2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2870318 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi sefaköykartali

Portekiz benficadan Seferovic.
Romadan Rick Karsdorp
  :alala:
Ze  Luis bence. Hocanın en çok onu istediği söyleniyor. Neye istinaden onu da bilmiyorum istatistikleri öyle aşırı golcü değil, çok gol attığı bir sezon da yok. En iyi sezonunda 14 tane atmış. Bir de üstüne üstlük 8-10 bonservis istiyor bu adama Porto.

Çevrimdışı haluk.m

Ze Luis ile ilgilenmek yerine Tiquinho Soares'i zorlasak ?

Eğer sözleşme tarihi doğruysa maksimum 2-2.5m € bonservisle çıkarmak mümkün. 

İyi bir menajerle çalışıyorsak çok temiz çıkarır bu oyuncuyu bize.   Astronomik bir maaş aldığını da sanmıyorum.  (Bir site haftalık 17.000 Sterlin olarak yazmış)
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 14:27:18 jokerhm ]

Çevrimdışı tangaz

Portekiz benficadan Seferovic.
Romadan Rick Karsdorp
  :alala:

birkaç kaynakta hocanın öncelikli tercihi ze luis deniyordu ben pek sıcak değilim ze luise ama hayırlısı diyelim. ze luis son maçını 25 temmuzda oynamış 45 dk sakatlıkdan dönmüş 5-6 maç kaçırmış son 90 dks.ı ise şubatta :( seferoviçinde 25 temmuzdaymış ve son 3 maç 2 gol atmış seferoviç ligde kasımdan beri 90 dk görmemiş ama 4 ağustosta süper kupa finalinde sportingi 5-0 yenmişler 1 asist yapmış 90 dk sahadaymış. bilemedim valla 5-0 kazanılan maçta bile gol atamayan santrafor mu olur yahu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Dorukhan Ocak ayında gidiyor diye yapmak lazım planlamayı, bu çocuktan 5 kuruş alamayacağız bir şey de oynamayacak bence acil düzgün bir takasta kullanılması gerekiyor yerli-yabancı fark etmez.

Çevrimiçi sefaköykartali

Dorukhan Ocak ayında gidiyor diye yapmak lazım planlamayı, bu çocuktan 5 kuruş alamayacağız bir şey de oynamayacak bence acil düzgün bir takasta kullanılması gerekiyor yerli-yabancı fark etmez.
Şu anda kampa oyuncu yetiştirilmeye çalışılıyordur ondan öncelik dış transfere verilmiş olabilir ama Dorukhan' ın bizle imzalayacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Şu anda kampa oyuncu yetiştirilmeye çalışılıyordur ondan öncelik dış transfere verilmiş olabilir ama Dorukhan' ın bizle imzalayacağını düşünüyorum.

Menajeri Ahmet Bulut 1,2M istiyorlar diye biliyorum. Eski yönetimin verdiği söz var veremeyeceğiz biz o paraları, aynı Gökhan gibi gider hatta gitti bile diyebilirim ya Fb ya Gs ondan verim almamız çok zor.

Çevrimdışı cursedofdragon

hani bugün gündem çok hızlı olacaktı saat 14:30 ne gelen var ne giden  :alala:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ze  Luis bence. Hocanın en çok onu istediği söyleniyor. Neye istinaden onu da bilmiyorum istatistikleri öyle aşırı golcü değil, çok gol attığı bir sezon da yok. En iyi sezonunda 14 tane atmış. Bir de üstüne üstlük 8-10 bonservis istiyor bu adama Porto.

Seferovic inde 1 sezon dışında gol atmışlığı yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

hadi transfer gelsin artık cıldıracam sıcaklar bir yandan transfersizlik bir yandan.

Çevrimdışı tangaz

bu rick karsdrop da son maçını 8 martta yapmış antrenman durumu nedir acaba 30 haziranda romaya dönmüş idmanlarda yer aldığını sanmıyorum muhtemelen tesislerde tek başına falanla filanla takılmıştır. eleman için savunması zayıf savunma meziyetleri canerden hallice deniyor kolay adam kaçırırmış alan ve pozisyon bilgisi kötüymüş ama hücumu iyiymiş hücuma çıkınca içe kat edermiş filan deniyor birde çok süratliymiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

birkaç kaynakta hocanın öncelikli tercihi ze luis deniyordu ben pek sıcak değilim ze luise ama hayırlısı diyelim. ze luis son maçını 25 temmuzda oynamış 45 dk sakatlıkdan dönmüş 5-6 maç kaçırmış son 90 dks.ı ise şubatta :( seferoviçinde 25 temmuzdaymış ve son 3 maç 2 gol atmış seferoviç ligde kasımdan beri 90 dk görmemiş ama 4 ağustosta süper kupa finalinde sportingi 5-0 yenmişler 1 asist yapmış 90 dk sahadaymış. bilemedim valla 5-0 kazanılan maçta bile gol atamayan santrafor mu olur yahu

Ze Luis kariyeri boyunca seriye bağlayamadı. Seferovic ise çok iyi beslenmesi gereken bir adam, pas oyununda yoktur takım durursa kendi meziyetleriyle fazla gol atamaz.

Herkes çatır çutur transfer yapıyor bizim 10 gün sonra macımız var oynayacak oyuncumuz yok.Bu bizim makûs kaderimiz herhalde.Şu transferleri hemen ilk kampa yetiştiren bir yönetim göremeden göçüp gideceğiz bu dünyadan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ze Luis - Balotelli - Seferovic bunlar 3 benzemez adam, hiçbir context olmadan plan yapıyor gibiyiz çok ilginç...

Çevrimiçi levitate

sergen bu takar mı baskıyı kamuoyunu, sergen kendisi söyledi yönetimle müthiş uyum içerisindeyiz die ama hala kalkıp böyle düşüncelere girmeniz renkli basının gazına dolduruşuna geldiğinizin ispatıdır.
adam müthiş götürüyor yalnız sezon son maçı sonrası açıklamaları camiayı kenetlemesi vbvb müthiş liderlik ediyor kulübe herif tam bir alfa ve dövmesinde yazdığı gibi Legend.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

https://www.transfermarkt.com.tr/sean-klaiber/profil/spieler/268113

şöle bir sağbek var hollandada 184 boy hücumcu 24 maçta 4 gol 4 asistle skora katlı yapmış her 3 maçın birinde skor katkısı ortalaması var fena durmuyor.

Çevrimdışı Erman1903

sergen bu takar mı baskıyı kamuoyunu, sergen kendisi söyledi yönetimle müthiş uyum içerisindeyiz die ama hala kalkıp böyle düşüncelere girmeniz renkli basının gazına dolduruşuna geldiğinizin ispatıdır.
adam müthiş götürüyor yalnız sezon son maçı sonrası açıklamaları camiayı kenetlemesi vbvb müthiş liderlik ediyor kulübe herif tam bir alfa ve dövmesinde yazdığı gibi Legend.

Uyum içinde değiller demiyorum sadece Balotelli transferine şüphesiz olmadığını düşünüyorum. Her dönem yönetimlerin - taraftarların istediği adamlar olur ve Balo biraz öyle bir isim bence. Hoca anlaşırsanız bakalım der, yönetim önüne getirdiğinde son kararını verir. Sonuçta insan bu robot değil ki herkes etkilenir çevreden topluluğun sinerjisini görünce belki evet diyebilirsin ya da şartlara göre istemezsin, o zamana kadar başka adamlara da bakılıyordur vb ne var ki bunda abi?

Bence de tam bir winner adam Avcı'dan sonra ilaç olacak yegane kişiydi ama planlamada eksikleri var hem teknik ekibin hem yönetiminin ben daha iyi olsun diye eleştiriyorum, adamın en çok gelmesini isteyenlerden biriyim. Torunoğullarının ekibi bence Balotelli olayında şovunu yapıyor ve renklilere değil bizim Beşiktaşlı medyacılara yapıyor servisini 2-3 aydır benim gördüğüm manzara bu.

Çevrimdışı Akil Emre

Ze Luis - Balotelli - Seferovic bunlar 3 benzemez adam, hiçbir context olmadan plan yapıyor gibiyiz çok ilginç...
Maregayı alsınlar yanı da da Cisse gelsin forvet işini çözelim

Çevrimiçi murat

alan açıp duvar ören cinstendir belki.

Çevrimdışı tangaz

belki hocanın 3 ayrı planı wardır  :biggrinking:

adam daha geçen oyuncuya göre plan yaparım sıkıntı yok diyordu

Çevrimdışı tangaz

Uyum içinde değiller demiyorum sadece Balotelli transferine şüphesiz olmadığını düşünüyorum. Her dönem yönetimlerin - taraftarların istediği adamlar olur ve Balo biraz öyle bir isim bence. Hoca anlaşırsanız bakalım der, yönetim önüne getirdiğinde son kararını verir. Sonuçta insan bu robot değil ki herkes etkilenir çevreden topluluğun sinerjisini görünce belki evet diyebilirsin ya da şartlara göre istemezsin, o zamana kadar başka adamlara da bakılıyordur vb ne var ki bunda abi?

Bence de tam bir winner adam Avcı'dan sonra ilaç olacak yegane kişiydi ama planlamada eksikleri var hem teknik ekibin hem yönetiminin ben daha iyi olsun diye eleştiriyorum, adamın en çok gelmesini isteyenlerden biriyim. Torunoğullarının ekibi bence Balotelli olayında şovunu yapıyor ve renklilere değil bizim Beşiktaşlı medyacılara yapıyor servisini 2-3 aydır benim gördüğüm manzara bu.

benim duyduğum ise torunoğlunun ciddi mesai harcadığı çalıştığı bir gün orda bir gün burda kendini parçaladığı şeklinde pek öyle şov mov peşinde bir tip değil bence hatta bir parça silik gibi duruyor