluklar gördü, şl'de de hep güvenilir oynardı.
fabian ernst- yine şampiyonluk ve baya iz bıraktı. gerçi zaten bundesliga için bile iyi oyuncuydu.
gomez- hadi bu zaten stardı, bundesliga kontenjanından konuşmayalım
roberto hilbert- baya yeteneksizdi aslında ama darmadağın kadroların en çalışkan oyuncusuydu.
michael fink- gayet vasat bi adam olmasına karşın bu bile iyiydi bence. fb'ye ne gol atmıştı :)

olcay sahan- bundesliga'da hiç iş yapamayıp 2'de öne çıkan bi adam. kaç sene iş gördü. yükselişin parçalarındandı.
yine töre hatta cenk bundesliga menşeili.
tolgay için olumsuz konuşulabilir. o da maliyetine göre iyi katkılar verdi aslında ama kafaca dağıldı sonra. berbat son dönemine karşın para kazandırdı.

alman değil ama marcelo'da bundesliga sonuncusundan transfer.

eskilerden de markus münch ve stefan kuntz var. ilkinin canavar gibi sol kanat olduğunu gözümle gördüm. :) ikincisini hatırlamıyorum tabi ama pek olumsuz konuşanı duymadım.

başarı oranları aşırı yüksek.

karius işte nötralize etti galiba:) biz en iyisi alman kaleci almayalım aumann karius olmadı.kuntz a laf edende taş olur.

Çevrimiçi murat

ilginç bir şekilde açıklanmıyor.
ilginç bir şekilde açıklanıyor olabilirde ilginç bir şekilde açıklanmıyor  garip oldu sanki :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

bu alemin bi akıllısı mı dürüstü mü safı mi neyiyiz bilmem ama bu kadar dürüstlük doğru değil gese geçen sene 1.895.000 yuro kazanan donkla 515.750 yuroya kontrat yenilemiş. yersen papaz eriği
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Akil Emre

Çevrimdışı MUSTAFA_

Utku daha gitmedi mi?

Yeni kaleci gelmeden bırakmayacağız. Yoksa yedek kalecisiz kalırız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

atletico mesah transferinden neden bekleniyor sorusunun yanıtı:

Beşiktaş ile Kayserispor Mensah’ın transferi için el sıkıştı. Atletico Madrid’in onayı bekleniyor. Atletico, FIFA’ya verdiği dilekçede Kayserispor borcunu ödeyene kadar hiçbir kulübe onayı alınmadan gönderilmemesi talebinde bulunmuştu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Akil Emre

bu alemin bi akıllısı mı dürüstü mü safı mi neyiyiz bilmem ama bu kadar dürüstlük doğru değil gese geçen sene 1.895.000 yuro kazanan donkla 515.750 yuroya kontrat yenilemiş. yersen papaz eriği
Gerçekci olsun die küsuratta eklemişlerŞaka bir yana gerçekten gs ile uğrasılmaz her yıl batacak derim , hep arkadan dolanarak bir yol bulurlat

Çevrimdışı tangaz

Gerçekci olsun die küsuratta eklemişlerŞaka bir yana gerçekten gs ile uğrasılmaz her yıl batacak derim , hep arkadan dolanarak bir yol bulurlat

niye batsınlarki hle hurdayla işlerini yürütüyor her 2 şampiyonluktan birini kazanıp paraya da para demiyorlar ee neden batsınlar

Çevrimdışı tuncaboylu

ilginç bir şekilde açıklanıyor olabilirde ilginç bir şekilde açıklanmıyor  garip oldu sanki :D
Huyum kurusun, çok pazarlık yaparım. Keh keh keh.

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz de boştaki N'sakala ile 500 bin Euro'ya anlaştık abi.

Normal yani, Donk'a kimse ondan fazla para vermez dünyada.

Çevrimdışı tuncaboylu

4.5 milyon lirayı Euro'ya çevirmişler.