2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2872301 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi tolga1903

Adamın kulübünde devam eden sözleşmesi var ve orada 2 milyon alıyor zaten. Bir de kulübünü ikna edeceksin, maaşının bir kısmını ödesin diye.

O adamın pozisyonunda Atiba, Dorukhan ve Oğuzhan var zaten. O bölgede bu kadar pahalı bir adam lüks.

6 numara için bu paralara çıkmayı düşünüyorsak, bizim epey paramız varmış demek. O zaman Burak ve Gökhan neden gitti, Atiba neden hala evinde çalışıyor?

Bir de kiralık ha, adamı alıp oynayacaksın, seneye dönecek. Şu mali durumda kiralık adama 2 milyon Euro vermenin mantıklı tarafı yok. Git Norveç'ten 1 milyon bonservisle ve 300 bin Euro maaşla adam al, belki parlatır satarsın.

2 milyon euro bence de çok bu kadar riskli oyuncu için o paralara çıkabileceğimizi sanmıyorum zaten belirttim uygun maliyetle getirebilirlerse diye. Lemina olur başkası olur mutlaka merkez orta ve defansif orta saha almak zorundayız yıllardır yerlerinde atiba var oğuzhan var diye ihmal ediliyor özellikle bu merkez orta saha mevkisi. Dorukhan'da bence bizim takımda o bölgenin aranan ismi değil sağlıklıyken izledik. Oğuzhan'a güvenilip yola çıkılmayacağını yıllar evvel öğrenmemiz lazımdı atiba ise 37 yaşında artık. Ben balotelli gibi bir kapalı kutuya 3 milyon euro gömeceğime önce orta sahamı sağlama alırdım bilmiyorum belki hocanın görüşü farklıdır.

Çevrimdışı sosyalkartal

Balotelli mensah cisse 3 ü aynı anda açıklanacak transfer müziği bile hazır
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı worns

https://sillyseason.com/salary/sl-benfica-players-salaries-129979/

bir çok kaynakta bu şekilde benfica'nın maaşları. cavani için özel bir bütçe yaratmışlar muhtemelen çünkü standartları çok altında normalde. yalnız onlarda da hatalar var . en çok maaş alan 3 oyuncularından verim alamıyorlar. en çok maaş alan oyuncuları 2.4 m ile vasat bir orta saha oyuncusu olan samaris.

Çevrimdışı worns

Çevrimiçi yaço58

Bizim formalar niye bu kadar geç açıklanıyor program pazardı pazartesi satışa çıkarırdın programda Sergen hocayla falan da tanıtımı yapmış olurdun geç kalıyoruz herşeye

Çevrimdışı tuncaboylu

bir çok kaynakta bu şekilde benfica'nın maaşları. cavani için özel bir bütçe yaratmışlar muhtemelen çünkü standartları çok altında normalde. yalnız onlarda da hatalar var . en çok maaş alan 3 oyuncularından verim alamıyorlar. en çok maaş alan oyuncuları 2.4 m ile vasat bir orta saha oyuncusu olan samaris.
Severovic senelik 1 milyon Euro mu alıyor yani? Bir de dünyanın en iyi menajerlik firmalarından biriyle çalışıyor.

Çevrimdışı tangaz

way be toplam 20 milyon yuro maaş ödüyorlar ve muhtemelen brüttür.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

lemina işi ciddi galiba hmm
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

mensahın attığı 5 golün 3ü penaltı 1i frikik akan oyunda tek golü var.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi sefaköykartali

Balotelli Cisse doğru ikili. Yani Balotelli doğru oyuncu mu bilemem ama şu aşamada Beşiktaş' ın bu riski almaya ihtiyacı var. Tabii maaşı söylendiği gibi 2 milyonun üstüne çıkmayacaksa.

Çevrimiçi sefaköykartali

Lemina da kaliteli bir isim. Bu sene gsnin saçmalıklarından son haftalarda sorun yaşadı ama Mensah' tan daha çok gelmesini isterim şahsen. Sakatlık konusu iyi incelenmeli ama. Hatta ikisi yan yana hücumda çok etkili oluruz ama savunmada büyük sıkıntı çekeriz. Yalnız çok fazla sorun çıkarabilecek oyuncuyla ilgileniyoruz. Bu iş iyice bütün çer çöp oyunculara " Şenol hoca tedrisatında bambaşka olur" demeye benzedi. Balotelli, Cisse, Mensah, Lemina hepsi problem çıkarmaya müsait oyuncular. Sergen Hoca da benim bildiğim kadarıyla Gandhi değil.

Çevrimiçi yaço58

Lemina da kaliteli bir isim. Bu sene gsnin saçmalıklarından son haftalarda sorun yaşadı ama Mensah' tan daha çok gelmesini isterim şahsen. Sakatlık konusu iyi incelenmeli ama. Hatta ikisi yan yana hücumda çok etkili oluruz ama savunmada büyük sıkıntı çekeriz. Yalnız çok fazla sorun çıkarabilecek oyuncuyla ilgileniyoruz. Bu iş iyice bütün çer çöp oyunculara " Şenol hoca tedrisatında bambaşka olur" demeye benzedi. Balotelli, Cisse, Mensah, Lemina hepsi problem çıkarmaya müsait oyuncular. Sergen Hoca da benim bildiğim kadarıyla Gandhi değil.
Lemina yerine elnenyi tercih ederim her zaman Leminanın ne vereceği meçhul

Çevrimdışı MUSTAFA_

Balotelli Cisse doğru ikili. Yani Balotelli doğru oyuncu mu bilemem ama şu aşamada Beşiktaş' ın bu riski almaya ihtiyacı var. Tabii maaşı söylendiği gibi 2 milyonun üstüne çıkmayacaksa.
Bence Balotelli'nin maaşı söylendiği gibi 1.5 - 1.8 milyon bandında olacak. Yalnız vergisi ile birlikte düşününce 2.5 milyonu bulacak. Onun için bu kadar ayrışma çıktığını düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Balotelli mensah cisse 3 ü aynı anda açıklanacak transfer müziği bile hazır

:lol: :lol:  :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

mensahın attığı 5 golün 3ü penaltı 1i frikik akan oyunda tek golü var.
Mensah'ın ismi ilk çıktığı günden beri anlam veremiyorum. Benim kafamda iki yönlü orta saha kavramına uymuyor. Umarım GS'ye çakarlar da kurtuluruz. Yanlız Lemina işi de ciddi görünüyor. Sakatlıktan bu sene çok çekeceğiz anlaşılan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Mensah'ın ismi ilk çıktığı günden beri anlam veremiyorum. Benim kafamda iki yönlü orta saha kavramına uymuyor. Umarım GS'ye çakarlar da kurtuluruz. Yanlız Lemina işi de ciddi görünüyor. Sakatlıktan bu sene çok çekeceğiz anlaşılan  :tabe:

Ljajic'le Lemina sırayla sakatlanırsa sorun olmaz. Onu iyi ayarlamaları lazım. Sırası gelen iyileşecek  :ok: :D

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben de katılıyorum ama Elneny tekrar gelmek istemez muhtemelen. Geçen sene 15 bin € için antrenmana vs çıkmayan oyuncu tekrar aynı sıkıntıları yaşamak ister mi bilmiyorum. Lemina da bu sene sakat diyenlere gerçek Lemina' yı göstereceğim diye açıklaması var böyle bir motivasyonla geliyor ama bence Mensah' ın alternatifidir şu anda.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bence Balotelli'nin maaşı söylendiği gibi 1.5 - 1.8 milyon bandında olacak. Yalnız vergisi ile birlikte düşününce 2.5 milyonu bulacak. Onun için bu kadar ayrışma çıktığını düşünüyorum  :tabe:
Ben de böyle düşünüyorum. 1.5 - 1.8 garantisi, bonuslarla da (ŞL' ye kalma, gol, ligde başarı vs.) 2.5-3 ü bile bulabilir sıkıntı yok. Şampiyonlar ligine kalıp şampiyon yapsın 3 milyon ona anasının ak sütü gibi helal.

Ben de katılıyorum ama Elneny tekrar gelmek istemez muhtemelen. Geçen sene 15 bin € için antrenmana vs çıkmayan oyuncu tekrar aynı sıkıntıları yaşamak ister mi bilmiyorum. Lemina da bu sene sakat diyenlere gerçek Lemina' yı göstereceğim diye açıklaması var böyle bir motivasyonla geliyor ama bence Mensah' ın alternatifidir şu anda.

İsteyince sakatlanmıyo mu yani bu Lemina? Bu sene sakatlanmıcam demiş resmen  :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sağlıklı Lemina çok fayda sağlar. Ama  her zaman sağlık her şeyden önce gelir. :)

Çevrimdışı levitate

performans olarak ne vereceği meçhul değil bence

ama maç sayısı açısından meçhul :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu vida ve ljajic' e teklifler vardı onlar ne oldu acaba? Larin de Belçikaya yolcuydu en son. Gidenlerin hızlanması gelenler için de önemli. Elimizi çabuk tutmalıyız