2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875155 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Transferde az daha gecikirsek transfer cezası yeyip hiç transfer yapmadan sezona başlayacağız  :money:

https://twitter.com/footbalista_/status/1293171250223816705
Yönetim bunu bekliyor olabilir. :tabe:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Transferde az daha gecikirsek transfer cezası yeyip hiç transfer yapmadan sezona başlayacağız  :money:

Bu üçüne hala nasıl ödememiz kalıyor aklım almıyor ya.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1293180399997214723

Porto 9 milyon istiyor oyuncu Tr'ye gelmek istemiyor. En kötü ihtimal Modeste'yi falan getirin diyeceğim de bu işin sonu Cisse ve Jahovic ile bitecek galiba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu üçüne hala nasıl ödememiz kalıyor aklım almıyor ya.
Menajerlere dünya para verilmiş ve ödenmemiş anlaşılan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Welinton transferine karşı değilim ama onu Fatih'i vermeden alabilmek çok zor olmamalıydı.

Fatih'te senin bir şey görememiş olmana saygı duyarım. Ama takımlarının yarısına talip olduğumuz Alanyaspor istiyorsa, senin görmediğin bir şeyler de olabilir diye düşünüyorum.

Fatih şampiyonluğa oynayan takımda pek çok maça ilk 11 çıktı ve whoscored rating'inl fena değil.

Neyse, demek istediğim, yönetim bu transfer sonrası "özkaynak genç" falan diye taraftarı ikna edemez. Taraftar "Bunlar belli ki günü kurtarmaya çalışıyorlar, o zaman Balotelli gelsin" diye düşünür

Şimdi şöyle bir şey var Türkiye'de şampiyon olmak için
1.İyi hatta pahalı oyuncular
2.Kaleci ve golcün iyi olacak
3.Camianın Lobisi olacak

Buna benzer düşünceler ağırlıkta ki ben bu 3 düşünceye de katılmıyorum. Özellikle spor medyasında insanlara göre bu 3 ünde biri olursa güya şampiyon olabiliyormuşuz. Daha geçen gün Kopenhag Başakşehiri eledi ne oldu kimse konuştu mu herkes sus pus oldu. 25 milyonluk takım 81 milyonluk takımı eledi. Kimse çıkıp da bu nasıl oldu diye sormadı. Umurlarında değil çünkü bilmiyorlar. Bu isözde spor insanlarının yönlendirdiği kitlelere altyapı özkaynak falan anlatamazsın insanlar "rant ve hazırcılığa sabırsızlığa kolay para kazanmaya emeksiz kazanca" alışmış. Hiç kimse bırak 10 yılı 5 yıl bile beklemez. 12 yıldır vücut geliştirme yapıyorum. 13 yıllık avukatım . Çok sevdiğim meslek üstadım vardır onun yanında çalışan bir stajyer avukat geldi. Çocuk içeri girdi girer girmez bana nasıl çok para kazanırım abi diye sordu :D Bir örnek daha vereyim. Spor salonuna gelen çocukların yarısından fazlası şunu söylüyor "hocam 3 aya vücut nasıl yaparım" :D Her şeyi hemen istiyor insanlar böyle bir hıza ayak uyduracak altyapın yok bir kere mecbur en baştan başlamak zorundasın camia zengin değil borcun var ama başarı da istiyorsun o zaman mecbur sabretcen. Sabretmeden olmaz. Öyle böyle sabır değil bildiğin 5 yıl 10 yıl sabretceksin başka yolu yok. Net ve kesin bilgi yayabiliriz :D

Bu kitleye sabretmenin faziletlerini anlatamayacağımız için ve bu çağ öyle bir çağ olmadığı için kulüplerin hepsinin gerçekten batması gerek çünkü come to beşiktaş tayfası başka türlü anlamaz. Onlar bu işi oyun falan sanıyor. Borç falan umurlarında değil yeterki transfer olsun şöhretli biri gelsin tek dertleri bu.
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Hücuma dönük defans yapmaya hevesli dinamik bir orta saha ve oyun  ve gol katkısı olan bir santraforla ilk 3 te kesin bitiririz. Seyircisiz oynanması ve diğer takımların hoca teknik kadrolarının yeni olması aynı zamanda gelirlerinin daralmasını falan dikkate alıp karşılaştırma yaptığımızda kötü değiliz fakat idealden ve beşiktaş seviyesinden çok uzağız orası ayrı.

Mevcut kadro üzerinden konuşuyorum sence herhangi bir avrupa elemesini geçme veya ligde ilk 7 8 içinde bitirebilme ihtimali var mı abi? Bak transfer cezası falan konuşuluyor eğer öyle bir şey olursa tarihinin en kötü sezonunu yaşamaya adaydır bu takım 2 yıl önceki ilk yarıyı 16.cı kapayan fener'e yakın veya daha da kötü olabiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1293180399997214723

Porto 9 milyon istiyor oyuncu Tr'ye gelmek istemiyor. En kötü ihtimal Modeste'yi falan getirin diyeceğim de bu işin sonu Cisse ve Jahovic ile bitecek galiba.
Ya kimsenin transfer hakkında bilgisi yok ve sallıyor ya da yönetimin hiç planı yok önüne gelen futbolcuyla anlaşmaya çalışıyor. Ortada ciddi bir plansızlık olduğu açık. Yönetim sınıfta kalmaya devam ediyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Aylar önce bir sağ ön listesi yapmıştım. Bucha orada vardı, müthiş kabiliyetli bir oyuncu. Florinel Coman'ı geçen sezon başında paylaştığımda değeri 1.3M falandı artık imkansız. @tangaz abi.

Ben oyuncunun ne oynadığına, maaşına fiyatına bakarım. Bogdan'ı Alan takım Anderlecht, bu işi en iyi bilenlerden biri. 40 kişilik kadrosunda bir tane Sscb oyuncusu koymuş, o da benim paylaştığım adam, hayret doğrusu.

Cobbaut ağırlıklı olarak sol stoper oynamış bir oyuncu, ikisinin birbiriyle alakası bile yok. Bogdan formayı alır, kimseye vermez, Her gün Sscb oyuncusu paylaşmıyorum, yaptığım listelere binlerin arasından en fazla 1 tanesini çeker eklerim.

Sscbli oyuncuların sorun yaşadığını ben de biliyorum ama gözümün gördüğüne inanırım, insanların lafıyla iş yapmam @tuncaboylu Muhtelemen oyuncuya bakmadın bile, geldin tereciye tere satıyorsun. Oyuncunun tek problemi biraz fazla sarı yemek, bunun dışında çok üstün istatistikler yapan bir adam. Bu arada Prostar şirketinden bir tane daha adam söyleyeyim, sol stoper Artem Shabanov.

Bana karşı pozisyon alan ve iddialaşanların burada söylediklerinin gerçekleştiğini neredeyse hiç görmedim, oyuncu bir dahaki transferini yaptığında ikinizi de etiketlerim merak etmeyin :evillol:

@Erman1903
geçen sene ben kim bu rebocho kimdir necidir burada tek 90 dk.sını bile izlemeyenler adamı uçurtma yaptı övgüler diz boyu vbvb dediğim günlerde aramızda birkaç rebocho diyaloğu geçmişti bunlardan birini aşağıda görebilirsin  :bandit: rebochonunda bir dahaki transferinde beni etiketlermisin please  :D

1481
Beşiktaş Futbol Takımı 2019-20 Sezonu / 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
« : 25 Ağustos 2019, 14:59:16 »
Alıntı yapılan: tangaz - 25 Ağustos 2019, 14:50:42
orası öyle elbette ama ya rebocho canerin de gerisindeyse ve hoca bu nedenle caneri oynatıyorsa :fkr:

Rebocho hem iyi karakter hem iyi futbolcu hocam endişen olmasın. Apo hoca defansımız her ne kadar iyi olmasada oynayanları kesmek istemedi. Bu maç yenilseydik Rebocho da Douglasda önümüzdeki maça kadroda olacaktı. Bence risk aldı ve kazandı. Çünkü yeniler oynasa ve kaybetsek duble kotu olacaktı.

Rebochonun tek dezavantajı boy.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Şimdi şöyle bir şey var Türkiye'de şampiyon olmak için
1.İyi hatta pahalı oyuncular
2.Kaleci ve golcün iyi olacak
3.Camianın Lobisi olacak

Buna benzer düşünceler ağırlıkta ki ben bu 3 düşünceye de katılmıyorum. Özellikle spor medyasında insanlara göre bu 3 ünde biri olursa güya şampiyon olabiliyormuşuz. Daha geçen gün Kopenhag Başakşehiri eledi ne oldu kimse konuştu mu herkes sus pus oldu. 25 milyonluk takım 81 milyonluk takımı eledi. Kimse çıkıp da bu nasıl oldu diye sormadı. Umurlarında değil çünkü bilmiyorlar. Bu isözde spor insanlarının yönlendirdiği kitlelere altyapı özkaynak falan anlatamazsın insanlar "rant ve hazırcılığa sabırsızlığa kolay para kazanmaya emeksiz kazanca" alışmış. Hiç kimse bırak 10 yılı 5 yıl bile beklemez. 12 yıldır vücut geliştirme yapıyorum. 13 yıllık avukatım . Çok sevdiğim meslek üstadım vardır onun yanında çalışan bir stajyer avukat geldi. Çocuk içeri girdi girer girmez bana nasıl çok para kazanırım abi diye sordu :D Bir örnek daha vereyim. Spor salonuna gelen çocukların yarısından fazlası şunu söylüyor "hocam 3 aya vücut nasıl yaparım" :D Her şeyi hemen istiyor insanlar böyle bir hıza ayak uyduracak altyapın yok bir kere mecbur en baştan başlamak zorundasın camia zengin değil borcun var ama başarı da istiyorsun o zaman mecbur sabretcen. Sabretmeden olmaz. Öyle böyle sabır değil bildiğin 5 yıl 10 yıl sabretceksin başka yolu yok. Net ve kesin bilgi yayabiliriz :D

Bu kitleye sabretmenin faziletlerini anlatamayacağımız için ve bu çağ öyle bir çağ olmadığı için kulüplerin hepsinin gerçekten batması gerek çünkü come to beşiktaş tayfası başka türlü anlamaz. Onlar bu işi oyun falan sanıyor. Borç falan umurlarında değil yeterki transfer olsun şöhretli biri gelsin tek dertleri bu.

Söylediklerinin altına imzamı atarım. Armut piş - ağzıma düş, yok öyle bir dünya.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben burada Boyko alınacağı zaman kendimi yırtıyordum yapmayın etmeyin diye. Bakmadığın derken izlemedin demek istiyorum, Bogdan 1,5M'a transfer olmuş bir adam ve 40Bin Euro alıyordu eski takımında. Şimdi en fazla verdikleri 250-300Bindir. Böyle bir oyuncudan komisyon alsalar ne olur almasalar ne olur... Menajerlik şirketinin bir suçu yok: Kimseye zorla oyuncu satmıyorlar, iyi malı alırken kazanacaksın. Öyle gider bir King Kong videosuna hayran olur, taraftar gazıyla kaleci alırsan sonuçlarına katlanırsın. Allah insana göz vermiş, beyin vermiş kullansın diye, o ağlayan kulüpler gitsin içeriden güvendikleri - şirketlerle anlaşması için görevlendirdikleri adamlara baksınlar; ayaklardan baş sorumludur. Bizde de var şimdi öyle birileri içeride, ne spor yöneticiliği ne de scoutluktan anlayan - kendi belirledikleri çöp performans veren topçuların peşinde koşanlar. Burada hepsini bir bir ortaya çıkardık.

Kimseyi gözümde büyütmüyorum, sadece söylediğim adamların bu işlerde marka olmuş bir klüp olması. 3-5 adama para verip gerisini bedava ve kiralık oyuncularla dolduran, sportif başarıdan çok ticarethane mantığıyla yürüyen klüp. Bu sezon diğer para verdikleri adam Mustapha Bundu, o da aynı Bogdan gibi gelir elde etmek istedikleri bir adam, benim çok tarzım değil ama çılgın istatistikler yapıyordu. Bana göre yetersizler, ama en azından belirledikleri ticarethane mantığında doğru işler yapmaya çalışıyorlar. Şampiyon olacak kadro, Ajax modeli falan diye alakaya çay demlemelik işlerin peşinde koşmuyorlar.

İzlemedim. Şimdi sen söyledin diye YouTube'a baksam, yeni Roberto Carlos zannederim. YouTube'da her sol bek Roberto Carlos. Nasıl izleyeyim?

Valla yalan olmasın, Boyko için 400 küsur bin Euro'luk bir dava vardı aramızda. Tam hatırlayan varsa, paylaşır belki dokümanı. Sözleşme boyunca alacağı tüm paranın %10'unu önden talep etmişlerdi.

Adamların suçu değil dediğin gibi, yönetimin suçu. Ama bu firma, bana güven vermiyor. O çocuk Anderlecht'e 1.5 milyona gitti, ama bonservisinin yarısı Prostar'da deseler şaşırmam.

Çevrimdışı tangaz

ytanmaz terbiyesizler biz özellikle karyus yüzünden kaybettiğimiz maçların gelirlerin tazminatını istersek karyus bidaha evin yolunu bulamaz :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903
geçen sene ben kim bu rebocho kimdir necidir burada tek 90 dk.sını bile izlemeyenler adamı uçurtma yaptı övgüler diz boyu vbvb dediğim günlerde aramızda birkaç rebocho diyaloğu geçmişti bunlardan birini aşağıda görebilirsin  :bandit: rebochonunda bir dahaki transferinde beni etiketlermisin please  :D

1481
Beşiktaş Futbol Takımı 2019-20 Sezonu / 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
« : 25 Ağustos 2019, 14:59:16 »
Alıntı yapılan: tangaz - 25 Ağustos 2019, 14:50:42
orası öyle elbette ama ya rebocho canerin de gerisindeyse ve hoca bu nedenle caneri oynatıyorsa :fkr:

Rebocho hem iyi karakter hem iyi futbolcu hocam endişen olmasın. Apo hoca defansımız her ne kadar iyi olmasada oynayanları kesmek istemedi. Bu maç yenilseydik Rebocho da Douglasda önümüzdeki maça kadroda olacaktı. Bence risk aldı ve kazandı. Çünkü yeniler oynasa ve kaybetsek duble kotu olacaktı.

Rebochonun tek dezavantajı boy.

Rebocho ve Douglas Abdullah Avcının False-Back mantığıyla yok ettiği adamlardır. Hatta şunu da söyleyeyim, önce gayet iyi oynayan Dorukhan'ın ne yapacağını bilmeyen bir oyuncuya dönüşmesine daha sonra da sakatlanmasında baş rolü oynamıştır.

Boyd için de benzer hikaye oldu, sezon başı beyin yıkama seanslarıyla kendisini çok iyi bir oyuncu olduğuna inandırmış ve oyuncu bunları yapamayınca güven kaybı yaşayarak çökertmiştir.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 17:21:18 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Herşeyi anladım da atibanın hala idmanda olmaması ayıptır, ben sağ bek forvet ve nsakala wellinton ile paoku eleyeceğimizi düşünüyorum

Çevrimdışı mrred

Geçen gün Almanların kalkınması ile ilgili bir video izledim. Orada çok güzel bir şey vardı. Yatırım yapıldığında ya da eğitildiğinde sınırsız getirisi olan şey "beyindir". Adamlar sırf bu felsefe ile 2 dünya savaşı geçirdiler ama her zaman ayak kalktılar eğitim sistemleri çok iyi özellikle Gymnasium diye bir okul sistemleri varmış kökleri 1800 li yıllara dayanıyormuş gerçekten 1800 den beri yani yalandan değil.
Bildiğin beyin üretiyorlar adamlar. Kimyagerlerinden tut fizikçisi felsefecisi doktoru mühendisi ne ararsan dünyaya damga vuran insanları üretmiş adamlar. Ve bizden kat kat zenginler o adamlar bile altyapıya önem veriyorken biz hala "transfer fetişizmden" vazgeçemiyoruz o yüzden vasata mahkumuz çünkü fakiriz. Ülke fakir alım gücümüz az.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 17:40:20 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu twittercı tayfadan bir herif var Bülent Uslu mudur nedir. Beşiktaşın haklarını savunuyoruz ayağından takipçi kasan arkadaş. Te allahım ya sen kimsin necisin ne gücün var ne bilgin var ne lobin var retoriğin mi var felsefen mi var gandhi misin malcolm x misin öyle bir altyapın bile yok kahvedeki herhangi bir insan kadarsın işte? Neyi kime karşı nasıl savuncan. Tweet atarak mı savuncan ? Mesela bu arkadaş saçma sapan yorumlar yapıyor Yönetim Allah belanı versin diyecek neredeyse. Yahu yönetim daha ne yapsın ? adamlar iyiniyetli şekilde gece gündüz çalışıyor. Hayatında 1 milyonu bir arada görmemiş adam milyon dolarların yönetildiği "futbol operasyonları" ile ilgili saçmasapan yorumlar yapıyor. Neymiş 20 sine kadar transfer olmazsa Yönetim gitsin﹗ etmeliymiş. Yahu bu nasıl bir hırstır. Para yok cümlesinin neyi anlaşılmaz. Para yok. Olanı da transfere harcamamalıyız. O toplanan paralar bizim geleceğimiz bunlar hala transfer derdinde. Nereden baksan cahillik hadsizlik şımarıklık kendini dev aynasında görmek. O kadar çok sorun var ki hangi birini yazayım. Bunları temelinden çözecek bir şey varsa işi bilen insanları özkaynak düzenine yerleştirceksin. Orada çalışan antrenörün hayali A takımı çalıştırmak maç kazanmak falan olmamalı her sene 1 oyuncu A takıma çıkarmak olmalı . Oradaki antrenörün kariyer hedefi A takım antrenörü olmaksa o işten bir şey çıkmaz. Çünkü göz boyamak için maç kazancam diyecek maç kazanınca da A takıma kendini daha rahat pazarlıcak geliştirmek gibi bir şey umrunda olmayacak. Pehhh köylü kurnazları
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 17:38:29 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Söylediklerinin altına imzamı atarım. Armut piş - ağzıma düş, yok öyle bir dünya.
Önce fakir olduğumuzu fark yaratmak için çalışıp azimli olup sabretmemiz gerektiğini kabul etcez
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 17:41:59 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Rebocho ve Douglas Abdullah Avcının False-Back mantığıyla yok ettiği adamlardır. Hatta şunu da söyleyeyim, önce gayet iyi oynayan Dorukhan'ın ne yapacağını bilmeyen bir oyuncuya dönüşmesine daha sonra da sakatlanmasında baş rolü oynamıştır.

Boyd için de benzer hikaye oldu, sezon başı beyin yıkama seanslarıyla kendisini çok iyi bir oyuncu olduğuna inandırmış ve oyuncu bunları yapamayınca güven kaybı yaşayarak çökertmiştir.

rebocho bence vasat altı bir oyuncuydu daglıs ise kötü bile değil

evet avcı tüm takımı geri götürdü doğru ama bu daglıs için geçerli değil adam zaten en geride daha nasıl gitsin  :D

Çevrimdışı mrred

Bu come to beşiktaş tayfası varken başarı zor. Sergen o yüzden büyük şans güldüre güldüre sempatiklik yapa yapa işi götürüyor. Bu tayfaya ciddi bir şey anlattığın zaman seni düşman görür insan anlamadığı şeyde kendini savunma refleksine girer. Anlamıyorsun dediğin zaman da bu sefer seni düşman görür. Sergen kakara kikiri ile işi götürüyor adam ne yapsın anlamıyor ki insanlar. Burda kısa vadede yapcak fazla da bir şey yok aslında Allah hocaya da yönetime de sabır versin. O kadar saçma ki 21 takım var 1 şampiyon çıkıyor. Ulan zaten %5 ihitmalimiz var hadi büyük takım kontejanından %20 olsun. Bu tayfanın mantığa göre  şampiyonluğu almak için en az 15 milyon euro para harcamak zorundasın . Peki harcadık hadi olamadık o zmaan ne olcak ? bu kısmını taraftar düşünmez tabi umrunda değil para ondan çıkmıyor. Harcadığın bonservisler ve kontratlar girdi bir kere çıkarmak için 3 yıl daha uğraş
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 17:54:13 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mensah'tan bu sefer kurtulduk sanırım :tabe: Bakalım listemizdeki diğer isim kimmiş  :nerd:

https://twitter.com/ukarakullukcu/status/1293150551019065345

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Mensah'tan bu sefer kurtulduk sanırım :tabe: Bakalım listemizdeki diğer isim kimmiş  :nerd:

Doğru yere parmak basmış hiç bu açından bakmamıştım
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Mensahın listede olması bile hataydı tek iyi yanı açık alanda topu alıp gitmesi başkada bişeyi yok bizde dar alanda iş yapacak adam lazım bonservissiz falan olsa yine Bi nebze denenir derdik ama şu anda çok gereksiz konuşulan paralar ile

Çevrimdışı Akil Emre

Mustafa bizim transfer yapmaya niyetimiz var mı? Ben artık isimleri geçtim nezaket olarak Atibayla imzalasınlar.
Daha Ruiz işi çözülmedi, Karius, love para ister, biz banko bu kafayla ceza yeriz. Yönetim ne yapsın etsin borçları ödesin önce itibarımızı toplayalım.

Çevrimdışı mrred

Akbabalar geldi hemen para topladık ya hemen gelin isteyin
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa bizim transfer yapmaya niyetimiz var mı? Ben artık isimleri geçtim nezaket olarak Atibayla imzalasınlar.
Daha Ruiz işi çözülmedi, Karius, love para ister, biz banko bu kafayla ceza yeriz. Yönetim ne yapsın etsin borçları ödesin önce itibarımızı toplayalım.

O borçlar 5-10 senede anca kapanır. Şimdi nakit paramızın olduğunu gören dava açmaya başlayacak. Eski yönetimin el altından yaptığı anlaşmalar her branşta önümüze çıkıyor, uzun süre de çıkmaya devam edecek. Bu başıboş başkanları yaptığı harcamalardan sorumlu tutmadığımız müddetçe bu düzen de devam edecek. Mevcut yönetim tabiri caizse ağlayıp duruyordu. Birden ne değişti de Balotelliler konuşulmaya başlandı? Bu düzen kulüpler satılmadığı müddetçe devam eder. Devlet bir iyilik yapmak istiyorsa kulüplerin sahibi olmasını zorunlu tutar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akbabalar geldi hemen para topladık ya hemen gelin isteyin
Menajerler kulüpte öyle cirit atmışlar ki daha bilmediğimiz ne anlaşmalar çıkacak. Tüm menajerlerle aramızı bozdu bir de eski yönetim. Bakalım istediğimiz futbolcuları transfer edebilecek miyiz? Hepsi oyuncusunu vermeyeceğini söylüyor. Bunu son 2 senedir basketbolda yaşıyorduk. Şimdi futbola sıra geldi. Menajerlere fazladan para vermeden transfer yapmamız zor olacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★