2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2861329 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

bu tarz bir 6 numara alınacaksa jönsson>robin yalçın derim on kere.
Bunlarla vakit kaybetmeyelim, 1.2 civarına gelecekse Kuzyaev'i alalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı tuncaboylu

3 sene önce içeride dışarıda yendiğimiz Leipzig, şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde.

Günü kurtarmak yerine sabırlı plan yapmanın olağan sonucu.

Ders alır mıyız, sanmam.

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 sene önce içeride dışarıda yendiğimiz Leipzig, şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde.

Ders alır mıyız, sanmam.

Leipzing ile bizi kıyaslaman ilginç. Onlardaki bütçe ve imkan hiçbir takımda yok. Resmen oyuncu üretim, parlatma ve pazarlama fabrikası gibi takımlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

hakikaten bizim kalecimiz de yok ya :D o kadar eksik var kı unutuyoruz artık

İlk 11'e yazmalık sağ ön de yok. Haberi bile çıkmıyor işin ilginci şu Wellington Nem'den başka... Töre gelecek herhalde oraya bizim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk 11'e yazmalık sağ ön de yok. Haberi bile çıkmıyor işin ilginci şu Wellington Nem'den başka... Töre gelecek herhalde oraya bizim.
Sağ ön için gizli bir transfer konuşuluyor bitmek üzere olan. 2-3 gün içinde kokusu çıkar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Bunlarla vakit kaybetmeyelim, 1.2 civarına gelecekse Kuzyaev'i alalım

kuzyayev bence de iş görür baya ama çıkmaz rusya'dan diye tahmin ediyorum, bakalım.

Çevrimdışı worns

lens var ya yahu kaç milyon alan adam yedek mi oturacak :D

Çevrimiçi Samet Ç

Daha önce yazdığım Mirko Maric 4,5 milyona Serie C'ye gitmiş. Adamların 3.lig takımı 4,5 milyon bonservis verebiliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Leipzing ile bizi kıyaslaman ilginç. Onlardaki bütçe ve imkan hiçbir takımda yok. Resmen oyuncu üretim, parlatma ve pazarlama fabrikası gibi takımlar  :tabe:
Ben Almanya'dayken adamlar 3. ligdeydi, Rostock deplasmanına gelmişlerdi. Baktım, 7 sene olmuş.

Türk takımları 7 senedir yerinde sayarken, hatta geriye giderken; adamlar 3. ligden şampiyonlar Ligi yarı finaline çıkan takım kurdular.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Ders alır mıyız, sanmam.

adamların arkasındaki desteği nasıl görmezden gelirsin red bull acaip işler yapıyor mesela her kıtada academi kurmuşlar bugün golü atan adam amerika akademisinden gelme vbvb adamlardaki olanaklar ayrı bir seviye
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Daha önce yazdığım Mirko Maric 4,5 milyona Serie C'ye gitmiş. Adamların 3.lig takımı 4,5 milyon bonservis verebiliyor.

b'ye çıktı. ayrıca berlusconi'nin yeni proje takımı seneye de serie a'ya çıkar. liglerinin çok üstünde kadro kuruyorlar. gytkajer de bedava oraya gitti.

Çevrimdışı tangaz

skov olsen mi ne varya o haberler çıkıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Almanya'dayken adamlar 3. ligdeydi, Rostock deplasmanına gelmişlerdi. Baktım, 7 sene olmuş.

Türk takımları 7 senedir yerinde sayarken, hatta geriye giderken; adamlar 3. ligden şampiyonlar Ligi yarı finaline çıkan takım kurdular.

Red Bull ve vizyonunu incelemeni tavsiye ederim. Adamlar sporun her dalına hizmet ediyorlar ve hepsinde başarılı takımlara ve oyunculara sahipler. Gençlere inanıyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Sağ ön için gizli bir transfer konuşuluyor bitmek üzere olan. 2-3 gün içinde kokusu çıkar  :tabe:

skov olsen mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

O sıradan bir Serie C takımı değil, Berlusconi'nin sahibi olduğu Monza.

Her transfer yaptıklarında, Serie C rekoru kırıyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

skov olsen mi?
Ertan Süzgün yayında ismini vermek için süre istedi dedi haberi aldığı kişi. Ancak kanatta iyi bir isim ile anlaşılma noktasına gelinmiş. Hatta vize işlemleri yapılıyormuş dedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

sen nerdeyken nerdeyken :D

Çevrimdışı tuncaboylu

sen nerdeyken nerdeyken :D

Hanım 2 sene (2013-2015 arası) Berlin'de post-doc yaptı, ben de yanında kaldım dönem dönem.

Çevrimdışı Erman1903

lens var ya yahu kaç milyon alan adam yedek mi oturacak :D

Doğru, 500binlik oyuncu alıp böyle bir yıldızı kenarda mı oturtacağız... O zaman Töre hayırlı olsun, hem takımda 'Adam' da kalmadı doğru düzgün Fb-Caner Gs-Arda ile bu kontenjanı doldurdu bize de lazım :D @MUSTAFA_