2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2869790 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı mrred

fenerli değil mi bu adam nasıl bilgi alıyor içerden ben halen utkudan şüpheleniyorum.

Gidip fenere yetiştirmiştir coktan Beşiktaş bir oyuncu ile anlaşmak üzere araya girip fiyatı yükseltin bozun anlaşmayı diye.
Fulyada doğup büyümüş sergenin yakın arkadaşı
The great gig in the sky

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu haber global de iyi çalışyo spor alanında. Bi sürü özel haber görüyorum fotoğraflı falan.  :claps:

Bu arada Atiba hayırlı olsun  :ok: 500 bin euro + bonuslarla bitirmişiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fulyada doğup büyümüş sergenin yakın arkadaşı

sergen mi bilgi sızdırıyor diyorsun yani Beşiktaşın kötülüğünü istiyor diyorsun ?

Ee hadi bu sene sergen sızdırıyor dedin geçen senelerde de bu adam transferleri önceden söylüyordu içirden bilgi sızdıran başka biri var.

Çevrimdışı sosyalkartal

akşam fotoğraflı imza yarın Türkiye hazırlanın
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

fenerli değil mi bu adam nasıl bilgi alıyor içerden ben halen utkudan şüpheleniyorum.

Gidip fenere yetiştirmiştir coktan Beşiktaş bir oyuncu ile anlaşmak üzere araya girip fiyatı yükseltin bozun anlaşmayı diye.
Sergen ile yakınlar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

mirinle rocoyu da birilerine kitleyip boyduda kiralık göndermek gerek ben boydun gelişeceğine inanıyorum/inanmak istiyorum

Abi bu yoğun fikstürde takımda durması daha hayırlı sanki Boyd un

Çevrimdışı mrred

@cursedofdragon Bilgi sızdırıp sızdırmadığını bilmiyorum ki belki de sallıyordur fakat çoğu zaman tutturuyor. Bilerek yanlış bilgi de sızdırıyor olabilir. Her şey olabilir
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

mirinle rocoyu da birilerine kitleyip boyduda kiralık göndermek gerek ben boydun gelişeceğine inanıyorum/inanmak istiyorum
İnanmak istiyoruz evet.Çünkü başka çare yok.O bölgede eksik çok ,sıkıntı çok.Boyd'un gelişme göstermesi şart kere şart.Bedava gönderirsek çok yazık olur.Zira Boyd katkısı (?) alabileceğimiz bir adamı bile 1 milyondan aşağı alamayız bu şartlarda.Vermezler 400-500 gibi rakamlara çünkü.
Benzer şeyleri Lens içinde düşünüyorum.

10 numara geliyorsa Ljajic yolcu. Umarım daha iyisini getirebiliriz.

papis cisse ve mensahtır.

Gelen gideni aratmasa bari genelde öyle oluyor.

Çevrimiçi sefaköykartali

Acaba kiralık Lemina almak yerine, Leicester' dan serbest kalmış Nampalys Mendy' yle ilgilenemez miyiz? Trabzon kovalıyor diyorlar 28 yaşında daha 3-4 sene oynar. EPL' de tutmadı ama burada fakir Kante' si olur o eleman.
Aynı şekilde Newcastle' ın opsiyonlu kiralayıp, almaktan vazgeçtiği Nabil Bentaleb var. Mensahtan kat kat iyi bir 8 numara. Sözleşmesinin de 1 yılı kalmış. Bu oyuncularla ilgilenmek çok mu zor?

Çevrimiçi sefaköykartali

papis cisse ve mensahtır.

Gelen gideni aratmasa bari genelde öyle oluyor.
Mensah 10 numara mıymış? Ljajic yerine düşünüyorsak vay halimize. Ha belki çift 8 oynatmak isteyebilir sergen hoca. Akpom ısrarı da buradan sebep olabilir. Mensah-Dorukhan-Lemina gibi fizikli bir üçlü merkez orta saha düşünüyor olabilir. Klasik 10 numara oynarsa Mensah hiçbir şey yapamaz bizde. Ljajic' in yaratıcılığının çeyreği yok.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 13:42:40 sefaköykartali ]

Beşiktaş, Fabrice N'Sakala ile 2+1 yıllığına anlaşma sağladı. Oyuncu senelik garanti ücret ve primler dahil toplamda 850 bin Euro ücret alacak. Resmi imzaların yetişmesi durumunda N’Sakala saat 18:00’de yapılacak antremana katılacak. (Haber Global)

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Balotelli ile yönetimin her konuda anlaştığı söyleniyor. Sergen hocanın bu transferi çok istediğini sanmıyorum (...). Özellikle servis ediliyor hoca da sonunda ok der gibi kamuoyu baskısına dayanamayıp...
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 13:46:28 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Balotelli ile yönetimin her konuda anlaştığı söyleniyor. Sergen hocanın bu transferi çok istediğin sanmıyorum (...). Özellikle servis ediliyor hoca da sonunda ok der gibi kamuoyu baskısına dayanamayıp...
Sergen hocanın herhangi bir baskıya gelip istemediği bişeyi istiyormuş gibi yapma ihtimali yok. Risklerini hesaba katıp ona göre bir sözleşme yaptılarsa, yedek forvet transferi de hocayı tatmin edecek birisi olursa okeyler bence. Transfer döneminde istemediği bir şey olursa çıkar tvye söyler hoca.

Balotelli ile yönetimin her konuda anlaştığı söyleniyor. Sergen hocanın bu transferi çok istediğini sanmıyorum (...). Özellikle servis ediliyor hoca da sonunda ok der gibi kamuoyu baskısına dayanamayıp...

sergen hocanın istemediği bir oyuncuyu getirme şansları yok hoca kabul etmez.Sergen hocayı başka hocalar ile karıştırmayın  :eyes

Çevrimdışı Erman1903

Sergen hocanın herhangi bir baskıya gelip istemediği bişeyi istiyormuş gibi yapma ihtimali yok. Risklerini hesaba katıp ona göre bir sözleşme yaptılarsa, yedek forvet transferi de hocayı tatmin edecek birisi olursa okeyler bence. Transfer döneminde istemediği bir şey olursa çıkar tvye söyler hoca.

Kaç sezondur gündemimizde olan bir adam, yeteneklerini ve bizim birçok transferi bitiremeyeceğimizi tahmin ettiği için olmaz dememiştir bence. Onun istemediği oyuncu alınmaz ama Boateng'in de benzer şekilde geldiğini düşünüyorum.

Çevrimiçi sefaköykartali

Siyah beyazlıların önceki gün gerçekleştirdiği yeni sezonun ilk antrenmanında yer alan tecrübeli futbolcu dün idmana katılmazken, kulüpten sakatlık açıklaması yapıldı ve "Soleus' kasında hafif-orta evre zorlanma saptanmış olup futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" denildi.
Ancak Ljajic'in ödemelerinde yaşanan gecikme nedeniyle sakatlık raporu aldığı öne sürüldü.

(Hürriyet)

Bu haber doğruysa tekliflere göre Rusyaya veya başka bir yere satmamız lazım. Oyalamasın bizi hiç.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://www.transfermarkt.com.tr/luis-ibanez/leistungsdaten/spieler/73623/plus/0?saison=2015

Şu zamanında Ts ye gelen bizimde almaya çalıştığımız oyuncunun  kızılyıldız takımda o dönemki dehşete düşüren sol bek istatistikleri. bazen hiç göründüğü gibi olmuyor.

Çevrimdışı tangaz

sergen bu takar mı baskıyı kamuoyunu, sergen kendisi söyledi yönetimle müthiş uyum içerisindeyiz die ama hala kalkıp böyle düşüncelere girmeniz renkli basının gazına dolduruşuna geldiğinizin ispatıdır.
adam müthiş götürüyor yalnız sezon son maçı sonrası açıklamaları camiayı kenetlemesi vbvb müthiş liderlik ediyor kulübe herif tam bir alfa ve dövmesinde yazdığı gibi Legend.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona