2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2866128 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yok canım Tolgay Arslanı geri alalım. Hiç gerek yok. Dorukhan' ı Beşiktaş Dorukhan yapmıştır. Tabii ki yeni sözleşme istemesine kimse bir şey diyemez. Önemli olan iki tarafın menfaatlerinin orta yolda buluşturulması. Artniyetli bir şekidle gitmeye niyeti olacak adam storylerde bu iddialara cevap vermezdi bence. Kalsın çok istiyorum umarım iki tarafında memnun olduğu güzel bir sözleşme yapar, Dorukhanı da yurtdışına doğru teklifle pazarlarız. Saçma duyumcuların yorumlarının gazına gelip kendi oyuncumuza tepki göstermeye gerek yok.
Bunu FB basını ve taraftarı istiyor. Ben bizim böyle bir takası istediğimizi düşünmüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Dorukhan bir değer orası doğru fakat 1 yıl topa vurmadı bu sene ne vereceği belli değil, 1.2 milyon fazla değil mi. Çok beğenirim Dorukhanı  ama  bu zor zamanlarda  oda fedakarlık yapacak kimse kusura bakmasın. 2 lig topçusuyken burda adam oldu BJK sayesinde kariyeri boyyunca para kazanacak.

3 kuruş falan dediğimiz rakamlarda 500 bin dolar falan heralde.
Fedakarlık yapabilir ama teklif edilen parayı cidden merak ediyorum. Bizi sıçrama yeri olarak görüyor ise yurtdışına pzarlanabilir ama para kazanamadan rakiplere 1 sene sonra kaptırırsak bu yönetime yazar.

Çevrimiçi mayguntr

Dorukhan bir değer orası doğru fakat 1 yıl topa vurmadı bu sene ne vereceği belli değil, 1.2 milyon fazla değil mi. Çok beğenirim Dorukhanı  ama  bu zor zamanlarda  oda fedakarlık yapacak kimse kusura bakmasın. 2 lig topçusuyken burda adam oldu BJK sayesinde kariyeri boyyunca para kazanacak.

3 kuruş falan dediğimiz rakamlarda 500 bin dolar falan heralde.
Oyuncu perspektifinden de bakmak lazim, Bu klup bana guvenmedi diyip sonrasinda uzatmak istedigimizde cayabilir, veya bu psikoloji onu etkileyip iyi oynamasini engelleyebilir. En mantiklisi orta yol bir sekilde uzatip, sampiyon olursak su kadar zam yaparız, veya su kadar macta 11 cikarsan su kadar zamlanir tarzi bir anlasma yapilabilinir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Anlaşılan Dorukhan konusunda yönetim ilerleme kaydedememiş. Artık sosyal medyada Ozan takası bile matıklı olarak konuşulmaya başlanmış. Tabi önümüzde bir Fernandes olayı var. Ders çıkarmakta fayda var  :tabe:

https://twitter.com/alperbah/status/1293846042098663429

boş yapmış ozan tufan bedavaya mı oynuyormuş hiç yoktan 2 milyon € alıyor bize 500-600 bin € ya mı gelecek ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oyuncu perspektifinden de bakmak lazim, Bu klup bana guvenmedi diyip sonrasinda uzatmak istedigimizde cayabilir, veya bu psikoloji onu etkileyip iyi oynamasini engelleyebilir. En mantiklisi orta yol bir sekilde uzatip, sampiyon olursak su kadar zam yaparız, veya su kadar macta 11 cikarsan su kadar zamlanir tarzi bir anlasma yapilabilinir.

Muhakkak orta yol bulunur sorun değil o, Sözleşmesi sona eren adam değil bişey değil 1 yıl devam ediyor bu şartlar 1.2 milyon istemek oynamak istemiyorum bana  bu parayı veren var demek. 650 bin euro + performansa  göre 150 bin euroya falan anlaşması gerekiyor. yoksa gram üzülmem gitmesine.

Çevrimdışı cursedofdragon

Roco da gidiyor. Welinton'un yanında kim oynayacak, Mirin mi?

Larin'in 1.8'lik oynayacağını umut ederek şans vermek lazım. Avrupa'da en düdük santrafor bile 1.5-2 milyon Euro maaş alıyor genelde.

roco da 1.8 maaş alıyor vida 3.5 alıyor mirin de 1-2 alıyor herhalde giden ruizde var oda kaç para alıyordu stopere alt tarafı bu kadar para bayılınır mı ? Pepeler filan 5 milyon € aldı batırdılar Beşiktaşı.

Böyle böyle battı bu klüp hiç olmadı alt yapıdan koy bir çocuk oynar fatih aksoy oynar alpay oynar yerine kimseyi alamasak bile.

Burak larinden daha az ücret alıp daha efektik oynuyordu larine 1.8 veremeyiz boşa kimse heveslenmesin larin en fazla 400-500 bin € arası oynayacaksa kalsın oynamayacağı için gidecek.

Çevrimdışı Erman1903

Yok canım Tolgay Arslanı geri alalım. Hiç gerek yok. Dorukhan' ı Beşiktaş Dorukhan yapmıştır. Tabii ki yeni sözleşme istemesine kimse bir şey diyemez. Önemli olan iki tarafın menfaatlerinin orta yolda buluşturulması. Artniyetli bir şekidle gitmeye niyeti olacak adam storylerde bu iddialara cevap vermezdi bence. Kalsın çok istiyorum umarım iki tarafında memnun olduğu güzel bir sözleşme yapar, Dorukhanı da yurtdışına doğru teklifle pazarlarız. Saçma duyumcuların yorumlarının gazına gelip kendi oyuncumuza tepki göstermeye gerek yok.

Bunun art niyetlilikle alakası yok ki, adam şu anda sözleşmeli futbolcumuz ve kazanacağı paraya bakıyor, en doğal hakkı. İddialar gerçek diye story falan mı atsın? Menajeri Ahmet Bulut çocuğun, futbolcular taraftarlar gibi duygusal bakmıyor olaya, Gökhan'da arkadaşlarıyla gülen fotoğrafını paylaşmıştı haberler çıkınca. Ben de eskiden sizler gibi bakardım ama burası profesyonel dünya, pembe gözlüklerinizi çıkarmazsanız daha çok üzülür, hayal kırıklıkları yaşarsınız.

Çevrimdışı tangaz

Muhakkak orta yol bulunur sorun değil o, Sözleşmesi sona eren adam değil bişey değil 1 yıl devam ediyor bu şartlar 1.2 milyon istemek oynamak istemiyorum bana  bu parayı veren var demek. 650 bin euro + performansa  göre 150 bin euroya falan anlaşması gerekiyor. yoksa gram üzülmem gitmesine.

arkasından ağlanacak dünyada 3 adet eleman var ve hiç bir tr.de oynamıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sefaköykartali

Balotelli transferi için Torunoğullarının verdiği uğraş Mensah transferi kadar gerçektir. Bu bir duyum, saklanan bir şey değil ben kimsenin gazına gelmiyorum. Basındaki 2-3 tane adam var direk yönetimden bazı kişilerin irtibat halinde olduğu. Hocanın istemediği adamla 2-3 ay uğraşıp işi bitirme noktasına getirince saldılar piyasaya haberleri ama diledikleri olmadı. Sen istediğine inanabilirsin ama bu hocanın istemediği bir adamla yöneticilerin görüştüğü gerçeğini değiştirmiyor. Bu ucuz numaraları ben yemem, hocanın istemediği oyuncuyla yönetimin uğraşmasına da uyum demem. İsteyen istediği gibi düşünebilir, pembe gözlüklerle olaylara bakabilir.
Söylediklerinin yazılı veya sözlü bir dayanağı yok maalesef. Halbuki benim söylediklerim yönetimin ve hocanın bizzat kendi açıklamaları ve ortada bir çelişki de yok. Yönetimi sevmiyor olabilirsiniz, bazı transferlerini doğru da bulmuyor olabilirsiniz ama Balotelli' nin iki hafta önce esamesi okunmuyordu. Yönetim 2-3 aydır Balotelliyle uğraşıyor, bu süre boyunca duyumcularına haberi aktarmayıp son 1-2 haftada hocaya baskı kurmak için haber yaptırıyor ama aynı yönetim hocaya sezonun son maçından önce kadro planlamasında bir oyuncuya 2 milyon 3 milyon maaş veremeyiz deniyor, hoca da bu gerçekleri görüp açıklama yapıyor. Transfer şovu yapmak isteyen yönetim oturup hocayla sezon bitmeden bir transfer shortlisti oluşturuyor ve hocayla beraber bu oyuncular üzerinden yürüyor. İronik. Herhangi bir dayanağı olmayan komplo teorilerinin yerine reel açıklamalar ve maddi gerçeklere inanmak varken herkes istediğine inanabilir tabi.

Bunun art niyetlilikle alakası yok ki, adam şu anda sözleşmeli futbolcumuz ve kazanacağı paraya bakıyor, en doğal hakkı. İddialar gerçek diye story falan mı atsın? Menajeri Ahmet Bulut çocuğun, futbolcular taraftarlar gibi duygusal bakmıyor olaya, Gökhan'da arkadaşlarıyla gülen fotoğrafını paylaşmıştı haberler çıkınca. Ben de eskiden sizler gibi bakardım ama burası profesyonel dünya, pembe gözlüklerinizi çıkarmazsanız daha çok üzülür, hayal kırıklıkları yaşarsınız.
Gökhan Gönül' ün gidişiyle Dorukhanın gidişi arasında herhangi bir korelasyon yok. Önceki yönetimin verdiği söz üzerinden yeni yönetim sorumlu tutulamaz. İlla iddialar gerçek diye bir story atmasına gerek yok, sessiz kalarak nötr bir tepki verebilirdi. Menajeri isterse Jorge Mendes olsun oyuncunun gitmek istemediği bir yere menajeri götüremez. Yönetimle Ocağa kadar sözleşme imzalamazsa yasal hakkı, menajerine söyler, teklifleri alır, kazanacağı paraya ve hedeflerine göre isterse gider buna kimse bir şey diyemez. Dorukhan gidecek diyip oyuncuyla görüşmelerin ne olup ne bittiği belli olmadan Ozan Tufan, Deniz Türüç gibi çöplerle takasa sokmaktansa serbest kalması maddi açıdan çok daha faydalı. En azından bu çöplere 3 yıl sözleşme verip para ödemeyiz. Profesyonel bir dünyada böyle saçma bir takas teklif bile edilmemeli.

Çevrimdışı Erman1903

Söylediklerinin yazılı veya sözlü bir dayanağı yok maalesef. Halbuki benim söylediklerim yönetimin ve hocanın bizzat kendi açıklamaları ve ortada bir çelişki de yok. Yönetimi sevmiyor olabilirsiniz, bazı transferlerini doğru da bulmuyor olabilirsiniz ama Balotelli' nin iki hafta önce esamesi okunmuyordu. Yönetim 2-3 aydır Balotelliyle uğraşıyor, bu süre boyunca duyumcularına haberi aktarmayıp son 1-2 haftada hocaya baskı kurmak için haber yaptırıyor ama aynı yönetim hocaya sezonun son maçından önce kadro planlamasında bir oyuncuya 2 milyon 3 milyon maaş veremeyiz deniyor, hoca da bu gerçekleri görüp açıklama yapıyor. Transfer şovu yapmak isteyen yönetim oturup hocayla sezon bitmeden bir transfer shortlisti oluşturuyor ve hocayla beraber bu oyuncular üzerinden yürüyor. İronik. Herhangi bir dayanağı olmayan komplo teorilerinin yerine reel açıklamalar ve maddi gerçeklere inanmak varken herkes istediğine inanabilir tabi.

Ahmet Nur Çebi, hocamız Balotelliyi istemiyor, yöneticiler süreç içinde oyuncularla görüşebilir doğal bu diyor daha ne desin?

+1903. Faydalı oyuncunun kalmasını isteriz ama Sergen Hocanın de dediği gibi Sergen Yalçın' ın bile yeri doldu. Herkesin yeri dolar. Önemli olan Beşiktaş' ın menfaatleri. Atibanın sözleşmesi gibi kalmak isteyen herkesle ortada buluşulur, kalmak istemeyen de yollanır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi sorma sanki bana Jadon Sancho :)

Eşşek yükü para alıyorlar yemin ederim Hangi  büyük kulüp nizama sokacak maaşları sabırsızlıkla bekliyorum. Bu ali koç tam civatayı sıyırdı adam  şirkette sigortalı gösterip maaşı KOÇ HOLDİNg üzerinden ödüyor heralde başka açıklaması yok. saçma sapan paralar dağıtıyor adam sosaya 2 milyonda  2+1 sözleşme yapacak heralde.

Ahmet Nur Çebi, hocamız Balotelliyi istemiyor, yöneticiler süreç içinde oyuncularla görüşebilir doğal bu diyor daha ne desin?
Transfer sezonunda menajer gelip oyuncuyu önerdiyse, mali koşullarını öğrenmek için görüşülebilir ne var bunda? Yöneticiler dışında transfer komitesinde de profesyoneller var. Herkes inşaatçı değil sonuçta. İstenen forvet profiline uygun oyuncudur, oturur konuşursun. Fırsat transferi olarak karşına çıkar, oturur konuşursun şartlar neymiş diye. Gomez' deki gibi şansını denersin, görüşürsün, bir şeyler netleştikten sonra hocaya danışırsın. Hoca isterse gelir, istemezse de yatar bundan daha doğal ne var? Görüşme yapmak demek oyuncuya forma giydirmek demek değil sonuçta.

Çevrimdışı Erman1903

Gökhan Gönül' ün gidişiyle Dorukhanın gidişi arasında herhangi bir korelasyon yok. Önceki yönetimin verdiği söz üzerinden yeni yönetim sorumlu tutulamaz. İlla iddialar gerçek diye bir story atmasına gerek yok, sessiz kalarak nötr bir tepki verebilirdi. Menajeri isterse Jorge Mendes olsun oyuncunun gitmek istemediği bir yere menajeri götüremez. Yönetimle Ocağa kadar sözleşme imzalamazsa yasal hakkı, menajerine söyler, teklifleri alır, kazanacağı paraya ve hedeflerine göre isterse gider buna kimse bir şey diyemez. Dorukhan gidecek diyip oyuncuyla görüşmelerin ne olup ne bittiği belli olmadan Ozan Tufan, Deniz Türüç gibi çöplerle takasa sokmaktansa serbest kalması maddi açıdan çok daha faydalı. En azından bu çöplere 3 yıl sözleşme verip para ödemeyiz. Profesyonel bir dünyada böyle saçma bir takas teklif bile edilmemeli.

Kimle takas yapılır/yapılmaz bilmem, biz karar vermiyoruz ama oyuncu 5 kuruş kazandırmadan transfer olacak arkadaşım. Bana göre teknik heyet kimi istiyorsa ona karşılık kullanmalı kendisini çünkü 1-0 dan iyidir. Bekleyip gidişine seyirci kalmak seçenek bile olmamalı.

Aylar önce gidecek dediğimde bizim deli oğlan @cursedofdragon da Gökhan asla gitmez karakterli adamdır diyordu. Sen de şimdi Dorukhan'ı buraya getiren biziz art niyetli değildir diyorsun. Bakalım göreceğiz ne olacağını, Torunogullari Dorukhan bizimle kalacak derse bil ki gidiyor, şaka gibi Gökhan Fenere gitmeden bir gün önce bu açıklamayı yaptı adam gazetelere  :kop:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Başkan bunu da 650ye ikna etmiş demek ki.

650+BONUS a welinton a kimse bieşy demez galiba . Zaten  kötü oyuncu değil.

Çevrimdışı kaan1903

.Stopere keşke Eray Cömerti alabilsek .

Çevrimdışı tangaz

Transfer sezonunda menajer gelip oyuncuyu önerdiyse, mali koşullarını öğrenmek için görüşülebilir ne var bunda? Yöneticiler dışında transfer komitesinde de profesyoneller var. Herkes inşaatçı değil sonuçta. İstenen forvet profiline uygun oyuncudur, oturur konuşursun. Fırsat transferi olarak karşına çıkar, oturur konuşursun şartlar neymiş diye. Gomez' deki gibi şansını denersin, görüşürsün, bir şeyler netleştikten sonra hocaya danışırsın. Hoca isterse gelir, istemezse de yatar bundan daha doğal ne var? Görüşme yapmak demek oyuncuya forma giydirmek demek değil sonuçta.

Katılıyorum, başta torunoğulları hemen her yöneticiye onlarca oyuncu öneren vardır şu günlerde ben bile demirörende çalıştığım yıllarda yıldırım beyi arayıp kaç tane oyuncu önermiştim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

650+BONUS a welinton a kimse bieşy demez galiba . Zaten  kötü oyuncu değil.

alıcı gözle izlemedim ama hemen herkes ligin en iyi 3 stoperinden biri diyor hoca da ısrarla istediğine göre sorun yok demektir. hele hele roco gibi adamın 1,5 imza parası + 1,5 maaş kaldırdığı yerde 1 milyon altına mal olacak wellintona kimse bişey demeyecektir.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Erman1903

Bu oyuncu öyle bilinmeyen herhangi biri değil güzel kardeşim, adamın adı Balotelli. Sağır sultan duydu ilgilendiğimizi, herkes bilecek hoca bilmeyecek gerçekten inanıyor musun yahu bu söylediğinin gerçek olabileceğine. Ha şu var bak @mustafa 'nın dediği gibi bağış için falan gündeme getirildiyse o başka. Ama bu da etik bir olay değil, Beşiktaşlılık duruşuyla falan alakası olmayan bir durum. Başka etik olmayan şeyler de oldu ama çok zor durumdayız ve ben bunları gündeme getirmek istemiyorum bence fazla uzatmayalım. Balotelli'de zaten gelmiyor belli ki, @mustafa kardeşimizin dediği gibidir belki diyelim ve geçelim bize faydası olmaz daha fazla üzerinde durmanın.