2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2871255 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı doganay

Ljaic maça yetisemiyor mu ki !? Nekadar zaman yok

Çevrimdışı tuncaboylu

Cirit atmışlar ama onlara vaat edilen paraların ödemesini alamamışlar ve düşman olmuşlar. Torunoğulları'nın iş yapması zor bu şartlarda. En azından Avrupa bağlantılarını kullanır diyordum o konuda da çuvalladı gibi görünüyor. İşler bunun için çok çıkmaza giriyor. Bakalım çözebilecekler mi?
Birileri de Ziraat Bankası'ndan gelen paralarla menajerlerin ödemesi yapıldı diyor.

Anlamadım ben bu işten bir şey.

Ayrıca Torunoğulları ben de hayal kırıklığı yarattı, hani o meşhur Hollanda ve Almanya bağlantıları?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic çok küçümseniyor anlamadığım bir şekilde. Ljajic gidince sonra geri gelsin diyecek herkes  :tabe: Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1293215519911432192

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ımız 31 Ağustos'ta başlayacak turnuvada Fenerbahçe, Antalyaspor ve Sivasspor ile birlikte yer alacağını açıkladı.

*Karşılaşmalar Vodafone Park ve Ülker Stadyumu’nda oynanacak.

https://twitter.com/Besiktas/status/1293215855384420353

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Panik butonuna basıldı. Alanyaspor'dan oyuncu akışı devam ediyor...

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1293216948571058176

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Ljajic çok küçümseniyor anlamadığım bir şekilde. Ljajic gidince sonra geri gelsin diyecek herkes  :tabe: Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir  :tabe:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1293215519911432192
Tek sıkıntısı Bi var 3 yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tek sıkıntısı Bi var 3 yok
Yerine gelen bu kadar skor katkısı verecekse gelsin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

@tangaz abi senin çek eleman bu sene canavar gibi oynamış. ucuza alamayız ama yaşı genç. çek liginin popülaritesi arttı. ben geçen sene orayı baya izliyordum. krmencik ve komlichenko'yu çok tutmuştum. biri 4e biri 6 ya transfer yaptı. hatta soucek filan 10u geçti galiba. kanga'yı seviyordum, o da kaçtı fırsat transferi olabilirdi.

@tuncaboylu abi prostar'ın gelip pazarladığı oyuncuyu almakla, senin ilgilendiğin takip ettiğin oyuncunun prostarla çalışması olması aynı şey değil ki. sonuçta malinovski'de yarmolenko da rakitsky de prostar'ın oyuncusu. fırsatın olsa bunları almayacak mısın? atalanta'yı kazıklamış gibi görünmüyorlar.

bu arada bizim gündemimizde de prostar'ın bir oyuncusu var sanırım. viktor kovalenko.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 19:21:01 worns ]

Çevrimdışı Erman1903

walla o günlerde gayet izlemiş gibi konuşuyordun üstelik ben kimse (belki 1-2 kişi hariç) izlemediği oyuncuya methiyeler düzüyor diye eleştiriyordum hatta senin cevabın üzerine seni tenzih ederim belli ki izlemiş o 1-2 kişiden biriymişsin demiştim. o zaman sözümü geri alıyorum seni de tenzih etmiyorum  :D

son olarak rebocho vidanın anca getir götürünü yapar kramponunu taşır dünya kupası finali oynamış adamla rebochoyu kıyaslamak akla yatkın değil. vidayı hepimiz eleştiriyoruz ama adam da haklı yanında roco mirin ruiz necip arkasında karyus yanında savunmayı bırakmış caner hızlı adam görünce emrah yüzlü GG filan oynuyordu vidayı gömerken bu detayı da atlamamak gerek.

Bulabildiğim tüm kaynaklardan izledim oyuncuyu, bana göre o berbat takımda fazla bile oynadı, sadece açıp istatistiğine bakmadım. Benimki sınırlı kaynakla yapılan bir yorumdur, ayrıca oyuncu yanlış taktik - 20 maç oynarsa sözleşme imzalar vb gibi nedenlerden dolayı düzgün oynatılmamış umudu söndürülmüştür. Beni eleştirdiğin şeyin bir benzerini yapıyor, doğru düzgün kullanılmayan ve depresyona sokulan bir oyuncunun performansı üzerinden çıkarım yapıyorsun.

Açıkçası tenzih edip etmemen benim için çok bir şeyi değiştirmiyor, çünkü ben her şeyine hakim olmadığım bir adam üzerinden konuşmuş ve hatamı kabul etmişim. Sen ise her maçını izlediğin Vida'ya yanındaki adamlardan bahane üretiyorsun. Bana göre 35lik Gökhan ve son derece profesyonellik dışı bir yönetim sergilenen Ruiz kendi stillerinde Vida'dan en az 2 gömlek üstün oyuncular.

Çevrimdışı Erman1903

@tangaz abi senin çek eleman bu sene canavar gibi oynamış. ucuza alamayız ama yaşı genç. çek liginin popülaritesi arttı. ben geçen sene orayı baya izliyordum. krmencik ve komlichenko'yu çok tutmuştum. biri 4e biri 6 ya transfer yaptı. hatta soucek filan 10u geçti galiba. kanga'yı seviyordum, o da kaçtı fırsat transferi olabilirdi.

@tuncaboylu abi prostar'ın gelip pazarladığı oyuncuyu almakla, senin ilgilendiğin takip ettiğin oyuncunun prostarla çalışması olması aynı şey değil ki. sonuçta malinovski'de yarmolenko da rakitsky de prostar'ın oyuncusu. fırsatın olsa bunları almayacak mısın? atalanta'yı kazıklamış gibi görünmüyorlar.

bu arada bizim gündemimizde de prostar'ın bir oyuncusu var sanırım. viktor kovalenko.

Pavel Bucha çok kabiliyetli bir oyuncu, hiç öyle kırılgan da değil, epey yüksek defansif katkısı var takıma. Aylar önce baktığımda wide midfielder gibi sağ tarafta kullanıyorlardı, sonra merkeze çekip sol dmf bile oynatmışlar. Baya çok yönlü, isterler herhalde 6-8Milyon vardır orta sıra İtalya takımlarından ilgilenenler falan...

Çevrimdışı worns

atiba'yla yine sözleşme pazarlığının devam etmesi ve yine sezon başı kampına katılmaması... arkadaş bu kaçıncı. şurda iki hafta sonra maçın var, elneni gitmiş. orta sahada doğru düzgün oyuncun yok elinde. hadi sezon planlamasında atiba rotasyonda düşünülür de şu paok maçında varlığı önemli. bazı şeylerde nasıl bu denli saçmalayabiliyoruz anlamıyorum.

paok maçına dair çok umut beslemesek iyi olacak sanki :( 3'ü arasından en iyi rakibi çektik diyordum ama avrupa kıtası üzerinde şu an bizim kadar dağınık ve elinde oyuncu olmayan takım yoktur herhalde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

atiba'yla yine sözleşme pazarlığının devam etmesi ve yine sezon başı kampına katılmaması... arkadaş bu kaçıncı. şurda iki hafta sonra maçın var, elneni gitmiş. orta sahada doğru düzgün oyuncun yok elinde. hadi sezon planlamasında atiba rotasyonda düşünülür de şu paok maçında varlığı önemli. bazı şeylerde nasıl bu denli saçmalayabiliyoruz anlamıyorum.

paok maçına dair çok umut beslemesek iyi olacak sanki :( 3'ü arasından en iyi rakibi çektik diyordum ama avrupa kıtası üzerinde şu an bizim kadar dağınık ve elinde oyuncu olmayan takım yoktur herhalde.
PAOK maçını taksaydık transferler kampta olurdu. Lige odaklanmışız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Harcama yapmazsan sponsorları çekemezsin. Şu dönemde bile hatır gönül işleriyle sponsor bulabiliyoruz. Endüstriyel futbolu yok sayıyorsunuz. Mesele şampiyonluk değil şampiyonluğa oynamak ve düzenli olarak ilk 3 içerisinde olmak. Avrupa'dan da gelir elde etmek :tabe:
Sponsor bizim gelir kalemlerimizin yüzde kaçını oluşturuyor bence maksimum %10 u geçmez. Bu kadar küçük bir yüzde için başarı baskısına boyun eğip her sene transfer yapacak kadar zengin değiliz
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Valla inşaat şirketi kurabildiysek bence kesinlikle bi tane de menejerlik şirketi kurmamız lazım. Altyapıdaki oyuncuların hakları o şirkete ait olmalı uzun bir süre. Beşiktaştan ayrılsa bile oyuncunun menajerlik faaliyetine devam edilmeli. Hatta piyasadaki yada yurt dışından başka oyuncularla da anlaşıp menajerlik faaliyeti yapmalı kulüp. iyi para var. Tırışkadan oyuncuyu itele bi ton para kazan. Taş atmayınca kol da yorulmuyor nasılsa.
O şirkette kavga çıkar  :D
The great gig in the sky

Çevrimiçi mayguntr

Rakiplerin aldigi oyunculari duyunca bizimkilerin oyuncu almamasi su asamada daha mantikli geliyor bana.

Atibanin gec baslamasi biraz dinlenmesi yararimiza bence, her turlu anlasilir zaten. Maca uc dort gun kala antremanlara cikmaya baslar ilk 11de de oynar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Mario Balotelli, Beşiktaş ile sözleşme imzalamak üzere. (Corriere dello Sport)

Çevrimdışı mrred

Mario Balotelli, Beşiktaş ile sözleşme imzalamak üzere. (Corriere dello Sport)
Kaynak güvenilir mi
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Kaynak güvenilir mi
İtalya da yazmaya başlamışlar abi. Ama maaş 2,5. - 3 civarı diyor bence çok fazla..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı mrred

İtalya da yazmaya başlamışlar abi. Ama maaş 2,5. - 3 civarı diyor bence çok fazla..

Şöyle bir durumu varmış
1 milyon garanti ücreti varmış geri kalan bonusmuş
15 gol üstü atınca bonus olarak 1.5 milyon euro veriyormuş kulübü
Bu adama Şampiyonlar Ligine kalana kadar oynatırız. Şampiyonlar Ligine kalırsak orada oynatmayız. Sadece Ligde oynatırız. Ligde de 15 gol atana kadar oynatalım sonrasına bakarız  :D Ligde kritik maçlarda oynatırız derbilerde büyük maçlarda falan. Diğer maçlarda Güven Akpom ya da Cisseyle falan idare ederiz işte
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 21:07:00 mrred ]
The great gig in the sky