bizim aslında orta saha-bek gibi mevkilerde hatta santraforda gidip almanya'da gezmemiz gerekiyordu. bundesliga orta hatta orta-alt takımlarından alıp da verim alamadığımız kaç oyuncu var? onu geçtim bundesliga 1'de tutunamayıp 2'de öne çıkan oyuncular bile bizde başarılı oluyor. uyum sorunları az, fizik-mental olarak hep belli bir seviyenin üstündeler. yeteneksizi bile ortalamayı tutturuyor bunu biliyoruz. az örnekten ciddi başarı yakalamamıza rağmen almanya'ya abone olmayışımız bana hep garip gelmiştir.
andreas beck- ortalama bundesliga sağ beki- gayet başarılıydı şampiyonluklar gördü, şl'de de hep güvenilir oynardı.
fabian ernst- yine şampiyonluk ve baya iz bıraktı. gerçi zaten bundesliga için bile iyi oyuncuydu.
gomez- hadi bu zaten stardı, bundesliga kontenjanından konuşmayalım
roberto hilbert- baya yeteneksizdi aslında ama darmadağın kadroların en çalışkan oyuncusuydu.
michael fink- gayet vasat bi adam olmasına karşın bu bile iyiydi bence. fb'ye ne gol atmıştı

olcay sahan- bundesliga'da hiç iş yapamayıp 2'de öne çıkan bi adam. kaç sene iş gördü. yükselişin parçalarındandı.
yine töre hatta cenk bundesliga menşeili.
tolgay için olumsuz konuşulabilir. o da maliyetine göre iyi katkılar verdi aslında ama kafaca dağıldı sonra. berbat son dönemine karşın para kazandırdı.
alman değil ama marcelo'da bundesliga sonuncusundan transfer.
eskilerden de markus münch ve stefan kuntz var. ilkinin canavar gibi sol kanat olduğunu gözümle gördüm.

ikincisini hatırlamıyorum tabi ama pek olumsuz konuşanı duymadım.
başarı oranları aşırı yüksek.