2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2862326 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

ve sonun başlangıcı oldu bizi maffeden adamdı
bae de gol attıkça alın size negredo die istatistikleri koyuyordun
kabul et işte negredo bildiğin mantardı  :D
Kötü çıktı, evet.

O kötü geçirdiği sezona rağmen, Toki Arena'da 10. dakikada golü atsa 3. kez üst üste şampiyonduk. O zaman her şey unutulurdu.

Çevrimiçi sefaköykartali

Shorloht ün golüde yoktu. Türkiye de top kare falan mı ne var bu ligde anlamadım. Saçma sapan bir sürü adam bu ligde gol atıyor.

35 yaşında cisse kamyonla gol attı
ikisi de epl kalitesinde oyuncular. Sorloth palace da şans bulamadı ama o kaliteye çıkmış olması bile bir gösterge.

Çevrimdışı cursedofdragon

Alt yapıdan çıkma sivasta istatistikleri hiç iyi olmayan fatih amma değere bindi be :D

Bize kelek yapan adamı gönderdik yerine sağlam iyi ucuza bir stoper kapattık sevinmemiz gerekirken hayıflanıyoruz :)

Çevrimdışı tangaz

negredo mantar değildi bize uygun oyuncu değildi ve ederi de o değildi. Ouunculuğuna göre kariyeri de fazla şişkindi.

walla baya mantardı bence penaltı atarken bile utanmasa pas verecek bir tipti  :lol: bu arada 1,5 yıllık maliyetide 15 milyon yuro imiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

Alt yapıdan çıkma sivasta istatistikleri hiç iyi olmayan fatih amma değere bindi be :D

Bize kelek yapan adamı gönderdik yerine sağlam iyi ucuza bir stoper kapattık sevinmemiz gerekirken hayıflanıyoruz :)
Yav ben alıştım artık bu yorumlara. Biz bu tarz adamları yollasak da bir kısım beğenmiyor. Takımda tutsakda..

Yani şunu kimse düşünmüyor mu fatih takımda kalsa 6 numarada oynayabilecek miydi ? Hayır.

Stoper de oynayabilecek mı? Hayır.

Anca rotasyon olacaktı.

Bence gitmesi iyi oldu.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Kötü çıktı, evet.

O kötü geçirdiği sezona rağmen, Toki Arena'da 10. dakikada golü atsa 3. kez üst üste şampiyonduk. O zaman her şey unutulurdu.

tarz olarak aslında iyi oyuncu bunun 3 level üstü adrian mutu vardı bir zamanlar.

Çevrimdışı Orhan_

Kötü çıktı, evet.

Atsa da atamasa da unutulmayacaktı. O atamadı :D. O maçı hatırlıyorum da aslında atsa da galip gelemezdik. Hakemin bi gol atmadığı kalmıştı bize.

Çevrimdışı Erman1903

Akpom'a da tercih ederim, Ze Luis'e de.

Ze Luis kesinlikle olmasın. Porto bir santraforu satmak yerine kiralıyorsa, arızası vardır kesin. En son Aboubakar'da gördük, dizi sakatmış elemanın.

Ben Olunga'dan umutluyum, gelirse mutlu da olurum. Adı geçen diğer isimlerden daha iyi bir opsiyon.

Aynen abi o kurnazlara güven olmaz. Bir de bu Ze Luis ve Akpom hedeften çok uzak santraforlar ben ikisini de stil olarak hiç tutmuyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yav ben alıştım artık bu yorumlara. Biz bu tarz adamları yollasak da bir kısım beğenmiyor. Takımda tutsakda..

Yani şunu kimse düşünmüyor mu fatih takımda kalsa 6 numarada oynayabilecek miydi ? Hayır.

Stoper de oynayabilecek mı? Hayır.

Anca rotasyon olacaktı.

Bence gitmesi iyi oldu.

Seneye en az 50-55 maç oynayacağız, 3 kuruşa oynayan Fatih'in rotasyonda olmasının ne zararı olacaktı?

Zaten kadro boşaldı, ve hala birilerinin sözleşmesi feshedilmeye çalışılıyor.

Çevrimdışı Erman1903

Keşke zamanında özelden mailini whatsappını sosyal medya adresini vs falan alsaymışız. Ben de merak ediyorum ama ses yok. İnşallah sağlığı yerindedir.

İnşallah iyidir vallahi çok da özledik reisi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Atsa da atamasa da unutulmayacaktı. O atamadı :D. O maçı hatırlıyorum da aslında atsa da galip gelemezdik. Hakemin bi gol atmadığı kalmıştı bize.
İlk golü biz atsak, işler değişirdi.

Daha açık oynayacaklardı ve Maicon ayısının yavaşlığını kullanabilirdik.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kötü çıktı, evet.

Atamadığı için mantar zaten.

Çevrimdışı tangaz

geçenlerde ismi bizimle anıldıgında aman uzak olsun dediğim enner valencia muriç gidince fenere geliyormuş a sporda herifi övüyolar son maçına martta çıkmış son sezon 29 maçta 2 gol atmış ve övülüyor  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan_

İlk golü biz atsak, işler değişirdi.

Daha açık oynayacaklardı ve Maicon ayısının yavaşlığını kullanabilirdik.

O maç şu bülent denen hakemin yönettiği maç değil miydi? Ona mahsuben şeyettim.

Çevrimdışı tuncaboylu

geçenlerde ismi bizimle anıldıgında aman uzak olsun dediğim enner valencia muriç gidince fenere geliyormuş a sporda herifi övüyolar son maçına martta çıkmış son sezon 29 maçta 2 gol atmış ve övülüyor  :kop:
A ile başlayan kanalları silmedin mi hala? :tabe:

Çevrimdışı Orhan_

Övsünler abi, biz de övelim. Alsınlar işte mis gibi topçu (:.

Çevrimiçi murat

Valencia iyi oyuncu ama tabela yapmayanından.asıl oglan değil yancı.

Çevrimdışı worns

ze luis o kadar kötü oyuncu değil ama bağlantı oyuncusu isteniyorsa. baya teknik, pasör santrafor. ljajic beraberinde serbest 10 olarak kullanılırsa baya iş yapabilirler. ama bence de bize ceza sahası santraforu lazım. hoca başka bir şey istiyor olabilir bilemedim, çıkan oyuncuların bazıları bu tarz, skorer kimlikten çok takımla ilişkisi kuvvetli ve besleyici oyuncular. ljajic'i parlatabilecek bir hücum planında iş görebilirler.

ha ama biz ceza sahası skoreri istiyor ve ze luis'le ilgileniyorsak aman tanrım derim :)

akpom'dan hiç bir planda bir yol olmaz uzak dursunlar.

olunga 2. santrafor olarak değerlendirmek açısından çok iyi, performansıyla 1e de kayabilir. ama tamamen ona güvenerek de yola çıkmamak lazım. performansını gösterdiği level yanıltıcı olabilir bir çok arkadaşın da dediği gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

bu tarz bir 6 numara alınacaksa jönsson>robin yalçın derim on kere.

Çevrimiçi murat

Bu adıyla yazmaayıp nick ile yazanların hepsi sallamacı.

Çevrimiçi murat

bu tarz bir 6 numara alınacaksa jönsson>robin yalçın derim on kere.
robin daha çok 8 gibi oynuyor sanki.

Çevrimdışı tangaz

A ile başlayan kanalları silmedin mi hala? :tabe:

yok ya silmedim arada mizahda lazım  :lol: