walla o günlerde gayet izlemiş gibi konuşuyordun üstelik ben kimse (belki 1-2 kişi hariç) izlemediği oyuncuya methiyeler düzüyor diye eleştiriyordum hatta senin cevabın üzerine seni tenzih ederim belli ki izlemiş o 1-2 kişiden biriymişsin demiştim. o zaman sözümü geri alıyorum seni de tenzih etmiyorum 
son olarak rebocho vidanın anca getir götürünü yapar kramponunu taşır dünya kupası finali oynamış adamla rebochoyu kıyaslamak akla yatkın değil. vidayı hepimiz eleştiriyoruz ama adam da haklı yanında roco mirin ruiz necip arkasında karyus yanında savunmayı bırakmış caner hızlı adam görünce emrah yüzlü GG filan oynuyordu vidayı gömerken bu detayı da atlamamak gerek.
Bulabildiğim tüm kaynaklardan izledim oyuncuyu, bana göre o berbat takımda fazla bile oynadı, sadece açıp istatistiğine bakmadım. Benimki sınırlı kaynakla yapılan bir yorumdur, ayrıca oyuncu yanlış taktik - 20 maç oynarsa sözleşme imzalar vb gibi nedenlerden dolayı düzgün oynatılmamış umudu söndürülmüştür. Beni eleştirdiğin şeyin bir benzerini yapıyor, doğru düzgün kullanılmayan ve depresyona sokulan bir oyuncunun performansı üzerinden çıkarım yapıyorsun.
Açıkçası tenzih edip etmemen benim için çok bir şeyi değiştirmiyor, çünkü ben her şeyine hakim olmadığım bir adam üzerinden konuşmuş ve hatamı kabul etmişim. Sen ise her maçını izlediğin Vida'ya yanındaki adamlardan bahane üretiyorsun. Bana göre 35lik Gökhan ve son derece profesyonellik dışı bir yönetim sergilenen Ruiz kendi stillerinde Vida'dan en az 2 gömlek üstün oyuncular.