Aylar önce bir sağ ön listesi yapmıştım. Bucha orada vardı, müthiş kabiliyetli bir oyuncu. Florinel Coman'ı geçen sezon başında paylaştığımda değeri 1.3M falandı artık imkansız. @tangaz abi.
Ben oyuncunun ne oynadığına, maaşına fiyatına bakarım. Bogdan'ı Alan takım Anderlecht, bu işi en iyi bilenlerden biri. 40 kişilik kadrosunda bir tane Sscb oyuncusu koymuş, o da benim paylaştığım adam, hayret doğrusu.
Cobbaut ağırlıklı olarak sol stoper oynamış bir oyuncu, ikisinin birbiriyle alakası bile yok. Bogdan formayı alır, kimseye vermez, Her gün Sscb oyuncusu paylaşmıyorum, yaptığım listelere binlerin arasından en fazla 1 tanesini çeker eklerim.
Sscbli oyuncuların sorun yaşadığını ben de biliyorum ama gözümün gördüğüne inanırım, insanların lafıyla iş yapmam @tuncaboylu Muhtelemen oyuncuya bakmadın bile, geldin tereciye tere satıyorsun. Oyuncunun tek problemi biraz fazla sarı yemek, bunun dışında çok üstün istatistikler yapan bir adam. Bu arada Prostar şirketinden bir tane daha adam söyleyeyim, sol stoper Artem Shabanov.
Bana karşı pozisyon alan ve iddialaşanların burada söylediklerinin gerçekleştiğini neredeyse hiç görmedim, oyuncu bir dahaki transferini yaptığında ikinizi de etiketlerim merak etmeyin 
@Erman1903 geçen sene ben kim bu rebocho kimdir necidir burada tek 90 dk.sını bile izlemeyenler adamı uçurtma yaptı övgüler diz boyu vbvb dediğim günlerde aramızda birkaç rebocho diyaloğu geçmişti bunlardan birini aşağıda görebilirsin

rebochonunda bir dahaki transferinde beni etiketlermisin please

1481
Beşiktaş Futbol Takımı 2019-20 Sezonu / 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
« : 25 Ağustos 2019, 14:59:16 »
Alıntı yapılan: tangaz - 25 Ağustos 2019, 14:50:42
orası öyle elbette ama ya rebocho canerin de gerisindeyse ve hoca bu nedenle caneri oynatıyorsa

Rebocho hem iyi karakter hem iyi futbolcu hocam endişen olmasın. Apo hoca defansımız her ne kadar iyi olmasada oynayanları kesmek istemedi. Bu maç yenilseydik Rebocho da Douglasda önümüzdeki maça kadroda olacaktı. Bence risk aldı ve kazandı. Çünkü yeniler oynasa ve kaybetsek duble kotu olacaktı.
Rebochonun tek dezavantajı boy.