2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2875321 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Mis gibi adamdı. 1.5 milyon çok makul para. Anderlecht akıllı takım. Muhtemelen 500 bin euro yıllık ücrete imza artırılır, nsakala ile üç aşağı beş yukarı aynı maliyete gelirdi. Üzerine nsakalada elinde sıfır değer kalacak, 32 33 yaşında bedava ayrılacak, bogdan en kötü senaryoda bile 2 katı değere ulaşacak.

Her transfer sezonunda oluyor böyle oyuncular. 7 8 mil bonservisle total 25 milyon maaş bütçesiyle trde kafaya yarışacak takım her türlü kurulur. Ama niyetin bu olursa. Takım kurarken başka hesapların peşinde olmazsan. Ben artık bizim transfer politikamızı iş bilmezlikle açıklayamıyorum. Bu kadar işin içinde olan insanlar bu kadar bunu bilemiyor olamaz. Mevzu başka malesef.

ATU-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajax modeliymiş, yazık yazık... Bileydim böyle kıyıda derede kalmış adamları değil menajer topçularını listelerdim, artık söyleyecek başka söz bulamıyorum...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hafta sonuna kadar Transferler açıklanmaz ise Avrupa defteri açılmadan kapanır.

Bari Seydu Doumbia yı alın.

Alanya, Malatya falan alıp seneye bize kitlemeden siz getirin bu tip adamlar bu ligde hertürlü iş yapar.

Çevrimdışı tangaz

bizim skor yapacak oyunculara ihtiyacımız var nacer chadli geçen sene 17 maçta 8 gol 5 asistle oynamış yaşı da 31 çok değil 2+1 yıllık kontrat 1,5 maaş veririm ben.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Daha önce paylaştığım sol bek Bogdan Mykhaylichenko 1,5M bonservisle Anderlecht'e imza atmış bir hafta kadar önce. Senelik 40Bin Euro gibi komedi bir paraya oynuyordu. Bir dahaki transferi 7-10M civarına olur diye tahmin ediyorum. İnsanüstü istatistikleri vardı @worns beğenmiştin diye hatırlıyorum.

bence belçikada yedek kalır bu eleman oynayacağını sanmıyorum diğer cobbout mu ne var onu kesemez bir de şu sscb kökenli topçulardan bi vazgeçmediniz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

bizim skor yapacak oyunculara ihtiyacımız var nacer chadli geçen sene 17 maçta 8 gol 5 asistle oynamış yaşı da 31 çok değil 2+1 yıllık kontrat 1,5 maaş veririm ben.
Monaco ile son senesine girdi. Kiralamak mümkün değil, satmak isteyeceklerdir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adem Llajic dısında yaratıcı adam yok abi, Bu sene oğuzhan var ama  ne durumda bilmiyoruz ne verecek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mis gibi adamdı. 1.5 milyon çok makul para. Anderlecht akıllı takım. Muhtemelen 500 bin euro yıllık ücrete imza artırılır, nsakala ile üç aşağı beş yukarı aynı maliyete gelirdi. Üzerine nsakalada elinde sıfır değer kalacak, 32 33 yaşında bedava ayrılacak, bogdan en kötü senaryoda bile 2 katı değere ulaşacak.

Her transfer sezonunda oluyor böyle oyuncular. 7 8 mil bonservisle total 25 milyon maaş bütçesiyle trde kafaya yarışacak takım her türlü kurulur. Ama niyetin bu olursa. Takım kurarken başka hesapların peşinde olmazsan. Ben artık bizim transfer politikamızı iş bilmezlikle açıklayamıyorum. Bu kadar işin içinde olan insanlar bu kadar bunu bilemiyor olamaz. Mevzu başka malesef.

ATU-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Size transferde uyulması gereken iki madde söyleyeyim:

1- Menajeri Prostar olan oyunculardan uzak durun.
2- Ukrayna'lı oyuncu getirmeyin.

Çevrimdışı tangaz

Monaco ile son senesine girdi. Kiralamak mümkün değil, satmak isteyeceklerdir.

500 bine versinler işte seneye bedawa  :D

Çevrimdışı tangaz

Adem Llajic dısında yaratıcı adam yok abi, Bu sene oğuzhan var ama  ne durumda bilmiyoruz ne verecek.

töre gelecek ya abicim  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Size transferde uyulması gereken iki madde söyleyeyim:

1- Menajeri Prostar olan oyunculardan uzak durun.
2- Ukrayna'lı oyuncu getirmeyin.

2-3 sene evvelde kobol mobol die bir sol bek vardı bundan iyiydi nerde o arkadaş? şu sscb kökenli olupda tutan eleman yok hala sscb sscb  :ebebe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

töre gelecek ya abicim  :biggrinking:

Sol tarafada Olcay geldin mi tadından yenmez. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@tangaz

Abi mesela bişey soracağım Türkiye Liginde ligin ilk 7 sırasında 10 gol 8 asist ortalamayla oynayan bir oyuncumu tercih edersin yoksa farklı liglerde bu civarı skor yapan adamı mı ( farklı lig dediğim fransa almanya ispanya ingiltere  değil )

Çevrimdışı murat

Şu an eskilerden fabri marcelo talisca hariç iş yapar diyebileceğimiz oyuncu yok onlarda kesin degil ama fabri kaleciliği biliyor unutmuş olamaz talisca zaten her tüelü oynar marcelo sadece yaş nedeniyle şüpheli.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şu an eskilerden fabri marcelo talisca hariç iş yapar diyebileceğimiz oyuncu yok onlarda kesin degil ama fabri kaleciliği biliyor unutmuş olamaz talisca zaten her tüelü oynar marcelo sadece yaş nedeniyle şüpheli.

burda marcelo ya laf denildi geçenlerde Hantal falan adam Şampiyonlar ligi maçında makina gibiydi ya Marcelo türkiye Liginde 38 yaşına kadar oynar tartışmaya kapalı bence.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz

Abi mesela bişey soracağım Türkiye Liginde ligin ilk 7 sırasında 10 gol 8 asist ortalamayla oynayan bir oyuncumu tercih edersin yoksa farklı liglerde bu civarı skor yapan adamı mı ( farklı lig dediğim fransa almanya ispanya ingiltere  değil )

abicim oyuncuya lige göre değişebilir bu durum ama isim isim gidersek ben j.fernandes ve emre kılınça fitim mesela biri sağa biri sola alınabilir o bölgelere 4 adam mı alacağım 2 forma bu arkadaşa gider dışardan aldıklarımız diabi enkudu ortada. ilk 7 takım açıklamanı da mantıklı buldum sanırım burdan da ankaragücü boyd çıkarımı yapılabilir ilk 7 dışından adam almamak konusunda.

Çevrimdışı tangaz

son juve maçını izlemedin sanırım izlesen ilk sıraya marceloyu yazardın  :tabe: bu arada bence tosiçde oynar o herifin fit olmama ihtimali yok çok iyi profesyonel fabri marcelo tosiç üçlüsüne ben fitim ve kefilim gelsin başlasınlar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

abicim oyuncuya lige göre değişebilir bu durum ama isim isim gidersek ben j.fernandes ve emre kılınça fitim mesela biri sağa biri sola alınabilir o bölgelere 4 adam mı alacağım 2 forma bu arkadaşa gider dışardan aldıklarımız diabi enkudu ortada. ilk 7 takım açıklamanı da mantıklı buldum sanırım burdan da ankaragücü boyd çıkarımı yapılabilir ilk 7 dışından adam almamak konusunda.

Bahsettiğim adam Fernandes. Mesela Risksiz adam elimizdeki bütün kanatlardan daha iyi bi adam. Ben Nsakala transferinde de sakınca görmüyorum, tepkiler Tosic tepkilerine çok benziyor.

Çevrimdışı tangaz

Bahsettiğim adam Fernandes. Mesela Risksiz adam elimizdeki bütün kanatlardan daha iyi bi adam. Ben Nsakala transferinde de sakınca görmüyorum, tepkiler Tosic tepkilerine çok benziyor.

hem fikirim senle dediğim gibi ben olsam emre kılınçı da alırdım 4 tane kanadın ikisini bu elemanlar yapardım sonucta 2 adam daha alacaksın hangisi iyiyse o oynar sonra böyle 2 eleman olsa kadronda yedek dahi kalsalar gözü kapalı hamle elemanım var kulübede dersin kaldı ki bu sene 5 değişiklik hakkı var kulübesi güçlü olanlar için avantaj olacak. nskala işinde bende okeyim adam tipik savunmacı sol bek hızlı da diğer bek hücumcu yaparsın mis gibi denge sana adam en sevdiğim şey birebir ikiye bir oynamak genelde kazanıyorum çünkü diyor kendinden ve yapabileceği savunma katkısından emin.

Çevrimiçi Sinan23

Nsakala başarılı olacak. Seviyorum adamı. Takıma da çabuk uyum sağlar. Sosyal yönü iyi birisi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu Alanya tayfası da kartal emojisi, sabahtan akşama taraftar layklıyor, İstanbula geliyor ve hala da maaş sıkıntısı çıkarıyorlarsa bırakın gelmesinler. Nsakala kötü bek değil gelmesini isteyenlerdenim ama söylendiği gibi hala sözleşme muhabbeti dönüyorsa onun kadar oynayacak 50 tane bek buluruz. Wellinton da tamam Sergen hoca istedi ama hala para muhabbeti döndürüyorsa Wellinton' dan iyi yakın maliyette 50 tane oyuncu bulunur. Kampa gelip antrenmana çıkacaklar diye beklediğimiz adamlar hala pazarlık yapıyor. Tekliften bir kuruş fazla yukarı çıkılmasın. İmzalayan imzalar, imzalamayan baksın yoluna. İki hafta sonra ön eleme maçına çıkıyoruz. En az bir stoper, bir sağ bek, bir orta saha ve bir forvet gelmesi lazım.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 11:42:09 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Atiba konusunda da bence çok üstelememek lazım. Adam 3 senedir biraz geç başlıyor, sadece sözleşmeden dolayı değildir bu. Kendi talebidir. Anlayış göstermek lazım. Bir yıllık iki taraf için de iyi bir sözleşme + sonrasında antrenörlük çok yakışır. Örnek profesyonel, bütün genç oyunculara akıl hocası olur.
Ayrıca daha dün bağış gecesinden sonra başkanı övenler şimdi transferde öldük bittik yönetim beceriksiz vs. ye getiriyorlar işi. O da ayrı bir ironi.
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2020, 11:41:14 sefaköykartali ]

Çevrimdışı tuncaboylu

2-3 sene evvelde kobol mobol die bir sol bek vardı bundan iyiydi nerde o arkadaş? şu sscb kökenli olupda tutan eleman yok hala sscb sscb  :ebebe:
Onu da Brugge'e kitlemişler.

Türkiye'de para bitince, Belçika'da yöneldiler demek.

Çevrimdışı tangaz

Onu da Brugge'e kitlemişler.

Türkiye'de para bitince, Belçika'da yöneldiler demek.

bruggenin de hali ortada bi başarısı yok bence epeyde para basıyorlar transfere son yıllarda o coğrafyada kirli akçeli menajerlik işleri dönüyor alıyolar şişiriyorlar epl.ye filan çakıyorlar bir saadet zinciri dönüyor orada.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★