2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871895 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi murat

Dorukhan Ocak ayında gidiyor diye yapmak lazım planlamayı, bu çocuktan 5 kuruş alamayacağız bir şey de oynamayacak bence acil düzgün bir takasta kullanılması gerekiyor yerli-yabancı fark etmez.
ben dorukhanın gitmek istediğini sanmıyorum ama mümkün olduğunca yüksek kontrat koparmak isteyecektir.1 teklik civarına biter bence.

Çevrimdışı tangaz

alan açıp duvar ören cinstendir belki.

yapma servet döndürme, döndürme şevçenko vurdu gol oldu  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Maregayı alsınlar yanı da da Cisse gelsin forvet işini çözelim

maregayı alıyorsak yanına da zlatanı alalım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ben dorukhanın gitmek istediğini sanmıyorum ama mümkün olduğunca yüksek kontrat koparmak isteyecektir.1 teklik civarına biter bence.

bence 10-12 milyon tl peşinde mert hakanın aldıkları filan iştahını kabartıyordur.

Çevrimiçi murat

bu rick karsdrop da son maçını 8 martta yapmış antrenman durumu nedir acaba 30 haziranda romaya dönmüş idmanlarda yer aldığını sanmıyorum muhtemelen tesislerde tek başına falanla filanla takılmıştır. eleman için savunması zayıf savunma meziyetleri canerden hallice deniyor kolay adam kaçırırmış alan ve pozisyon bilgisi kötüymüş ama hücumu iyiymiş hücuma çıkınca içe kat edermiş filan deniyor birde çok süratliymiş.
eldekileri bakınca sağ açık oynasın o zaman.

Çevrimdışı worns

ze luis çok golcü bir oyuncu değil. yetenekli, ekstrem gollerin adamı, fiziksel olarak iyi, link up oyuncusu olacak meziyetleri de var. spartak moskova'da asist sayıları filan iyi. taraftarı coşturacak aksiyonlar filan da yapar ama gol yollarına sızma, doğru pozisyon alma ve bitirme açısından tam bir santrafor kimliği yok. biraz oyun tarzına göre seçim yapmak lazım. benim tercihim daha golcü kimliği olan bir isim olurdu.

Çevrimiçi murat

bence 10-12 milyon tl peşinde mert hakanın aldıkları filan iştahını kabartıyordur.
fenerin hem ortasaha kalabalık hem verecek parası yok Ali Koç'un cebine bakıyorlar.birde geri nasıl dönecek meçhul.bence dorukhanın isteğinden yok yönetim beklemeyi tercih ediyordur.yenibsözleşme teklif etseler senelik 8 milyon TL den dorukhan kabul eder bence bu sene üstüne 650 bin ekstra vermiş oluruz.yönetim bu sene 350 sini alsın elimizi sıkıştırması yoklukta seneye oyununu bakarız belki aynı paraya anlaşırız iyi dönemezse diyordum.iyi dönerse elimizi cebimize o zaman atarız diyordur

Çevrimiçi sefaköykartali

Herkes çatır çutur transfer yapıyor bizim 10 gün sonra macımız var oynayacak oyuncumuz yok.Bu bizim makûs kaderimiz herhalde.Şu transferleri hemen ilk kampa yetiştiren bir yönetim göremeden göçüp gideceğiz bu dünyadan.
Çatır çutur transferlere bir bakalım.
Gs: oğulcan emre kılınç arda turan
Fener: Caner gökhan novak mert hakan.
Ts: no name iki üç oyuncu
Başakşehir: hasan ali kaldırım.

Biraz acımasız davranıyoruz bence. Şu transferleri yönetim yapsa istifaya falan çağrılırdı adamlar.

Çevrimdışı tangaz

eldekileri bakınca sağ açık oynasın o zaman.

lens arkada bu önde olabilir aslında haklısın

Çevrimiçi murat

Ze Luis - Balotelli - Seferovic bunlar 3 benzemez adam, hiçbir context olmadan plan yapıyor gibiyiz çok ilginç...
bu isimlerden balotelli olmayacaksa gidip Almanya'dan ortalama bir santrafor getirsinler kazma da olsa oyun bilgisiyle bizim ligde gol atar.

Çevrimdışı tangaz

fenerin hem ortasaha kalabalık hem verecek parası yok Ali Koç'un cebine bakıyorlar.birde geri nasıl dönecek meçhul.bence dorukhanın isteğinden yok yönetim beklemeyi tercih ediyordur.yenibsözleşme teklif etseler senelik 8 milyon TL den dorukhan kabul eder bence bu sene üstüne 650 bin ekstra vermiş oluruz.yönetim bu sene 350 sini alsın elimizi sıkıştırması yoklukta seneye oyununu bakarız belki aynı paraya anlaşırız iyi dönemezse diyordum.iyi dönerse elimizi cebimize o zaman atarız diyordur

aslında doğrusunu da yapıyoruz nasıl döneceği meçhul sezon sonu tek maç dahi oynayamadı belki sıksık nüksedecek değeri düşecek belki hadi yallah diyeceğiz hepsi birer seçenek

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi sefaköykartali

Uyum içinde değiller demiyorum sadece Balotelli transferine şüphesiz olmadığını düşünüyorum. Her dönem yönetimlerin - taraftarların istediği adamlar olur ve Balo biraz öyle bir isim bence. Hoca anlaşırsanız bakalım der, yönetim önüne getirdiğinde son kararını verir. Sonuçta insan bu robot değil ki herkes etkilenir çevreden topluluğun sinerjisini görünce belki evet diyebilirsin ya da şartlara göre istemezsin, o zamana kadar başka adamlara da bakılıyordur vb ne var ki bunda abi?

Bence de tam bir winner adam Avcı'dan sonra ilaç olacak yegane kişiydi ama planlamada eksikleri var hem teknik ekibin hem yönetiminin ben daha iyi olsun diye eleştiriyorum, adamın en çok gelmesini isteyenlerden biriyim. Torunoğullarının ekibi bence Balotelli olayında şovunu yapıyor ve renklilere değil bizim Beşiktaşlı medyacılara yapıyor servisini 2-3 aydır benim gördüğüm manzara bu.
Hoca zaten Papiss Cisse istiyordu. O geldikten sonra Balotelli' nin gelmesi riskini göze alır niye almasın? 2m nin üstüne çıkmayacaksa, diğer forvet bu sezon gol krallığını kaçıran Papiss Cisse olacaksa niye itiraz edilsin ki?

Çevrimiçi murat

aslında doğrusunu da yapıyoruz nasıl döneceği meçhul sezon sonu tek maç dahi oynayamadı belki sıksık nüksedecek değeri düşecek belki hadi yallah diyeceğiz hepsi birer seçenek
bende bunu demek istemiştim .dorukhan yeni sözleşmeyi köy önüne başlanacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı tangaz

bu isimlerden balotelli olmayacaksa gidip Almanya'dan ortalama bir santrafor getirsinler kazma da olsa oyun bilgisiyle bizim ligde gol atar.

kölndeki anthony modeste aslında ayıboğan tipine uygun o tipler bu ligde iş görüyor kölnden kiralanabilir düşüşte eleman yanına da eric maxim choupo motingi alalım aysonu kontratı bitiyor o arkadaş sol forvette oynuyor bu ikili tutarsa 40 lig maçında 40+yazarlar.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

sergen bu takar mı baskıyı kamuoyunu, sergen kendisi söyledi yönetimle müthiş uyum içerisindeyiz die ama hala kalkıp böyle düşüncelere girmeniz renkli basının gazına dolduruşuna geldiğinizin ispatıdır.
adam müthiş götürüyor yalnız sezon son maçı sonrası açıklamaları camiayı kenetlemesi vbvb müthiş liderlik ediyor kulübe herif tam bir alfa ve dövmesinde yazdığı gibi Legend.
Anadolu takımının hocası Sergen ile Beşiktaş'ın hocası Sergen arasında dağlar kadar fark var. İçinde bulunduğu çalışma ortamı ve şartlar başka bir klüpte olsaydı çoktan basıp gitmişti. Ciddi bir karakter ortaya koyuyor gerçekten.  :claps:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çatır çutur transferlere bir bakalım.
Gs: oğulcan emre kılınç arda turan
Fener: Caner gökhan novak mert hakan.
Ts: no name iki üç oyuncu
Başakşehir: hasan ali kaldırım.

Biraz acımasız davranıyoruz bence. Şu transferleri yönetim yapsa istifaya falan çağrılırdı adamlar.

Bizim acelemiz 2 hafta sonra maçımız olması yoksa lige daha 1 ay var.

En azından belirli mevkiler takıma katılıp turu geçmemiz lazım.

Çevrimiçi murat

Bizim ligde gol atan forvetlere bakarsanız kafa vurusundaviyi stoperlerin arasında ezilmeyen dar alanda iş gören tipler.öyle bizde aradan paslar filan gelmez açık alanda gol senede 3-5 i geçmez.bu nedenle elimizde bir tane fizikli kafacı  bir azman lazım.

Çevrimdışı Erman1903

benim duyduğum ise torunoğlunun ciddi mesai harcadığı çalıştığı bir gün orda bir gün burda kendini parçaladığı şeklinde pek öyle şov mov peşinde bir tip değil bence hatta bir parça silik gibi duruyor

Erken kalkan yol alır abi, vakitlice iş yapsalardı şimdi böyle uykusuz kalmazlardı. Bilen adam sabit durur böyle hırpalanmaz bir sağa bir sola, Karsdorplarını falan da çözme noktasına getirdi her işini yapan insan gibi göstermek - takdir edilmek istiyor bence. Ayrıca her insan kendi istediği olsun ister içinde, her ne kadar teknik sorumlu hoca olsa da kendisi Tff'de Beşiktaş Başkanı olarak gözüküyor. Sergen hoca onun altında bir çalışan, iş her zaman döner dolaşır yukarıdakine gelir bu olayın doğası bu bir şekilde yönetme içgüdüsüyle hareket edersin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mensah da geliyor galiba Murat Özen sinyal çakmış   Mensah -Lemina - Ljajic orta sahası mı düşünülüyor acaba

Baya iyi bir orta saha olur esasen

Hem gerektiğinde Oğuzhan ve Dorukhani da kullanabiliriz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Bizim ligde gol atan forvetlere bakarsanız kafa vurusundaviyi stoperlerin arasında ezilmeyen dar alanda iş gören tipler.öyle bizde aradan paslar filan gelmez açık alanda gol senede 3-5 i geçmez.bu nedenle elimizde bir tane fizikli kafacı  bir azman lazım.

aynen öyle bu nedenle ben elimi korkak alıştırmadım 2 tane azman alalım dedim modeste-moting ikilisi tam bu ligin adamları

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Balotelli’den daha iyi bir isim varmış .M. özen

Mandzukic muhtemelen :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi sefaköykartali

Bizim acelemiz 2 hafta sonra maçımız olması yoksa lige daha 1 ay var.

En azından belirli mevkiler takıma katılıp turu geçmemiz lazım.
Biz zaten acele etmeliyiz. Bu hafta sağ bek forvet nsakala ve wellinton gelmek zorunda. Ama rakiplerin de çatır çutur transfer yapmalık bi durumu yok anadoludan oyuncu alıp duruyorlar. Bizim asıl yarışımız zamanla.

Çevrimdışı tangaz

Erken kalkan yol alır abi, vakitlice iş yapsalardı şimdi böyle uykusuz kalmazlardı. Bilen adam sabit durur böyle hırpalanmaz bir sağa bir sola, Karsdorplarını falan da çözme noktasına getirdi her işini yapan insan gibi göstermek - takdir edilmek istiyor bence. Ayrıca her insan kendi istediği olsun ister içinde, her ne kadar teknik sorumlu hoca olsa da kendisi Tff'de Beşiktaş Başkanı olarak gözüküyor. Sergen hoca onun altında bir çalışan, iş her zaman döner dolaşır yukarıdakine gelir bu olayın doğası bu bir şekilde yönetme içgüdüsüyle hareket edersin.

bu ve benzeri yorumlara her seferinde aynı cevabı verdim vermeye de dewam edeceğim. bu dedikleriniz ideal koşullarda geçerli kimyada bile böyle ve biz hiç bir açıdan ideal koşulda değiliz hatta yakınında bile değiliz bu nedenle evet bende sıksık kızıyorum yönetime zaten seçilmelerini de istemiyordum ama çok da suçlayamıyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mensah sürekli dripling yapan takım oyunundan kopuk sadece dikine mesafe katetmeleri millete güzel görünüyor. Bize yere sağlam basan oyun kurabilen futbol zekası yüksek adam lazım.