2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871315 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Boştaki N'sakala ve 6 aydır teklif bekleyen Atiba ile sözleşme imzalayamayan arkadaşlardan, Balotelli'ye 3 milyon Euro vermelerini bekliyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Atiba'ya 350Bin Euro + 150 Bin bonus deniyor... :(

Çevrimdışı haluk.m

Boştaki N'sakala ve 6 aydır teklif bekleyen Atiba ile sözleşme imzalayamayan arkadaşlardan, Balotelli'ye 3 milyon Euro vermelerini bekliyoruz.

Aslında Balotelli'ye 3m € vermelerini beklemiyoruz, boş işlerin peşinde koşan onlar. 

Aldin Turkes forumda yazıldı, Altınsay'da önermiş ama bizimkiler koşa koşa Apkom'a teklif yaptı  :alala:

Forumda arkadaşların yazdığı oyunculardan 3 tane takım kurulur, maliyeti de Balotelli kadar olmaz.   

Boş beklenti yaratan Balotelli'ye teklif yapıp 10 gündür haber bekleyendir.

Çevrimdışı worns

Atibanin gec baslamasi biraz dinlenmesi yararimiza bence, her turlu anlasilir zaten. Maca uc dort gun kala antremanlara cikmaya baslar ilk 11de de oynar.

iki yıldır öyle olmuyor. hep geç form tutuyor. sezon içinde zaten ekonomik kullanılması gereken bir oyuncu artık. sürekli yüksek tempo beklenmesini ben de savunmam. ama paok maçı düşünülerek olabildiğince erken kampta olmalıydı.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

https://fmdataba.com/tr/20/p/150434/martin-campana/#gallery-1

https://www.transfermarkt.com.tr/martin-campana/profil/spieler/91755

gazişehir bu kaleciyi alıyormuş daha önce forumda yazılmıştı sanırım

hep ortalama üstü transfer yapıyor bu takım. geçen sene ki kadroları da oyun anlayışları da standart üzeriydi. kadroyu sumudica mı yapıyor (geçen sene çok tanıdığı adam getirmişti junior, tosca, maxim gibi) ya da farklı bir direktör mü var bilmiyorum ama alanya gibi üst gruba yaklaşabilirler bu sene. ilk senede 8.lik de gayet iyiydi.

Çevrimdışı worns

balotelli'ye max 1 milyon garanti para ve şampiyonluk-gol bonusları ile sıcak bakıyorum. garanti 2 ve üzeri bir para verilecekse kesinlikle hayır. 20+ gol atsa ve şampiyon olursak maaşının 2.5-3e gelmesinde de bir problem olmaz. sadece kişisel başarı bonusu olmamalı, ciddi bir miktar şampiyonluk bonusu olmalı. brescia'da da sözleşmesi öyleydi sadece 15 gol değil bir de kümede kalma bonusu vardı. o şekilde 3.2'ye geliyordu ama alamadı tabi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Sergen hoca Balotelli'yi istemiyormuş  :alala:

https://twitter.com/tivibuspor/status/1293259383078625282

sergen istemiyorsa alınmasın. böyle bir transfer hikayesiyle verim alabileceğin oyuncu değil. hoca bu tür karakterlerle uğraşmak istemiyorum diyorsa hayır gelmez bu işten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

sergen istemiyorsa alınmasın. böyle bir transfer hikayesiyle verim alabileceğin oyuncu değil. hoca bu tür karakterlerle uğraşmak istemiyorum diyorsa hayır gelmez bu işten.
Yönetim bu transferle büyük risk alıyor. Tutarsa kral tutmazsa rezil olurlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Sergen hoca Balotelli'yi istemiyormuş  :alala:

https://twitter.com/tivibuspor/status/1293259383078625282

Her transferi Sergen hocaya yıkıyorlar. 

Biz imza attırıyorduk Sergen hoca almayın dedi,  alıyoruz ama Sergen Hoca istediği için alıyoruz.

Yönetimin ve danışmanların listesinde sadece Ninua, Balotelli mi var ?   
Düzgün bir oyuncu getirseler Sergen hoca niye istemesin ?
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 22:06:16 jokerhm ]

Çevrimdışı tangaz

yönetim foss ötesi şu an aziz yıldırım gibi şl.den elendikten sonra adam alsan ne almasan ne 2 maç geçsek playoffda elensek bile 5 milyon para gelecek neyin kafası bu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

atibaya da her sene başı şu terbiyesizliği yapmak ayıptır eski yönetimden farkın nerede oda atibayı paspas ederdi sende oda transferi geç yapardı sende başlarım ben böyle işe yeter yaa neyle sınanıyoruz biz yeter
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı worns

Yönetim bu transferle büyük risk alıyor. Tutarsa kral tutmazsa rezil olurlar  :tabe:

haberin doğruluğunu bilmiyorum tabi ama balotelli gibi oyuncuları hoca istemezse almazsın. çünkü zaten idaresi için ekstra çaba sarfedilmesi gerektiği belli. ha hocan araştırır, bakar, ben idare ederim, performans alırım der, yönetim stili uyuyordur, o zaman riske girersin. aksi taktirde bile bile lades bu. ortaya patlamaya hazır bomba bırakırsın. kaldı ki ben oyuncuya soğuk bakmıyordum hiç bir zaman. ama hocanın isteği önemli böyle oyuncularda. hocasıyla uymazsa zaten problem çıkacağı garanti.

Çevrimdışı tangaz

Atiba'ya 350Bin Euro + 150 Bin bonus deniyor... :(

yuhh bu nedir yaa

Çevrimiçi yaço58

Rick Karsdorp, Mario Lemina ve Mario Balotelli... Planlamayı kim yaptıysa bu oyunculara 50 maç oynatamayacağımızın farkındadır umarım  :money:

https://twitter.com/MadidAsper/status/1293233807567605760
Lemina çok sıkıntılı sakatlık konusunda ben anlamıyorum dünyada topçu kalmadı mı hep aynı isimler

Çevrimdışı tangaz

bu arada bresciada 15 gol ve kümede kalma bonusu vardı italyada senede 35 gol atan takım brescia ve o takımda 15 gol at deniyor biz bu sene 40 lig maçı yapacaz ve 25 gol altına bonus filan vermemeliyiz ne 15i beyler

Çevrimdışı worns

atibaya da her sene başı şu terbiyesizliği yapmak ayıptır eski yönetimden farkın nerede oda atibayı paspas ederdi sende oda transferi geç yapardı sende başlarım ben böyle işe yeter yaa neyle sınanıyoruz biz yeter

her sene atiba'ya 100 bin euro az vereceğiz diye sezonu adamsız açıyoruz. hem adama terbiyesizlik hem takıma zarar. zaten orta sahada iki üç adamın var yok, çıldırmamak elde değil şu işe

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha yeni aklımız başımıza geldi herhalde. Tam bir plansızlık  :money:

Erdal Torunoğulları, N'Sakala ile yıllık 800 bin Euro, Welinton ile 850 bin Euro yıllık ücrette anlaştı. Başkan Ahmet Nur Çebi ise yeniden görüşerek anlaşılan ücretlerde indirim istediği öğrenildi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Erdal Torunoğulları, N'Sakala ile yıllık 800 bin Euro, Welinton ile 850 bin Euro yıllık ücrette anlaştı. Başkan Ahmet Nur Çebi ise yeniden görüşerek anlaşılan ücretlerde indirim istediği öğrenildi.

Çevrimdışı worns

Daha yeni aklımız başımıza geldi herhalde. Tam bir plansızlık  :money:

bu haber de ayrı ilginç :) alanyalıları en azından kampa getirirler de ön elemelerde oynatırız diyorduk onlar bile belirsiz.

Çevrimdışı tangaz

gözümde düşük-orta kredisi vardı yönetimin şimdi hiç kalmadı kamp başlamış 15 güne maç war santraforun yok ön liberonla kontrat yenilememişsin diğer ön liberon gitmiş yerine hamle yapmamışsın sağ sol bek gitmiş stoper gitmiş kaleci gitmiş ilk 11den iş yapan 5-6 adam vardı hepsi gitmiş ve yerine tek bir adamı dahi kampa sokamaışsın bu nasıl bir iş bilmezliktir beceriksiliktir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu haber de ayrı ilginç :) alanyalıları en azından kampa getirirler de ön elemelerde oynatırız diyorduk onlar bile belirsiz.
Nedense hiç şaşırmıyorum. Daha önce de bu paraların bu oyuncular için fazla olduğunu konuşmuştuk. Deli Balotelli'ye para vereceğiz diye herkesten indirim isteniyor. Böyle saçma bir yönetim şekli ve planlama olamaz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★