2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871453 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

gol olur  :D

Gol bizim işimiz 2-0 oldu bir önce ki sayfa da  :bandit:

Santrafor oynadığım için iyi gol atarım  :eyes

Çevrimiçi murat

Ayrıca halen işkembeden sallamaya devam ediyorsun hakan arslan bu istatistği 8 değil 6 oynayarak yaptı demişsin.

Bu sezon sadece 4 kez 6 numara oynamış hakan arslan 28 kez 8 numara oynamış 1 kez 10 numara oynamış.

bak 3 mevkide oynayabilmiş 3 katlamış işte :evillol:

Çevrimiçi murat

Gol bizim işimiz 2-0 oldu bir önce ki sayfa da  :bandit:

Santrafor oynadığım için iyi gol atarım  :eyes
kendi ceza sahanda dolasma :D

Çevrimdışı Erman1903

Alanyaspor'un Cisse'ye 1.8 milyon verdiğini yazmışsın sanırım, doğru mu okudum diye bir sorayım dedim.

Şu an teklif yaptılar mı bilmiyorum ama biten kontratının o civarda olması lazım. Bana göre şu anki beklentisi 1,2Mden aşağı değildir. İmza parası falan da ister 300-500 talipleri var.

Çevrimdışı Erman1903

Ayrıca halen işkembeden sallamaya devam ediyorsun hakan arslan bu istatistği 8 değil 6 oynayarak yaptı demişsin.

Bu sezon sadece 4 kez 6 numara oynamış hakan arslan 28 kez 8 numara oynamış 1 kez 10 numara oynamış.

Hakan Arslan ağırlıklı sol defansif rolle oynamış gözüküyor ısı haritası falan da o tip.

Çevrimiçi murat

hakan genel olarak 6 oynadı 8 de Mert hakan oynadı yada çift 8 in defansif işlerine hakan arslan hücuma dönük Mert hakan baktı bizdeki elneny atiba misali.penaltısız serbest vurussuz hakan mensah kıyaslaması alayım.

Çevrimiçi murat

Hakan Arslan ağırlıklı sol defansif rolle oynamış gözüküyor ısı haritası falan da o tip.
sence elneny nin yerini doldurabilirmi?

Çevrimiçi sefaköykartali

hakan genel olarak 6 oynadı 8 de Mert hakan oynadı yada çift 8 in defansif işlerine hakan arslan hücuma dönük Mert hakan baktı bizdeki elneny atiba misali.penaltısız serbest vurussuz hakan mensah kıyaslaması alayım.
Şöyle hücum ve savunma olarak bırakayım. Bence mantıklı kıyaslama değil ikisi alakasız oyuncular.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi murat

link=topic=6368.msg1020470#msg1020470 date=1597240094]
Şöyle hücum ve savunma olarak bırakayım. Bence mantıklı kıyaslama değil ikisi alakasız oyuncular.
[/quote]böyle bakınca mert hakan parladı ama işi hakan arslan yapmış gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

sence elneny nin yerini doldurabilirmi?

El-Neny bence tek 6 oynamaya daha musait futbolcu abi çünkü alan kontrolü işlerini daha iyi biliyor. Öyle müthiş bir katkısı yok defansif olarak hatta Hakan başarılı defansif aksiyonu baya daha yüksek ama Elneny sekmiyor, yüzdeli ve basit oynuyor.  Etliye sütlüye çok girmiyor ama tek oynarken nereye gitmesi ne yapması gerektiğini daha iyi bilir defalarca tahtada anlatılmıştır ona oynadığı klüplerde belli bir oyun kültürü var. Hakan Arslan 4-1-2-3 de daha ofansif bir 8in yanında tamamlayıcı oyuncu olarak daha güzel katkı verir ya da 4-2-3-1 deki iki adamdan biri olursa.

Hakan Arslan'la tam benzer tip değiller ama toplamda benzer şekilde katkı alınabilecek iki ucuz yollu oyuncu var yerli bana göre: Biri Hasan Kılıç diğeri İstanbulspor kaptanı Onur Ergün. Bunlar direk süperlig seviyesi adamlar koysan Sivas'a falan birini hiç sırıtmaz söz ettirir yine kendinden.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 16:56:40 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Lider 6 numara, Atiba gibi adam sevenler şu Kopenhag kaptanı Zeca'yı bir izlesin fırsat bulursa.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Mensah'ın menajerleriyle görüşüyormuşuz  :tabe:

https://twitter.com/Mrtkynkhaber/status/1293543632562196483
Geliyor mensah murat özen de 2 gündür ima ediyor benim içime hiç sinmiyor mensah neyi varda biz akan oyunda 1 gol katkısı olan orta saha alıyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geliyor mensah murat özen de 2 gündür ima ediyor benim içime hiç sinmiyor mensah neyi varda biz akan oyunda 1 gol katkısı olan orta saha alıyoruz
Bize Sergen hocanın vardır bir bildiği demekten başka bir şey kalmıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Mensah konusunda forum ikiye bölünmüş durumda.  :biggrinking:
Bazılarımız istatikleri paylaşarak o kadar kötü bir oyuncu olmadıgını, büyük takım ile iş yapacagını söylüyor.
Diğerleri ise sıradan bir oyuncu olup bizde iş yapmacagını söylüyor.

Bakalım hangi taraf dogru cıkacak  :halay:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

öyle deme penaltı attırırız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

öyle deme penaltı attırırız.
Duran top da kullandırırız  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Mensah konusunda forum ikiye bölünmüş durumda.  :biggrinking:
Bazılarımız istatikleri paylaşarak o kadar kötü bir oyuncu olmadıgını, büyük takım ile iş yapacagını söylüyor.
Diğerleri ise sıradan bir oyuncu olup bizde iş yapmacagını söylüyor.

Bakalım hangi taraf dogru cıkacak  :halay:
insallah gelmez ama gelirse ben yanılayım.birde astarı yüznden pahalı birazda o yüzden istemiyoruz. Servbst oyuncu olur takımında tamamdır bunuda çeşit olsun diye alırsın.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 17:34:30 MURAT ]