2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875214 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Bilal Bahadır

Oumar Niasse boşta görünüyor. Yaşı da 30. Bizim lig için güzel bir forvet. Hiç gündeme gelmedi ilginç. Geçen sezon 3 maça falan çıkmış gerçi. Premier lig için yetersiz olabilir ama sağlığı yerinde ve kafada futbolu bitirmemiş ise bizim lig için iş yapacak bir adam.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Havaya falan sokmasa da olur. Takımdaki boşlukları bütçemiz ölçüsünde doldursun yeterli. Kadro bildirimini yapmak için sadece 9 günümüz kaldı. Bu cuma gününe kadar transfer açıklanmazsa ben transfer beklemiyorum. Gelse de işe yaramaz zaten  :money:

Bu yönetim avrupa gelirinin farkında değil ben anlamıyorum. Zaten durumumuz içler acısı 7 8 ay piyasayı kolaçan edip trabsfer sezonu açılır açılmaz transferleri açıklamaları lazımdı ama nerde.

Çevrimdışı tangaz

şu romen eleman pahalı ama paraya kıyılabilecek bir tip 22 yaş 40 maç 15 gol 11 asist

https://www.transfermarkt.com.tr/florinel-coman/profil/spieler/340982
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@tangaz

Nerden buluyorsun abi gençleri :)

Çevrimdışı tangaz

Bu yönetim avrupa gelirinin farkında değil ben anlamıyorum. Zaten durumumuz içler acısı 7 8 ay piyasayı kolaçan edip trabsfer sezonu açılır açılmaz transferleri açıklamaları lazımdı ama nerde.

tam bir hayal kırıklığı ve çuvallama
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

ortaya da şu eleman iş yapar mı @Erman1903 @worns

https://www.transfermarkt.com.tr/pavel-bucha/profil/spieler/563033
Bucha'yı daha önce yazdım buraya aynı şekilde Dario Vizinger'i de. Bucha iyi oyuncu ama 3-4'den aşağıya bırakmazlar Vızinger ucuza kapatılabilir.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz

Nerden buluyorsun abi gençleri :)

@ONUR KOLCU

ayın 27sinden beri anormal bir yoğunluğum wardı bugün biraz işler sakin bende transfermarkt taraması yapıyorum biraz iyi geldi özlemişim

Çevrimdışı murat

son juve maçını izlemedin sanırım izlesen ilk sıraya marceloyu yazardın  :tabe: bu arada bence tosiçde oynar o herifin fit olmama ihtimali yok çok iyi profesyonel fabri marcelo tosiç üçlüsüne ben fitim ve kefilim gelsin başlasınlar
yaş nedeniyle şüpheli derken kaç sene daha idare eder hemen altında ileriye dönük yedeği de olmalı. Marcelo tosiçe ben de fitim. İkisinin maaşı bir vida etmez.vidayı seviyorum da maaşını sevemedim bir türlü. Aidiyeti beşiktaşa mı maaşa mı çözemedim.  :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

şöle 2 de uruguaylı genç sol kanat atayım ben beğeniyorum uruguaylı çocukları avrupaya uyumları da kolay italyanlıklarından olsa gerek

https://www.transfermarkt.com.tr/agustin-canobbio/profil/spieler/457533

https://www.transfermarkt.com.tr/nahuel-roldan/profil/spieler/422740

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transferde böyle devam edersek GS bizi Mensah'tan kurtaracak  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

yaş nedeniyle şüpheli derken kaç sene daha idare eder hemen altında ileriye dönük yedeği de olmalı. Marcelo tosiçe ben de fitim. İkisinin maaşı bir vida etmez.vidayı seviyorum da maaşını sevemedim bir türlü. Aidiyeti beşiktaşa mı maaşa mı çözemedim.  :busted_cop:

bence beşiktaşa, ist.dan ev filan da almış istese 50defa fesheder kalan parayıda alırdı kaç defa ötelendi

Çevrimdışı murat

Balotelli 2.8 milyon euro maaş istiyormuş kaldık yine 65 yaşındaki Cisse'ye.
1.5 söylentileri hiç inandırıcı gelmiyordu bana. Adamın işi zaten imza parası. O yüzden gittiği yerde uzun süreli kalmıyor hep bir bahaneyle sözleşme tamamlanmadan ayrılıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Alınabilecek en iyi 6 ve 8 numara oynayabilecek oyuncu Johannes Geis ama adı bile çıkmadı tutturmuşlar bir Mensah zorla kazık yemeye çalışıyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alınabilecek en iyi 6 ve 8 numara oynayabilecek oyuncu Johannes Geis ama adı bile çıkmadı tutturmuşlar bir Mensah zorla kazık yemeye çalışıyoruz.
Şu anda GS bizi o dertten kurtaracakmış gibi görünüyor. Listemizin ilk sırasında Mensah varsa listenin sonlarına doğru hangi cevherler vardır diye düşünmüyor da değilim  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

balotelliye en babasından 1 milyon maaş 250 bin şl katılım bonusu 500 bin şampiyonluk bonusu 500 binde 25+ gol bonusu önerip 24 saat süren var cevabını bildir deyip masadan kalkacaksın.

Çevrimdışı murat

şöle 2 de uruguaylı genç sol kanat atayım ben beğeniyorum uruguaylı çocukları avrupaya uyumları da kolay italyanlıklarından olsa gerek

https://www.transfermarkt.com.tr/agustin-canobbio/profil/spieler/457533

https://www.transfermarkt.com.tr/nahuel-roldan/profil/spieler/422740
valla hiç transferden oyuncudan vs anlamıyorsan bile transfermakt fm filan takip etsen şu lige gelen oyunculardan daha iyisini bulursun. Bizim scaut transfer komitesi filan ne iş yapar anlamıyorum. Hep menejerlerle iş tutmak işleri güçleri. Pasta küçük olsada illa o pastayı tırtıklayacaklar.

Çevrimdışı murat

Şu anda GS bizi o dertten kurtaracakmış gibi görünüyor. Listemizin ilk sırasında Mensah varsa listenin sonlarına doğru hangi cevherler vardır diye düşünmüyor da değilim  :D
mensah bütün taşları yerli yerinde bir takım için hamle oyuncusu veya taktik derinlik katmada iyi bir oyuncu ama bence bizim gibi bir takımın temel taşı olamaz. Bu fiyatlara bönce hiç aklımızın ucundan bile geçirmemeliyiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

balotelliye en babasından 1 milyon maaş 250 bin şl katılım bonusu 500 bin şampiyonluk bonusu 500 binde 25+ gol bonusu önerip 24 saat süren var cevabını bildir deyip masadan kalkacaksın.
Bizim dışımızda ilgilenen tek takım Cluj. Onlar da 1.5 maaş veriyorlar. Bizden bu kadar isteme nedeni taraftar. Balotelli haberini sızdırarak ücreti arttırdık gibi geliyor bana  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

mensah bütün taşları yerli yerinde bir takım için hamle oyuncusu veya taktik derinlik katmada iyi bir oyuncu ama bence bizim gibi bir takımın temel taşı olamaz. Bu fiyatlara bönce hiç aklımızın ucundan bile geçirmemeliyiz.

bence de iyi oyuncu ama gözü kapalı güvenilir profil değil

Çevrimdışı MUSTAFA_

Piyasada genç yüzlerce oyuncu var hem de daha iyiler ve maliyetleri de daha az. Bu Süper Lig takımlardan oyuncu alarak hata ediyoruz. Zaten en başata Erdal Torunoğlular'ını transferin başına geçirerek hata ettik. Torunoğluları para harcamayı bilmiyor. Çünkü menajerlerle arası kötü  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat

Mensah için acaba yurtdışı forumlarda türkiyede şöyle bir oyuncu var neden hiç düşünmezlerki bizim yöneticiler diyen bir taraftar varmıdır acaba? Sahi gol asist anahtar pas vs si nedir bu mensahın? Tabelası umut vadediyormu? Hiç seyretmemiş birini cezbedecek tabelası varmı?

Çevrimdışı tangaz

Bizim dışımızda ilgilenen tek takım Cluj. Onlar da 1.5 maaş veriyorlar. Bizden bu kadar isteme nedeni taraftar. Balotelli haberini sızdırarak ücreti arttırdık gibi geliyor bana  :tabe:

ben o taraftar vb işlerine katılmıyorum ülkenin cv.si bozuk "falcao 7 milyon alıyormuş lann diabi die birine geçen sene 1,8 maaş ödemişler roco die birine 1,5 imza parası bir okadar maaş ödüyolarmış biz nie 3-5 istemiyoruz ki bunlar veriyor işte" durumu daha doğru bence

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Transferde böyle devam edersek GS bizi Mensah'tan kurtaracak  :ebebe:

İnşallah Uğur Karakullukçu baya ateş püskürüyor İnşallah almıştır gs ahaha :)

Çevrimdışı murat

ben o taraftar vb işlerine katılmıyorum ülkenin cv.si bozuk "falcao 7 milyon alıyormuş lann diabi die birine geçen sene 1,8 maaş ödemişler roco die birine 1,5 imza parası bir okadar maaş ödüyolarmış biz nie 3-5 istemiyoruz ki bunlar veriyor işte" durumu daha doğru bence
dolar 3-4 tl olsaydı biz o 2.8 leri hala veriyorduk.futbolcunun ederini vermeye mecburen başladık aslında bunlar bile fazla.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 14:54:09 MURAT ]