2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871612 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Akil Emre

Sağlıklı Lemina çok fayda sağlar. Ama  her zaman sağlık her şeyden önce gelir. :)
Ben kiralık işine karşıyım adam iyi oynasa gelecek sene alamıyoruz, aidiyet duygusu yoksa zaten kiralığım deyip son haftalarda kendini kasmaz. Yokmu bonservisli zar atanileceğimiz 8 numara 6 numara.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu vida ve ljajic' e teklifler vardı onlar ne oldu acaba? Larin de Belçikaya yolcuydu en son. Gidenlerin hızlanması gelenler için de önemli. Elimizi çabuk tutmalıyız
Larin'de bonservis pazarlığı yapıyoruz. Ben gitti gözüyle bakıyorum. Vida ve Ljajic haberleri bir anda durdu. Bakalım yakında kokusu çıkar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sosyalkartal

Kardsrop transferi imzaya kaldı hayırlı olsun
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi sefaköykartali

Acaba kiralık Lemina almak yerine, Leicester' dan serbest kalmış Nampalys Mendy' yle ilgilenemez miyiz? Trabzon kovalıyor diyorlar 28 yaşında daha 3-4 sene oynar. EPL' de tutmadı ama burada fakir Kante' si olur o eleman.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 12:05:37 sefaköykartali ]

Çevrimdışı tangaz

Larin'de bonservis pazarlığı yapıyoruz. Ben gitti gözüyle bakıyorum. Vida ve Ljajic haberleri bir anda durdu. Bakalım yakında kokusu çıkar  :tabe:

bu kesin bilgi mi mustafa? kiminle pazarlık halindeyiz?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Acaba kiralık Lemina almak yerine, Leicester' dan serbest kalmış Nampalys Mendy' yle ilgilenemez miyiz? Trabzon kovalıyor diyorlar 28 yaşında daha 3-4 sene oynar. EPL' de tutmadı ama burada fakir Kante' si olur o eleman.

Atiba gibi 40 a kadar oynar :)

Çevrimiçi sefaköykartali

Balotelli' yle de oynamışlar Nice' de.

Çevrimdışı mrred

Özen yazdı
bir şeyler geliyor beyler sıkı durun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

Özen yazdı
bir şeyler geliyor beyler sıkı durun
Süreyya Soner' in yeni saç modeli haberi girildi bile  :lol: edit: Atiba antrenmana çıkacakmış bugün.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2020, 12:23:55 sefaköykartali ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Değişik kaynaklardan aynı haberi okudum. Bence gerçek  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Atibaymış :D

olsun oda bir şeydir :D

Ama biz istemek transfer zaman kalmamak gelmemek transfer tur yalan olmak çabuk olmak :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayırlı olsun  :)

Beşiktaş, Atiba ile her konuda anlaştı!

Beşiktaş, Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson ile her konuda anlaştı.

Siyah Beyazlı yönetim tecrübeli oyuncuyu ikna etti. Tecrübeli futbolcunun bugün Beşiktaş takımı ile birlikte antrenmana çıkacağı öğrenildi.

Atiba'nın yıllık 500 bin euro + bonus alacağı bildirildi. (via. Murat Özen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Zulte ile pazarlık halindeymişiz normalde 2.5 opsiyonu var fakat adamlar o kadar vermek istemiyorlar. 1 hafta önce murat özen 1.8 milyona kadar çıktıklarını söylemiş. 2 ye falan biter.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Süreyya Soner' in yeni saç modeli haberi girildi bile  :lol: edit: Atiba antrenmana çıkacakmış bugün.
:D
Bugün baya gelişmeler olcakmış
The great gig in the sky

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ölümü görüp , sıtmaya razı olacagız bu transfer döneminde de  :bawling:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

https://twitter.com/leventumit_erol/status/1293480336832200705?s=20

fenerli değil mi bu adam nasıl bilgi alıyor içerden ben halen utkudan şüpheleniyorum.

Gidip fenere yetiştirmiştir coktan Beşiktaş bir oyuncu ile anlaşmak üzere araya girip fiyatı yükseltin bozun anlaşmayı diye.

Çevrimdışı tangaz

Zulte ile pazarlık halindeymişiz normalde 2.5 opsiyonu var fakat adamlar o kadar vermek istemiyorlar. 1 hafta önce murat özen 1.8 milyona kadar çıktıklarını söylemiş. 2 ye falan biter.

mirinle rocoyu da birilerine kitleyip boyduda kiralık göndermek gerek ben boydun gelişeceğine inanıyorum/inanmak istiyorum